FLEUR258 έγραψε:Γνώρισα την Παραμυθένιαααα!
Και ήταν πολύ κουλ και ευχάριστη κοπέλα αν και έκατσε λιιιγο.
Και τον Χρήστο τζουνιορ
Μωρέ τι καλό παιδί, ήσυχο, γλυκό.
Ωωω γλυκούλα
η άσχετη από το φβ ήμουν αλλά θα με γνωρίσεις ακόμα καλύτερα την επόμενη φορά
John Dawlish έγραψε: Nearly Headless Nick έγραψε: Isabelle Lightwood έγραψε:Εντάξει Πάνο. Καλά να περάσεις στο Μάλαμα.
Γιώργος
Δεν ξέρω αν πρέπει να προσβληθώ που με μπέρδεψε μαζί σου
Λοιπόν όπως οι πιο πολλοί ξέρετε χθες ήταν το φεστιβάλ του color day, και αποφασίσαμε μερικά μέλη να πάμε για να βαφτούμε με τα τόσα χρώματα που θα υπήρχαν. Είχαμε πει να κάνουμε στις 12 ένα μίνι μίτινγκ στο Μοναστηράκι πριν πάμε στο Ο.Α.Κ.Α, κάνεις όμως όπως ήταν φυσικό δεν ήταν στην ώρα του και έτσι έφτασα πρώτος κατά τις 12:15. Μετά από μία ώρα και τριάντα λεπτά ήρθε η Luna Scamander και τις συστήθηκα εκείνη όμως δεν μου συστήθηκε, αντιθέτως μου έλεγε με ξέρεις ή ξέρεις ποία είμαι άλλα στο τέλος την έστρωσα, είχαμε μαζευτεί όλοι μας σχεδόν και αποφασίσαμε να πάμε στο Λουκούμι για αυτή την μίνι συνάντηση,μόλις καθίσαμε η Κατερίνα και η Μελίνα έφυγαν για να πάρουν μι φίλη της Κατερίνας και τον Τζέο που όπως πάντα έρχεται 1000 ώρες μετά. Αφού πέρασε μισή ώρα από τότε ήρθαν τα υπόλοιπα παιδιά για να συμπληρωθεί το καρέ. Έτσι κάτσαμε 5 ακόμα λεπτά ώστε να φάει η Άννα το δείγμα παγωτού και η Πόπη με την Μαρία (Luna Scamander) πιουν αυτά που πήραν. Στην συνέχεια πήραμε στον Ηλεκτρικό και αφού αφήσαμε την Πόπη και το Τζέο το Ο.Α.Κ.Α ερχόταν πιο κοντά μαζί με την εμπειρία που θα ζούσαμε. Αφού φτάσαμε και βρεθήκαμε με την Μαρία (Φλερ) στην είσοδο, μπήκαμε μέσα με τα χρώματα στα χέρια μας και πήραμε τηλέφωνο τον Χρήστο( Magorian Greyback) για να δούμε που βρίσκεται ώστε να συναντηθούμε. Μας βρήκε και έκατσε λίγο μαζί μας ώστε να πάει πάλι στην παρέα του ή έτσι νόμιζε, δεν μπορούσε να τους βρει όποτε έκατσε μαζί μας. Τα χρώματα άνοιξαν, τα πρώτα πυρά τα έριξε η Μαρία ( Isabelle Lightwood) μετά συνέχισε ο Χρήστος και έπειτα εγώ στο τέλος όλοι είχαμε ανοίξει τα χρώματα μας έκτος από την Μαρία (Luna Scamander) και την Μελίνα που θέλανε να περιμένουν στις 5 ώστε να ρίξουν τα χρώματα μαζί με τα πολλά που ήταν προγραμματισμένο να πέσουν. Ενώ είχε φύγει από τις 4:30 η Μαρία (Luna Scamander) κατά τις 6 παρά ήρθε η Αθανασία και η Χριστίνα και έφεραν και άλλα χρώματα και γενικά περάσαμε υπέροχα και οι ποιο πολλοί φύγαμε κατά τις 7, στον γυρισμό μας κοίταγαν σαν εξωγήινα παράσιτα και μας ρωτούσαν γιατί όλοι είστε έτσι και γενικά λερώσαμε πολλοί κόσμο που έβγαινε για καφέ ή πήγαινε μια βόλτα, αλλά προσωπικά δεν με ένοιαζε πέρασα υπέροχα και για άλλη μια φορά κατάλαβα πόσο πολύ αγαπώ αυτά τα άτομα και πόσο σημαντικά έχουν γίνει για την καθημερινότητα μου.
Ξέχασες να πεις ότι εν τέλη σαν καλός άνθρωπος που ήμουν σας έδωσα την μοναδική κόκκινη σκόνη την ανοίξατε κι μύριζε θεσπέσια!!
Κι επίσης ξέχασες να αναφέρεις 2 ΓΑΜΟΥΣ. ο ένας ήταν αποτυχημένος χωρίς την μάνα του παιδιού που παντρευόταν.. κι ο άλλος ήταν πετυχημένος αλλά έλειπε μια παρουσία (ΕΓΩ) τέσπα..
Εγώ τι να πω.. Η ιστορία ξεκίνησε κάπως έτσι... Μου στέλνει μήνυμα η Κατερίνα και μου λέει " Εμείς θα πάμε μοναστηράκι και από εκεί δεν ξέρουμε πότε θα φύγουμε για τα οακα".. Ε κι εγώ επειδή ήμουν σε περίεργη κατάσταση κι δεν μπορούσα να αλλάξω ρούχα να βάλω άσπρα. Είπα από μέσα μου "δεν γαμ..... πάω κι ότι γίνει, έγινε"
Έφτασα μοναστηράκι (πρώτη από τις αδερφές κα. Γεωργ....) κι περίμενα κάπου... Ενώ εξιχνίαζα το χώρο για να δω μήπως κάποιον γνωστό... Αν κι έβλεπα μπροστά μου κάποιες γνωστές φάτσες από φβ. Δεν μπορούσα να ήμουν σίγουρη αν όντως είναι αυτές γιατί έχουμε κι μια μυωπία!
Κι καθώς περίμενα τις αδερφές η μάχη μεταξύ διαβολάκι-αγγελάκι είχαν ξεκινήσει.. "Να πάω ή να μην πάω; Να περιμένω ή να γίνω ρεζίλι σε άκυρους; ή και μπορεί να τους βρω; ή και μπορεί και όχι"
με τα πολλά πολλά.. ήρθαν τελικά οι αδερφές κι τελικά συστήθηκα με τα παιδιά...
Μπορώ να πω, ότι αγάπησα όλα τα παιδιά.. όσους γνώρισα.. εκτός από την ξανθόσπειρα τον τζεο κι το δον κιχώτη! Τι άτομα είναι αυτά; τς τς τς
- Σπόιλερ:
πλακίτσα.. καλοί ήσασταν
Μπορώ να πω, ότι όταν συστήθηκα με την Πόπη. Την ρώτησα "Είσαι η Πόπη απ'τα Γιάννενα;" Κι γέλασε!
Αλλά εντάξει λάτρεψα κι έγινα κι εγώ φαν στις μπούκλες της
Λοιπόν τώρα για να τα ξεκαθαρίσω... θα τα πω ένα-ένα...
Μελίνα(Rachel Rivera) στα χρώματα με την αδερφή σου καμία σχέση. Όμως γέλιο κι γκριμάτσες ίδιες μα ολόιδιες!
Συμπαθητικούλααα αλλά δεν σε γνώρισα ακόμα καλά αλλά πιστεύω ότι είσαι σαν την αδερφή σου αλλά λίγο πιο σκληρή
FLEUR258 (Μαρία) όπως είπα κι πιο πάνω γλυκούλααααα
.. Όταν με είδες με ρώτησες αν είμαι όντως εκείνη η Μαρία που σε έκανε έτσι χωρίς λόγο στο φβ φίλη (ναι ναι εγώ είμαι η άκυρη που σας κάνω αντ έτσι χωρίς να με γνωρίζετε
) Συμπαθητική και καλή κοπέλα μου φάνηκε!
Romilda Vane!!! Πόπηηηηη!! Τελικά το Πόπη από που βγαίνει;
.. Λοιπόν Πόπη απ' τα Γιάννενα που μένεις κι εσύ αστεία. Έλεγες κι εσύ κάτι κακίες πολύ ωραίες! Μου άρεσαν
Καλή κοπέλα! Συμπαθητική!
(Γενικά όλες οι κοπέλες του φορουμ είναι γλυκούλες
)
Φατσόνιαααα
Lisette de Lapin: Καλά εσύ κι ο πάνος! τι γλυκούλιακα που ήσασταν!
Συμπαθητική κοπέλα! Αγαπημένη επιμελήτρια! Γενικά τα έχετε όλα ειδικά που είσαι κι από ραβεν
Πάνοοοοοο: Μοιάζεις όντως πολύ με τον Δον Κιχώτη! Σε συγχαίρω! Αλλά γενικά πρόσεχε που πατάς!
Τζεοο! Χμμμ τζεοοο..!! Καλό παιδάκι (ξανθόσπειρα) εντάξει τι να πω.. όπως είναι στο φορουμ (από συμπεριφορά) κάπως έτσι είναι κι στην πραγματικότητα..
Μπορώ να πω μόνο, ότι καλά έπαθε το κινητό σου όταν έπεσε... ας μην έλεγες τόσες κακίες.. Δεν ήξερες ότι βάζουμε πιπέρι σε κάτι τέτοια;
Γενικά καλό παιδάκι.. Αν κι μου θυμίζεις έναν άλλον περίπου ίδια χαρακτηριστικά κι είναι κι από Αθήνα. Αλλά εντελώς αντιθετος από σένα! Βέβαια σου εύχομαι να μην την πάθεις ξαφνικά
Χρήστο: Βρεεεεε Χρήστο.. Καλό παιδί, την καλύτερη νύφη έχεις πάρει! Να την προσέχεις σαν τα μάτια σου αλλιώς θα σε σκοτώσω.. με βασανιστικό τρόπο ακόμα κι όσα είχαν πει τα κορίτσια για το πως θα σκοτώσουν τον Ραμσευ... οπότε.. κανόνισε. Πάντως συμπαθητικούλης. Τρωγόσουν
Ιζαμπελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ-Μαρία: Τι καλή κοπέλα βρε! Κι γενικά η όλη κατάσταση ήταν πολύ εξτριμ.. Περάσαμε κάτι φάσεις απίστευτες (βρεεεεεεεεεεε κορίτσιαααααααα
)
Γενικά τα παιδάκια που γνώρισα είναι πανέμορφα, γλυκούλια, λένε τις κακίες... έξυπνα κι στο πολύ βάθος καλά!