+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Χαριποτεριστής- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 7351
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°451
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
σιγα ενα παιχνιδι ειναι.... ασε που ο τζεο εχει μια χαρα μυτη χαχα
Mαγεία είναι ο,τι δεν τελειώνει ποτέ..
Το συναίσθημα του ανθρώπου όποιο και αν είναι αυτό
Ο χρόνος και το ταξίδι που κάνουμε μέσα σε αυτόν
Η αγάπη, η υγεία, η φιλία...
Όλα αυτά για μένα είναι μαγεία!
- Σπόιλερ:
[/size][/font]We are the ghosts of HarryWorld
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Dunadan- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1369
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2013
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The Weakness that had accepted Death now became the strength of wanting to live.
- Δημοσίευση Ν°452
Αυτοι οι τελιτσες ηταν απαιχτοι!Χαριποτεριστής έγραψε:17 ατομα ημασταν περασα παρα πολυ καλα και στμπαθησα παρα πολυ κοσμο.....
επειδη ηταν πολλοι αυτοι που συμπαθησα στο τελος θα γραψω τα ονοματα οσων δεν συμπαθησα
παντως ηταν μια υπεροχη βραδια και ανηπομωνω για την επομενη μας συναντηση ελπιζω να με θελετε
αυτοι που δεν συπμαθησα ειναι:
....
....
....
αυτοι :P χαχα
ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ
Νταξει το παρτυ αργησε μια ωριτσα αλλα δεν ειναι τιποτα μιας και ειμασταν 17 ατομα!
Πρωτο μου μεγααααλο μυτινγκ με το φορουμ και μπορω να πω ηταν απιστευτο :P
Μονο δεν προλαβα να τα πω με ολους μιας και οι υπολειποι ηταν απεναντι και στην αλλη γωνια αλλα που θα μου πατε δεν θα ξεφυγετε :D
Δεν ξερω γιατι τοσο μισος στο Παλερμο (που να ημουν ο φανερος δηλαδη!) αλλα οπως και το μυτινγκ αυτο πρεπει να ξαναγινει!
Ενα μπραβο επισης σε οσους ηταν πτωματα απο δουλεια,αρρωστεια ή κανονικα πτωματα(Undead) και καταφεραν να ερθουν!
Αναμενω κιαλλη συναντηση :D
An ideal is only an ideal after all. As long as you embrace that ideal, the friction with reality will continue to increase. So you will someday face reality and will have to pay the price for your compromises.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°453
ετσι οπως τα λεει ειναι χαχαχα
α και να προσθεσω.... βρε ρεα τι μισος ηταν αυτο?
α και να προσθεσω.... βρε ρεα τι μισος ηταν αυτο?
- Σπόιλερ:
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°454
εγω τι να πω που πεσαν ολοι να με σκοτωσουν. Αυτος ο τζεο με το τσουλουφι εφταιγε. Αν δεν ηταν αυτός, ολους θα τους ειχαμε σκοτωσει στην αρχη με τον Γιωργο. Αλλά εγινε ατυχημα και μας καταλαβε η Μαρια που καθοτανε διπλα μου και μετα επρεπε να πεθανει, αλλιως θα βλεπατε ολοι σας. Μπαχαχαχαχα.
Ο Ηλιας η Γιαννα και η Υπαπαντη με μπερδευανε περισσοτερο απ'ολους. Δεν εβρισκα με τιποτα αν ειναι δολοφονοι ή θυματα. Αλλά δεν μιλάγανε πολύ και μου φαινονταν υποπτοι.
πλακα, πλάκα ήταν πολύ ωραια. Δεν ειχα πάει σε τοσο μεγαλο μυτινγκ και ανυπομονουσα απο πριν.
Μονο την επομενη φορά να βρούμε τραπέζι καπως πιο στρογγυλο, γιατι θυμιζαμε κανονικο μυτινγκ και επρεπε να αλλαζουμε θεσεις για να μιλησουμε ολοι με ολους :p
Η Ρεα (ακα Λεονί με πρασινο :p) στην κορυφη του τραπεζιου, like a boss, ηρθε κι'εδεσε.
Kαι αυτες οι τεραστειες σαπουνοφουσκες ποσο τελειες? *-*
τα παιδια που δεν ηξερα απο πριν (Orion, Laura, Dunadan, Ntina Black) πολυ τα συμπαθησα. Και στο παλερμο ειναι πολύ καλοι, μπραβο τους, να ξαναπεξουμε.
Να ζητησω ενα συγνωμη απο την Ντίνα που μας πιασανε οι ντροπες μας τρομαρα μας και δεν πηγαμε να τη ρωτησουμε απο την αρχη αν ειναι εκεινη, αλλά δεν ημασταν σιγουρες
Οι Ταυρινες Δυδιμες Μαριες είναι πολύ καλά και συμπαθητικά κοριτσια και μιλησαμε πιο πολυ μιας και καθομασταν διπλα διπλα. Και τι δεν ειπαμε. ειδικα με τη Μαρια-Φλερ ενιωθα σαν να την ηξερα καιρο και εκτος φορουμ και απλα ειχαμε βγει για καφέ. Την Μαρια-Ιζ την ειχα δει και αλλες φορές και οσο πάει τη συμπαθω και πιο πολύ.
Οι δυο Μαριες λοιπον κανουν αχτυπητο δυδιμο και αξιζει να καθεσαι διπλα τους και να τις ακους να διαπιστωνουν ποσα κοινα εχουν. και να μιλατε περι ανεμων και υδατων.
Αθανασια, κατι ηθελες να μου πεις, τωρα το θυμιθηκα. Περιμενω.
Τζεο, λυσσαξες "την Ποπη" και "την Ποπη" στο παλερμο. Ου να μου χαθείς, δε χανεσαι. Α, και πιο μακρυα την αλλη φορά στο τραπεζι. Ρεα, Μαρία, Ναταλια, Σπυρο και σεις στην αλλη ακρη ησασταν. Μονο η Βυκ και η Βασω ηταν καπως πιο κοντα, αλλα και πάλι, ο καημένος ο Γιωργος εκανε την κουκουβαγια.
Ασχετο: αυτο το μυτινγκ θα μπορουσε να ειναι και συναντηση σε φαρμακείο. Μονο σιροπι για το λαιμο δεν φεραμε.
Ο Ηλιας η Γιαννα και η Υπαπαντη με μπερδευανε περισσοτερο απ'ολους. Δεν εβρισκα με τιποτα αν ειναι δολοφονοι ή θυματα. Αλλά δεν μιλάγανε πολύ και μου φαινονταν υποπτοι.
πλακα, πλάκα ήταν πολύ ωραια. Δεν ειχα πάει σε τοσο μεγαλο μυτινγκ και ανυπομονουσα απο πριν.
Μονο την επομενη φορά να βρούμε τραπέζι καπως πιο στρογγυλο, γιατι θυμιζαμε κανονικο μυτινγκ και επρεπε να αλλαζουμε θεσεις για να μιλησουμε ολοι με ολους :p
Η Ρεα (ακα Λεονί με πρασινο :p) στην κορυφη του τραπεζιου, like a boss, ηρθε κι'εδεσε.
Kαι αυτες οι τεραστειες σαπουνοφουσκες ποσο τελειες? *-*
τα παιδια που δεν ηξερα απο πριν (Orion, Laura, Dunadan, Ntina Black) πολυ τα συμπαθησα. Και στο παλερμο ειναι πολύ καλοι, μπραβο τους, να ξαναπεξουμε.
Να ζητησω ενα συγνωμη απο την Ντίνα που μας πιασανε οι ντροπες μας τρομαρα μας και δεν πηγαμε να τη ρωτησουμε απο την αρχη αν ειναι εκεινη, αλλά δεν ημασταν σιγουρες
Οι Ταυρινες Δυδιμες Μαριες είναι πολύ καλά και συμπαθητικά κοριτσια και μιλησαμε πιο πολυ μιας και καθομασταν διπλα διπλα. Και τι δεν ειπαμε. ειδικα με τη Μαρια-Φλερ ενιωθα σαν να την ηξερα καιρο και εκτος φορουμ και απλα ειχαμε βγει για καφέ. Την Μαρια-Ιζ την ειχα δει και αλλες φορές και οσο πάει τη συμπαθω και πιο πολύ.
Οι δυο Μαριες λοιπον κανουν αχτυπητο δυδιμο και αξιζει να καθεσαι διπλα τους και να τις ακους να διαπιστωνουν ποσα κοινα εχουν. και να μιλατε περι ανεμων και υδατων.
Αθανασια, κατι ηθελες να μου πεις, τωρα το θυμιθηκα. Περιμενω.
Τζεο, λυσσαξες "την Ποπη" και "την Ποπη" στο παλερμο. Ου να μου χαθείς, δε χανεσαι. Α, και πιο μακρυα την αλλη φορά στο τραπεζι. Ρεα, Μαρία, Ναταλια, Σπυρο και σεις στην αλλη ακρη ησασταν. Μονο η Βυκ και η Βασω ηταν καπως πιο κοντα, αλλα και πάλι, ο καημένος ο Γιωργος εκανε την κουκουβαγια.
Ασχετο: αυτο το μυτινγκ θα μπορουσε να ειναι και συναντηση σε φαρμακείο. Μονο σιροπι για το λαιμο δεν φεραμε.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Dunadan- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: The Weakness that had accepted Death now became the strength of wanting to live.
- Δημοσίευση Ν°455
Τι γελιο αυτο με τη μαρια,ειχα ξεχασει οτι μετα μπορουμε να φαμε εναν και λεω ωχ τι το ανοιξα το στομα μου,Oh well one Fleur less
Οντως εγω που μουν απεναντι σας εμοιαζε πως ησασταν αρκετα κοντα παντα τετοια!
Στο τελος δεν πηρα καραμελα :/
Οντως εγω που μουν απεναντι σας εμοιαζε πως ησασταν αρκετα κοντα παντα τετοια!
Στο τελος δεν πηρα καραμελα :/
An ideal is only an ideal after all. As long as you embrace that ideal, the friction with reality will continue to increase. So you will someday face reality and will have to pay the price for your compromises.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°456
α, τι να κανουμε, δεν υπηρχε αλλη επιλογη. Μαρια, συγνωμη, επρεπε να σε βγαλουμε απο τη μεση. η πλακα ηταν οτι συμφωνησαμε αμεσως κιολας. Τη Μαρια; Τη Μαρια!
εντωμεταξυ εχουν περισεψει μια-δυο καραμελες :p
και η Ιμπεριο πρεπει να εχει μερικες ακομα.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Dunadan- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°457
Τα μεγαλα μυαλα συναντιονται :PRomilda Vane έγραψε:α, τι να κανουμε, δεν υπηρχε αλλη επιλογη. Μαρια, συγνωμη, επρεπε να σε βγαλουμε απο τη μεση. η πλακα ηταν οτι συμφωνησαμε αμεσως κιολας. Τη Μαρια; Τη Μαρια!
Σιγουρα υπαρχουν καραμελες και ελπιζω να μην τις χρειαστω ποτε!
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°458
Πέρασα πολύ όμορφα σήμερα.
Καταρχάς ήμασταν 17 άτομα.Τόσσοι πολλοί,πόσο όμορφοοο!!
Μου άρεσε εκεί που κάτσαμε.Έτσι όπως είχαμε εννόσει τα τραπέζια(και έμοιαζε με ένα μεγαααλο μακρυ τραπέζι) μου θύμιζε την μεγάλη τραπεζαρία του Χογκουαρτς,και ήτανε τέλειο.
Η Πόπη με νοιάζεται. Μου έφερε στ'αλήθεια χολς και κασκολ για τον λαιμό.Εγώ κατά της 8 ήπια και ένα ντεπον να στανιάρω.
Μου άρεσε πολύ η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο.Η Πόπη με σκώτωσε,ου. Και εγω σαν δολοφός αποκαλύφτηκα να πάρει. (Και μην ξεχνάμε ο πιο ύποπτος απ'όλος ο Γιώργος ο Dunadan).Εντωμεταξύ παίζαμε με χαρτιά από τράπουλας τίτσου. Ο Ηλίας ο συνεργάτης μου πάντως,κατάφερε να ξεπαστρέψει πολύ κόσμο.
Πόπη όντως και εγώ νιώθω σαν να σε ξέρω χρόνια.Πόσο πρόσχαρο και οικείο χαρακτήρα παίζει να έχεις? Αγαπώ το μαλλί της,και γενικά συζητάω πολύ όμορφα μαζί της.Και κάνω και ωραία πλάκα μαζί της.Με καταλαβαίνει πολύ αυτό το κορίτσι.
Tην Ρέα τόσα χρόνια την ξέρω,τόσο χαρούμενη παίζει να είχα να την δω απο το 2010. Χάρηκα που ήτανε καλά. Αφήστε που εισέπραξα παραπάνω αγκαλίτσες απ'ότι συνήθως.
Χαρηκα που είδα τον Ηλία.Είχα τοοοοσο καιρό να τον δω. (Γιάννα κλασσική αγάπη. )Υπαπαντή και εσύ να μας ξανά έρθεις.Τρελιάρα Ναταλία,είσαι πολύ μούτρο και να μας έρχεσαι και εσύ.
Η Μαρία είχε καινούργιο στυλ με το μαλλί πιο κοντό κ μου άρεσε.
Μαρία-Ιζαμπελ:Έμοιασε στην μαμά του το πουλάκι μου. Είναι όπως εδώ.Γλυκιά,έξυπνη,όμορφη,καλή,ευγενική.Και πάνω απ'όλα κάτι που μου αρέσει πολύ στους ανθρώπους,χαμογελάει συνέχεια. Παίζει να είναι το πιο γλυκό μέλος που έχω γνωρίσει.Και έχουμε τόσα κοινά.
Ο Dunadan είχε πολύ πλάκα.Τον συμπάθησα.
Με την Ντινα Μπλακ δυστηχώς δεν μιλησα πολυ.Ήτανε το μικρούλι της παρέας μας. Αλλά νομίζω πως πέρασε καλά.
Η Βάσω-Αντζέλικα,ωραίος χαρακτήρας.Επιτέλους ήρθε και καινούργιο Γκριφιντοράκι σε meeiting
O Χαριποτεριστής συμπαθιτικός.Είχε και τράπουλα τίτσουυυυυυυυυ. Μπράβο και πάλι μπράβο!
Η Αθανασία έχει τοοοοοοση πλάκα.Είναι μια απόλυτη θεά.Γενικά μου αρέσει που πετάει ατάκες.
Με την Βίκη,γυρνάγαμε παρέα στο μετρό.Την 1η φορά δεν είχαμε μιλήσει πολύ,και τώρα μιλήσαμε περισσότερο και την συμπάθησα.Επιτέλους ένα μέλος που μένει πιο κοντά μου. Και αν ποτέ βγήτε με την Βίκυ,μην κάνετε καμία συζήτηση για ενέσεις.
Tελευταίο και καλύτερο:Γιώργοοοοοοο-Τζεοοοοοοο.Μια αδυναμια. Τον λάτρεψα. Κάναμε συζήτηση περι του ότι είναι κουκλί.Χμ εμ με ρωτησε την κλασσική ερωτηση που με ρωτάνε όλοι-Θυμώνεις ποτέ? χαχαχ <3 Απλά δεν έχω λόγια.Τόσο καλό παιδί.Tόσο γλυκό.Τόσο γούτσου.Τόσο ωραίο να του μιλάς.Τόσο ωραίο να σε αγκαλίαζει.
Μια αδυναμία.
(Ανοιξα με Πόπη,κλείνω με Γιώργο,πόσο χαίρομαι που δουλεύω με άτομα που τα πηγαίνω. )
Δεν ξέχασα κανέναν έτσι?
Τέλος δεν γινότανε να λείψουμε από τα αγαπημένα μας Goodys.
Η Βίκυ τρώει τόσο αργά.
(Οι σαπουνόφουσκες ήτανε όντως τέλειες.Με την Πόπη να πηδάει και να θέλει να τις αγγίξει. )
Μου άρεσε εκεί που κάτσαμε.Έτσι όπως είχαμε εννόσει τα τραπέζια(και έμοιαζε με ένα μεγαααλο μακρυ τραπέζι) μου θύμιζε την μεγάλη τραπεζαρία του Χογκουαρτς,και ήτανε τέλειο.
Η Πόπη με νοιάζεται. Μου έφερε στ'αλήθεια χολς και κασκολ για τον λαιμό.Εγώ κατά της 8 ήπια και ένα ντεπον να στανιάρω.
Μου άρεσε πολύ η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο.Η Πόπη με σκώτωσε,ου. Και εγω σαν δολοφός αποκαλύφτηκα να πάρει. (Και μην ξεχνάμε ο πιο ύποπτος απ'όλος ο Γιώργος ο Dunadan).Εντωμεταξύ παίζαμε με χαρτιά από τράπουλας τίτσου. Ο Ηλίας ο συνεργάτης μου πάντως,κατάφερε να ξεπαστρέψει πολύ κόσμο.
Πόπη όντως και εγώ νιώθω σαν να σε ξέρω χρόνια.Πόσο πρόσχαρο και οικείο χαρακτήρα παίζει να έχεις? Αγαπώ το μαλλί της,και γενικά συζητάω πολύ όμορφα μαζί της.Και κάνω και ωραία πλάκα μαζί της.Με καταλαβαίνει πολύ αυτό το κορίτσι.
Tην Ρέα τόσα χρόνια την ξέρω,τόσο χαρούμενη παίζει να είχα να την δω απο το 2010. Χάρηκα που ήτανε καλά. Αφήστε που εισέπραξα παραπάνω αγκαλίτσες απ'ότι συνήθως.
Χαρηκα που είδα τον Ηλία.Είχα τοοοοσο καιρό να τον δω. (Γιάννα κλασσική αγάπη. )Υπαπαντή και εσύ να μας ξανά έρθεις.Τρελιάρα Ναταλία,είσαι πολύ μούτρο και να μας έρχεσαι και εσύ.
Η Μαρία είχε καινούργιο στυλ με το μαλλί πιο κοντό κ μου άρεσε.
Μαρία-Ιζαμπελ:Έμοιασε στην μαμά του το πουλάκι μου. Είναι όπως εδώ.Γλυκιά,έξυπνη,όμορφη,καλή,ευγενική.Και πάνω απ'όλα κάτι που μου αρέσει πολύ στους ανθρώπους,χαμογελάει συνέχεια. Παίζει να είναι το πιο γλυκό μέλος που έχω γνωρίσει.Και έχουμε τόσα κοινά.
Ο Dunadan είχε πολύ πλάκα.Τον συμπάθησα.
Με την Ντινα Μπλακ δυστηχώς δεν μιλησα πολυ.Ήτανε το μικρούλι της παρέας μας. Αλλά νομίζω πως πέρασε καλά.
Η Βάσω-Αντζέλικα,ωραίος χαρακτήρας.Επιτέλους ήρθε και καινούργιο Γκριφιντοράκι σε meeiting
O Χαριποτεριστής συμπαθιτικός.Είχε και τράπουλα τίτσουυυυυυυυυ. Μπράβο και πάλι μπράβο!
Η Αθανασία έχει τοοοοοοση πλάκα.Είναι μια απόλυτη θεά.Γενικά μου αρέσει που πετάει ατάκες.
Με την Βίκη,γυρνάγαμε παρέα στο μετρό.Την 1η φορά δεν είχαμε μιλήσει πολύ,και τώρα μιλήσαμε περισσότερο και την συμπάθησα.Επιτέλους ένα μέλος που μένει πιο κοντά μου. Και αν ποτέ βγήτε με την Βίκυ,μην κάνετε καμία συζήτηση για ενέσεις.
Tελευταίο και καλύτερο:Γιώργοοοοοοο-Τζεοοοοοοο.Μια αδυναμια. Τον λάτρεψα. Κάναμε συζήτηση περι του ότι είναι κουκλί.Χμ εμ με ρωτησε την κλασσική ερωτηση που με ρωτάνε όλοι-Θυμώνεις ποτέ? χαχαχ <3 Απλά δεν έχω λόγια.Τόσο καλό παιδί.Tόσο γλυκό.Τόσο γούτσου.Τόσο ωραίο να του μιλάς.Τόσο ωραίο να σε αγκαλίαζει.
Μια αδυναμία.
(Ανοιξα με Πόπη,κλείνω με Γιώργο,πόσο χαίρομαι που δουλεύω με άτομα που τα πηγαίνω. )
Δεν ξέχασα κανέναν έτσι?
Τέλος δεν γινότανε να λείψουμε από τα αγαπημένα μας Goodys.
Η Βίκυ τρώει τόσο αργά.
(Οι σαπουνόφουσκες ήτανε όντως τέλειες.Με την Πόπη να πηδάει και να θέλει να τις αγγίξει. )
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°459
ρεεε, ητανε υπεροχες!
μωρε, να τις σπασω ηθελα, αλλά εχε χαρη που ειμαι κοντη.
μωρε, να τις σπασω ηθελα, αλλά εχε χαρη που ειμαι κοντη.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
Dunadan- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°460
Oh yes
Και ο Ηλιας την ειδε Jedi σε μια φαση :P
Και ο Ηλιας την ειδε Jedi σε μια φαση :P
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°461
Εγώ σας μισώ όλους να ξέρετε.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°462
δεν περιμενα διαφορετικη αντιμετοπιση απο κανεναν σας χαχα σας αγαπω ολους <3
- Σπόιλερ:
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°463
Η Ντινα παιζει να ντρεποταν περισσοτερο κι απο την Βικυ! (Την οποια Β. τιμωρησα αγκαλιαζοντας την - you should've seen the look on her face ). Ειναι ενα κουτσικο και ηθελα να της τραβηξω τα μαγουλα, αλλα ειχα γινει ηδη αρκετα ρεζιλι ( τουλαχιστον ετσι νομιζα, μετα την πληρωσε ο Χαριποτεριστης).
Η Ιζζυ δε φτανει που αργησε, εκατσε στην αλλη ακρη κ εφυγε κ νωρις! Η κοπελα εχει υπεροχα μαλλια και τελειο σωμα.-
Η Ολγα καθησε κ εκεινη στην αλλη ακρη αλλα ειμαι σιγουρη οτι -οπως κ τα αλλα κοριτσια- εφυγε νωρις λογω του Σπυρου! Παραδεχτειτε το ρε να μην ξαναρθει σε μυτ!
Ο Σπυρος ειναι φουσκομαγουλιτσας! Σπυρο μην ξαναρθεις, να ρθουν μονο τα μαγουλα σου!
Ο Ντουνανιντουμμπαμτσουφ, ο Γιωργος ντε!, αυτος, βλεπει ανιμε. Ενταξει, υπεροχος.
Το μαλλι της Ποπης ηταν φανταστικο, οι ατακες της Αθανασιας θεικες, τα τσιγαρα του Γιωργου απολαυστικα ( ), το Μαρακι αδυνατησε! Η Μαρια παιζει να πετυχε το μαλλι που της παει περισσοτερο -Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-, η Ξινιστρα παλι δε μου μιλουσε Τη Γιαννα και τον Ηλια ειχα να τους δω ΠΟΛΥ καιρο και μου ειχαν λειψει απιστευτα πολυ! Ηλια ακομη περιμενω να με υιοθετησετε.
Η αλλη η τρελη η Ναταλια με περασε για καλοριφερ γιατι ηταν μια φορα ζεστα τα χερια μου! Τι καλουλα! Την Υπαπαντη ειχα κι εκεινη να τη δω πολλους μηνες, χαρηκα που την ειδα, τωρα μενει να την πετυχω κ στο φορουμ!
Οι φουσκες ηταν τελειες! Αλλα με την Ποπη ειχαμε θεματα υψους, οπως και τα μπεμπεκια μπροστα μας.
Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν...
Περασα πολυ ωραια!
Η Ιζζυ δε φτανει που αργησε, εκατσε στην αλλη ακρη κ εφυγε κ νωρις! Η κοπελα εχει υπεροχα μαλλια και τελειο σωμα.-
Η Ολγα καθησε κ εκεινη στην αλλη ακρη αλλα ειμαι σιγουρη οτι -οπως κ τα αλλα κοριτσια- εφυγε νωρις λογω του Σπυρου! Παραδεχτειτε το ρε να μην ξαναρθει σε μυτ!
Ο Σπυρος ειναι φουσκομαγουλιτσας! Σπυρο μην ξαναρθεις, να ρθουν μονο τα μαγουλα σου!
Ο Ντουνανιντουμμπαμτσουφ, ο Γιωργος ντε!, αυτος, βλεπει ανιμε. Ενταξει, υπεροχος.
Το μαλλι της Ποπης ηταν φανταστικο, οι ατακες της Αθανασιας θεικες, τα τσιγαρα του Γιωργου απολαυστικα ( ), το Μαρακι αδυνατησε! Η Μαρια παιζει να πετυχε το μαλλι που της παει περισσοτερο -Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο-, η Ξινιστρα παλι δε μου μιλουσε Τη Γιαννα και τον Ηλια ειχα να τους δω ΠΟΛΥ καιρο και μου ειχαν λειψει απιστευτα πολυ! Ηλια ακομη περιμενω να με υιοθετησετε.
Η αλλη η τρελη η Ναταλια με περασε για καλοριφερ γιατι ηταν μια φορα ζεστα τα χερια μου! Τι καλουλα! Την Υπαπαντη ειχα κι εκεινη να τη δω πολλους μηνες, χαρηκα που την ειδα, τωρα μενει να την πετυχω κ στο φορουμ!
Οι φουσκες ηταν τελειες! Αλλα με την Ποπη ειχαμε θεματα υψους, οπως και τα μπεμπεκια μπροστα μας.
Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν...
Περασα πολυ ωραια!
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°464
ενταξηηηηη δεν θα ξαναρθω...
- Σπόιλερ:
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°465
Αχαααα και εγώ της είπα πως έχει υπέροχο σώμα.Την άλλη φορά να κάτσεις περισσότερο Μαριώ.Leonie Vernier έγραψε:
το Μαρακι αδυνατησε!
Όντως?
- <3:
For you...
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°466
Σκελετουλα !
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°467
Αυτοοοο Παίξαμε και παλέρμο, ΧΠ edition!FLEUR258 έγραψε:
Μου άρεσε εκεί που κάτσαμε. Έτσι όπως είχαμε εννόσει τα τραπέζια(και έμοιαζε με ένα μεγαααλο μακρυ τραπέζι) μου θύμιζε την μεγάλη τραπεζαρία του Χογκουαρτς,και ήτανε τέλειο.
Γενικά διάφορα τρελά κι ωραία συνέβησαν σε αυτό το μύτινγκ. Ξεκινώντας απ'τον Σπύρο/Χαριποτεριστή που μας αποκάλυψε ότι τόσο καιρό δεν ήξερε καν ότι έχει πρόσβαση στους κοιτώνες ως ΜτΜ. Ε, ήταν να μην το ακούσει η Ρέα. Είχε πέσει κάτω και χτυπιόταν απ'τα γέλια (συγκινήθηκε η κοπέλα.-) και οι υπόλοιποι να κοιτάνε του στυλ, "τι της συμβαίνει;"
Η Ιζαβέλα μας έστησε, αλλά την συγχωρώ γιατί έστω και για λίγο ήρθε. Μετά πήγαμε όοολοι εμείς, να βρούμε να κάτσουμε σε νορμάλ μαγαζί. Βασικά τι νορμάλ... 5,50 1,5-2 μπάλες παγωτό!?? Ρεμάλια. Με τα λίγα και τα πολλά, ενώσαν εκεί πέρα 3-4 τραπέζια και βολευτήκαμε εντέλει.
Παίξαμε ένα καταπληκτικό παλέρμο όπως προανέφερα. Ο Ηλίας ο γκριφιντόρης (ρε δεν ξέρω γιατί σε λέω έτσι, μου κόλλησε τώρα:/) στον δεύτερο γύρο, νόμιζε ότι μπορεί να νικήσει η σουσουράδα! Βέβαια στο τέλος, είχε να κάνει με την Γιάννα που απλά τον ξέρει πολύ καλά για να πιστέψει αυτό το ήσυχο κι αθώο βλέμμα. LOSEEEEEEEER Πολύ καλό παιδί πάντως ο Ηλίας, ήσυχος όπως ξανάπα
Το άλλο επικό όσο ήμασταν σε αυτή την σε-γδυνουν-κανονικοτατα-καφετέρεια, ήταν το ξέσπασμα Ντίνα Vs πλανόδιος με λουλούδια. Εκεί που την έβλεπες μαζεμένη και ντροπαλή, ξαφνικά άρχισε να του φωνάζει "ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!" Ντάξει θεικό, έτσι μες την ησυχία και κει που δεν το περίμενες.
Ο Γιώργος/Dundandan ( ) έλεγε για ζώδια πίσω απ'την πλάτη μου. This means war. Αλλά κάτι πρόλαβα να ακούσω. Επίσης έχει πολύ πλάκα και για κάποιο λόγο ήταν ο νο1 ύποπτος καθ'όλη την διάρκεια του παλέρμο.
Η Ναταλί με λέει σουβλάκι.
Η Πόπη με την Βίκυ από ολόκληρο κατάλογο βρήκαν να πάρουν τόστ. (είπε αυτή με τον φρέντο )
Οι Μαρίες μαζί, είναι να κάθεσαι να τις επεξεγάζεσαι. Και οι δύο Μαρίες και οι δύο Ταυρίνες και οι δύο με διδυμάκια... Ε WTF!
Btw με την Μαρια/Φλερ κατάφερα να μιλήσω περισσότερο αργότερα στα Goody's. Αφού ξεκουμπίστηκε η Πόπη που την είχε πάρει αποκλειστική. (ανόητη μπουκλού, δε φεύγουν τόσο νωρίς ) Καθόμασταν και βασανίζαμε τη Βίκυ λέγοντας για ενέσεις και διάφορα χαρμόσυνα, ενώ εκείνη προσπαθούσε να φάει. Τι να πω για τη Μαρία, χαμογελαστή, καλό παιδί (ε δε μπορεί να μη γίνεσαι μπιτς ποτέ ) και λιονταρίνα.
Ξεχασα να πω για τον Σπυρο.... Ποσο αγαπω.... την τραπουλα του. Εμ αυτο:/ Κι οτι νταξει κι αυτον τον πάω λίγο γιατί μου έμαθε τίτσου:/
Και τέλος πρέπει να προσθέσω γι ακόμη μια φορά, πόσο καλόκαρδη, πονόψυχη και παιδί μάλαμα είναι η Ρέα. Ένα αγγελούδι, τα λόγια είναι περιττά.
- Σπόιλερ:
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°468
παλι καλα λοιπον που σου εμαθα τιτσου αλλιως καμια συμπαθεια ε? χμμμμμ
- Σπόιλερ:
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°469
Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν το είδα! Αμάν. Όπου θες τόνισέ το.Ntina Black έγραψε:Χιχιχιχιχ η σειρά μου τώρα να πω τις εντυπώσεις μου
Τζέο/Τζεό (που ακριβώς τονίζετε το όνομα σου στο ε η στο ο? ) Μα καλά βρε παιδάκι μου το τρενάκι επιτάφιος ?
Σκάσε.Romilda Vane έγραψε:Αυτος ο τζεο με το τσουλουφι εφταιγε. Αν δεν ηταν αυτός, ολους θα τους ειχαμε σκοτωσει στην αρχη με τον Γιωργο.
Τελευταίος και καλύτερος. Σ'αγαπάω. Κι εγώ σε συμπάθησα, ρε φίλε. Κι είσαι ίδια όπως είσαι από κοντά. Πρώτη φορά που μου λένε (τόσο) καλά λόγια. Τι ωραίο συναίσθημα.FLEUR258 έγραψε:Τελευταίο και καλύτερο:Γιώργοοοοοοο-Τζεοοοοοοο.Μια αδυναμια. Τον λάτρεψα. Κάναμε συζήτηση περι του ότι είναι κουκλί.Χμ εμ με ρωτησε την κλασσική ερωτηση που με ρωτάνε όλοι-Θυμώνεις ποτέ? χαχαχ <3 Απλά δεν έχω λόγια.Τόσο καλό παιδί.Tόσο γλυκό.Τόσο γούτσου.Τόσο ωραίο να του μιλάς.Τόσο ωραίο να σε αγκαλίαζει.
Μια αδυναμία.
Εμείς που σε ανεχόμαστε, τι να πούμε, μωρή; Ου ρε!Imperio έγραψε:Εγώ σας μισώ όλους να ξέρετε.
Μόνο τα τσιγάρα μου σχολιάζεις; Το ότι για μια ακόμη φορά έκανα εντύπωση; Το ότι κράζεις τη Μαρία τη στιγμή που άργησες κι εσύ τρία τέταρτη, αγαπητή εξαδέλφη Σοφία;Leonie Vernier έγραψε:τα τσιγαρα του Γιωργου απολαυστικα ( )
Τουντοοουμ!
Γιάννα, χάρηκα που σε ξαναείδα αν και την επόμενη φορά θα 'σαι φάση "πίσω μου σ'έχω Σατανά, που δεν έχεις δει ποτέ σου Lord of the Rings ".
Ηλία κι εσένα, αν και κάθε φορά που σε βλέπω ένα γεια λέμε.
Η Αθανασία για κάποιο λόγο δε πολυακουγόταν. Περίεργο, αλλά ωραίο.
Τη Πόπη κάθε φορά που τη βλέπω, προσπαθώ να φανταστώ συνάντηση χωρίς εκείνη, αλλά δε μπορώ. ΜΗ-ΦΥΓΕΙΣ. Ό,τι και να λες, ό,τι και να λέω, εγώ τονίζω πως δε μπορώ μακρυά σου.
Η Ιμπέριο γνωστή ξινομούρα μου έκανε τράκα μαζί με τη κοντή.
Η Ναταλία με φώναζε πατέρα, αλλά είναι ψυχάρα. Από ποιο πρόγονο πήρε δε ξέρουμε ακόμα. Επίσης, έγκυρες προβλέψεις, λένε πως μια κινέζα θα συνουσιαστεί μαζί της.
Με την Υπαπαντή μίλησαμε λίγο περισσότερο και απλά απορώ πως δε μπήκε Ράβεν η κοπέλα. Στάνταρ ένα άτομο που η απουσία της γίνεται αισθητή στις συναντήσεις.
Μου φάνηκε περίεργο που ήρθε η Ντίνα, γιατί είχα συνηθίσει να είμαι εγώ το μικρό της παρέας (εκτός αν είναι κι η Μελίνα). Ντρεπόταν, κλασσικά. Λίγο στο τέλος που η κοντή έκραξε το TVD, τα πήρε κι είπε να κάνει αισθητή της παρουσία της. Χάρηκα που τη γνώρισα και να μας ξανάρθει!
Ο Dunadan πολύ καλό παιδί, αν και πρόσεξα πως ούτε μ'εκείνον πολυμιλήσαμε. ]
Με τη Βάσω-Όλγα Αngelika-Lavender είπαμε πάλι ένα γεια. Να ξέρεις δε δαγκώνω.
Η Βασιλική ήταν η γνωστή Βασιλική με τη διαφορά πως ήμουν έτοιμος να πάρω το 166 όταν της άρχισε τα χαδάκια η Ρέα.
Ο Σπύρος πρέπει να αγανάκτησε με τη Ρέα. Αν θέλεις να μη σε βρίζει, γίνε το τσιράκι της. Έτσι το 'χουμε εμείς.
Η Μαρία μας καθυστέρησε. Σε μισώ, σε μισώ και σ'αγαπώ.
Η Ρέα γιατί έρχεται; Δεν έχει καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητη; Ποιός της ειπε; Α, ναι. Όλο μεσ' τα πόδια μου είναι (γιατί μ'αυτό το ύψος μόνο αυτά μπορει να αγκαλιάσει), αλλά τώρα που τη κάναμε διαχειρίστρια πρέπει να τη γλύφω και λίγο. ΣΛΟΥΡΠ! ΜΟΥ ΜΑΘΕΣ ΕΡΩΤΑ, ΕΡΩΤΑ, ΕΡΩΤΑ, ΜΟΥ ΜΑΘΕΣ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Άντε, άντε. Είσαι μια σκέτη γλύκα. <3
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΣΓΦΓΔΣ Η ΜΑΡΙΑ/ΦΛΕΡ258258258.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΜΕ ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ! ΗΡΘΕ, ΤΗΝ ΕΙΔΑ, ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ, ΤΗ ΛΑΤΡΕΨΑ, ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ, ΤΗ ΦΙΛΗΣΕ, ΤΗ ΜΙΛΗΣΑ, ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΑ. ΜΙΑ ΑΓΑΛΙΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΕΝΙΩΣΑ. Σ'ΑΓΑΠΑΩ! <3
Και έχω την εντύπωση ότι κάποιος ξέχασα, αλλά δε θυμάμαι ποιον.
Τέλος πάντων, βαριέμαι να γράψω το τι κάναμε, αλλά ένα πράγμα θα πω.
Το Παλέρμο αλά Χάρι Πότερ ήταν υπέροχο! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑ.
Πέφτει η νύχτα στο Χόγκσμιντ...
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°470
Χαριποτεριστής έγραψε:παλι καλα λοιπον που σου εμαθα τιτσου αλλιως καμια συμπαθεια ε? χμμμμμ
Οχι μωρε βλακα, πλακα κανω.
ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΞΕΧΑΣΑ! Ντροπη μου.
Ακρως συμπαθητικο ατομο, δεν την περιμεναμε αλλα χαρηκα πολυ που ηρθε! Δε ξερω αν φταιει το οτι σπουδαζει το ιδιο με τη Μαρια, αλλα ειναι κι αυτη ετσι ευγενικη και γλυκια οταν σου μιλαει. Αφου εμαθα οτι ειναι και Λεων, νταξει ειπα ταιριαζουμε.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°471
Εμένα επίτηδες δε με είπες.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°472
αμεσως ο τζεο να πει την κακια του.... οχι ρε δεν αγανακτησα.... αμαν δηλαδη .... κατσε και κοιτα εσυ τους επιταφιους σου ρε :P
και αθανασια παλι καλα χαχα
και αθανασια παλι καλα χαχα
- Σπόιλερ:
Boo
-σχεδόν ακέφαλος νικ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°473
Είναι που όταν έχω άγχος σε συνδιασμό με πονόλαιμο αδυνατώ να φάω.Leonie Vernier έγραψε:Σκελετουλα !
Ε σαν παιδί και εγώ,γίνομαι άμα θέλω.Immortality Dumbledore έγραψε:
Btw με την Μαρια/Φλερ κατάφερα να μιλήσω περισσότερο αργότερα στα Goody's. Αφού ξεκουμπίστηκε η Πόπη που την είχε πάρει αποκλειστική. (ανόητη μπουκλού, δε φεύγουν τόσο νωρίς ) Καθόμασταν και βασανίζαμε τη Βίκυ λέγοντας για ενέσεις και διάφορα χαρμόσυνα, ενώ εκείνη προσπαθούσε να φάει. Τι να πω για τη Μαρία, χαμογελαστή, καλό παιδί (ε δε μπορεί να μη γίνεσαι μπιτς ποτέ ) και λιονταρίνα.
ΑΘΑΝΑΣΙΑ,έτσι όπως τα λες στο ποστ σου είναι σαν να σε ακούω. Και έχω σκάσει στα γέλια.
Παρεπιπτόντως αν ήξερες και εσύ τίτσου,ξέρει και ο Γιώργος,και θα κάναμε 4αδα.Έπρεπε να παίξουμε 1 γύρο.
ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΛΆ : <3
- <3:
For you...
Magical Identity