Δε θα επεκταθώ σε λεπτομέριες.
+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°1
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Αυτό, δε σημαίνει πως ηταν συνάντηση.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Lucy Weasley- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 12036
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2011
Magical Identity
Today's thought: Ballet is my passion
- Δημοσίευση Ν°2
Ναι, ούτε εγώ γιατί κάτι πήρε το μάτι μου... Πες ρε πως πέρασες...Nearly Headless Nick έγραψε:Αυτό, δε σημαίνει πως ηταν συνάντηση.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°3
Δε πέρασα ιδιαίτερα καλά.
Μη το συνεχίσουμε, όμως και τα καταλήξουμε σε σπαμ.
Μη το συνεχίσουμε, όμως και τα καταλήξουμε σε σπαμ.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°4
Μπα τι μας λες! Οκ δεν το συνεχίζουμε!
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Nearly Headless Nick έγραψε:Σχετικά με τη προηγούμενη σελίδα σχετικά με τη Σαλαμίνα, να πω πως εγώ δε το θεωρώ συνάντηση γιατί πήγαμε ως παρέα και όχι ως φόρουμ.
Το αν περασα(με) καλά είναι σχετικό.
Αν ήταν έτσι τότε εγώ σταμάτησα να πηγαίνω σε συναντήσεις κάπου στο 2010
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°6
Πες τα βρε Εκάτη..!
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°7
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εχω να πω οτι λάτρεψα την Κλαρίσα!! Σε αντίθεση με την πρώτη μας συνάντηση σε αυτή την αγάπησα!
Άχου με
Εχω να πω οτι λάτρεψα την Κλαρίσα!! Σε αντίθεση με την πρώτη μας συνάντηση σε αυτή την αγάπησα!
Άχου με
meet me in montauk
Carl
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°8
Και εγώ τη λάτρεψα
Τέλεια ήταν
Τέλεια ήταν
*
*
*
*
*
*
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°9
Πήγες και τα Χριστούγεννα! Απλώς δε θεωρώ πως αυτό μπορεί να θεωρηθεί συνάντηση του φόρουμ, ειδηκά εφ όσον είμασταν τεσσερα άτομα που ο ένας έγινε εκεί μέλος η άλλη τώρα ξεκίνησε να γίνεται ενεργή.Hecate έγραψε:
Αν ήταν έτσι τότε εγώ σταμάτησα να πηγαίνω σε συναντήσεις κάπου στο 2010
Αυτό είναι όλο. Το ότι αναπτύξαμε μια φιλία μέσω του φόρουμ και ήταν η αφορμή να ξανασυναντηθούμε, το δέχομαι!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°10
Έχει γίνει όμως συνάντηση και με δύο μέλη!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°11
Πραγματικά είναι γελοίο να το συνεχίσουμε, είπα απλώς πως για μένα δεν ήταν συνάντηση του φόρουμ και τέλος. Δεν αξίζει να συνεχίσουμε τη συζήτηση.
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°12
Χαλαρά παίδεεεες!
Εμένα το πρώτο μου μίτινγκ ήταν με την Έμυ σε ένα συνέδριο, για πόσα; 3 λεπτά; :blasé: Ας επιστρέψουμε στο θέμα όμως. :blasé:
Εμένα το πρώτο μου μίτινγκ ήταν με την Έμυ σε ένα συνέδριο, για πόσα; 3 λεπτά; :blasé: Ας επιστρέψουμε στο θέμα όμως. :blasé:
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°13
Ο από πάνω σου αρπάζει!
Ααα τρομερή συνάντηση, 3 λεπτά!
Ααα τρομερή συνάντηση, 3 λεπτά!
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°14
Λεπόν, πήγα Θεσσαλονίκη και πέρασα υπέροχα.
-ΚΥΡΙΑΚΗ-
Έφτασα Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Κυριακή κατά τις 2 το μεσημέρι, συναντήθηκα με τον Χλάρη-Βιντίκτο στα ΚΤΕΛ και ήρθε η Κωνσταντίνα με ένα ψηλέα που θύμιζε σε όψη τον Καλ Ντρόγκο να μας πάρει από εκεί. Ο ψηλέας ήταν ο Ματθαίος και όπως και ο Χάρης έμεινε και εκείνος στο σπίτι της σιχαμένης την Κυριακή.
Πήγαμε για καφέ, μετά φτάσαμε Πυλαία, στο σπίτι της Κωνσταντινας, πολύ στου διαόλου τη μάνα μένει βρε παιδί μου και φάγαμε μεσημεριανό. Μετά υποτίθεται θα πηγαίναμε στην παράσταση της Κωνσταντινας, μα ακυρώθηκε, λόγω βροχοπτώσεως.
Έτσι, εγώ, ο Χάρης, ο Ματθαίος, η Κωνσταντίνα, ο Τάσος-τεως Ρατατούιγ-νυ Φίνεας, ο Λευτέρης-όβελ, ο Μιχάλης-Sir Brutus(ανενεργό πια μέλος) και 2 άλλη φίλοι της Κωνσταντίνας, ο Αλεξ και ο Αλέξανδρος, κάτσαμε στη βερέντα και παίζαμε ψυχολόγο και αναπτήρα και μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ο ένας για τον άλλον.
Έφυγαν ο Λευτέρης, ο Τάσος, ο Μιχάλης και ο Αλεξ και οι υπόλοιποι (Κωνσταντίνα, εγώ, Αλέξανδρος, Ματθαίος, Χάρης) πέσαμε σαν ψοφίμια να κοιμηθούμε.
-ΔΕΥΤΕΡΑ-
Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί (να σημειωθεί πως ο ύπνος με πήρα κατά τις 7-8 το πρωί της Δευτερας) η μήτηρ ως γνωστο τρολ με πήρε τηλέφωνο για να μου πει πως ΔΕ βγήκαν τα αποτελέσματα. Το υπόλοιπο πρωί ήμασταν όλοι σε μία φάση awkward κατά κάποιο τρόπο και μετα βγάλαμε με την Κωνσταντίνα τα μόριά μου.
Ο Χάρης έφυγε κατά το μεσημέρι και εγώ, η Κωνσταντίνα και ο Ματθαίος πήγαμε κέντρο για να φάμε και μετά μία βόλτα. Το βράδυ έγινε όντως η παράσταση της Κωνσταντίνας (η φιλενάδα μου έλαμψε! ) και ο Ματθαίος έφυγε, ενώ εγώ, η Κωνσταντίνα, ο Τάσος και ο Λευτέρης πήγαμε σε ένα μαγαζί και ήπιαμε :P
-ΤΡΙΤΗ-
Την Τρίτη, δε συνέβη κάτι αξιοσημείωτο. Ξαναπήγα στην παράσταση της Κωνσταντίνας, αυτή τη φορά με το απόβρασμα του φόρουμ αυτού, τον Χρήστο-Ρέγκουλους. Ο Χρήστος Ρέγκουλους μου έκανε τρομερή εντύπωση επειδή μ ί λ α γ ε
-ΤΕΤΑΡΤΗ-
Την Τετάρτη ο Λευτέρης δε μπορούσε να έρθει και έτσι βγήκαμε εγώ, η Κωνσταντίνα, ο Τάσος και ο Χρήστος και πήγαμε κάπου σε ένα μπαρ-καράβι απέναντι από το Λευκό Πύργο όπου περάσαμε εξαιρετικά ( ) και μετα τρεχαμε να προλάβουμε το τελευταίο λεωφορείο της γραμμής για να μην πάρουμε ταξί.
-ΠΕΜΠΤΗ-
Την Πέμπτη πήγαμε το πρωί να πάρω εισιτήριο για να φύγω και μετά το βραδάκι συνάντησα επιτέλους από κοντά τον φορουμικό μου έρωτα, το άλλο μου μισό, τη Μυρτώ Clary Fray. Αφού υπήρξε μίνι ασυνεννοησία με το Λευτέρη, βρεθήκαμε όλοι(=Τάσος, Λευτέρης, εγώ, Μυρτώ, Κων/να) και πήγαμε σε μία καφετέρεια στα λαδάδικα. Πέρασαν μία βόλτα η Γωγώ-Andromeda Black και ο Χρήστος-Sirius Black. Κατά τις 10 και μισή ήρθε και ο Ρέγκουλους και πήγαμε σε κάτι σαν ταβέρνα και τα ʽπιαμε πάλι
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-
Την Παρασκευή ο Λευτέρης πήγε στο αντιρατσιστικο φεστιβάλ και η Κωνσταντίνα πήγε να δει μια θεατρικη παράσταση, οποτε βρέθηκα με τον Τασούμπαη, το Μυρτάκι και πήγαμε για κρέπες. Όταν ήρθε ο Χρήστος πήγαμε (μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή ) σε μία καφετέρεια, βγάλαμε κάτι φωτογραφίες, και πήγαμε σπίτια μας.
-ΣΑΒΒΑΤΟ-
Γύρισα σπίτι
Εντυπώσεις λοιπόν.
Βασικά, πέρασα υπέροχα για μία ακόμη φορά και χαίρομαι που η Θεσσαλονίκη μέλεται να είναι το σπίτι μου για τα επόμενα 4-5 χρόνια.
Κωνσταντίνα: Την αγαπάω, απλά. Πραγματικά. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω που να μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια πόσο χαίρομαι που την είδα ή πόσο χαίρομαι που θα τη βλέπω συχνά από εδώ και στο εξής.
Χάρης: Συνεχίζω να τον ψιλο-συμπαθώ, καλούλικο παιδάκι, ήσυχο, ελπίζω να τα ξαναπώ μαζί του. Τον αγαπάμε!
Τάσος: Ο Τάσος ήταν και είναι συμπάθεια και αγάπη. Αν και εκείνος με έλεγε συνεχώς ξινή, εγώ χάρηκα που τον είδα ξανά και του έδωσα και τον Ned του.
Λευτέρης: Well, απλά δεν το περίμενα, μα είναι εξαιρετικά συμπαθητικός από κοντά. Τον συμπάθησα πάρα πάρα πολύ, (αν και με μπουγέλωσαν με τον Τάσο ) ελπίζω να βγαίνουμε και όταν θα πάω μόνιμα Θεσσαλονίκη.
Χρήστος: Ω μα τι να πω για αυτό το άτομο. Αν είναι μία φορά καλούλης από εδώ και στο τηλέφωνο, είναι 10 φορές στην πραγματικότητα. Ο Χρήστος Ρέγκουλους δυστυχώς ή ευτυχώς εξελίχθηκε σε λατρεία μέσα σε αυτές τις τέσσερις μέρες που τον είδα.
Μυρτώ: Το Μυρτάκι είναι το ίδιο τέλειο άτομο που ξέρω και αγαπάω.- Γλυκιά και χαρούμενη, δίνει ένα άλλο τόνο σε μία παρέα. Ελπίζω να την ξανασυναντήσω Αγαπάμε Μυρτώ.-
-ΚΥΡΙΑΚΗ-
Έφτασα Θεσσαλονίκη την προηγούμενη Κυριακή κατά τις 2 το μεσημέρι, συναντήθηκα με τον Χλάρη-Βιντίκτο στα ΚΤΕΛ και ήρθε η Κωνσταντίνα με ένα ψηλέα που θύμιζε σε όψη τον Καλ Ντρόγκο να μας πάρει από εκεί. Ο ψηλέας ήταν ο Ματθαίος και όπως και ο Χάρης έμεινε και εκείνος στο σπίτι της σιχαμένης την Κυριακή.
Πήγαμε για καφέ, μετά φτάσαμε Πυλαία, στο σπίτι της Κωνσταντινας, πολύ στου διαόλου τη μάνα μένει βρε παιδί μου και φάγαμε μεσημεριανό. Μετά υποτίθεται θα πηγαίναμε στην παράσταση της Κωνσταντινας, μα ακυρώθηκε, λόγω βροχοπτώσεως.
Έτσι, εγώ, ο Χάρης, ο Ματθαίος, η Κωνσταντίνα, ο Τάσος-τεως Ρατατούιγ-νυ Φίνεας, ο Λευτέρης-όβελ, ο Μιχάλης-Sir Brutus(ανενεργό πια μέλος) και 2 άλλη φίλοι της Κωνσταντίνας, ο Αλεξ και ο Αλέξανδρος, κάτσαμε στη βερέντα και παίζαμε ψυχολόγο και αναπτήρα και μάθαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες ο ένας για τον άλλον.
Έφυγαν ο Λευτέρης, ο Τάσος, ο Μιχάλης και ο Αλεξ και οι υπόλοιποι (Κωνσταντίνα, εγώ, Αλέξανδρος, Ματθαίος, Χάρης) πέσαμε σαν ψοφίμια να κοιμηθούμε.
-ΔΕΥΤΕΡΑ-
Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί (να σημειωθεί πως ο ύπνος με πήρα κατά τις 7-8 το πρωί της Δευτερας) η μήτηρ ως γνωστο τρολ με πήρε τηλέφωνο για να μου πει πως ΔΕ βγήκαν τα αποτελέσματα. Το υπόλοιπο πρωί ήμασταν όλοι σε μία φάση awkward κατά κάποιο τρόπο και μετα βγάλαμε με την Κωνσταντίνα τα μόριά μου.
Ο Χάρης έφυγε κατά το μεσημέρι και εγώ, η Κωνσταντίνα και ο Ματθαίος πήγαμε κέντρο για να φάμε και μετά μία βόλτα. Το βράδυ έγινε όντως η παράσταση της Κωνσταντίνας (η φιλενάδα μου έλαμψε! ) και ο Ματθαίος έφυγε, ενώ εγώ, η Κωνσταντίνα, ο Τάσος και ο Λευτέρης πήγαμε σε ένα μαγαζί και ήπιαμε :P
-ΤΡΙΤΗ-
Την Τρίτη, δε συνέβη κάτι αξιοσημείωτο. Ξαναπήγα στην παράσταση της Κωνσταντίνας, αυτή τη φορά με το απόβρασμα του φόρουμ αυτού, τον Χρήστο-Ρέγκουλους. Ο Χρήστος Ρέγκουλους μου έκανε τρομερή εντύπωση επειδή μ ί λ α γ ε
-ΤΕΤΑΡΤΗ-
Την Τετάρτη ο Λευτέρης δε μπορούσε να έρθει και έτσι βγήκαμε εγώ, η Κωνσταντίνα, ο Τάσος και ο Χρήστος και πήγαμε κάπου σε ένα μπαρ-καράβι απέναντι από το Λευκό Πύργο όπου περάσαμε εξαιρετικά ( ) και μετα τρεχαμε να προλάβουμε το τελευταίο λεωφορείο της γραμμής για να μην πάρουμε ταξί.
-ΠΕΜΠΤΗ-
Την Πέμπτη πήγαμε το πρωί να πάρω εισιτήριο για να φύγω και μετά το βραδάκι συνάντησα επιτέλους από κοντά τον φορουμικό μου έρωτα, το άλλο μου μισό, τη Μυρτώ Clary Fray. Αφού υπήρξε μίνι ασυνεννοησία με το Λευτέρη, βρεθήκαμε όλοι(=Τάσος, Λευτέρης, εγώ, Μυρτώ, Κων/να) και πήγαμε σε μία καφετέρεια στα λαδάδικα. Πέρασαν μία βόλτα η Γωγώ-Andromeda Black και ο Χρήστος-Sirius Black. Κατά τις 10 και μισή ήρθε και ο Ρέγκουλους και πήγαμε σε κάτι σαν ταβέρνα και τα ʽπιαμε πάλι
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-
Την Παρασκευή ο Λευτέρης πήγε στο αντιρατσιστικο φεστιβάλ και η Κωνσταντίνα πήγε να δει μια θεατρικη παράσταση, οποτε βρέθηκα με τον Τασούμπαη, το Μυρτάκι και πήγαμε για κρέπες. Όταν ήρθε ο Χρήστος πήγαμε (μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή ) σε μία καφετέρεια, βγάλαμε κάτι φωτογραφίες, και πήγαμε σπίτια μας.
-ΣΑΒΒΑΤΟ-
Γύρισα σπίτι
Εντυπώσεις λοιπόν.
Βασικά, πέρασα υπέροχα για μία ακόμη φορά και χαίρομαι που η Θεσσαλονίκη μέλεται να είναι το σπίτι μου για τα επόμενα 4-5 χρόνια.
Κωνσταντίνα: Την αγαπάω, απλά. Πραγματικά. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω που να μπορεί να περιγράψει με ακρίβεια πόσο χαίρομαι που την είδα ή πόσο χαίρομαι που θα τη βλέπω συχνά από εδώ και στο εξής.
Χάρης: Συνεχίζω να τον ψιλο-συμπαθώ, καλούλικο παιδάκι, ήσυχο, ελπίζω να τα ξαναπώ μαζί του. Τον αγαπάμε!
Τάσος: Ο Τάσος ήταν και είναι συμπάθεια και αγάπη. Αν και εκείνος με έλεγε συνεχώς ξινή, εγώ χάρηκα που τον είδα ξανά και του έδωσα και τον Ned του.
Λευτέρης: Well, απλά δεν το περίμενα, μα είναι εξαιρετικά συμπαθητικός από κοντά. Τον συμπάθησα πάρα πάρα πολύ, (αν και με μπουγέλωσαν με τον Τάσο ) ελπίζω να βγαίνουμε και όταν θα πάω μόνιμα Θεσσαλονίκη.
Χρήστος: Ω μα τι να πω για αυτό το άτομο. Αν είναι μία φορά καλούλης από εδώ και στο τηλέφωνο, είναι 10 φορές στην πραγματικότητα. Ο Χρήστος Ρέγκουλους δυστυχώς ή ευτυχώς εξελίχθηκε σε λατρεία μέσα σε αυτές τις τέσσερις μέρες που τον είδα.
Μυρτώ: Το Μυρτάκι είναι το ίδιο τέλειο άτομο που ξέρω και αγαπάω.- Γλυκιά και χαρούμενη, δίνει ένα άλλο τόνο σε μία παρέα. Ελπίζω να την ξανασυναντήσω Αγαπάμε Μυρτώ.-
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°15
Εμένα ούτε καν εε;Λευτέρης: [...]ελπίζω να βγαίνουμε και όταν θα πάω μόνιμα Θεσσαλονίκη.
Γραψαρχιδέσιον
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°16
Εμ, ΞΕΡΩ πως με εσενα θα βγαινω μανα μου όταν έρθω. Βάλε λίγο το ξερό σου να δουλέψει, τζίζους δηλαδή
Και από τόσες μέρες που με είδες, αυτό έχεις να πεις; LAME!
Και από τόσες μέρες που με είδες, αυτό έχεις να πεις; LAME!
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
Δεν το ξες!
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°18
Ναι σωστά. Είμι 100% σίγουρη
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°19
Θα'θελες
meet me in montauk
Carl
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°20
Phineas Nigellus Black έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άχου με
Έχω να πω ότι λάτρεψα τον Φινέα και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!
Arcturus Regulus Black έγραψε:Και εγώ τη λάτρεψα
Τέλεια ήταν
Και τον Αρκτούρο τον λάτρεψα!
Maria Lovegood έγραψε:
-ΠΕΜΠΤΗ-
-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-
Η Μαρία είναι το πιο τέλειο πλασματάκι του κόσμου, σκέτο μιάο και την αγαπάπησα περισσότερο, αν αυτό είναι δυνατόν!
Κ Κόννι είναι υπέρτατη, την αγαπώ και τέλος!
Τέλος, τον Λευτέρη τον συμπάθησα!!! Είχε πλάκα και βασικά πέρασα πολύ καλά!
Με δυο λόγια, ανυπομονώ να ξανακατέβω Θεσσαλονίκη!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°21
Κ εγώ με λίγα λόγια ανυπομονώ να έρθει η μέρα που επιτέλους θα βγάλω ένα εισιτήριο για Σαλόνικα... Περνάτε ωραία και θέλω κ εγώ...
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°22
Α για Σαλόνικα μόλις εξαντλήθηκαν αλλά έχει ξεμείνει ένα για το Μπάνσκο.
Εγώ στάνταρ περνάω κρισάρα, τους συμπάθησα όλους
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°23
όβελ έγραψε:Α για Σαλόνικα μόλις εξαντλήθηκαν αλλά έχει ξεμείνει ένα για το Μπάνσκο.
Αααα ναι ναι ότι πεις... Και να φανταστώ και των τρένων και των κτελ και από όλες τις αεροπορικές εταιρίες... Έχει μείνει μόνο ένα για τον Λευτέρη Λευτέρη. Ρε άντε από 'δω... Απλός πες το, δεν θέλεις να έρθω!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°24
όβελ έγραψε:
Ρίγη συγκίνησης μόλις με διαπέρασαν.
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Clary Fray- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14284
Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010
Magical Identity
Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.
- Δημοσίευση Ν°25
Maria Lovegood έγραψε:όβελ έγραψε:
Ρίγη συγκίνησης μόλις με διαπέρασαν.
same here!
Stop looking out your window
and get out of your front door!
- hidden secrets:
When life means
something more than just breathing...