Θα πω!
Στο πρώτο meeting το νέο άτομο που γνώρισα από κοντά ήταν η Κωνσταντίνα a.k.a. Morgan le Fay. Το πρώτο πράγμα που μου είπε μόλις με είδε ήταν πως είμαι σαν ανορεξική οπότε κατάλαβα πως είναι ολόιδια με αυτό που παρουσιάζει στο φόρουμ. Γλώσσα δε βάζει μέσα και έχει τόση ενέργεια που σε τρομάζει. Παρ'όλ'αυτά, είναι πολύ συμπαθητική και το χαμόγελό της σε πείθει ρε φίλε. Θες δε θες, θα τη συμπαθήσεις.
Στο δεύτερο meeting γνώρισα τρία νέα άτομα. Έναν Κωστή που δεν ήξερα πως είναι ο Κωστής ( ), μία Υπαπαντή που δεν ήξερα πως είναι η
Τους παίρνω έναν ένα με τη σειρά.
Ο Κωστής φαινόταν πως ήταν λίγο έξω από τα νερά του και για αυτό μιλούσε μόνο με τη Μαρία, τουλάχιστον στην αρχή. Επειδή εγώ όμως είχα καλή διάθεση και τον συμπάθησα αμέσως ( ) ήθελα να του πιάσω κουβέντα οπότε τον συμπάθησα ακόμη περισσότερο ( ²). Και έχω να δηλώσω πως ΑΓΑΠΑΩ τα γράμματά του.
Με την Υπαπαντή δε μίλησα πολύ η αλήθεια είναι αλλά την συμπάθησα. Βασικά και μόνο από το γεγονός πως φορούσε κολλητό τζιν με τόση ζέστη, την κάνει αξιοθαύμαστη.- Πολύ συμπαθητική και ευχάριστη παρουσία! Θα ήθελα να την ξαναδώ.
Και τώρα πάμε στην VIP guest της ημέρας: τη Μαρία. :blasé: Βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς να πω, ήταν όπως και στο φόρουμ. Βασικά, πιο συμπαθητική από το φόρουμ. Μου άρεσε η ηρεμία που έβγαζε η φωνή της και το πως μπορούσε να συζητήσει για τα πάντα. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα αλλά Liza liked Maria.
Τώρα για τους υπόλοιπους τι να πω; Έχω αρχίσει να νιώθω λίγο πιο οικεία απ' ότι πριν οπότε thanks παίδες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Madame Maxime στις Πεμ Ιουλ 12, 2012 1:41 pm, 1 φορά