Δεύτερη συνάντηση :
Με Γιάννα και Άρτεμις.Μπορώ να πω η πιο πετυχημένη οργάνωση που έγινε ποτέ. :P
Καταρχάς, ήτανε να μαζοχτούμε καμιά 12ρια άτομα και καταλήξαμε μόνο 3. Το κουλό είναι ότι αν και το ξέραμε μια μέρα πριν ότι θα μαστε μόνο οι 3 μας θέλαμε να πάμε. Το πιο κουλό είναι ότι δε γνωριζόμασταν καλά και καμιά μας δεν αναρωτήθηκε τι θα λέμε τόσες ώρες.Το κουλότερο απ όλα είναι ότι η Γίαννα είχε την φαεινή ιδέα να συναντηθούμε στην, παρακαλώ εφιστώ την προσοχή σας, ΕΙΣΟΔΟ (!) του Μόλ (αμάν αυτό το Μολ στη μάπα με έχει φάει) όπου μπαινοβγαίνουν κάθε λεπτό 5.000 άνθρωποι και χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Και πάμε στο σημείο κλειδί.Το σημείο που πήγε μιαμιση ώρα πίσω την ώρα συνάντησης.Δεν είχαμε ανταλλάξει κινητά. :clap1: Σαίνια ήμεθα, ομολογώ να το πώ.
Εγώ επειδή την μυρίστηκα την δουλεία (ούτε λαγωνικό να ήμουνα) και ήξερα ότι θα μπλέξουμε τα μπούτια μας τα δίμετρα, και δεν ήθελα να περιμένω σαν τον μαλ... στην πόρτα (βαριέμαι να περιμένωωωω.Και το κυριότερο βαριέμαι να μην ξέρω ποιόν περιμένω) σκέφτηκα πρακτικά.
Το βράδυ, κι όλας , πριν την συνάντηση , έκλεισα 3 ώρες πριν το ραντεβού με τα κορίτσια, να πάω για ψώνια με μια πολύ καλή μου φίλη. Θα περιμέναμε μαζί , και μόλις ερχόντουσαν τα κορίτσια (λέμε τώρα , με λίγη τύχη) θα πήγαινε εκείνη στην ευχή του Θεού. Αν περιμέναμε παραπάνω απο 45λεπτο θα φεύγαμε μαζί, και γενικώς θα χα συμπαράσταση στο ''περίμενε'' :P
Όλα καλά μέχρι αυτό το σημείο. Την άλλη μέρα κάναμε τα ψώνια μας και στην ώρα μας (κυρίες) μπαστακωθήκαμε δίπλα στην πόρτα και μιλάγαμε, ενώ εγώ ταυτόχρονα το έπαιζα ντεντέκτιβ και έριχνα κρυφές ματίες. Τέσπα, όπως το αναμενώμενο η ώρα πέρασε και είπαμε να πηγαίνουμε.
Όταν φτάνω Παλλήνη, και αποχαιρετώ την φιλενάδα και παίρνω τους δρόμους για το σπίτι μου, χτυπά το κινητό. Άγνωστο νούμερο (!) . Ώπα, λέω... Το σηκώνω. ''Ναι?'' ''Έλα Νατάσα, που είσαι?'' . Εδώ κοκάλωσα (δεν έχω καλή σχέση με τα κινητά ) Άκρα του τάφου σιωπή...εντάξει λέω, κούλαρε και απάντα. ''Ποίος είναι?'' . Έξυπνο, πολύ έξυπνο δεν βρήκα κάτι καλύτερο να απαντήσω (αναθεματισμένο τρακ!). Αφού ήξερα ΠΟΙΟΣ ήταν. Στο περίπου .''Η Γιάννα είμαι ρε'' Εδώ με αποπροσανατόλισαν 2 πράγματα. Το ''ρε'' (άτσα οικειότητεεεες-μπας και είναι κάνας γνωστός?) και το ''Γιάννα.'' Εγώ Κασσάνδρα ήξερα, το Γιάννα δεν μου θύμιζε κάτι.Τέσπα δεν κόλωσα (μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει) ''Ποια????'' της κάνω.
Αφού χαραμίσαμε 2 λεπτά στις συστάσεις (και πήρα μπρος) της έκανα ολόκληρο κήρυγμα για το που είναι και γιατί άργησαν. Μου εξήγησε μέσες άκρες και μου κάνει ''Άντε ντε έλα να μας βρεις!'' Η απάντηση της ήρθε ουρανοκατέβατη. ''Εεεε, δεν είμαι Μόλ'' Η Γιάννα πραγματικά έμεινε, πέρασαν κάτι δευτερόλεπτα και άκουσα ένα πικραμένο ''Αααα καλά'' Θα το πιστέψετε ότι αυτή η πίκρα με γοήτευσε? :P ''Μείνετε εκέι που είστε ΞΑΝΑρχομαι Μόλ''
Για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμεθα τυχερές.Ο προαστιακός πέρναγε σε 5λεπτάκια. Οπότε συνολικά ήθελα ένα τέταρτο για να φτάσω Νερατζιώτισσα.Όταν έφτασα ξαναπήρα τηλ, και οι κοκόνες μας (σημειώνεται ότι ήταν και η Άρτσι εκεί απλά δεν έχει κάνει ακόμα εμφάνιση στην τραγωδία που περιγράφω) ήταν στον Ελευθερουδάκη (!?!?!?!) δεν θυμάμαι καλά, αλλά κατέβηκα τρέχοντας να τις βρώ.
Μιλάμε για το απόλυτο ΓΕΛΙΟ. Κοίταγαν δεξιά και αριστερά σαν τα χαμένα, της χάζευα για κάνα λεπτο (για να βεβαιωθώ ότι αυτά ήτανε τα θύματα) και πραγματικά έλιωσα. Μετά σοβαρεύτηκα και πήγα προς το μέρος τους. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το βλέμα τους έπεσε κατ' ευθείαν επάνω μου (λες και με αναγνώρισαν ενώ δεν είχα βάλει τότε φώτο) και το πήραν πολύ ψύχραιμα. Άλλο αν η Γιάννα ισχυρίζεται την σήμερον ημέρα ότι υπέστη γερό πλήγμα κι ότι από τότε κλονίστηκε η φαντασία της γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ-ΛΕΕΙ-ΕΤΣΙ.Το προσπερνώ. :P
Δεν βολτάραμε πολύ (οι τεμπέλες) ενώ πήγαμε και κάτσαμε για καφέ.Μιλήσαμε αρκετά (αν και δεν γνωριζόμασταν) και δεν κουτσομπολεύσαμε αρκετά (για κακή μου τύχη :P ) Όταν παραγγείλαμε, σημειώνεται ότι πνίγηκε (λιγάκι) η Γιάννα με την σοκολάτα περικαλώ, αλλά είναι το πιο σοβαρό και συγκρατημένο πνιξιμο που έχω δει. Αυτό σε συνδιασμό με το απόλυτα απλανές βλέμα της Άρτσι και το αργόσυρτο σχόλιο της συνομότησαν στο δικό μου πνίξιμο.Μόνο που εγώ, όταν πνίγομαι, πνίγομαι άτσαλα. Άλλαξα 500 χρώματα και γελάγαμε όοοολο τα βράδυ με το σκηνικό αυτό.Στο τέλος, τις έβγαλα και μια φωτογραφία με φόντο ένα από τα πολλά (μιλούνια να λέμε καλύτερα) χριστουγεννιάτικα δέντρα του Μόλ και χαζοχαρήκαμε όλες μας,
Γενικά δεν έχω τι να πώ...Δεν θυμάμαι και πολλά. Την Γιάννα την γνώρισα καλύτερα αργότερα. Στη συνάντηση ήταν αρχικά σοβαρη και ευγενική (πάντα έιναι ευγενικό του πουλάκι μου- φτου του) αλλά στη συνέχεια γέλαγε όλη την ώρα ενώ δεν απουσίαζαν τα σαρκαστικά της σχόλια που αναβάθμισαν το μέγεθος του καψίματος εκείνης της νύχτας.Σημειώνεται επίσης ότι, μου φάνηκε λίγο διαφορετική από τις φώτος. Από κοντα, απέπνεε κάτι πιο -ΚΙ ΕΓΩ ΧΟΡΕΥΩ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ- που δεν μου το βγαζέ τότε στις φώτογραφίες. Έχει πανέμορφο μαλλί και ακόμη πιο όμορφο γούστο ντυσίματος
Γιάννα στο χω ξαναπεί, ερωτεύθηκα την μπλούζα σου...
Η Άρτσι και πάλι λιγομίλητη, με ένα πανέμορφο χαμόγελο ΠΑΝΤΑ χαραγμένο στα χείλη της. Εκπέμπει άπειρη καλοσύνη, θες να την πάρεις αγκαλιά και να την αρχίσεις στα φιλιά. Εξωτερικά είναι πραγματικά ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ τον φωτογραφιών. Αφού εγώ την χάζευα για κάνα τέταρτο και σκεφτόμουν αν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τις φωτογραφίες, το πορτρέτο της....
Αυτά τα ολίγα από μένα (ξανά )