.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+46
Sev
Andromeda Black
Nena Cahill-Malfoy
Helena Ravenclaw
Sylvie Lovegood
Jace Wayland
The Guardian Angel
Imperio
Emperor Belisarius
Isabelle Lightwood
Clary Fray
Rose Black
Queen Maeve
Maria Lovegood
Artemisia Lufkin
Νymphadora Tonks
Sorazal the Erised
Pansy Parkinson
Sirius Black
elliza
Narcissa
EL.J girl
Gellert
SiMoS
Rowena Ravenclaw
Berenice
Morgan le Fay
Angel of Death
just reaper
Rea
Hecate
FoNikos21
FLEUR258
Poisonous_touch
Tom Marvolo Riddle
Leonie Vernier
Cassandra Black
anthian9
Madame Maxime
Mr. Filch
Helga Hufflepuff
Ms Padfoot
Minerva McGonagall
Fleur Delacour
RemousLoupin
Merlin the Great
50 απαντήσεις

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Cassandra Black Κυρ Φεβ 06, 2011 10:13 pm

Κόνι, καιρό τώρα θέλω να τα διαβάσω, απλώς βαριέμαι Razz

Εντυπώσεις για τα καινούρια παιδιά από χτες:
    Η Μαρία ήταν πολύ ομιλητική όταν τη ρώταγα για τη Φινλανδία, οπότε πρέπει να ήμουν αυτή που άκουσε περισσότερο τη φωνή της Razz Λάτρεψα το μαλλί της!
    Η Έμυ και η Μυρτώ πάρα πολύ γλυκιές αν κι επίσης δεν μίλησαν πολύ Sad
    Ο Θάνος έχει ατακάρες, απλά.- (Αν και στην αρχή μπέρδεψε την Μυρτώ με την Όλγα Laughing)

Και για τα παλιά:
    Ντάξει η Ρέα κι ο Δημήτρης είναι απλά κάψιμο hurrah
    Κι ο Νίκος παραμένει το πιο "καλό παιδάκι" που έχω γνωρίσει Razz Εκτός από όταν μιλάγαμε για συναυλίες που πωρωνόταν μαζί μου Laughing

εδιτ: Χάιλαϊτ που μόλις θυμήθηκα. Στον καφέ είχαμε κάτσει γύρω-γύρω ανά κοιτώνα Laughing

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Κυρ Φεβ 06, 2011 10:35 pm

Το pc απλά δε με θέλει. Πάμε απ' την αρχή λοιπόν. Razz

Φερστ οφ ολ, ένα μεγάααλο sorry από τα παιδάκια για το 45λεπτο στήσιμο, φαίνεται ότι ο Μέρφυ όταν διατύπωνε τους νόμους του σκεφτόταν εμάς (Amelia & Helena). red face

Τέλος πάντων, με τούτα (2 δρομολόγια προαστιακού χαμένα) και εκείνα (αναμονή στη Δουκίσης μέχρι να έρθει ένας συρμός που δεν αποσύρεται) φτάσαμε κι εμείς. Ευτυχώς, εγώ, το γκαβό, αναγνώρισα το μπούγιο που μας περίμενε στο σταθμό του Μοναστηρακίου και δεν πήγαμε σε κανα άσχετο και αφού χαιρετηθήκαμε και σταυροφιληθήκαμε, αναχωρήσαμε για καφετέρια. (Κατσικοπόδαρε Νίκο, εσύ με έφαγες και ψαχνόμουν τελευταία στιγμή? giveup )

Highlights του χθεσινού, η μετονομασία της ενότητας των παραπόνων, το ατελείωτο θάφτινγκ, οι διαλέξεις για το παρελθόν του ΧΓ από Μέρλιν και σία ( :P ), οι εκδηλώσεις λατρείας των σερβιτόρων που αν και δεν είδαμε μπορούμε να φανταστούμε και το μαγαζάκι-backround με το λιτό και απέριττο πιάνο και την υδρορροή του Ντάμπλι.

Και μετά σου λέει ότι υπάρχει κρίση:

Και τώρα, εντυπώσεις από τα μέλη.. oh!

Ρέα: Οκ, η Ρέα απλά τα σπάει, ατακαδόρα με τα όλα της. Την επόμενη φορά, promise, θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο.
    Δημήτρης: Ψυχή της παρέας, πολύ φιλικός, με πολλές δόσεις χιούμορ, τον κατασυμπάθησα.
    Γιάννα: Δεν μιλήσαμε πάρα πολύ αλλά είναι πολύ γλυκιά και ευτυχώς που είχα κι εκείνη γιατί θα ήμασταν τώρα εδώ, εκεί, παραπέρα. lighter
    Θάνος: Ιδανικός άνθρωπος για συζήτηση, με ατάκες για πολλά ρισπέκτ, πολύ συμπαθητικός, επίσης.
    Νίκος: Πρώτον, είναι στέκα (σου έχω νέο ψευδώνυμο γι' αυτό hehe ), πολύ καλούλης αλλά και ησυχούλης, όπως ακριβώς τον περίμενα να είναι. Και ναι ήταν μόνο η αρχή. evil
    Μαρία: Δεν πολυμιλήσαμε, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά.

Γενικό συμπέρασμα: Θέλω κι άλλο! hurrah
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Κυρ Φεβ 06, 2011 11:51 pm

Λοιπον καταρχας θελω να ζητησω συγγνωμη που αργησα :shy:-: ! Το λεωφορειο με εστησε γυρω στο μισαωρο!

Οταν εφτασα επιτελους στο μιτινγκ ποιντ μετα απο τις διεξοδικοτατες οδηγιες της Γιαννας και σταθροφιληθηκα με ολους με ειχε πιασει ενα χορευτικο μουντ (βασικα ειχα αγχωθει και μου βγηκε στο χορο) οποτε μεχρι να μαζωχτουμε ειχα κανει ενα παρα πολυ καλο ζεσταμα( :P ). Χαιλαιτ της πειροδου αυτης νομιζω οτι ηταν η αντιδραση του δημητρη στα φανγκερλς οπως την φανταστηκε η Ρεα (νομιζω). Μετα πηγαμε στην καφετερια οπου οπως εχει προλεχθει ειχαμε κατσει γυρω γυρω κατα κοιτωνες (και φυσικα το ξεκινησαμε εμεις οι Σλιθερινζ! :P) Εμαθα επιτελους τι εστι φιονομηρος που το ειχα απορια καιρο, επεσε το καθιερωμενο -απ'οτι εχω καταλαβει- θαψιμο, αποφασιστηκαν πραγματα που θα ξεκινησουν απο την δευτερα στο Σλιθ γιατι εχουμε γινει πολλοι ησυχοι εκει μεσα. Τις 2 ωρες που εκατσα γιατι μετα ηναγκασθην να παρω τον δρομο του γυρισμου, διαγωνισμα λογοτεχνιας γαρ, περασα υπεροχα!! Κυριως μιλησα με την Γιαννα με την οποια ειχα την αισθηση οτι την ξερω αρκετο καιρο και κυριως της ελεγα για την Φιλανδια (βασικα παιζει και να την επρηξα λιγο! red face ) Με τους υπολοιπους δεν θα πω οτι μιλησα ιδιαιτερα γιατι θα ψευδομαι...

Λοιπον εντυπωσεις!

Η Γιαννα εχει μια πολυ ωραια αυρα που σε κανει να νιωθεις οτι την ξερεις καιρο
    Την Ρεα για καποιο λογο την ψιλοφοβομουνα πριν αλλα τελικα ειναι πολυ συμπαθητικη!
    Την Εμυ και την Μυρτω επισης της κατασυμπαθησα αν και δεν μιλησαμε ιδιαιτερα , για να μην πω καθολου! Επιφυλασσομαι σε επομενο μυτινγκ να τις γνωρισω καλυτερα!
    Ο Θανος ειναι πολυ συμπαθητικος και επισης μου εδινε την αισθηση οτι τον ξερω καιρο
    Ο Δημητρης ενα ειναι σιγουρο ξερει να διηγειται ιστοριες!!
    Ο Νικος ησυχο παιδακι μου φανηκε!

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Δευ Φεβ 07, 2011 2:13 pm

FoNikos21 έγραψε:
    Σε ότι αφορά την Έμυ, λάτρεψα το γέλιο της, αλλά κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να την ακούω... το volume λίγο crying :P

Θα το έχω υπόψη μου, αν και πρώτη φορά μου το λένε. Συνήθως είναι η ταχύτητα ένα πρόμπλεμ. :P

Πήγατε και για κινέζικο μετά? crying

Μπουρμπουάρ αφήσατε κι εκεί? Razz
    Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Δευ Φεβ 07, 2011 2:20 pm

Λοιπόν,δεύτερο κατά σειρά μύτινγκ σε σύντομο χρονικό διάστημα,πράγμα που με κάνει να απορώ για την ψυχική κατάσταση των μελών που με καλούν.Πέρα απο την πλάκα,σας ευχαριστώ πολύ που με καλέσατε για 2η φορά.Συνήθως η πρώτη φορά είναι και η τελευταία σε ο,τι αφορά την πάρτη μου.Και πάλι πολλά θενκς.

Μοναστηράκι,17:30,πλατεία.Ιδανικό μέρος για να συναντηθείς μιας και ο κόσμος είναι ελάχιστος.Δεν θα είμασταν πάνω απο καμιά 500αριά άτομα που καθόμασταν 'κει γύρω.Με βρήκε η Ρέα και με τον καλό λόγο στο στόμα -δεν είσαι όπως στις φωτογραφίες- πιάσαμε μια κουβεντούλα.Σε λίγη ωρίτσα ήρθε ο Νίκος,η Γιάννα,η Μαρία,η Μυρτώ και η Έμυ.Η αμηχανία θρυμμάτιζε κάθε προσπάθεια να πιάσουμε μια κουβέντα,καθόμασταν σε μια άκρη του σταθμού κι'εγώ κάπνιζα.Ήρθε και ο Δημήτρης και την κάναμε για κανά καφέ.Και επιτέλους αρχίσαμε να μιλάμε.Τελικά έχουν δίκιο οι γιατροί που λένε ότι το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία.

Κάτσαμε.Παραγγείλαμε.Σερβιριστήκαμε.Αρχίσαμε.Και ναι,ζήτησα πληροφορίες και γεγονότα για την ιστορία του Forum.Tώρα που το ξανασκέπτομαι,ίσως ήταν βαρετό για τον Νίκο,την Ρέα,την Γιάννα και τον Δημήτρη που ήθελα ανασκόπηση παλαιοτέρων εποχών γιατί τα έζησαν απο πρώτο χέρι,τα έγραψαν και αντικειμενικά δεν είχαν κανέναν απολύτως λόγο να αναλωθούν σε μια τέτοια κουβέντα επειδή εγώ είμαι εξαιρετικά μανιακός με ιστορικά γεγονότα.Παίδες και πάλι πολλά θένκια που την παλέψατε.

Το ''θάψιμο''.Είναι μοιραίο να πείς και να ακούσεις.Όπως είναι και στο χέρι σου αν θες να συμμετάσχεις.Και ναι,είπα την γνώμη μου.Θα το έκανα ούτως η άλλως,δεν με περιορίζει κανένας νόμος στυλ Οmerta.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είμασταν απρεπείς ή γίναμε ''κατίνες''.

Η αποψή μου για τα παιδιά.

Η Μυρτώ που έγινε Όλγα (είναι μοιραίο στην ηλικία μου να εμφανίζεται Αλτσχάϊμερ).Πολύ γλυκό παιδί.'Ησυχη και γελαστή,πολύ θετικός άνθρωπος.

Η Έμυ.Ωραία και ψηλή κοπέλα,εντυπωσιακή και ήρεμη.Χαίρεσαι να την βλέπεις και να μιλάς μαζί της.

Η Ρέα.Μεγάλη έκπληξη για εμένα.Άλλο περίμενα και άλλο βρήκα.Περίμενα ένα στριμμένο παιδί και ανακάλυψα έναν χαρούμενο,γελαστό,έξυπνο,καταδεκτικό,καλοσυνάτο και ζεστό άνθρωπο.Και πολύ όμορφη επίσης.

Η Γιάννα.Εξαιρετική.Ζεστός άνθρωπος σε σημείο να αναρωτιέμαι τι σχέση έχει με το Ντάρμ.Και πάλι άλλο περίμενα και άλλο βρήκα.Θετική εντύπωση μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο.

Η Μαρία.Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι μπαλαρίνα.Και για 3η φορά άλλο περίμενα και άλλο βρήκα.Στάνταρ προτιμά να χορεύει απο το να μιλά,η ησυχία πρέπει να είναι η αγαπημένη της ασχολία μετά τον χορό.Μα είναι δυνατόν να είσαι η ίδια Μαρία με αυτήν που έλεγε τα κάλντα στο βιντεάκι; Μετρημένος άνθρωπος και λιγομίλητος.

Ο Νίκος.Δεν έπεσα έξω εδώ.Αξιοπρεπής,χιουμορίστας,ήρεμη δύναμη.Μπορεί να μικροδείχνει-αθωοδείχνει αλλά ξέρεις καταβάθος ότι δεν θες να τον εκνευρίσεις και πως ότι έχει να πει δεν είναι ηλιθιότητες.Σε καμία περίπτωση.

Ο Δημήτρης.Σαρωτικός.Με όλες τις έννοιες.Έξυπνος.Με όλη την σημασία της λέξης.Αφοπλιστικός.Σε σημείο που να ταράζεσαι.Ειλικρινής.Σε τέτοιο βαθμό που δεν θέλεις να μάθεις άλλα.Ναι,είναι ο Merlin και είμαστε καλά.

Αυτά απο εμένα.Κρίμα που δεν συνέχισα για το Κινέζικο αν και το ήθελα πάρα πολύ.Την επόμενη φορά (που εύχομαι να υπάρξει) θα φέρω τα ξυλάκια απο το σπίτι μου.Και πραγματικά πέρασα πολύ ωραία!! Σας ευχαριστώ όλους πολύ!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Amycus στις Τρι Φεβ 08, 2011 12:01 pm, 1 φορά

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 Gg10
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Imperio Δευ Φεβ 07, 2011 2:26 pm

λοιπον επειδη ολοι με εχετε βγαλει ησυχο ανθρωπο την αλλη φορα θα το ανοιξω και θα ξεχασω να το κλεισω το στομα! Απλα ειμαι πολυ ντροπαλο παιδακι και παντα οταν γνωριζω καποιον ποσο μαλλον εφτα καποιους για πρωτη φορα δεν ειμαι και ιδιαιτερα ομιλητικη!!

_
    _

It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister
    Administrator Adviser to Minister

Αριθμός μηνυμάτων : 35474
    Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Δευ Φεβ 07, 2011 2:43 pm

Ηταν όντως μια πολύ ωραία συνάντηση.

Πραγματικά το απόλαυσα οσο λίγες φορές!

Είχε απ'ολα η βραδιά!

Γελια, κους κους, νοσταλγία, νεες γνωριμίες!

Αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως εκανα την Εμη χάλια, ενιωθα λιγο σαν τον Μπαρμπα-Στρουμφ με τις διηγήσεις περι ΧΓ.

Φάση είχε ομως!

Για τους παλιούς δεν θα μιλήσω. Το ξέρουν οτι τους σιχαίνομαι. In Love

Η Μυρτώ ειναι τόσο έξυπνο πλάσμα. Αν και μικρούλα πετάνε φλόγες τα μάτια της. Μιλουσε λίγο καθως μας έκοβε κοστούμι αλλά την επομενη φορά θα ακουσουμε τη φωνή της ακόμα περισσότερο.

Η Μαρία ήταν η πιο διστακτική-αμιλητη της παρέας. Εχει ομως φωτεινο προσωπάκι και φαίνονται οι καλλιτεχνικές ανησυχιες απο το υγρό της βλέμμα.

Η Αιμιλία είναι όπως ακριβώς τη φαντάζεστε. Λαμπερή, άμεση, ξύπνια και το βασικότερο...σίγουρη για αυτο που είναι. Φαίνεται με τη πρώτη η στιβαρότητα του χαρακτήρα της.

Ο Θάνος λοιπόν μου θυμίζει μάγο.- Είναι ιδιαίτερος, με χιούμορ εξυπνο και ερωτήσεις που χαίρεσαι να απαντάς. Γενικότερα έχει μια αμηχανία που σε κερδίζει σχεδόν αμέσως. Θα μπορούσα να κουβεντιάζω ώρες μαζί του.

Αυτά απο μένα!

YΓ: Σας σιχαίνομαι όλους. buttrock

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 Image10

Waldorf

House of Westeros:
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 39937
    Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009

Magical Identity
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Δευ Φεβ 07, 2011 3:45 pm

Amelia Blackfoot έγραψε:

Μπουρμπουάρ αφήσατε κι εκεί? Razz

Ναι, αλλά αυτή τη φορά περιοριστήκαμε στα κέρματα :P

Και όσο για το "ήσυχος", δεν είμαι έτσι συνήθως. Αλλά ήταν πολλά τα νέα πρόσωπα το Σάββατο και ήμουν πιο μαζεμένος unsure

Δημήτρη συνεχίζεις να κάνεις την Έμυ χάλια Cool Και εμείς σε μισούμε snob hurrah

Έχει επεξεργασθεί από τον/την FoNikos21 στις Δευ Φεβ 07, 2011 4:02 pm, 1 φορά

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 29l0fma
    Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister

Magical Identity
    Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη

Δημοσίευση από Merlin the Great Δευ Φεβ 07, 2011 4:01 pm

Η Εμη δεν έχει να ανησυχεί. Θα προσέχω. sweatdrop smiley

Waldorf

House of Westeros:
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Δευ Φεβ 07, 2011 4:52 pm

'Εμυ μην τον πιστεύεις Cool
    Και στα Flo της Θεσσαλονίκης λαμπόγυαλο τα έκανε Cool :P

Τις φωτο μη ξεχάσεις hurrah

Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister

Magical Identity

Δημοσίευση από Merlin the Great Δευ Φεβ 07, 2011 4:54 pm

Εμη ο ανθρωπος ειναι βλάκας και φαντασιοπληκτος.-

Waldorf

House of Westeros:
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από FoNikos21 Δευ Φεβ 07, 2011 4:56 pm

Έμυ ρώτα τον Λευτέρη... ήταν μάρτυρας! ti? :P

Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Imperio Δευ Φεβ 07, 2011 4:58 pm

Merlin the Great έγραψε:

Η Μαρία ήταν η πιο διστακτική-αμιλητη της παρέας. Εχει ομως φωτεινο προσωπάκι και φαίνονται οι καλλιτεχνικές ανησυχιες απο το υγρό της βλέμμα.

Εχω εγω υγρο βλεμμα? τι μαθαινει κανεις σε ενα μυτινγκ! :P

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Imperio στις Δευ Φεβ 07, 2011 5:01 pm, 1 φορά

_
    _

Stuff:
    Fleur Delacour
    Fleur Delacour

Αριθμός μηνυμάτων : 21971
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

Magical Identity
    Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here

Δημοσίευση από Fleur Delacour Δευ Φεβ 07, 2011 5:00 pm

FoNikos21 έγραψε:Έμυ ρώτα τον Λευτέρη... ήταν μάρτυρας! ti? :P

Εμυ= εθνική μετεωρολογική υπηρεσία; :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 40 1p55
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από FoNikos21 Δευ Φεβ 07, 2011 5:02 pm

Fleur Delacour έγραψε:
    FoNikos21 έγραψε:Έμυ ρώτα τον Λευτέρη... ήταν μάρτυρας! ti? :P

Εμυ= εθνική μετεωρολογική υπηρεσία; :P

Ένας σοβαρός συντονιστής να τη μαζέψει Cool
    Σπαμμάρει ασύστολα Cool :P

Merlin the Great
    Merlin the Great
    Administrator
    Adviser to Minister

Magical Identity

Δημοσίευση από Merlin the Great Δευ Φεβ 07, 2011 5:03 pm

Ενας συντονιστής που να ξέρει ελληνικά ωστόσο. Cool

-------

https://www.harryworld.org/viewtopic.forum?t=6061

Waldorf

House of Westeros:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 8:05 am