Λοιπον... !! Σημερα,2 Ιανουαριου του ετους 2011 μετα απο 7 μηνες παραμονης στο φορουμ ειχα το πρωτο μου μιτινγκ
!! Ειχαμε ραντεβου στις 5 στην σταση της Ακροπολης . Δυστυχως πηγα πρωτος και περιμενα σχεδον 35 λεπτα να δω γνωστο προσωπο
. Εντωμεταξυ εβρεχε και εγινα και λιγο μουσκεμα
... Στις 5 παρα κατι εμφανιζεται ενας αντρας στην σταση με πολυ γνωριμη φατσα
Τον κοιταω,τον ξανακοιταω και υποψιαστηκα πως θα ηταν ο Θανος...Αλλα εκει που θα του μιλουσα,τσουπ...! Ερχετε σιγα σιγα η Μαριλενα και του μιλαει και λεω εδω ειμαστε... Η κυρια δεν με αναγνωρισε (
) αμεσως αλλα μετα πηρε μπρος το καρμπυλατερ
... Αγκαλιτσες ,φιλακια,αηδιες
και στην συνεχεια καθησαμε να περιμενουμε την Ειρηνη,την Αρτεμις,την Ελλιζα και την Μαρια !! Μολις μαζευτηκαμε ολοι,ξεκινησαμε την βολτα μας... Αλλο τοσο περπατημα...
Εντωμεταξυ στην αρχη η κυρια Μαριλενα να με πρηζει απο την αρχη να μιλαω να μιλαω να μην μεινω μουγκος...
.. Φτασαμε σε μια καφετερια,περιοχη δν ξερω
,και κατσαμε ...επιτελους
Εκει επιασα την κουβεντα ( μην σχολιασεις μαρσυ
) με τον Θανο και την Αρτεμις για περι ανεμων και υδατων... Επεσε και λιγο (!) θαφτινγκ ,παραδοση πλεον
. Η κυρια να μην με αφηνει ,να με πρηζει ολη την ωρα "Θα μιλησεις εσυ ποτε?" ή "Σε απολαυσαμε σημερα Χριστοφορε"
.. Ηπιαμε,συζητησαμε ,γελασαμε ... Παρα πολυ ομορφα
Κατα τις 9 σηκωθηκαμε να φυγουμε... Αποχαιρετησαμε την Αρτεμις αρχικα... Πηγαμε στο μετρο... Ο Θανος και η Ειρηνη πηρανε αλλη διαδρομη κι εγω με την Μαριλενα,Μαρια και Ελλιζα πηραμε το μετρο για Συνταγμα... Θελω να πω εδω οτι λατρευουμε αγκαλιες Μαριλενας
Με συγκινησε το σκατο που με αγκαλιασε δυο φορες,ασχετα που λεει οτι ξεχασε να με φιλησει
Αφησαμε την Ελλιζα και στην συνεχεια την Μαριλενα και εγω με την Μαρια πηραμε το μετρο για σπιτια μας...
Εγω προσωπικα περασα πολυ ομορφα,αν και δν μιλησα και τοοοοσο πολυ...
Με την Ελλιζα δν μιλησα πολυ,ελπιζω να γνωριστουμε καλυτερα
Πολυ γλυκια κοπελα !!
Την Αρτεμις δεν την γνωριζα καθολου και χαρηκα που την συναντησα!! Πολυ συμπαθητικη κοπελιτσα !
Ειρηνη - Μαρια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα κι απο κοντα ... Η Ειρηνη εαν και poisonous μια χαρα μου φανηκε
Η Μαρια σκετος αγγελος
Ευτυχως που ηρθε ο Θανος,θα ημουν ολομοναχος με 5 κοπελες
Πολυ ωραιος τυπος,μου αρεσε ο χαρακτηρας του...Θα τα ξαναπουμε σιγουρα
Και τελος ... Σιγουρα δν περιμενα ετσι την Μαριλενα... Απο το φορουμ και το μσν δειχνει οτι ειναι δυναμικη και κακια αλλα τελικα απο κοντα ειναι ψυχουλα και πολυ συμπαθητικη...
Πραγματικα την συμπαθησα ακομα πιο πολυ και στεναχωρηθηκα λιγο που φευγε και δν θα την δω παλι προσφατα... Καθως με αποχαιρετουσε ειπε οτι ημουν βλαμμενος...
Δεν με χαρηκε πολυ ειναι η αληθεια και ουτε εγω εκεινη... και το καταλαβα... Αλλα δν θα χαθουμε
Σιγουρα τωρα που εγινε η αρχη...
Στο τελος μου τραβηξε και τα μαγουλακια και της αρεσε νομιζω...αλλα αργα το θυμηθηκε...
Εν ολιγοις περασα τελεια !! Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα ολους απο κοντα και θα ξαναβρεθουμε... Φιλια