Τόσες μέρες γυρνάμε παντού φωνάζοντας ΕΙΝΑΙ GOTHIC ROMANCE, στο βρόντο μιλάμε?
+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°976
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Εσένα σε ξέρω και σε μισώ
- We seed the stars:
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°977
Δεν με ειχε ενημερώσει κανεις.... :'( παω να κλάψω σε μια γωνίτσα γεμάτη σουσι (ναι τρωω σουσι, αφού δεν έφαγα το φαγητό μου εκει.... )
- my stuff... :
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°978
Νιουμπάαακι, σιγά το κρίπι. Θες εξάσκησηThe Sorting Hat έγραψε:Δικαιολογίες. Δεύτερη φορά που δεν τελειώνεις το φαγητό σου. Ότι και να πεις για φαγητό από εδώ και πέρα δεν σε πιστεύει κάνεις.
Εγώ θέλω να πω πως πέρα από το meeting συνάντησα 2 μέλη στην Ερμού και προσπάθησα να τα τρομαξω παριστανοντας τον creepy τύπο που σε κοιτάει επίμονα στον δρόμο αλλά με γνώρισαν, ή στο περίπου .
Rachel Rivera- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 21694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.
- Δημοσίευση Ν°979
The Sorting Hat έγραψε:Δικαιολογίες. Δεύτερη φορά που δεν τελειώνεις το φαγητό σου. Ότι και να πεις για φαγητό από εδώ και πέρα δεν σε πιστεύει κάνεις.
Εγώ θέλω να πω πως πέρα από το meeting συνάντησα 2 μέλη στην Ερμού και προσπάθησα να τα τρομαξω παριστανοντας τον creepy τύπο που σε κοιτάει επίμονα στον δρόμο αλλά με γνώρισαν, ή στο περίπου .
It's never too late
_
- Valar Morghulis:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°980
Cassandra Black έγραψε:Very true. +1.The Sorting Hat έγραψε:Cassiopeia Black έγραψε:Εγώ ένα έχω να πω. Σήμερα η Καλλιρόη δεν τελείωσε το φαγητό της.
Αλήθεια λέει, το είδα και εγώ . +1 .
εντιτ Μα γιατί μας κάνανε παρατήρηση? Σ' εμάς, τα πιο καλά και ήσυχα παιδιά του κόσμου?
+1 Kι από εδώ, όντως αξιοπερίεργο, αλλά κι πάλι τι την θες ολόκληρη μερίδα μαντάμ, εφόσον σε 10 λεπτά πρέπει να φύγεις.
*Δεν θυμάμαι την παρατήρηση στο στέκι + ο κορμός, σαλάμι όπως σκ@τ@ το λένε είναι θεϊκός!
*Κάποιος έπρεπε να δείρει τον νταή στο σουβλατζίδικο από πίσω μου, ρε Αθανασώ κοτζάμ λιοντάρι να πούμε που ήσουν?
εντίτ: Τώρα όσον αφορά την ταινία ΝΤΡΟΠΗ, ΑΙΣΧΟΣ ΚΙ ΟΝΕΙΔΟΣ αλλά δεν θα σε σταυρώσουμε κιόλας, μια αδυναμία σου έχουμε.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°981
Isabelle Lightwood έγραψε:Νιουμπάαακι, σιγά το κρίπι. Θες εξάσκησηThe Sorting Hat έγραψε:Δικαιολογίες. Δεύτερη φορά που δεν τελειώνεις το φαγητό σου. Ότι και να πεις για φαγητό από εδώ και πέρα δεν σε πιστεύει κάνεις.
Σκεφτόμουν να σας παρακάμψω, να έρθω από πίσω και να σε αρπάξω από τον ώμο φωνάζοντας "Λαφαζανήηηηηηηηηηηη" ή "Ιζαβδέλλααα" αλλά σκέφτηκα ότι θα μου ερχόταν στο κεφάλ το μαγικό τσαντάκι της Ερμιόνης οπότε το απέφυγα .
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°982
@Kαλλιρόη i know what you're talking about.
Σε δύο μαγαζιά πήγαμε, και στα δύο μας έκαναν παρατήρηση. Μετατράπηκαν οι καφετέριες σε βιβλιοθήκες or sth και δεν με ενημέρωσαν;
Ο Βαγγέλης πολύ αντιπαθητικός μωρέ, γιατί τον πήραμε μαζί μας θυμίστε μου;
Γενικά ήταν πολύ ωραία, να το επαναλάβουμε.
Σε δύο μαγαζιά πήγαμε, και στα δύο μας έκαναν παρατήρηση. Μετατράπηκαν οι καφετέριες σε βιβλιοθήκες or sth και δεν με ενημέρωσαν;
Ο Βαγγέλης πολύ αντιπαθητικός μωρέ, γιατί τον πήραμε μαζί μας θυμίστε μου;
Γενικά ήταν πολύ ωραία, να το επαναλάβουμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°983
Γιατί έριχνες τον Μ.Ο. ύψους της παρέας επικίνδυνα πολύ και θέλατε κάποιον πάνω από 1.45 .
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°984
Αλλά κατά βάθος είναι συμπαθητικός μωρέ.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°985
απλα ηρθα να γραψω οτι αγάπησα την αθανασία
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°986
ηρθα να πω τα παραπονα απο την σημερινη μερα!!!
ειχαμε πει με τον Βαγγελη θα παμε να παρουμε τα βιβλια του και μετα στο Paul για μαμ!! τελεια εγω, φαγητο ακουσα δεν με ενοιαξε που θα πηγαιναμε πριν, φτανω με μολις 3 λεπτα καθυστερηση να το τονισω αυτο!!
απο τις 11 μεχρι τη 1 περπατουσαμε οοοολο το κεντρο απο βιβλιοπωλειο σε βιβλιοπωλειο για να ακουμε εχουν εξαντληθει... μονο στο τελευταιο υπηρχε 1 βιβλιο, που πηραμε τηλεφωνο πριν παμε...
τελος παντων εξαντλημενη (εγω μονο) συραμε τα βηματα μας μεχρι το Paul, δεν ειχαμε να κατσουμε οποτε καναμε οτι μιλαγαμε διπλα απο κατι κοριτσακια που μαλλον καταλαβαν ζητησαν λογαριασμο και εφυγαν
και φαγαμεεεε
αυταααα
ειχαμε πει με τον Βαγγελη θα παμε να παρουμε τα βιβλια του και μετα στο Paul για μαμ!! τελεια εγω, φαγητο ακουσα δεν με ενοιαξε που θα πηγαιναμε πριν, φτανω με μολις 3 λεπτα καθυστερηση να το τονισω αυτο!!
απο τις 11 μεχρι τη 1 περπατουσαμε οοοολο το κεντρο απο βιβλιοπωλειο σε βιβλιοπωλειο για να ακουμε εχουν εξαντληθει... μονο στο τελευταιο υπηρχε 1 βιβλιο, που πηραμε τηλεφωνο πριν παμε...
τελος παντων εξαντλημενη (εγω μονο) συραμε τα βηματα μας μεχρι το Paul, δεν ειχαμε να κατσουμε οποτε καναμε οτι μιλαγαμε διπλα απο κατι κοριτσακια που μαλλον καταλαβαν ζητησαν λογαριασμο και εφυγαν
και φαγαμεεεε
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
αυταααα
- my stuff... :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°987
Εγώ ήρθα να προσθέσω ότι και εγώ και η Καλλιρόη έχουμε τρομερό προσανατολισμό. Ούτε από ποιο δρόμο είχαμε έρθει δεν θυμόμασταν. Και με ανοιχτό Google Maps εννοείται .
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°988
Μέσα στα στενάκια που να τον βρουμε τον προσανατολισμό μαν μου;;; Η σχολή σου φταίει!!!! Ας μας έβαζαν σε 1 μαγαζί σε 1 κεντρικό δρόμο και θα είμασταν μια χαρά!!!!
- my stuff... :
Severus John Snape- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 6404
Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013
Magical Identity
Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...
- Δημοσίευση Ν°989
Θυμάμαι στην Θεσσαλονίκη στο πρώτο έτος που έτρεχα σε κάτι παράδρομους για να βρω τα βιβλία της σχολής... Χάθηκε ένας Μαλλιάρης ένας Ιανός;
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°990
Εγώ ήθελα να πω πως μέσα σε 1,5 περίπου εβδομάδα είδα ξανά τόσο μέλη από το φόρουμ.
Καταρχάς γνώρισα την Μυρτώ,δεν θυμάμαι ψευδώνυμα,και όπως ήταν αναμενόμενο την αγάπησα,και ένθωσα σαν να την ξέρω χρόνια.
Είδα τον Σίμο,ο οποίος έμοιαζε ο πιο νορμάλ απ'όλους!Αλλά μάλλον είναι μέχρι να μάθει κάποιον.
Είδα ξανά τον Τάσο. Ειδικά όταν άρχιζε να φωνάζει στην πρωινή Θεσσαλονίκη"Μαρίααααα Θεκλααααα" εντάξει πέθανα λίγο. Χάρηκα που σε ξανά είδα Τασούμπη!
Γνώρισα τον Νικόλα,τον Μυστήριο Μάγο. Και τον συμπάθησα πάρα πολύ. Μας πήγε και σ'ένα εξαίρετο καφέ. Ξέρει και εκείνος απέξω ατάκες από το Παρα 5!! Δηλαδή τι άλλο να ζητήσω? (Πολυχρόοοονηηη! όχι... και όμως είναι κάποιος που ξέρω!)
Γνώρισα επιτέλους και την Άρτεμις. Όμως δεν μιλήσαμε πάρα πολύ καθώς την είδα για λίγο. Αλλά την συμπάθησα,ήταν πρόσχαρη παρουσία.
Στην Αθήνα τώρα....
Γνώρισα τον Χάρη. Αυτόν που μοιάζει με τον Σνέιπ/Κότσιρα. Εντάξει τον συμπάθησα πολύ,και ήταν πολύ πιο προσιτός και με χιούμορ απ'οτι μου φαινόταν μέσα από το fb.
Γνώρισα και τον Κωστή. Λίγο μιλήσαμε βέβαια. Ήσυχος μου φάνηκε αλλά συμπαθητικός. Να μας ξανά έρθει.
Πέρασα 6 μέρες μαζί με τον Αντρέα (Ζαχαρίας Σμιθ) και την Χριστίνα. Πόσο χάρηκα που ξανά είδα τον Αντρέα μετά από χρόνια και πόσο μου είχε λείψει. Πήγαμε για καφέ,για παιχνίδια,κάτσαμε σπίτι,πήγαμε στο Λυκαβητό.
Αυτή την Χριστίνα-Κασίοπε,δε μπορώ πια την βαρέθηκα τόσες μέρες μαζί της και Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Η Κατερίνα που μας φιλοξένησει στην Θεσσαλονίκη ξέρει πόσο την αγαπάμε. <3 Ε η Αθανασία είναι μια θεά και άν δεν ήταν εκείνη δεν θα πέρναγα τόσο όμορφα. Η Ανθή ένα γλυκάκι που μου είχε λείψει να την ακούω να μιλάει και να μιλάει. Η Πόπηηη η σγουρομμάλλα μας,μου λείπει ήδη και ακόμα θυμάμαι εκείνο το όμορφο βράδυ στα Λαδάδικα που ακολουθούσε την χαζομάρα που με είχε πιάσει. Ο Χρήστος μάλαμα,με τις ατάκες του,μου έφερε και φάρμακο το βράδυ που δεν ήμουν καλά.<3
Α,και πριν που είπα Πόπη,γνώρισα στην Αθήνα και τον αδερφό της τον Υποκινητή του Χάους. Πολύ συμπαθητικό και γελαστό παιδί!
Αυτά. 14 με 24 Νοεμβρίου ήταν μέρες τόσο χουγουρντιανές και τις ευχαριστήθηκα!
Καταρχάς γνώρισα την Μυρτώ,δεν θυμάμαι ψευδώνυμα,και όπως ήταν αναμενόμενο την αγάπησα,και ένθωσα σαν να την ξέρω χρόνια.
Είδα τον Σίμο,ο οποίος έμοιαζε ο πιο νορμάλ απ'όλους!Αλλά μάλλον είναι μέχρι να μάθει κάποιον.
Είδα ξανά τον Τάσο. Ειδικά όταν άρχιζε να φωνάζει στην πρωινή Θεσσαλονίκη"Μαρίααααα Θεκλααααα" εντάξει πέθανα λίγο. Χάρηκα που σε ξανά είδα Τασούμπη!
Γνώρισα τον Νικόλα,τον Μυστήριο Μάγο. Και τον συμπάθησα πάρα πολύ. Μας πήγε και σ'ένα εξαίρετο καφέ. Ξέρει και εκείνος απέξω ατάκες από το Παρα 5!! Δηλαδή τι άλλο να ζητήσω? (Πολυχρόοοονηηη! όχι... και όμως είναι κάποιος που ξέρω!)
Γνώρισα επιτέλους και την Άρτεμις. Όμως δεν μιλήσαμε πάρα πολύ καθώς την είδα για λίγο. Αλλά την συμπάθησα,ήταν πρόσχαρη παρουσία.
Στην Αθήνα τώρα....
Γνώρισα τον Χάρη. Αυτόν που μοιάζει με τον Σνέιπ/Κότσιρα. Εντάξει τον συμπάθησα πολύ,και ήταν πολύ πιο προσιτός και με χιούμορ απ'οτι μου φαινόταν μέσα από το fb.
Γνώρισα και τον Κωστή. Λίγο μιλήσαμε βέβαια. Ήσυχος μου φάνηκε αλλά συμπαθητικός. Να μας ξανά έρθει.
Πέρασα 6 μέρες μαζί με τον Αντρέα (Ζαχαρίας Σμιθ) και την Χριστίνα. Πόσο χάρηκα που ξανά είδα τον Αντρέα μετά από χρόνια και πόσο μου είχε λείψει. Πήγαμε για καφέ,για παιχνίδια,κάτσαμε σπίτι,πήγαμε στο Λυκαβητό.
Αυτή την Χριστίνα-Κασίοπε,δε μπορώ πια την βαρέθηκα τόσες μέρες μαζί της και Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Η Κατερίνα που μας φιλοξένησει στην Θεσσαλονίκη ξέρει πόσο την αγαπάμε. <3 Ε η Αθανασία είναι μια θεά και άν δεν ήταν εκείνη δεν θα πέρναγα τόσο όμορφα. Η Ανθή ένα γλυκάκι που μου είχε λείψει να την ακούω να μιλάει και να μιλάει. Η Πόπηηη η σγουρομμάλλα μας,μου λείπει ήδη και ακόμα θυμάμαι εκείνο το όμορφο βράδυ στα Λαδάδικα που ακολουθούσε την χαζομάρα που με είχε πιάσει. Ο Χρήστος μάλαμα,με τις ατάκες του,μου έφερε και φάρμακο το βράδυ που δεν ήμουν καλά.<3
Α,και πριν που είπα Πόπη,γνώρισα στην Αθήνα και τον αδερφό της τον Υποκινητή του Χάους. Πολύ συμπαθητικό και γελαστό παιδί!
Αυτά. 14 με 24 Νοεμβρίου ήταν μέρες τόσο χουγουρντιανές και τις ευχαριστήθηκα!
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°991