Σπαμεφυγα.
+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°826
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
^Εγώ όταν σε δω από κοντά δεν θέλω μία, αλλά πολλές αγκαλιές.
Σπαμεφυγα.
Σπαμεφυγα.
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°827
Nearly Headless Nick έγραψε:θα ήθελα να αναφέρω πως η λιζέτ είναι μια γλύκα.
για να μη πω δύο.
Δεν θα σου κάτσει ρε.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°828
πωπω ποσα εχω να γραψω!!! χθες λοιπον πηγαμε στο καπ καπ... καθως λοιπον ηταν η πρωτη μου συναντηση θελω και εγω να πω τις εντυπωσεις μου!!!!
mr. olivander : να σχολιασω καταρχας οτι φορουσε πολυ ωραια παπουτσια!!! γενικα εχω να πω οτι ειναι ενας γλυκας, τοσο καλο παιδι, πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξει φωτο στο φβ γιατι τον αδικει τελειως χαχαχαχ η αληθεια ειναι οτι τον κατασυμπαθησα και ας τον πειραζω συνεχεια!!!! ηταν και ο πρωτος που ειδα εξαλλου ειστε τελειος κυριε διευθυντα
cassiopeia black : ενταξει την χριστινα την λατρευα και πριν καν την δω, αλλα ακομα περισσοτερο τωρα!!!! απιστευτο κοριτσι, συνεχεια χαμογελαστη, ενα μικρο γλυκακι και φυσικα η απιστευτη εκφραση της οταν ειδε την τουρτα!!! να ζησεις χριστινακι και απο εδω χρονια πολλααα!!!
mirabelle salvatore : το γειτονακι μου!!!! παρα πολυ καλο κοριτσι, κοινωνικο, ομιλητικο, γενικα την συμπαθησα παρα πολυ!!!! εισαι μια γλυκα!!!
lisette de lapin : ειναι και μελος στο τιδαμελε πως να μην την συμπαθησω???? με το χαμογελο στα χειλη, ευγενικη, γλυκια!!!! ενα γλυκακι!!!!
FLEUR258 : μια μικρη γλυκουλα, τοσο καλο κοριτσι, κοινωνικη, χαμογελαστη, ενα μικρο κουκλακι ζωγραφιστο!!!!!
Beatrice Beadelaire : γλυκουλι, συμπαθεστατο κοριτσακι, μεσα στα χαμογελα, ειχαμε κατσει μακρυα δυστυχως και δεν μιλησαμε πολυ... το ιδιο και η Rachel Rivera που και παλι δεν μιλησαμε πολυ... και τις δυο ομως τις συμπαθησα πολυ και ελπιζω σε επομενη συναντηση να τις γνωρισω καλυτερα!!!
immortality dumbledore : αξιαγαπητη, την κατασυμπαθησα, υπεροχο κοριτσι!!!!! μου αρεσε παρα πολυ η ευθυτητα που ειχε και νομιζω οτι ειναι πολυ ξεκαθαρη κοπελα πραγμα που με κανει να τη συμπαθω ακομα περισσοτερο!!!
Isabelle Lightwood : your name is lightwood...isabelle lightwood χαχαχαχαχαχ γλυκουλι μαρακι, χαμογελαστη, μια σκετη γλυκα!!!!
Aurora Sinistra : το ντροπαλο κοριτσακι με το τελειο μαλλακι χαχαχαχ εκανα και ομοιοκαταληξια νομιζω τα μαλλια της εκαναν την περισσοτερη εντυπωση γλυκουλινι, δεν μιλουσε πολυ, αλλα μαλλον επειδη δεν με ηξερε λιγο που μιλησαμε παντως, μου εκανε τρομερη εντυπωση και τη συμπαθησα παρα πολυ!!!!
John Dawlish : νομιζω με τον πανο μιλησα λιγοτερο απο ολους ελπιζω την επομενη φορα να μιλησουμε περισσοτερο παντως
αυτα ειχα να πω, νομιζω δεν ξεχασα κανεναν!!! ελπιζω να σας γνωρισω ολους καλυτερα σε επομενες συναντησεις και να δω και οσους δεν συναντησα!!!ενα γενικο σχολιο για ολους : εισαστε υπεροχοι, σας ευχαριστω παρα πολυ, περασα τελεια, πολυ γελιο, δεν αισθανθηκα ουτε στιγμη αμηχανα, που περιμενα οτι δεν θα μου εδινε κανεις σημασια αλλα τελικα ηταν φανταστικα!!!!!!
σας ευχαριστω κουκλια μου
mr. olivander : να σχολιασω καταρχας οτι φορουσε πολυ ωραια παπουτσια!!! γενικα εχω να πω οτι ειναι ενας γλυκας, τοσο καλο παιδι, πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξει φωτο στο φβ γιατι τον αδικει τελειως χαχαχαχ η αληθεια ειναι οτι τον κατασυμπαθησα και ας τον πειραζω συνεχεια!!!! ηταν και ο πρωτος που ειδα εξαλλου ειστε τελειος κυριε διευθυντα
cassiopeia black : ενταξει την χριστινα την λατρευα και πριν καν την δω, αλλα ακομα περισσοτερο τωρα!!!! απιστευτο κοριτσι, συνεχεια χαμογελαστη, ενα μικρο γλυκακι και φυσικα η απιστευτη εκφραση της οταν ειδε την τουρτα!!! να ζησεις χριστινακι και απο εδω χρονια πολλααα!!!
mirabelle salvatore : το γειτονακι μου!!!! παρα πολυ καλο κοριτσι, κοινωνικο, ομιλητικο, γενικα την συμπαθησα παρα πολυ!!!! εισαι μια γλυκα!!!
lisette de lapin : ειναι και μελος στο τιδαμελε πως να μην την συμπαθησω???? με το χαμογελο στα χειλη, ευγενικη, γλυκια!!!! ενα γλυκακι!!!!
FLEUR258 : μια μικρη γλυκουλα, τοσο καλο κοριτσι, κοινωνικη, χαμογελαστη, ενα μικρο κουκλακι ζωγραφιστο!!!!!
Beatrice Beadelaire : γλυκουλι, συμπαθεστατο κοριτσακι, μεσα στα χαμογελα, ειχαμε κατσει μακρυα δυστυχως και δεν μιλησαμε πολυ... το ιδιο και η Rachel Rivera που και παλι δεν μιλησαμε πολυ... και τις δυο ομως τις συμπαθησα πολυ και ελπιζω σε επομενη συναντηση να τις γνωρισω καλυτερα!!!
immortality dumbledore : αξιαγαπητη, την κατασυμπαθησα, υπεροχο κοριτσι!!!!! μου αρεσε παρα πολυ η ευθυτητα που ειχε και νομιζω οτι ειναι πολυ ξεκαθαρη κοπελα πραγμα που με κανει να τη συμπαθω ακομα περισσοτερο!!!
Isabelle Lightwood : your name is lightwood...isabelle lightwood χαχαχαχαχαχ γλυκουλι μαρακι, χαμογελαστη, μια σκετη γλυκα!!!!
Aurora Sinistra : το ντροπαλο κοριτσακι με το τελειο μαλλακι χαχαχαχ εκανα και ομοιοκαταληξια νομιζω τα μαλλια της εκαναν την περισσοτερη εντυπωση γλυκουλινι, δεν μιλουσε πολυ, αλλα μαλλον επειδη δεν με ηξερε λιγο που μιλησαμε παντως, μου εκανε τρομερη εντυπωση και τη συμπαθησα παρα πολυ!!!!
John Dawlish : νομιζω με τον πανο μιλησα λιγοτερο απο ολους ελπιζω την επομενη φορα να μιλησουμε περισσοτερο παντως
αυτα ειχα να πω, νομιζω δεν ξεχασα κανεναν!!! ελπιζω να σας γνωρισω ολους καλυτερα σε επομενες συναντησεις και να δω και οσους δεν συναντησα!!!ενα γενικο σχολιο για ολους : εισαστε υπεροχοι, σας ευχαριστω παρα πολυ, περασα τελεια, πολυ γελιο, δεν αισθανθηκα ουτε στιγμη αμηχανα, που περιμενα οτι δεν θα μου εδινε κανεις σημασια αλλα τελικα ηταν φανταστικα!!!!!!
σας ευχαριστω κουκλια μου
- my stuff... :
Luna Scamander- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 15186
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...
- Δημοσίευση Ν°829
Γενικά η Beatrice (Κατερίνα) δεν μιλάει τόσο πολύ! Με το τσιγκέλι της τα βγάζεις κάθε φορά!
- μπλομ:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°830
Κι εσύ μια γλύκα είσαι! Αναρωτιόμουν αν πέρασες καλά γιατί με τόσα άτομα ήμουν σίγουρη πως θα τα είχες χαμένα.
Η Καλλορόη είναι όπως και στο φόρουμ: σκέφτεται συνέχεια το φάγητο!
Ήθελε να πάρει όλο τον κατάλογο. Πάλι καλά που φέραμε την τούρτα, δηλαδή.
Αρκετά ομιλητική πάντως για πρώτο μύτινγκ, εύγε σου.
Και όλο παραπονιόταν που ήταν μόνη τους στους 5 δρόμους.
Να μας ξανάρθεις!
Η Καλλορόη είναι όπως και στο φόρουμ: σκέφτεται συνέχεια το φάγητο!
Ήθελε να πάρει όλο τον κατάλογο. Πάλι καλά που φέραμε την τούρτα, δηλαδή.
Αρκετά ομιλητική πάντως για πρώτο μύτινγκ, εύγε σου.
Και όλο παραπονιόταν που ήταν μόνη τους στους 5 δρόμους.
Να μας ξανάρθεις!
- Σπόιλερ:
- Τους υπόλοιπους σας αγάπησα για άλλη μια φορά
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°831
χαχαχαχαχα ντραπηκα λιγακι, πρωτη φορα που με βλεπατε δεν ηθελα να φαω κανονικα, για αυτο πηρα μετα για το σπιτι
αφου ειμαι ορφανο, μια αδερφουλα εχω μονο!!! χαχαχαχαχαα
αν με θελετε εννοειται!!!!
αφου ειμαι ορφανο, μια αδερφουλα εχω μονο!!! χαχαχαχαχαα
αν με θελετε εννοειται!!!!
- my stuff... :
Mr. Ollivander- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 28841
Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2013
Magical Identity
Today's thought: Power is better than money
- Δημοσίευση Ν°832
Να πω και εγω τη γνωμη μου για τα μελη που δεν ειχα γνωρισει απο κοντα
Η Καλλιροη ηταν οπως ακριβως την περιμενα. Ομιλιτικη, μεσα στην τρελη χαρα και μιλουσε ολη την ωρα για το φαγητο. Παλι καλα που προλαβε το πρωινο στο καπ καπ. Φορουσε και αυτη πολυ ωραια παπουτσια Αν και ειχε ενα προβλημα με την ισορροπια της Επισης το πρωι που τη πηρα τηλεφωνο να την ξυπνησω εκανε ναζια και δεν σηκωνοταν Με το ζορι πρεπει να ηρθε
Το Φλερακι ηταν μια γλυκα Την κατασυμπαθησα και ολη την ωρα ηταν με ενα χαμογελο στα χειλη. Κανονιστε την επομενη φορα που θα ερθω να ειναι και η Μαρια
Για την Ναταλια τι να πω? Ειναι προστυχη Πιο πολυ και απο εμενα. Ελεγε ολη τη ωρα για χαρεμια αν και δεν ειμαι σιγουρος σε ποιος απευθυνοταν Ειχε και αυτη την αστεια κοντρα με τον Πανο Μπορει να μη μιλησαμε πολυ αλλα εμεις μιλαμε τη γλωσσα του σωματος
Η Καλλιροη ηταν οπως ακριβως την περιμενα. Ομιλιτικη, μεσα στην τρελη χαρα και μιλουσε ολη την ωρα για το φαγητο. Παλι καλα που προλαβε το πρωινο στο καπ καπ. Φορουσε και αυτη πολυ ωραια παπουτσια Αν και ειχε ενα προβλημα με την ισορροπια της Επισης το πρωι που τη πηρα τηλεφωνο να την ξυπνησω εκανε ναζια και δεν σηκωνοταν Με το ζορι πρεπει να ηρθε
Το Φλερακι ηταν μια γλυκα Την κατασυμπαθησα και ολη την ωρα ηταν με ενα χαμογελο στα χειλη. Κανονιστε την επομενη φορα που θα ερθω να ειναι και η Μαρια
Για την Ναταλια τι να πω? Ειναι προστυχη Πιο πολυ και απο εμενα. Ελεγε ολη τη ωρα για χαρεμια αν και δεν ειμαι σιγουρος σε ποιος απευθυνοταν Ειχε και αυτη την αστεια κοντρα με τον Πανο Μπορει να μη μιλησαμε πολυ αλλα εμεις μιλαμε τη γλωσσα του σωματος
- I solemnly swear I'm up to no good:
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°833
Να ψοφησετε ολοι που σβησατε τα κερια χωρις εμενα!! Σας μισω και καποια μερα θα παρω το αιμα μου πισω. Μου κρατησατε και κομματι ταχα μου δηθεν, λες και χεστηκα εγω για την τουρτα. Το τζερτζελο και οι σελφιζζζζ με νοιαζανε.-
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
Η Καλλιροη πραγματικα πολυ ομιλητικη και κουλ, και στο τελος με χαιρετησε πολυ εγκαρδια μπορω να πω, και δε το περιμενα γιατι απο φορουμ δεν ειχε τυχει να μιλησουμε. (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ) Χαιρομαι που δε με παρεξηγησες, ειμαι ολιγον τι κραχτης:P Να μας ερχεσαι.
Α μπδγ, ο Δημητρης το μικρο μου πονυ, τι γλυκας μωρε μωρε. Παλι εχαφτε μαυτο το βλεμμα του προβατου και φλερταρε με τον Πανο. Εισαι ενα γλυκο γλυκο φρατζολακι.
Χριστινα, κρονια πολλα, με πολλες potatos
ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
Η Καλλιροη πραγματικα πολυ ομιλητικη και κουλ, και στο τελος με χαιρετησε πολυ εγκαρδια μπορω να πω, και δε το περιμενα γιατι απο φορουμ δεν ειχε τυχει να μιλησουμε. (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ) Χαιρομαι που δε με παρεξηγησες, ειμαι ολιγον τι κραχτης:P Να μας ερχεσαι.
Α μπδγ, ο Δημητρης το μικρο μου πονυ, τι γλυκας μωρε μωρε. Παλι εχαφτε μαυτο το βλεμμα του προβατου και φλερταρε με τον Πανο. Εισαι ενα γλυκο γλυκο φρατζολακι.
- Σπόιλερ:
- Κολοκυθακιιιιιιι
- Σπόιλερ:
- ραπανακι κιουτ
- Σπόιλερ:
- αρκουδινο
Χριστινα, κρονια πολλα, με πολλες potatos
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°834
^Ο Πάνος φταίει για όλα.
Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δική του απόφαση ήταν το πότε θα κόψουμε την τούρτα, καθώς κλείνει το μάτι στην Κατερίνα!
Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δική του απόφαση ήταν το πότε θα κόψουμε την τούρτα, καθώς κλείνει το μάτι στην Κατερίνα!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°835
ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΩΣ
Εγώ θα είμαι λιτή και περιεκτική,
Την κοπελιά την λάτρεψα επειδή είναι κι γείτονας μου, εντάξει , είναι ψυχή το κορίτσι.
Αφήστε που μου θυμίζει κι γνωστό μέλος της οικογενείας με τον τσαμπουκά της,
Ψυχάρα, θέλω να σε ξαναδώ εννοείται.
Εμ, ψιτ κύριος , όταν μιλούσα για χαρέμια σε σένα αναφερόμουν. Κι σένα χάρηκα που σε γνώρισα
αν κι εκεί στα ξένα που μένεις αποκλείεται να σε ξαναδούμε, που την μία ώρα Χαλκίδα την έχεις
κάνει μια βδομάδα Αμερική με τον Τιτανικό, τέλος πάντων να ναι καλά το bodylanguage
Εγώ θα είμαι λιτή και περιεκτική,
Την κοπελιά την λάτρεψα επειδή είναι κι γείτονας μου, εντάξει , είναι ψυχή το κορίτσι.
Αφήστε που μου θυμίζει κι γνωστό μέλος της οικογενείας με τον τσαμπουκά της,
Ψυχάρα, θέλω να σε ξαναδώ εννοείται.
Εμ, ψιτ κύριος , όταν μιλούσα για χαρέμια σε σένα αναφερόμουν. Κι σένα χάρηκα που σε γνώρισα
αν κι εκεί στα ξένα που μένεις αποκλείεται να σε ξαναδούμε, που την μία ώρα Χαλκίδα την έχεις
κάνει μια βδομάδα Αμερική με τον Τιτανικό, τέλος πάντων να ναι καλά το bodylanguage
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°836
Γνώρισα την Καλλιρόη κι είναι cute και adorable af κι ελπίζω να την ξαναδώ
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°837
Και εγω γνώρισα την Γιάννα και τον Ηλία είναι super γλυκούλια τους καταλατρεψα αν και νομίζω τους τρόμαξα λιγάκι με το "πάμε για φαγητό;;; Άντε πάμε πάμε"
Χαχαχαχαχαχ είναι τέλειοι!!!!! Κανονίστε να πάμε για σούσι γλυκά μου!!!!!!!!!
- my stuff... :
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°838
Γνώρισα την Καλιροη. Ειναι γλυκουλα να την κρατήσουμε.
Τους υπόλοιπους σας μισώ ειναι γνωστό.
Τους υπόλοιπους σας μισώ ειναι γνωστό.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°839
^Και μεις σ'αγαπάμε μανάρι μου.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°840
αααα ούτε εγώ έχω γράψει για την Καλλιρόη!
Πολύ πρόσχαρη η Καλλιρόη μας. Γεμάτη ζωντάνια και όρεξη. Με χαμόγελο και γενικά ανοιχτός άνθρωπος.
Μου δίνει την αίσθηση πως είναι μια μόνιμα χαρούμενη κοπέλα.
Και της αρέσει πολύ και το φαι.- Δηλαδή τι άλλο να πω!
αααα ουτε για τον Δημήτρη έχω πει.
Καλά και ο Δημήτρης ένας μικρός Θεός. Πέταγε ατάκες ειδικά προς τον Πάνο απ'οτι θυμάμαι,και γέλαγα. Τον συμπάθησα γιατί είναι άτομο που φαίνεται να έχει την αίσθηση του χιουμορ μέσα του. Περιμένω την επόμενη φορά να τα πούμε περισσότερο.
Πολύ πρόσχαρη η Καλλιρόη μας. Γεμάτη ζωντάνια και όρεξη. Με χαμόγελο και γενικά ανοιχτός άνθρωπος.
Μου δίνει την αίσθηση πως είναι μια μόνιμα χαρούμενη κοπέλα.
Και της αρέσει πολύ και το φαι.- Δηλαδή τι άλλο να πω!
αααα ουτε για τον Δημήτρη έχω πει.
Καλά και ο Δημήτρης ένας μικρός Θεός. Πέταγε ατάκες ειδικά προς τον Πάνο απ'οτι θυμάμαι,και γέλαγα. Τον συμπάθησα γιατί είναι άτομο που φαίνεται να έχει την αίσθηση του χιουμορ μέσα του. Περιμένω την επόμενη φορά να τα πούμε περισσότερο.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°841
Χάρηκα πάρα πολύ που σας είδα χθες, γιατί είχα πολύ καιρό να σας δω όλους! Τα νέα πρόσωπα άκρως συμπαθητικά, αν και η κοπέλα που μοιάζει με την Aurora (Νεφέλη, θαρρώ) ήταν λιγομίλητη, αλλά δε πειράζει τη δεχόμαστε. Και η άλλη (Κατερίνα; όχι ) με βοήθησε να φτάσω Δάσος Χαϊδαρίου που ήθελα και δεν ήξερα τη τύφλα μου από εκεί και με πήρε και τηλέφωνο να σιγουρευτεί ότι είμαι καλά. Και ο Θωμάς (αυτόν τον θυμάμαι )πολύ συμπαθητικό παιδί με ευγενική φυσιογνωμία.
Η Καλλιρόη, η οποία με κολάκευε όλη μέρα, διότι είχε απώτερο σκοπό, καλή είναι. Και τράκα της έκανα κι από το ποτήρι της ήπια και την έβρισα και όλα τα καλά! Νομίζω πως ανήκει στο HarryWorld!
PS: περάστε μία βόλτα από εδώ
Η Καλλιρόη, η οποία με κολάκευε όλη μέρα, διότι είχε απώτερο σκοπό, καλή είναι. Και τράκα της έκανα κι από το ποτήρι της ήπια και την έβρισα και όλα τα καλά! Νομίζω πως ανήκει στο HarryWorld!
PS: περάστε μία βόλτα από εδώ
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Lumen Histoire- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 216
Location : Πότε Hogwarts, πότε Fairy Tail, πότε T.A.R.D.I.S. (so basically everywhere xD )
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2015
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°842
Ήμουν λιγομίλητη, ε? Τυχαίνει xD
(Άρτεμις, όχι Κατερίνα, θα της πω ότι την μπέρδεψες για να μαθεις να μάθεις να μάθεις)
Πάντως χάρηκα που σας γνώρισα εσάς που δεν ήξερα και που ξαναείδα αυτούς που ήξερα
Εκτός από αυτή που μας κουβαλήθηκε από τα βόρεια, να γυρίσει σπίτι της, δεν τη θέλω.
(Άρτεμις, όχι Κατερίνα, θα της πω ότι την μπέρδεψες για να μαθεις να μάθεις να μάθεις)
Πάντως χάρηκα που σας γνώρισα εσάς που δεν ήξερα και που ξαναείδα αυτούς που ήξερα
Εκτός από αυτή που μας κουβαλήθηκε από τα βόρεια, να γυρίσει σπίτι της, δεν τη θέλω.
“Teach the ignorant as much as you can; society is culpable in not providing a free education for all and it must answer for the night which it produces. If the soul is left in darkness sins will be committed. The guilty one is not he who commits the sin, but he who causes the darkness.”
― Victor Hugo, Les Misérables
- You should have figured it out by now:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°843
Κανείς, κούκλα μου, κανείς!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°844
αχχχ ειστε γλυκες
επειδη δεν θυμαμαι πως σας λενε, θα σας γραψω με τα ονοματα σας και οποιος καταλαβε
ο γιωργος ειναι απιστευτο παιδι (και οχι ρε δεν σε κολακευα δεν θα πεσω σε τετοια μεσα ) απλα οντως τον συμπαθησα παρα πολυ, μολις ελεγα τη λεξη βολτα τσουπ πεταγοταν μελλοντικε μου συγγενη (κανονισε να βρεις τι θα ειμαστε ) περιμενω με ανυπομονησια τα γενεθλια σου για να σου παρω ενα ρολοι
η μαρια ειναι παρα πολυ καλο κοριτσι, αφου πηρα και το approve της ενταξει ειμαι ευτυχισμενη
τα δυο νεα μελη μας η Αρτεμις και η Νεφελη επισης ειναι απιστευτα γλυκες!!! αν και ραβεν τι να σας κανουμε???? ειστε τελειες!!!
την Υπαπαντη (καλα το εγραψα αραγε?? ) επισης την κατασυμπαθησαα!!! τι γλυκο κοριτσι
η κωνσταντινα οσο δεν το επαιζε βασιλισσα ηταν καπου εξαφανισμενη που δεν εμαθε ποτε κανεις που ηταν αυτο και δυστυχως δεν ειχα πολλες ευκαιριες να της μιλησω λιγο περισσοτερο ισως σε καποιο επομενο μιτινγκ
και τελος να πω για ακομα μια φορα ποσο λατρευω την γιαννα και τον ηλια και φυσικα την νατ
overall ηταν τελειαα και περιμενω το επομενο ραντεβου!!!
επειδη δεν θυμαμαι πως σας λενε, θα σας γραψω με τα ονοματα σας και οποιος καταλαβε
ο γιωργος ειναι απιστευτο παιδι (και οχι ρε δεν σε κολακευα δεν θα πεσω σε τετοια μεσα ) απλα οντως τον συμπαθησα παρα πολυ, μολις ελεγα τη λεξη βολτα τσουπ πεταγοταν μελλοντικε μου συγγενη (κανονισε να βρεις τι θα ειμαστε ) περιμενω με ανυπομονησια τα γενεθλια σου για να σου παρω ενα ρολοι
η μαρια ειναι παρα πολυ καλο κοριτσι, αφου πηρα και το approve της ενταξει ειμαι ευτυχισμενη
τα δυο νεα μελη μας η Αρτεμις και η Νεφελη επισης ειναι απιστευτα γλυκες!!! αν και ραβεν τι να σας κανουμε???? ειστε τελειες!!!
την Υπαπαντη (καλα το εγραψα αραγε?? ) επισης την κατασυμπαθησαα!!! τι γλυκο κοριτσι
η κωνσταντινα οσο δεν το επαιζε βασιλισσα ηταν καπου εξαφανισμενη που δεν εμαθε ποτε κανεις που ηταν αυτο και δυστυχως δεν ειχα πολλες ευκαιριες να της μιλησω λιγο περισσοτερο ισως σε καποιο επομενο μιτινγκ
και τελος να πω για ακομα μια φορα ποσο λατρευω την γιαννα και τον ηλια και φυσικα την νατ
overall ηταν τελειαα και περιμενω το επομενο ραντεβου!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kalliroi Granger στις Δευ Ιουν 15, 2015 1:13 am, 1 φορά
- my stuff... :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°845
Ραντεβού μαρή ανορθόγραφη!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°846
το διορθωσα, αμαν εγω καθομαι και σας βγαζω τα σωψυχα μου εδω περα και εσυ κοιτας την ορθογραφια μου ααα σε θελω σου στελνω φβ
- my stuff... :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°847
Ναι γεια σας,ήθελα απλά να πω πως σήμερα είχα μια πολύ όμορφη μέρα παρέα με την Χριστίνα.
Και μάθημα μαζί πήγαμε και δώσαμε,και γραψαμε fail, και μετά φάγαμε παρέα στο εστιατόριο, και ήρθε μαζί μου για ψώνια και μου είπε την στυλιτική της άποψη,και μετά βρήκαμε και τις φίλες μου από την σχολή και κάναμε βόλτα στο Θησείο, καταλήγωντας να λέμε φιλοσοφικές ερωτήσεις στα βραχάκια.
1.Η συγκίνηση πως και της Χριστίνας όταν ήταν μικρή το αγαπημένο της χρώμα ήταν το κίτρινο.
2. Είμαστε δύο ταυράκια που μοιάζουν πάρα πολύ σε πολλά πράγματα.
3.Νομίζω άνετα θα συμβιώναμε μαζί για μέρες σε διακοπές,σ'ένα κοινό σπίτι κτλ. Είναι κ εκείνη καλόβολη, είναι ήρεμη, γενικά με νιώθει.
Και μάθημα μαζί πήγαμε και δώσαμε,και γραψαμε fail, και μετά φάγαμε παρέα στο εστιατόριο, και ήρθε μαζί μου για ψώνια και μου είπε την στυλιτική της άποψη,και μετά βρήκαμε και τις φίλες μου από την σχολή και κάναμε βόλτα στο Θησείο, καταλήγωντας να λέμε φιλοσοφικές ερωτήσεις στα βραχάκια.
1.Η συγκίνηση πως και της Χριστίνας όταν ήταν μικρή το αγαπημένο της χρώμα ήταν το κίτρινο.
2. Είμαστε δύο ταυράκια που μοιάζουν πάρα πολύ σε πολλά πράγματα.
3.Νομίζω άνετα θα συμβιώναμε μαζί για μέρες σε διακοπές,σ'ένα κοινό σπίτι κτλ. Είναι κ εκείνη καλόβολη, είναι ήρεμη, γενικά με νιώθει.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°848
Σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι και το πιο αγαθό μέλος.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°849
Nearly Headless Nick έγραψε:Σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι και το πιο αγαθό μέλος.
Να πας να χ*στ*ς.
- <3:
For you...
Magical Identity