Ειλικρινα το Cap Cap, εχει μετατραπει στα Τρια Σκουποξυλα για μενα.
Πας, παιρνεις την βουτυρομπυριτσα σου, κανεις και λιγο κους κους με τους "συμμαθητες" σου, κι ολα αυτα σε ενα παραμυθενιο περιβαλλον. Ειδικα αυτες τις μερες που ειναι ολα χαριποτερικα, θα ηθελα να ειμαι εκει καθε μερα αμα ειχα τα χρηματα και τον χρονο. Ειναι πολυ λιγες οι μερες μωρε.
Το κυριακατικο δειπνο ηταν γεματο εκπληξεις μεχρι να φτασω σπιτι μου. Η αληθεια ειναι πως και γω ανατριχιασα με την μπαντα, ειδικα στο hedwig's theme, που το λατρευω. Συγκριναμε και ποσο μας σηκωθηκε η τριχα καγκελο με τον Πανο.
Αφου σε καποια φαση πρεπει να βουρκωσα, και ημουν λιγο wtffff 0.o, put it together!!
Η Μαρια με την Ανθη ηταν τοσο γλυκουλες που ειχαν πορωθει με τις μελωδιες και ηταν καπως ετσι:
Τα φαγητα οποτε ερχοντουσαν, ημασταν ολοι με μια τεραστια εκπληξη στο προσωπο. Αρχικα γιατι ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Ακομη και η σαλατα μου, ειχε το μεγεθος ενος ολοκληρου στρουμφοσπιτου.
Επισης ηταν τοσο εξυπνα φτιαγμενα, πραγματικα δε μπορουσα να φαντααστω πως μπορει να μπει τοση φααντασια σε πιατο. Ισως επειδη ειμαι και λιγο ασχετη myself.
Πολυ νοστιμα και υγιεινα, μεχρι που ηρθα τα γλυκα..... Το παιδι που εφερε την πιατελα με τα γλυκα, με ειδε με τι τρομο κοιτουσα την τουρταρα! και την απομακρινε με αργες κινησεις απο κοντα μου. Θα τρεχουμε για ζαχαρο, ειναι τρελος αυτος ο Μερλιν.
Βγηκαμε και το πιο ξενερουα τραπεζι συμφωνα με την κοπελιτσα-σερβιτορα, οσον αφορα το φαι. Ολο δε τρωμε τπτ και δεν τρωμε τπτ μας ελεγε. Εμα μας εχει βγει απτα αυτια κουκλιτσα μου!!
Σε καποια φαση ανεβαινει ο Μερλιν στη "βημα" του και περιμενα κατι σε στυλ,
"Καλωσορισατε για αλλη μια χρονια στο Χογκουαρτς".
Μας κυνηγουσαν και οι παπαρατσι!!! Ο Γιωργος με τρομαζε και μου ελεγε πως αυτοι με τις φωτογραφικες πεταγονταν απο παντου.
Φυγε κακο παπαρατσι.
Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα, πηραμε ΚΑΙ δωρακια.
Κατουριεμαι εγω απτη χαρα μου που ειχε και προφητη μεσα. Ειχαμε φαει ολη την Αθηνα μια μερα με τη Βικυ, και δε λεγαμε να βρουμε.
Χαζογελαγα, εστελνα φιλια στον Μερλιν. Ο ανθρωπος να με κοιταει λιγο σε στυλ, οκ... ποια ειναι αυτη ρε παιδια, παρτε της το κρασι.
Γνωρισα και την Ανθη και εσκασε μυτη και ο Φονικος. Δε τους μιλησα σχεδον καθολου μες τον χαμο, αλλα ειναι απτους ανθρωπους που σου βγαζουν θετικη ενεργεια και μονο που τους βλεπεις.
Μετα οταν γυρναγαα σπιτι, με στααματαγααν στο μετρο και με ρωταγααν επειδη με βλεπαν με την τσαντα.
Καταγγελιες της βραδιας: Μια κλεπτομανης ανθιαν9. Σε ειδα μουχριτσα απτην αρχη πως το γλυκοιταζες το κοκαλακι μου.
- Σπόιλερ:
μαρεσει που το εδωσες στον Πανο να το φερει πισω. λες κι αμα το κραταγες κατι εγινε
Εναν ανακατοσουρα Αμυκο. Πεταγε κατω τους μανδυες και τα ραβδια (επρεπε να χωσει τη μυτη του παντου, δε μπορουσε) και εκανε και την παπια.
Και μια μπεκροκανατα Φλερ258, που μας το παιζει κι αθωο αγγελουδι.
- Σπόιλερ:
Ποτε θα κανονισουμε να φερουμε τπτ μπουκαλια παλι, τι να μας κανουν τα ποτηρακια
Μια υπεροχη βραδια, αν και εφυγα βιαστηκα. Και ναι ζηλευτε.