Κι εκεί που όλο κλαιγόμουν που δεν είχα καταφέρει να συναντήσω κανέναν, έρχομαι να μιλήσω όχι για μία, αλλά για δύο συναντήσεις.
Πριν από καμιά εβδομάδα βρέθηκα κι εγώ στην πρωτεύουσα. Δεν θα γινόταν ούτε μύτινγκ ούτε τίποτα εάν η Μαρία και ο Παναγιώτης δεν ήταν σε φάση "ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΟΥΤ". Αρχικός σκοπός ήταν να ξεναγήσω με την μαμά μου μια φίλη της από το εξωτερικό, αλλά μόλις φτάσαμε στο Θησείο και μετά από συνεννόηση με την Μαρία, ζήτησα να με αφήσει να πάρω το μετρό και να πάω Σύνταγμα γιατί εγώ να πάω Αθήνα χωρίς να περάσω μία ώρα στα public δεν μπορώ
Όταν έφτασα, η Μαρία και η Δανάη κάπου τριγυρνούσαν οπότε χάζεψα βιβλία και τις περίμενα, ενώ τελικά πρώτος έφτασε ο Παναγιώτης. Περιμέναμε μαζί λοιπόν, κράζοντάς τες που αργούσαν, όπου εμφανίστηκαν. Μετά από λίγο ήρθε και η Βασιλική, αλλά εγώ θα έπρεπε να φύγω, οπότε όλη μας η συζήτηση έγινε μπροστά στον ψύκτη του νερού (γιατί έχετε και μια ζέστη εκεί πέρα πια!), μπλοκάροντας και τις σκάλες. Νομίζω πως για πρώτο μύτινγκ και παρόλο που έκατσα λίγο, πέρασα πάρα πολύ καλά.
Ο Παναγιώτης είχε πάρα πολύ γέλιο, αν και είναι γέρος. Ακούς εκεί 21.
Τα τρία κορίτσια τέρμα συμπαθητικά, η Βασιλική βρώμαγε Ράβενκλοου από μακριά, η Μαρία ήταν όσο λατρεία την περίμενα, η Δανάη (όχι Δάφνη!) είχε πάρα πολύ στυλ και έβριζε και τον Παναγιώτη. Χρόνια πολλά και στην μαμά σου
Επίσης να σημειωθεί πως και οι τρεις κοπέλες είχαν τόσο υπέροχα μαλλιά. Απορία: Αλήθεια μιλάω τόσο γρήγορα;
Και σήμερα συναντήθηκα με την Γιάννα, που είναι και συμπατριώτισσα. Να πω την αλήθεια, μόλις συνειδητοποίησα πως θα την συναντήσω ντρεπόμουν τόσο πολύ, γιατί στο φόρουμ έχει μια επιβλητική παρουσία βρε παιδί μου
Βγήκα αρχικά με την φίλη μου, κάναμε την βόλτα μας, κάτσαμε σε μια καφετέρια (έπιασε βροχή, πολλή βροχή) και περιμέναμε. Μόλις με πήρε τηλέφωνο η Γιάννα ήταν εντελώς χαλαρή, οπότε χαλάρωσα κι εγώ κάπως. Έφτασε λοιπόν, κι εκεί που φοβόμουν πως η συνάντηση θα ήταν γεμάτη awkwardness κατέληξε να είναι ένα παραλήρημα βροχή-GoT-παιδιά-Marvel-ταινίες-Harry Potter-βροχή-σχολείο-Hiddleston-GoT-βροχή. Περιττό να πω πως την συμπάθησα απίστευτα και γενικά είναι άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα, ίσως γι' αυτό με έπιασε αυτή η λογοδιάρροια. Η φίλη μου τα έχασε λίγο γιατί με έχει μόνο δει να παραληρώ μόνη μου και το διπλάσιο μάλλον της φάνηκε πολύ, αλλά γι' αυτό είναι οι φίλοι. Ε, κάποια στιγμή η βροχή σταμάτησε, έπρεπε και να φύγουμε, οπότε μετά από κανένα δίωρο στην συγκεκριμένη καφετέρια, αποχωρήσαμε. Όποτε θέλει να πάρει τις βαλίτσες της και να ξανάρθει, εμείς εδώ θα είμαστε.