+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°576
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Ντάξει, δε θα συνεννοηθούμε
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°577
Ποιος είναι ο Τέλης;
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°578
O Lelouch.
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°579
Εντάξει.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Dunadan- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1369
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2013
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: The Weakness that had accepted Death now became the strength of wanting to live.
- Δημοσίευση Ν°580
Βασικα ο τελης ειναι αυτος εδω
Που ακομα να του ερθει μειλ με το κωδικο του που τον εχει ξεχασει απο τα προιστορικα χρονια
Που ακομα να του ερθει μειλ με το κωδικο του που τον εχει ξεχασει απο τα προιστορικα χρονια
An ideal is only an ideal after all. As long as you embrace that ideal, the friction with reality will continue to increase. So you will someday face reality and will have to pay the price for your compromises.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°581
Ρε παιδιά δε μας είπατε η Κώνη ήρθε πάλι με παντούφλα και ριχτό φουστάνι; Ή φόραγε φουλάρι διότι τώρα το παίζει κουλτούρα; Το κοκαλάκι της κυρα Τούλας της καθαρίστριας το χει ακόμα; Τα σημαντικά δε τα λέει κανείς
Και επίσης, επειδή φαντάζομαι που σε πήγαν βλαχαβλαχαρατελευταια τα παιδιά για γύρο και βλέπω ότι συνεχίζεις να απορείς, θα στο κάνω λιανά. Πάνω απ τη χαζή κεφάλα σου ήταν η Ακρόπολη. Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Εκεί γίδι πριν 3000 χρόνια έτρωγε πιτόγυρο με τζατζίκι ο Σωκράτης, κι εσύ παραπονιέσαι για τις τιμές. Νιώσε λίγο που σε πηγαίνουμε κάθε φορά που έρχεσαι Αθήνα, οι τουρίστες όσο όσο πληρώνουνε και μετά ζητάνε σουβλάκι για όλη τους τη ζωή
Και επίσης, επειδή φαντάζομαι που σε πήγαν βλαχαβλαχαρατελευταια τα παιδιά για γύρο και βλέπω ότι συνεχίζεις να απορείς, θα στο κάνω λιανά. Πάνω απ τη χαζή κεφάλα σου ήταν η Ακρόπολη. Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ. Εκεί γίδι πριν 3000 χρόνια έτρωγε πιτόγυρο με τζατζίκι ο Σωκράτης, κι εσύ παραπονιέσαι για τις τιμές. Νιώσε λίγο που σε πηγαίνουμε κάθε φορά που έρχεσαι Αθήνα, οι τουρίστες όσο όσο πληρώνουνε και μετά ζητάνε σουβλάκι για όλη τους τη ζωή
Mischief managed.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°582
Minerva McGonagall έγραψε:Ρε παιδιά δε μας είπατε η Κώνη ήρθε πάλι με παντούφλα και ριχτό φουστάνι; Ή φόραγε φουλάρι διότι τώρα το παίζει κουλτούρα; Το κοκαλάκι της κυρα Τούλας της καθαρίστριας το χει ακόμα; Τα σημαντικά δε τα λέει κανείς
We should get you sterilized
Και εν τέλει, αν ήθελες να δεις πως και που και τι, να φερνες τον κώλο σου να με θάψεις, όχι να φαντάζεσαι, λάμα της Ελευσίνας. Τέρας της φύσεως!
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°583
Την Κυριακή που μας πέρασε, είχαμε συνάντηση εγώ-Κωσταντίνα-Άρτεμις-Μαρία Λάβγκουντ-Σίμος-Τάσος-Δημήτρης/James και περάσαμε πολύ ωραία! Οφείλω να ομολογήσω πως την χρειαζόμασταν μια συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Έλειπε αυτό το παρε'ί'στικο που υπάρχει με τα παιδιά στην Αθήνα.
Για τους παλιούς (Σίμο-Μαρία) δεν έχω κάτι να πω, τους ξέρω, με ξέρουν, τα πάμε μια χαρά.
Με τον Τάσο είμαστε μαζί σε καθημερινή βάση. Βαρέθηκα την αφεντομουτσουνάρα του πια, πωπωπω.
Με την Αρτ, πόσος καιρός είχε περάσει ρε φίλε! Πολύ οκ άτομο. Εμπνέει ηρεμία και εποικοδομητική συζήτηση.
Με την Κωσταντίνα μιας και είμαστε στον δρόμο της βελτίωσης της σχέσης μας, μόνο καλό μας έκανε αυτή η συνάντηση!
Και κάπου εδώ, να μιλήσω για τον απατεώνα τον Δημήτρη. Ρε προδότη μια φορά συνεργαστήκαμε και κατάφερα να σε βγάλω πρώτο. Πρώτη και τελευταία φορά ε. Την σκόνη μου θα φας Πολύ κοινωνικό άτομο και με όλες τις διασυνδέσεις/γκουΧΟΥ
Για τους παλιούς (Σίμο-Μαρία) δεν έχω κάτι να πω, τους ξέρω, με ξέρουν, τα πάμε μια χαρά.
Με τον Τάσο είμαστε μαζί σε καθημερινή βάση. Βαρέθηκα την αφεντομουτσουνάρα του πια, πωπωπω.
Με την Αρτ, πόσος καιρός είχε περάσει ρε φίλε! Πολύ οκ άτομο. Εμπνέει ηρεμία και εποικοδομητική συζήτηση.
Με την Κωσταντίνα μιας και είμαστε στον δρόμο της βελτίωσης της σχέσης μας, μόνο καλό μας έκανε αυτή η συνάντηση!
Και κάπου εδώ, να μιλήσω για τον απατεώνα τον Δημήτρη. Ρε προδότη μια φορά συνεργαστήκαμε και κατάφερα να σε βγάλω πρώτο. Πρώτη και τελευταία φορά ε. Την σκόνη μου θα φας Πολύ κοινωνικό άτομο και με όλες τις διασυνδέσεις/γκουΧΟΥ
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°584
you know you love me
xO xO
xO xO
meet me in montauk
Carl
James The Great- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 332
Ημερομηνία εγγραφής : 27/02/2014
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°585
anthian9 έγραψε: Και κάπου εδώ, να μιλήσω για τον απατεώνα τον Δημήτρη. Ρε προδότη μια φορά συνεργαστήκαμε και κατάφερα να σε βγάλω πρώτο. Πρώτη και τελευταία φορά ε. Την σκόνη μου θα φας Πολύ κοινωνικό άτομο και με όλες τις διασυνδέσεις/γκουΧΟΥ
Official Slytherin my Darling!
Προδότης εγωωωωωώ? Εν το μεταξύ το λέω τώρα Είχα ξεχάσει να πω UNO
Εντάξει σιγά της διασυνδέσεις ρίξαμε ιδρώτα και θυσιάσαμε πολλά! Αλλά αυτό πια με τους κοινούς το ξεσκ@@@με, τί ήταν αυτό
Σειρά μου τώρα!
Ας αρχίσω από τον Simο. Με αυτό το παιδί έχουμε αρκετούς γνωστούς, κοινά ενδιαφέροντα σε σειρές(To Ηow i met your Mother finale Ηταν φοβερό) και αρκετά εντυπωσιασμένος με της γνώσεις του (μας πάτησε κάτω στο Trivial)
Μαρία: Την Μαρία την γνώρισα πρώτη φορά σε ένα Anime Πάρτυ την είχα δει αρκετές φορές (καταπληκτικά Cosplay)αλλά δέν έτυχε να της μιλήσω ποτέ (τελικά σε δεν είσαι εσύ αυτή η κοπέλα που είχα δεί στην Αγγλική φιλολογία )
Η Μαρία ήταν η κοπέλα που συζήτησα περισσότερο στο Meeting γιατί είχαμε τα περισσότερα κοινά θέματα προς συζητήσεις (RPG games , Anime, tattoo κτλ)
Τάσος: Ο Τάσος για αρχή μου θύμιζε πάρα πολύ τον πρώτο φοιτητή που έκανα παρέα όταν ήμουν 16. Αρκετά κοινωνικός όταν δεν γκρέμιζε το μισό μαγαζί δεν μπόρεσαμε να συζητήσουμε όσο με τους άλλους γιατί έπρεπε να φύγει νωρίτερα. Next time
Κωσταντίνα και Αρτ : Αυτές η δύο κοπέλες είναι για εμένα το υπερ Combo τέχνης! Μουσική και Θέατρο. Άρτεμη θα διαβάσω περισσοτέρο για να τους νικήσουμε την επόμενη φορά. Κωσταντίνα φοβερο επιθετικό στυλάκι Εμένα μου αρέσει αρκετά : .
Και τέλος η Ανθή : Μου πέταξε 4 απαγορευτικά στο UNO σε μια παρτίδα ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ. Δεν με άφηνε ποτέ μα ποτέ να βγω, δεν την ένοιαζε να βγούν η άλλοι την ένοιαζε απλά να χάσω εγώ. Και με την Ανθή είχαμε αρκετούς κοινούς φίλους και αυτό φένεται στην κοινωνικότητα και των δυο μας.
Πολύ ωραία μέρα πέρασα πάρα πολύ όμορφα και τα Highlights
Το συναίσθημα (που πιστεύω το ένιωσαν όλοι) κάθε φορά που σηκωνόταναι ο Τάσος
Και όταν μιλούσαμε για DnD με την Μαρία, το βλέμμα τις Ανθής ( Γουρλωμένα Υπέροχα Μάτια που είχαν χάσει της Μπάλα με αυτά που λέγαμε)
"Always Paying My Debts"
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°586
Ρε αι στο καλό με το DnD σας, έχω τραυματικές εμπειρίες από τότε που σχεδίαζαν χαρακτήρες οι φίλοι μου και είχα βαρεθεί κάθε λεπτό της ήδη βαρετής ζωής μου. Που θα μου πεις κιόλας για βλέμμα απορίας!
Καλά όντως στα highlights ανήκει ότι ο Τάσος έχει στο αίμα του την καταστροφή. Αυτός τα σπάει,αυτός πληρώνει άλλος πληρώνει
Καλά όντως στα highlights ανήκει ότι ο Τάσος έχει στο αίμα του την καταστροφή. Αυτός τα σπάει,
♩ - ♫
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°587
Το κάνεις να ακούγεται λες και είμαστε celebrity coupleanthian9 έγραψε:
Εντωμεταξύ έχουμε πει τόσα πολλά που εγώ ένιωσα λες και είχαμε απλά βγει για απλό καφέ, καμιά προσδοκία/πίεση, τίποτα βεβιασμένο, λες και θα τα ξαναλέγαμε το άλλο απόγευμα
James The Great έγραψε:Κωσταντίνα και Αρτ : Αυτές η δύο κοπέλες είναι για εμένα το υπερ Combo τέχνης!
Μουσική και Θέατρο.
Ε, άρτ, you are the Portia to my Ember Απλά έπρεπε να κάνω το ρέφερενς/αναγωγή σε μια σειρά βιβλίων, κι ας μην τα ξέρει κανείς, αρκεί να σου πω πως είναι 2 evil Sorceri τύπισσες, έχουν ζήσει χιλιετίες, η μία Βασίλισσα της Φωτιάς, η άλλη της Πέτρας
πραγματικά όμως, και με κανένα φτιασίδωμα, δεν το καταλαβαίνω αυτό, έτσι είμαι κάθε μέραJames The Great έγραψε: Κωσταντίνα φοβερο επιθετικό στυλάκι Εμένα μου αρέσει αρκετά : .
James The Great έγραψε:
Και όταν μιλούσαμε για DnD με την Μαρία, το βλέμμα τις Ανθής ( Γουρλωμένα Υπέροχα Μάτια που είχαν χάσει της Μπάλα με αυτά που λέγαμε)
btw, να κανονίσουμε όπως σου είπα για dnd, βασικά για vampire, ναι;
Λοιπόν εγώ άργησα, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ γιατί ήμουν και χάνγκόβερ, ακούς Σίμο.
Καλά πέρασα, είχα καιρό να δω Σίμο, ακόμα περισσότερο Ανθή, και παρόλο που είχα δει την Αρτ πιο πρόσφατα από όλους, μου είχε λείψει
E, αυτά. Ο Σίμος έχει γίνει νταλικέρης με τέτοιο στόμα, και πήρε και τα γυαλιά μου και δεν άφηνε κανέναν να τον αγγίξει όταν περπατούσαμε παραλία για να φαίνεται σίνγκλ. Τραγικό.
ΥΓ. Από εδώ και πέρα θα φαντάζομαι τον κοινό βίο Ανθή-Σίμο, έναν όροφο μακρυά ξέρω γω, "μλκα είσαι πάνω, φέρε κ*λόχαρτο δεν πήγα σούπερ" ορ σμθ. Να κάνουμε μέμε.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°588
αυτό τώρα γιατί μου το θύμησες...Morgan le Fay έγραψε:
ΥΓ. Από εδώ και πέρα θα φαντάζομαι τον κοινό βίο Ανθή-Σίμο, έναν όροφο μακρυά ξέρω γω, "μλκα είσαι πάνω, φέρε κ*λόχαρτο δεν πήγα σούπερ" ορ σμθ. Να κάνουμε μέμε.
♩ - ♫
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°589
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ
*λε μπάθρουμ, ο σίμος με τα βρακιά κατεβασμένα*
Σ: απλά άνοιξε την πόρτα και ΠΕΤΑ ΤΟ!
Α: δεν μπορώ έχει κολλήσει...
Σ: κάτσε μισό-
Α: αααααα! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ
*λε μπάθρουμ, ο σίμος με τα βρακιά κατεβασμένα*
Σ: απλά άνοιξε την πόρτα και ΠΕΤΑ ΤΟ!
Α: δεν μπορώ έχει κολλήσει...
Σ: κάτσε μισό-
Α: αααααα! ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°590
Καλά ήταν την Κυριακή, συμπάθησα πολύ τις νέες φάτσες που δεν είχα ξαναδεί (βλέπε Αρτβαβα και Τζέημ δι Γκρέητ)
Να το ξανακάνουμε.
Να το ξανακάνουμε.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°591
Να πω κι εγώ για την Κυριακή, που ουσιαστικά σαν meeting ήταν τόσα άτομα που ήμασταν!
Θα πω γι'αυτούς που δεν ήξερα από πριν και είπαμε κάτι παραπάνω από ένα γεια, γιατί με τους υπόλοιπους έχω μπλέξει τα αυγά με τα πασχάλια ποιός ήταν ποιός.
Immortality: Τη συμπάθησα άπειρα, ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα.
Nethiel: Ντάξει, τι να πει κανείς γι'αυτό το άτομο; Το ότι το σαγόνι μου είχε πιαστεί από τα γέλια τα λέει όλα.
Νeary Headless: Ήταν από τα άτομα που ήθελα να γνωρίσω από κοντά και επιτέλους έγινε. Εντάχθηκε στις συμπάθειες.
Aurora: Αν και την είχα ξανασυναντήσει ήταν σαν να τη γνώρισα τώρα γιατί την προηγούμενη φορά είχαμε μιλήσει ελάχιστα. Είναι πολύ καλή, θα τα πάμε μια χαρά.
Leonie: Ήταν ακριβώς έτσι όπως τη φανταζόμουν με ξεάγχωσε κιόλας, όλα καλά
Isabelle: Τι καλή, τη συμπάθησα αμέσως! Και τι μαλλί!
Γενικά ήταν όλοι πολύ καλοί και περάσαμε πολύ ωραία.
*Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.
Θα πω γι'αυτούς που δεν ήξερα από πριν και είπαμε κάτι παραπάνω από ένα γεια, γιατί με τους υπόλοιπους έχω μπλέξει τα αυγά με τα πασχάλια ποιός ήταν ποιός.
Immortality: Τη συμπάθησα άπειρα, ελπίζω να ξανασυναντηθούμε σύντομα.
Nethiel: Ντάξει, τι να πει κανείς γι'αυτό το άτομο; Το ότι το σαγόνι μου είχε πιαστεί από τα γέλια τα λέει όλα.
Νeary Headless: Ήταν από τα άτομα που ήθελα να γνωρίσω από κοντά και επιτέλους έγινε. Εντάχθηκε στις συμπάθειες.
Aurora: Αν και την είχα ξανασυναντήσει ήταν σαν να τη γνώρισα τώρα γιατί την προηγούμενη φορά είχαμε μιλήσει ελάχιστα. Είναι πολύ καλή, θα τα πάμε μια χαρά.
Leonie: Ήταν ακριβώς έτσι όπως τη φανταζόμουν με ξεάγχωσε κιόλας, όλα καλά
Isabelle: Τι καλή, τη συμπάθησα αμέσως! Και τι μαλλί!
Γενικά ήταν όλοι πολύ καλοί και περάσαμε πολύ ωραία.
*Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν.
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°592
Γω απαρατήρητη σου πέρασα?
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°593
Δεν σε έβαλα γιατί είχαμε ξαναβρεθεί σε προηγούμενο "μητινγκ"
Τέσπα, ομολογώ ότι σε συμπάθησα περισσότερο από την προηγούμενη φορά, αγαπητή συμπρωταθλήτρια.
Τέσπα, ομολογώ ότι σε συμπάθησα περισσότερο από την προηγούμενη φορά, αγαπητή συμπρωταθλήτρια.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°594
ΥΑΥ!
_
_
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
The North Remembers
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°595
^Πωπω γκρινια.
Εσυ τα βλεπεις Πανο? Παλι δευτερος μπηκες στη λιστα.
Ας πω και γω.
Βασικα δεν γνωρισα-γνωρισα και πολλους καινουριους. Τον Πανο που τον ξαναδα περισσοτερο (με νυχια και με δοντια τον κρατησαμε ) και την Χριστινουλα. *-*
Γενικα η ολη φαση τριαθλο/μπαχαλο πολυ πλακα ειχε. Αν εξαιρεσεις εμας τους υπολοιπους που φαγαμε ολο τον ηλιο στη μαπα. Και καπου εδω να πω πως τη Ρεα και που την ξαναειδα, παλι αγχωνευτη ηταν:/
H Χριστινα ειναι τοσο καλο ασβουδακι. xD Καπως ησυχη, ομως οταν θα μιλουσε θα πετουσε εξυπνα. Μιλαει και πολυ σιγα, πραγμα καθολου καλο γιατι εχω ακουστικες ικανοτητες 80χρονης. Παρ'ολο που πρωτη φορα μυτινγκ, την συμπαθησα πολυ και φαινεται γενικα ατομο που και πλακα μπορεις να κανεις αλλα και να μιλησεις σοβαρα. Ελπιζω να την βλεπουμε πιο συχνα τωρα που περασε κι Αθηνα.
Τον Πανο τον λατρευω (σσσσσ) γιατι ειναι νουμερο, φατσας και μου θυμιζει τον κολλητο μου απτο δημοτικο που καναμε σκανταλιες. Επισης μου τη σπαει που ειναι ντιβα και αντικοινωνικος και δεν παταει σε μυτινγκ. Πρεπει να κρατησει και το προφιλ της μωβ σκοταδιλας:/
Το μονο καλο ειναι πως πλεον εχω και μαρτυρες για το ποσο κατιναρα ειναι.
Και θα τελειωσω λεγοντας πως τη μισησα αυτη την κωλολιμνη. Πρεπει να ηταν πραγματικα μαγεμενη. ο.ο Συνεχεια μπροστα μας τη βλεπαμε κι οταν ηταν να τη βρουμε χαθηκαμε.
Εντιτ: Αφιερωμενο στην Ποπη που ζητησε highlights απτον αθλο.
Ας πω και γω.
Βασικα δεν γνωρισα-γνωρισα και πολλους καινουριους. Τον Πανο που τον ξαναδα περισσοτερο (με νυχια και με δοντια τον κρατησαμε ) και την Χριστινουλα. *-*
Γενικα η ολη φαση τριαθλο/μπαχαλο πολυ πλακα ειχε. Αν εξαιρεσεις εμας τους υπολοιπους που φαγαμε ολο τον ηλιο στη μαπα. Και καπου εδω να πω πως τη Ρεα και που την ξαναειδα, παλι αγχωνευτη ηταν:/
H Χριστινα ειναι τοσο καλο ασβουδακι. xD Καπως ησυχη, ομως οταν θα μιλουσε θα πετουσε εξυπνα. Μιλαει και πολυ σιγα, πραγμα καθολου καλο γιατι εχω ακουστικες ικανοτητες 80χρονης. Παρ'ολο που πρωτη φορα μυτινγκ, την συμπαθησα πολυ και φαινεται γενικα ατομο που και πλακα μπορεις να κανεις αλλα και να μιλησεις σοβαρα. Ελπιζω να την βλεπουμε πιο συχνα τωρα που περασε κι Αθηνα.
Τον Πανο τον λατρευω (σσσσσ) γιατι ειναι νουμερο, φατσας και μου θυμιζει τον κολλητο μου απτο δημοτικο που καναμε σκανταλιες. Επισης μου τη σπαει που ειναι ντιβα και αντικοινωνικος και δεν παταει σε μυτινγκ. Πρεπει να κρατησει και το προφιλ της μωβ σκοταδιλας:/
Το μονο καλο ειναι πως πλεον εχω και μαρτυρες για το ποσο κατιναρα ειναι.
Και θα τελειωσω λεγοντας πως τη μισησα αυτη την κωλολιμνη. Πρεπει να ηταν πραγματικα μαγεμενη. ο.ο Συνεχεια μπροστα μας τη βλεπαμε κι οταν ηταν να τη βρουμε χαθηκαμε.
Εντιτ: Αφιερωμενο στην Ποπη που ζητησε highlights απτον αθλο.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°596
Μα ήταν ήδη γνωστές οι κατινίστικες συμπεριφορές του Νεθ!
Καλά η λίμνη ήταν χειρότερη κι από τον βράχο.
Καλά η λίμνη ήταν χειρότερη κι από τον βράχο.
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Ariana Dumbledore- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2040
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2013
Magical Identity
Today's thought: You think too much... That's your trouble!
- Δημοσίευση Ν°597
λοιπον ενταξει πρεπει καπου εδω να επεμβω και να τονισω πως ζηλευω απειρα που εχετε γνωριστει ολοι εσεις και εγω το καημενακι ειμαι στην απεξω!
- <3:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°598
Έλα σε μυτ να μας γνωρίσεις να μην είσαι στην απέξω.
_
_
- Stuff:
The North Remembers
Ariana Dumbledore- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2040
Ημερομηνία εγγραφής : 26/10/2013
Magical Identity
Today's thought: You think too much... That's your trouble!
- Δημοσίευση Ν°599
θελω τοσο πολυ αλλα μενω Τρικαλα και δεν εχω κανεναν Αθηνα
δεν χανω τις ελπιδες μου ομως
δεν χανω τις ελπιδες μου ομως
- <3:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°600
Immortality Dumbledore έγραψε:
Σιγά μην μπεί εδώ να το δει
Immortality Dumbledore έγραψε:Μιλαει και πολυ σιγα, πραγμα καθολου καλο γιατι εχω ακουστικες ικανοτητες 80χρονης.
Ωχ, νομίζω θα έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας γιατί δεν μπορώ να το διορθώσω αυτό.
Immortality Dumbledore έγραψε:Ελπιζω να την βλεπουμε πιο συχνα τωρα που περασε κι Αθηνα.
Θα με βλέπετε, θα με βλέπετε