Nearly Headless Nick έγραψε:Πες μας, Morgan le Fay, πως ήταν η εμπειρία σου, από το ταξίδι στην Αθήνα;
Oh it was splendid!
Q'Anilia έγραψε:H Αλβίβα...ήσυχη
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, συμβαίνει. Ναι.
Προσπαθώ να αποφασίσω αν το χειρότερο σε αυτήν σου την πρόταση είναι το ανορθόγραφο του ονόματός μου ή εκείνη η ερώτηση που έκανες για το τι σημαίνει το όνομα εκείνη τη μέρα
Immortality Dumbledore έγραψε:Εγω θελω να καταγγειλω την Morgan Le Fay που μου στελνει βρισιες μεσω της Αλβιβας.
Ρε δεν εχω καλες σχεσεις με το κινητο μου, πρεπει να το καταλαβεις αυτο.
Επισης θελω να πω οτι εισαι γαματη, οργιο και $@#$%@$%@.
Αχα, είσαι αστεία. Από δω και πέρα λοιπόν η σχέση σου με το κινητό σου αλλάζει
Ας γίνω ωστόσο πιο επεξηγηματική
Ήρθα πρώτη μέρα, με μηδέν ύπνο (κάτι που δεν άλλαξε κ πολύ εντός του τριημέρου
), κοιμήθηκα 3 ώρες και φύγαμε για του Ντόλις (που εντωμεταξύ το σιπ Γεόλις συνειρμικά αν το δεις είναι χυδαίο και βρισιά) που μου είχε τάξει τραπέζι
Πάμε και μεις με την Ιμπεριάδα κιουρίες, όλα καλά. Τρία πιάτα, κασερόπιτα, καρμπονάρα, προφιτερόλ (Θάνο δώσε βάση). Ε, ντάξει, πόσο να σεξουαλικοποιήσεις την κασερόπιτα; Υπάρχει λόγος που τις πίτες στις διαφημίσεις τις πασάρουν ως οικογενειακό προϊόν. Έλα όμως που είχαμε πιει σχεδόν όλο το κρασί πριν φτάσουμε στην καρμπονάρα; Περιττώ να πω πως μέχρι το προφιτερόλ ο Πάνος χρειαζόταν ντουζάκι. Wine reference: νομίζω πως έχω γίνει αλκοολικιά.
Με τα πολλά (πολλά όμως...) φεύγουμε να πάμε μοναστηράκι να βρούμε τους υπόλοιπους. Μέχρι να μαζευτούμε όλοι στο καφέ στην Πλάκα είχε πάει 6μιση-7. Η Λίζα ακυρώνει, η Ρέα στις πεντέμιση με παίρνει τηλέφωνο, μου λέει: έλα, τώρα ξύπνησα. Μπορώ να φανταστώ τα μούτρα ως το πάτωμα όμως. Ε, της λέω: ντάξει, σε πόση ώρα το κόβεις, θα σε πάρω τηλέφωνο. Μου λέει κάτι μισόλογα εκεί πέρα και μου το κλείνει
Καταφτάνουν ένας ένας, εγώ να χω βρει την υγειά μου μόλις είδα Εκάτη και Θάνο, αυτοί αρρώστησαν όταν είδαν εμένα
Μαζευόμαστε Εκάτη, Θάνος, εγώ, Μαρία258, Νάταλι, Πάνος, Μαρία Ιμπέριο, πάμε Πλάκα. Ε, αργότερα φτάνουν Ρέα, Αθανασία (ΨΟΦΑ), Βίκι και Πόπη.
Πέρασα αρκετά καλά μπορώ να πω, μια συγκεκριμένη ατάκα πήρε κι έδωσε και ποτέ δεν θα είμαι ξανά η ίδια μετά από αυτή την κοινή παραδοχή
Την Αθανασία την μισώ. Είναι μια πόρνη και η μεγαλύτερη κομπίνα που έχει παιχτεί στο φόρουμ. Την μισώ, την μισώ την μισώ και να καεί στην κόλαση. Όλοι οι υπόλοιποι μου είστε αδιάφοροι
Την Νάταλι την περίμενα αλλιώς, αλλά μου ήρθε σαν άνθρωπος, εγώ νόμιζα πως θα ήταν κανένα τέρας των fandoms μας, αλλά εντάξει, φυσιολογικός άνθρωπος είναι τελικά
Χάρηκα που είδα ξανά Μαράκι
Το κορίτσι αυτό το θέλω στην καθημερινότητά μου αλλά που
Βίκυ
Ε, αυτά. Την Πόπη την μίσησα την τρίτη μέρα που βγήκαμε για ποτό στο Γκάζι. (την δεύτερη προηγήθηκε Ημερίδα Εκάτης -πήγαμε και μελιάρτο- και ένα εφιαλτικό ποτό στο θησείο με οικογενειακούς φίλους). Η Πόπη τελικά είναι ένας φυσιολογικός (ας μου επιτραπεί ο όρος, ελλείψει κάποιου ειδικότερου
) άνθρωπος ανάμεσα σε μία γκρούπα λαλημένων. Εύχομαι αυτό το κορίτσι να μη φύγει ποτέ από μοντ γιατί θα πέσει το φόρουμ, πραγματικά
Α, και ακόμα θυμάμαι τον Σερβιτόρο. Ξες, τον Παύλο;
Α, και ο καφές μου με τον Θάνο αποδείχτηκε εξίσου παραγωγικός.
Αυτάααα
Γενικά, πέρασα πολύ καλά μπορώ να πω. Και κάποια στιγμή θα επιστρέψω όταν θα είναι εκεί η ΜακΤσίκεν, οι Δημήτρηδες, ο Γεό και η Γιάννα με την Ντούλα. Απαράδεκτοι όλοι τους :blasι:
ΥΓ: Το μύτινγκ μου με την Αλβίβα το αποσιωπώ. Ήταν μια άκρως διδακτική εμπειρία