^Η σερβιτόρα ήταν απλά τόσο επική.Ξεπεταγόταν και από εκεί που δεν το περίμενες.
Αχ ναι όταν ο Δημήτρης ανέβηκε στην σκάλα,ήταν πολύ φάση Νταμπλιντορ και έτσι.
Καλά στην μπάντα είχα και εγώ ανατριχιάσει.Και σε κάποια στιγμή μου ήρθε και εμένα να βάλω τα κλάματα,αλλά λέω μπα πολύ χαζό θα γίνω ρεζίλι.Τελικά όλοι το ίδιο είχαμε σκεφτεί και απλά μετά πέσαμε πάλι στα γλυκά για να μην δείξουμε πόσο συγκηνιθήκαμε.
Με την Αθανασία δεν μπορώ ρε παιδιά...δεν είναι αυτό που λέει είναι ο τρόπος που τα λέει.
Έλα Αθανασία,να κανονίσουμε πάλι,ξέρεις να πιούμε κόκκινο κρασάκι που είναι η αδυναμία μας.
Εγώ:"Αχ αυτό δεν είναι στο σαουντρακ από το...το...το...το...το.."
Αθανασία"ΝΑΙΙΙ..............????"
"
"
Για να μην πω στην αρχή που η Αθανασία είχε φαγωθεί πως θα πει το ψευδωνυμό της στον κύριο απέξω.
Τρελή στιγμή και όταν βάλαμε μανδίες,καπέλα,πήραμε ραβδιά και βγάζαμε φωτογραφίες.
Με την Εκάτη να της δίνουν κασκόλ του Ράβενκλοου και να λέει απλά με ύφος"Όχι
"
Και μετά η Εκάτη να λέει ότι δεν χωράει πίσω από εκεί που έπρεπε να βγάλουμε φωτό παρέα με το καπέλο.btw οι κάπες σε έσκαγαν τόσο πολυυυυυ.Τώρα καταλαβαίνω γιατί στον Χάρι Πότερ τα μισά τα είχαν γυρήσει χωρίς μανδίες.
Παρατήρησα σε κάποια φάση όλο το μαγαζί,και εμείς από το hw ήμασταν οι μόνοι που δεν καθόμασταν ήσυχα και συνέχεια πηγαίναμε από εδώ από εκεί,βγάζαμε φωτογραφιές...
Εντάξει για τα φαγητά ότι και να πούμε είναι λίγο.
Γενικά πολύ χάρηκα που σας είδα όλους.Η Μαριλένα και η Ρέα σε κάποια φάση πρέπει να σταματήσουν να νομίζουν ότι είμαι ακόμα 16 και να μου κλείνουν τα αυτιά στις πρόστυχες συζητήσεις.
Πάνο...Πάνο εσύ που με έκανες αγκαλιές,και με ρώταγες αν είμαι καλά,να ξέρεις σ'αγαπάω λίγο παραπάνω.
Τέλος ήθελα να πω πως συμβιώνω υπέροχα με την Ανθή.
Και εντωμεταξύ η Ανθή μοιάζει να έχει τόση ενέργεια αλλά μόλις πει νυστάζω,κοιμάται αμέσως.Και μόλις ακούσει ξυπνητήρι σηκώνεται πάλι αμέσως.
Α ρε Ανθούλι,ήσουν ωραία συντροφιά και για τα φαγητά μην το συζητάς η μαμά μου χαίρεται να μαγειρεύει για κόσμο.