.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+92
Claire Delacour
kentra
Phineas Nigellus Black
aimtsav
Katherine Black
Half Blood Princess
geowizard
Drussila Diggory
Villehardouin
Emily Lupin
GhostlyFlowers
Amycus
Gellert
Hrw Black Snape
Violleta Black
anthian9
Luna Lovegood Longbottom
Nearly Headless Nick
Lisette de Lapin
Roxanne Derwent
Alviva Black
Eloise Prewett
Eleanna Lovegood
Morgan le Fay
FLEUR258
Aurora Sinistra
Isabelle Lightwood
Imperio
Μia Melanie Hawkins
Dominique Weasley
Mirabelle Salvatore
didaki
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Romilda Vane
Sectumsembra
lefter4
SeverusSnape
Ηarry Potter
ginnymalfoy
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Andromeda Black
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
Sorazal the Erised
Hermione Granger.
HermioneInLove
Jace Wayland
ΑΦΡΟ
Clary Fray
Godric
Minerva McGonagall
Thelittle_api
FoNikos21
sabinosss
elliza
Esme Cullen
Dimitris el Mago Secreto
Mary Jane
Rea
Harry Potter
elena!
AliceCullen
Isabella Ermioni Cullen
Necro-Chriss
Templar
Bathory's_Son
Witch-King
Seven
December Princess
Rowena Ravenclaw
BaGGoS
Christy
Tom Marvolo Riddle
multi
Έφη
Rose
horklum
E-vampire
Albus_The_Wise
RemousLoupin
Hemione94
s0fia
Rose Black
Narcissa
Berenice
Cassandra Black
Hecate
Pansy Parkinson
Madame Maxime
Ms Skellington
96 απαντήσεις

Εκτρωση

Ψηφοφορία

Ειστε...

[ 35 ]
    Εκτρωση - Σελίδα 9 I_vote_lcap32%Εκτρωση - Σελίδα 9 I_vote_rcap [32%] 
    [ 76 ]
    Εκτρωση - Σελίδα 9 I_vote_lcap68%Εκτρωση - Σελίδα 9 I_vote_rcap [68%] 

Σύνολο Ψήφων: 111
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Εκτρωση - Σελίδα 9 Empty Απ: Εκτρωση

Δημοσίευση από Romilda Vane Δευ Αυγ 05, 2013 12:29 am

Nearly Headless Nick έγραψε:Παιδιά καλύτερα να λήξει το θέμα εδώ, ή έστω να σταματήσουν αυτά τα έντονα post. Δεν είναι καλή εικόνα για το φόρουμ, ούτε για εσάς τους ίδιους. Ξεκίνησε από μια διαφωνία και κατέληξε σε διαμάχη.
    Cassandra Black έγραψε:
    Madame Maxime έγραψε:γ) Τις πρώτες 24 εβδομάδες όταν υπάρχει κίνδυνος υγείας του εμβρύου
    δ) Χωρίς χρονικό όριο όταν υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει μη αντιστρεπτά προβλήματα η μητέρα, σωματικά ή ψυχικά, ή όταν το έμβρυο πάσχει από πολύ σοβαρές επιπλοκές
    Ευχαριστώ που το έγραψες Λίζα επειδή ήθελα να τη σχολιάσω αυτή την περίπτωση Razz
    Έμαθα σήμερα πως όταν η μητέρα του αγοριού μου είχε μείνει έγκυος στο τελευταίο της παιδί, ο γιατρός της είχε πει πως το παιδί θα έπασχε από σύνδρομο Ντάουν και της είχε προτείνει να το ρίξει. Εκείνη δεν τον άκουσε, παρόλο που και ο άντρας της τής έλεγε το ίδιο. Το αποτέλεσμα? Το παιδί γεννήθηκε κανονικά, είναι 8 ετών, υγιέστατο, και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα από μια δυσλεξία.

Για να συνοψίσω πάνω στο θέμα. Δεν είμαι ούτε κατά ούτε υπέρ. Όλα εξαρτώνται από τις συνθήκες κι απ' τις επιλογές που έχει η μητέρα ή το ζευγάρι.
    -Δεν είμαι υπέρ στο να γίνονται εκτρώσεις για ψύλλου πήδημα, aka να χρησιμοποιείται η έκτρωση ως μέσο αντισύλληψης.
    -Δεν είμαι όμως κατά στο να γίνει μετά από βιασμό ή αν το έμβρυο έχει πρόβλημα υγείας ή/και με την πρόκληση προβλημάτων στην υγεία της μητέρας. Στις τελευταίες δύο περιπτώσεις καλό είναι να ζητείται και μια δεύτερη, και τρίτη γνώμη.
    -Επίσης δεν είμαι κατά αν δεν υπάρχουν τα μέσα για να μεγαλώσει το παιδί ή αν συμβεί σε πολύ μικρή ηλικία. Ξέρω όμως περιπτώσεις που αυτό δεν τους πτοεί και από μια πλευρά μπράβο τους γιατί εγώ πχ δεν θα μπορούσα να το κάνω Razz
    Αυτά. Razz
    Γιάννα συμφωνώ απολυτα με όλο σου το ποστ. Δεν υπήρχε μια πρόταση ή φράση που να σκεφτώ πως εδώ υπάρχει ένα λάθος. Όπως τα λες είναι. Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσης που η έκτρωση είναι η μόνη λύση και αυτό με βαριά καρδιά των γονέων (αν και είναι ανάλογα τα άτομα), αλλά όταν το κάνεις επειδή "ουπς, έμεινα έγκυος", είσαι πραγματικά απερίγραπτη.

και γω συμφωνω με τη Γιαννα, ειδικά στα μαρκαρισμένα.

ghgh
    hhg
    hy
    Εκτρωση - Σελίδα 9 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Δευ Αυγ 05, 2013 9:59 am

Nearly Headless Nick έγραψε:Παιδιά καλύτερα να λήξει το θέμα εδώ, ή έστω να σταματήσουν αυτά τα έντονα post. Δεν είναι καλή εικόνα για το φόρουμ, ούτε για εσάς τους ίδιους. Ξεκίνησε από μια διαφωνία και κατέληξε σε διαμάχη.

Έχεις δίκιο, εγώ τουλάχιστον σταματάω εδώ!red face shy 

Luna Lovegood Longbottom
    Luna Lovegood Longbottom
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 821
    Ημερομηνία εγγραφής : 19/07/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Δημοσίευση από Luna Lovegood Longbottom Δευ Αυγ 05, 2013 12:40 pm

Εννοειτε κατα..
    Ειναι αμαρτια μια μητερα να μην αφησει το παιδι που εχει στην κοιλια της να ζησει..Sad

Εκτρωση - Σελίδα 9 Qpnn7r
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Αυγ 06, 2013 2:40 am

Luna Lovegood Longbottom έγραψε:Εννοειτε κατα..
    Ειναι αμαρτια μια μητερα να μην αφησει το παιδι που εχει στην κοιλια της να ζησει..Sad
    Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου...facepalm

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τρι Αυγ 06, 2013 3:07 am

anthian9 έγραψε:

Είναι αμαρτία να ειρωνεύεσαι και ο Θεός θα σε ρίξει στα πιο βαθιά βάθη της κολάσεως με όλα τα διαβόλια και τους σατανάδες και τις μητέρες που έκαναν έκτρωση τις αμαρτωλές, τις διαβόλισσες.

Statler
    Hecate
    Hecate
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Τρι Αυγ 06, 2013 3:39 am

Αμαρτωλοί Βελζεβούληδες όλοι, στην κόλαση να καείτε με τα διαβόλια και τα τριβόλια και τα περιβόλια.

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Εκτρωση - Σελίδα 9 Ws1999D
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Αυγ 06, 2013 11:59 am

Εντάξει ρε παιδιά,δεν είναι ευχάριστο να ακούς πως η Ελλάδα βγήκε πάλι 1η στις εκτρώσεις ειδικά των εφήβων
    Να σας πω την αλήθεια αν είχα ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη θα έκανα έκτρωση unsure 
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Τρι Αυγ 06, 2013 12:30 pm

Eua S. Slytherin έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά,δεν είναι ευχάριστο να ακούς πως η Ελλάδα βγήκε πάλι 1η στις εκτρώσεις ειδικά των εφήβων

Πράγμα που είναι τ-ρ-α-γ-ι-κ-ο!
    Στην Ελλάδα κατά μέσο όρο γίνονται 250.000++ εκτρώσεις το χρόνο που μπορεί να φτάνουν και το μισό εκατομμύριο ,ενώ στην Αγγλία πχ με πενταπλάσιο πληθυσμό ο αριθμός είναι περίπου 190.000.

Η ανευθυνότητα προσωποποιημένη είμαστε.Η ευθύνη του κράτους και των φορέων παροχής παιδείας για την ελλιπή ενημέρωση πάνω στη σεξουαλική διαπαιδαγώγιση και ασφάλεια αλλά και τα μυαλά που κουβαλάμε γενικότερα, επάξια μας κατατάσσουν στον κατάλογο των τεταρτοκοσμικών χωρών στο θέμα αυτό.

*
    *
    *
    *
    *
    *

Εκτρωση - Σελίδα 9 Image
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Αυγ 06, 2013 1:19 pm

Arcturus Regulus Black έγραψε:
    Eua S. Slytherin έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά,δεν είναι ευχάριστο να ακούς πως η Ελλάδα βγήκε πάλι 1η στις εκτρώσεις ειδικά των εφήβων

Πράγμα που είναι τ-ρ-α-γ-ι-κ-ο!
    Στην Ελλάδα κατά μέσο όρο γίνονται 250.000++ εκτρώσεις το χρόνο που μπορεί να φτάνουν και το μισό εκατομμύριο ,ενώ στην Αγγλία πχ με πενταπλάσιο πληθυσμό ο αριθμός είναι περίπου 190.000.

Η ανευθυνότητα προσωποποιημένη είμαστε.Η ευθύνη του κράτους και των φορέων παροχής παιδείας για την ελλιπή ενημέρωση πάνω στη σεξουαλική διαπαιδαγώγιση και ασφάλεια αλλά και τα μυαλά που κουβαλάμε γενικότερα, επάξια μας κατατάσσουν στον κατάλογο των τεταρτοκοσμικών χωρών στο θέμα αυτό.

-Το 98% των εφήβων θέλει να διδάσκεται η σεξουαλική ζωή στα σχολεία ; )
    -1 στις 10 έφηβες παγκοσμίως μένει έγκυος
    -Από τις έφηβες που είναι σεξουαλικά ενεργές το 25% θα μείνουν έγκυες και το 40% από αυτές θα διακόψει την εγκυμοσύνη
    -1 στις 2 έφηβες προχωρά σε έκτρωση χωρίς να ενημερώσει τους γονείς της

μιλάμε για μεγάλα νούμερα
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11396
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: κεφτέδες.

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Τρι Αυγ 06, 2013 1:57 pm

Εύα,συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι καθόλου ωραίο και κολακευτικό ότι η Ελλάδα ή και η οποιαδήποτε χώρα βγήκε πρώτη στις εκτρώσεις,και ειδικά των εφήβων.Όμως σε αυτό δεν μπορώ να πω πως φταίνε οι έφηβοι.Όπως είπε και ο Χρήστος,η ευθύνη βαραίνει τους κρατικούς φορείς και την κοινωνία που δεν φρόντισαν να εισάγουν την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία.Τουλαχιστον στο δικό μου το σχολείο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται,δεν ξέρω για τα σχολεία μεγαλύτερων πολεων ή τα ιδιωτικά.Ειδικά εδώ που μένω εγώ,που είναι κοινωνία κλειστή και με αντιλήψεις μουχλιασμένες και αρχαίες,οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση σε τέτοια ζητήματα.

Εκτρωση - Σελίδα 9 Pamjim10

Εκτρωση - Σελίδα 9 6BKOQ7P

Εκτρωση - Σελίδα 9 Pamjim11
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Τρι Αυγ 06, 2013 2:06 pm

Lisette de Lapin έγραψε:Εύα,συμφωνώ κι εγώ ότι δεν είναι καθόλου ωραίο και κολακευτικό ότι η Ελλάδα ή και η οποιαδήποτε χώρα βγήκε πρώτη στις εκτρώσεις,και ειδικά των εφήβων.Όμως σε αυτό δεν μπορώ να πω πως φταίνε οι έφηβοι.Όπως είπε και ο Χρήστος,η ευθύνη βαραίνει τους κρατικούς φορείς και την κοινωνία που δεν φρόντισαν να εισάγουν την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία.Τουλαχιστον στο δικό μου το σχολείο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται,δεν ξέρω για τα σχολεία μεγαλύτερων πολεων ή τα ιδιωτικά.Ειδικά εδώ που μένω εγώ,που είναι κοινωνία κλειστή και με αντιλήψεις μουχλιασμένες και αρχαίες,οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η ενημέρωση σε τέτοια ζητήματα.

Δεν φταίνε οι έφηβοι ? Μπορεί στα περισσότερα σχολεία να μην υπάρχει σεξουαλική αγωγή αλλά μην μου πεις ότι οι έφηβοι είναι στην άγνοια.Παλαιότερα μπορεί αλλά τώρα,ειδικά με το ίντερνετ και όπως έχουμε "εξελιχτεί" οι έφηβοι ξέρουν πάρα πολλά.Δεν λέω ότι τα σχολεία πρέπει να βασιστούν στο ίντερνετ για να πληροφορηθούν τα παιδιά βέβαια αλλά είναι φυσικό να ψάξουν αλλού για απαντήσεις,.Σίγουρα μπορεί να μην τα ξέρουν όλα ή να έχουν πάρει λανθασμένες/παραποιημένες πληροφορίες πάντως δεν βρίσκονται σε άγνοια.Οι περισσότεροι τουλάχιστον.

Εκτρωση - Σελίδα 9 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Εκτρωση - Σελίδα 9 1290vg5h

RAULSON:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Αυγ 06, 2013 2:11 pm

Διαφωνώ. Νομίζω πως η πληροφόρηση των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες είναι κάπου στην μέση, στην ημιμάθεια. Ακούνε κάτι και το θεωρούν γεγονός, συνήθως αν προέρχεται από το ίντερνετ ή από φίλο/η που τους θεωρούν έμπιστους και μπορεί να κάνουν λάθος. Σίγουρα είναι απαραίτητη η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία και δυστυχώς επειδή πλέον οι σεξουαλικές σχέσεις ολοκληρώνονται νωρίτερα θα έπρεπε να υπάρχουν μαθήματα διαπαιδαγώγησης από την πρώτη γυμνασίου πιστεύω.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive, live and thrive
    I will survive
    I will...

Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Τρι Αυγ 06, 2013 2:30 pm

^Με κάλυψες.
    Αλβίβα,οι περισσότεροι όντως βασίζονται σε λόγια και συμβουλές φίλων,τουλάχιστον εγώ αυτό έχω δει σε μια υπενθυμίζω κλειστή και αρκετά χρόνια πίσω κοινωνία.Πληροφόρηση από αλλού δεν υπάρχει και το ίντερνετ δεν θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή.Και αν ανήκουν και σε μία οικογένεια από τις πολλές στη χώρα μας,που τέτοια θέματα δεν συζητιούνται,τότε είναι απίθανο να πληροφορηθούν σωστά.Σίγουρα γνωρίζουν μερικά πράγματα αλλά το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και χρίζει ολοκληρωμένης ενημέρωσης.

Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Αυγ 06, 2013 4:20 pm

Σπόιλερ:

Ακριβώς,η ενημέρωση από τους καθηγητές είναι απαραίτητη για την κάθε περιοχή Wink 
    Π.χ. όταν ήμουν εγώ στο Δημοτικό,θυμάμαι πως ο δάσκαλος μας,μας είχε πει μερικά πράγματα φυσικά όσα πρέπει να ξέρει ένα παιδί του Δημοτικού Και στο Γυμνάσιο (1η Γυμν.) ο καθηγητής το απέφυγε το μάθημα αυτό,που στην ουσία ήταν η αναπαραγωγή όμως σε πιο χαλαρό στυλ όπως και στο Δημοτικό αλλά η μόνο διαφορά που τα έλεγε πιο ξεκάθαρα mouble mouble 

Σπόιλερ:
     Όντως,Αλβίβα μουHappy 
    Βασικά,εμένα το θέμα με ενδιαφέρει λόγω της εφηβείας και ότι έμαθα το έμαθα από το internet. Όποιος θέλει να ενδιαφερθεί θα το μάθει είτε από το καθηγητή του είτε από το internet. Εννοώ,πως δεν είναι κακό να ρωτήσεις τον καθηγητή σου για το ''σωστό σεξ'' ώστε να μην έχεις ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη Wink 

Σπόιλερ:

Δυστυχώς ναι,αυτή είναι η αλήθεια. Το 90% των εφήβων μάθαιναν για το σεξ στην ηλικία τον 17+.
    Σήμερα το 93% των εφήβων κάνει σεξ από την ηλικία των 15. Υπάρχουν ηλικίες και των 12(και ναι μην σας φαίνεται παράξενο, γιατί η κοινωνία τα ''σκεπάζει'' ώστε να μην βγουν στην επιφάνεια.
    Το θέμα είναι ότι πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα.Δηλαδή να έχεις το βάρος να σηκώσεις τα ψυχολογικά συναισθήματα σε περίπτωση μη χρήσης προφύλαξης

Σπόιλερ:

Να σου πω πως γίνεται ...
    Ο γιατρός ''της διπλανής πόρτας'' έρχεται στο σχολείο σου με θέμα ~Εφηβεία και Σεξ~
    Το λέει στον διευθυντή και αυτός λέει ότι θα το συζητήσει στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων
    Και αυτοί δεν θέλουν να μας ενημερώσουν γιατί δεν το θεωρούν χρήσιμο...
    Να ο γυναικολόγος μου, μου είπε όταν έκανε περιοδεία για την Εφηβεία και Σεξ υπήρχαν γονείς που του είπαν: (θα σου το πω με πολύ απλά λόγια) Και ποιος είσαι εσύ που θα έρθεις στην κόρη μου και θα της δείξεις το προφυλακτικό
    Και η απάντηση: Όταν θα έρθει η κρίσιμη ώρα, η κόρη δεν θα ξέρει καν την έννοια προφυλακτικό
    Lisette de Lapin
    Lisette de Lapin
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Magical Identity

Δημοσίευση από Lisette de Lapin Τρι Αυγ 06, 2013 4:40 pm

Ακριβώς,η ενημέρωση από τους καθηγητές είναι απαραίτητη για την κάθε περιοχή Wink
    Π.χ. όταν ήμουν εγώ στο Δημοτικό,θυμάμαι πως ο δάσκαλος μας,μας είχε πει μερικά πράγματα φυσικά όσα πρέπει να ξέρει ένα παιδί του Δημοτικού Και στο Γυμνάσιο (1η Γυμν.) ο καθηγητής το απέφυγε το μάθημα αυτό,που στην ουσία ήταν η αναπαραγωγή όμως σε πιο χαλαρό στυλ όπως και στο Δημοτικό αλλά η μόνο διαφορά που τα έλεγε πιο ξεκάθαρα

Βασικά,εμένα το θέμα με ενδιαφέρει λόγω της εφηβείας και ότι έμαθα το έμαθα από το internet. Όποιος θέλει να ενδιαφερθεί θα το μάθει είτε από το καθηγητή του είτε από το internet. Εννοώ,πως δεν είναι κακό να ρωτήσεις τον καθηγητή σου για το ''σωστό σεξ'' ώστε να μην έχεις ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Καταρχάς,μην βασίζεσαι στο ίντερνετ.Ποτέ δεν ξέρεις ποιος βρίσκεται πίσω από τον υπολογιστή και αν οι πληροφορίες τέτοιου θέματος που σου δίνει είναι σωστές.Ο καθένας μπορεί να μπει στο διαδύκτιο και να πει,να γράψει ότι θελήσει επί του θέματος.Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό.Επομένως η πληροφόρηση μέσω ίντερνετ δεν είναι αξιόπιστη.Όσο γι αυτό που είπες για τους καθηγητές...Συζητάμε για ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω στο θέμα σεξ και την ολοκληρωμένη αυτή ενημέρωση μπορεί να στην παρέχει μόνο κάποιος ειδικός.Είναι ένα θέμα που μπορείς να το συζητήσεις με τους καθηγητές(κι εγώ έχω μιλήσει πολλές φορές μέσα στην τάξη με την καθηγήτρια μου για το σεξ),όμως όταν χρειάζεσαι σωστή καθοδήγηση και πληροφόρηση,πρέπει να στραφείς αλλού.

Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Τρι Αυγ 06, 2013 5:27 pm

Για το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης πλέον μπορείς να βασιστείς στο ίντερνετ και συγκεκριμένα το youtube στο οποίο υπάρχουν δύο κανάλια τα οποία ασχολούνται με το θέμα και είναι στο ένα (sexplanations ) η γυναίκα είναι σεξολόγος στο άλλο (sex+ ) απλά έχει ασχοληθεί αρκετά. Αλλά φυσικά αυτό δεν μειώνει την ανάγκη να εισαχθεί η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία.

Εκτρωση - Σελίδα 9 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Αυγ 06, 2013 9:16 pm

Lisette de Lapin έγραψε:
    Καταρχάς,μην βασίζεσαι στο ίντερνετ.Ποτέ δεν ξέρεις ποιος βρίσκεται πίσω από τον υπολογιστή και αν οι πληροφορίες τέτοιου θέματος που σου δίνει είναι σωστές.Ο καθένας μπορεί να μπει στο διαδύκτιο και να πει,να γράψει ότι θελήσει επί του θέματος.Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό.Επομένως η πληροφόρηση μέσω ίντερνετ δεν είναι αξιόπιστη.Όσο γι αυτό που είπες για τους καθηγητές...Συζητάμε για ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω στο θέμα σεξ και την ολοκληρωμένη αυτή ενημέρωση μπορεί να στην παρέχει μόνο κάποιος ειδικός.Είναι ένα θέμα που μπορείς να το συζητήσεις με τους καθηγητές(κι εγώ έχω μιλήσει πολλές φορές μέσα στην τάξη με την καθηγήτρια μου για το σεξ),όμως όταν χρειάζεσαι σωστή καθοδήγηση και πληροφόρηση,πρέπει να στραφείς αλλού.

Δες αυτό το βίντεο :
    Σπόιλερ:

Αυτό το βίντεο είναι από τους ''Πρωταγωνιστές'' (mega)
    Κοίτα όπως είπα και πριν λείπει η ενημέρωση από τους αρμόδιους
    Δεν είναι δυνατόν να έχουν βγει βιβλία ειδικά για αυτό το σκοπό και δεν τα έχουν μοιράσει στα σχολεία Wink 
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τρι Αυγ 06, 2013 9:21 pm

Eua S. Slytherin έγραψε:

Δυστυχώς ναι,αυτή είναι η αλήθεια. Το 90% των εφήβων μάθαιναν για το σεξ στην ηλικία τον 17+.
    Σήμερα το 93% των εφήβων κάνει σεξ από την ηλικία των 15. Υπάρχουν ηλικίες και των 12(και ναι μην σας φαίνεται παράξενο, γιατί η κοινωνία τα ''σκεπάζει'' ώστε να μην βγουν στην επιφάνεια.
    Το θέμα είναι ότι πρέπει να είσαι έτοιμος για τα πάντα.Δηλαδή να έχεις το βάρος να σηκώσεις τα ψυχολογικά συναισθήματα σε περίπτωση μη χρήσης προφύλαξης

Αυτά τα στατιστικά προκύπτουν από κάποιον φορέα έστω και ελάχιστα (αν και δύσκολο) πιο αξιόπιστο από το κεφάλι σου;
    Δεν αντιλέγω ότι η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό εκτρώσεων σε αυτό όμως δεν θεωρώ ότι φταίει η σεξουαλική επαφή από μικρή ηλικία, και μικρή δεν εννοώ τα 12 προφανώς. Η αυτοδιάθεση σε κάθε περίπτωση είναι επιβεβλημένη αρκεί να υπάρχει ενημέρωση και εκεί θα έπρεπε να εστιάσεις αν σε χαλάνε οι εκτρώσεις, όχι σαν τον φίλο μας τον Dragon που με την πολυδιάστατη, ανθρώπινη σκέψη του, θα απαγόρευε τις εκτρώσεις και θα φορτώνονταν όλα τα 15χρονα ζευγάρια από μια οικογένεια.

Όχι φίλε, η συζήτηση παραμένει συζήτηση, και δε χρειάζεται να διακοπεί επειδή η Roxanne Derwent διδάσκει τον σεβασμό ενώ η ίδια δεν δείχνει τον παραμικρό στον συνομιλητή της. Προσωπική παρατήρηση με πμ θα μπορούσατε να της κάνετε και να τελειώσει έτσι το θέμα όσο κινείται επί του προσωπικού, ενώ οι τοποθετήσεις επί των εκτρώσεων θα μπορούσαν να συνεχιστούν με επιχειρήματα, σχεδόν όπως συνέβαινε και πριν.

Statler
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Τρι Αυγ 06, 2013 9:36 pm

Eua S. Slytherin έγραψε:

Καλό θα ήταν να μην παραθέτουμε αριθμούς όταν οι γνώσεις μας γύρω από τα στατιστικά στοιχεία του θέματος είναι λιγότερες από τον αριθμό που ενδεχομένως θα ενίσχυε τα επιχειρήματά μας.
    Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο:
    Κατά μέσο όρο οι άντρες ξεκινούν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα στα 18.2 χρόνια και οι γυναίκες στα 18.8 χρόνια. Στις ηλικίες των 20 έως 25 χρόνων ένα ποσοστό 27.3% των γυναικών(1 στις 4!!) και 11.6% των αντρών δεν έχει ακόμα ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Αυτό απέχει έτη φωτός από το ότι το 93% των εφήβων κάνει σεξ από τα 15.

*
    *
    *
    *
    *
    *

Εκτρωση - Σελίδα 9 Image
    Madame Maxime
    Madame Maxime
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 55431
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008

Magical Identity
    Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S

Δημοσίευση από Madame Maxime Τρι Αυγ 06, 2013 11:14 pm

Cassandra Black έγραψε:
    Ευχαριστώ που το έγραψες Λίζα επειδή ήθελα να τη σχολιάσω αυτή την περίπτωση Razz
    Έμαθα σήμερα πως όταν η μητέρα του αγοριού μου είχε μείνει έγκυος στο τελευταίο της παιδί, ο γιατρός της είχε πει πως το παιδί θα έπασχε από σύνδρομο Ντάουν και της είχε προτείνει να το ρίξει. Εκείνη δεν τον άκουσε, παρόλο που και ο άντρας της τής έλεγε το ίδιο. Το αποτέλεσμα? Το παιδί γεννήθηκε κανονικά, είναι 8 ετών, υγιέστατο, και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα πέρα από μια δυσλεξία.
    Ένας άνθρωπος με σύνδρομο Ντάουν, στην εποχή μας και σίγουρα όχι στην Ελλάδα, είναι σε θέση να ζήσει αξιοπρεπώς τώρα πια. Επίσης, γίνονται πολύ συχνά λάθη στις διαγνώσεις των γιατρών αλλά συνήθως έχουν δίκιο. Εγώ αν βρισκόμουν στην ίδια θέση, η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.

Αυτό κυρίως επειδή στην Αγγλία τα κρατάνε τα παιδιά οι έφηβες, αν δεν κάνω λάθος. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. mouble mouble 

Alviva Black έγραψε:Δεν φταίνε οι έφηβοι ? Μπορεί στα περισσότερα σχολεία να μην υπάρχει σεξουαλική αγωγή αλλά μην μου πεις ότι οι έφηβοι είναι στην άγνοια.Παλαιότερα μπορεί αλλά τώρα,ειδικά με το ίντερνετ και όπως έχουμε "εξελιχτεί" οι έφηβοι ξέρουν πάρα πολλά.

Δεν ισχύει!
    Θα σου πω το εξής περιστατικό. Ήμουν στο φροντιστήριο κατά τη διάρκεια της τρίτης λυκείου και ενώ συζητούσαμε με τη φίλη μου για θέματα περιόδου, αντισυλληπτικών κτλ. μία συμμαθήτριά μας έκανε την εξής ερώτηση: "Βρε κορίτσια, τα προφυλακτικά γιατί τα χρησιμοποιούμε;"
    Το ότι μείναμε κάγκελο, δε χρειάζεται να το αναφέρω.

Εκτρωση - Σελίδα 9 2w13
    C. Addicts for the win.
    Alviva Black
    Alviva Black
    Παράφρων
    Παράφρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20832
    Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011

Magical Identity
    Today's thought: Credo in un Dio crudel.

Δημοσίευση από Alviva Black Τρι Αυγ 06, 2013 11:20 pm

Morgan Le Fay έγραψε:Διαφωνώ. Νομίζω πως η πληροφόρηση των παιδιών σε αυτές τις ηλικίες είναι κάπου στην μέση, στην ημιμάθεια. Ακούνε κάτι και το θεωρούν γεγονός, συνήθως αν προέρχεται από το ίντερνετ ή από φίλο/η που τους θεωρούν έμπιστους και μπορεί να κάνουν λάθος. Σίγουρα είναι απαραίτητη η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία και δυστυχώς επειδή πλέον οι σεξουαλικές σχέσεις ολοκληρώνονται νωρίτερα θα έπρεπε να υπάρχουν μαθήματα διαπαιδαγώγησης από την πρώτη γυμνασίου πιστεύω.

Lisette de Lapin έγραψε:^Με κάλυψες.
    Αλβίβα,οι περισσότεροι όντως βασίζονται σε λόγια και συμβουλές φίλων,τουλάχιστον εγώ αυτό έχω δει σε μια υπενθυμίζω κλειστή και αρκετά χρόνια πίσω κοινωνία.Πληροφόρηση από αλλού δεν υπάρχει και το ίντερνετ δεν θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη πηγή.Και αν ανήκουν και σε μία οικογένεια από τις πολλές στη χώρα μας,που τέτοια θέματα δεν συζητιούνται,τότε είναι απίθανο να πληροφορηθούν σωστά.Σίγουρα γνωρίζουν μερικά πράγματα αλλά το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και χρίζει ολοκληρωμένης ενημέρωσης.

Mα είπα πως χρειάζεται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και πως ό,τι βλέπουν/ακούν από ίντερνετ και φίλους δεν είναι απαραίτητα σωστό.Απλά καλώς ή κακώς κάποια πράγματα τα μαθαίνουν από το ίντερνετ και από αλλού.

Madame Maxime έγραψε:Δεν ισχύει!
    Θα σου πω το εξής περιστατικό. Ήμουν στο φροντιστήριο κατά τη διάρκεια της τρίτης λυκείου και ενώ συζητούσαμε με τη φίλη μου για θέματα περιόδου, αντισυλληπτικών κτλ. μία συμμαθήτριά μας έκανε την εξής ερώτηση: "Βρε κορίτσια, τα προφυλακτικά γιατί τα χρησιμοποιούμε;"
    Το ότι μείναμε κάγκελο, δε χρειάζεται να το αναφέρω.

Μα ναι,δεν λέω ότι όλοι ξέρουν τα πάντα Razz Απλά λέω πως οι περισσότεροι δεν βρίσκονται στην απόλυτη άγνοια.

Εκτρωση - Σελίδα 9 Tumblr_nhcydymyca1rhrm95o1_500

Εκτρωση - Σελίδα 9 1290vg5h

RAULSON:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Αυγ 06, 2013 11:50 pm

[quote="Tom Marvolo Riddle"]
    Eua S. Slytherin έγραψε:

Αυτά τα στατιστικά προκύπτουν από κάποιον φορέα έστω και ελάχιστα (αν και δύσκολο) πιο αξιόπιστο από το κεφάλι σου;
    Δεν αντιλέγω ότι η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μεγάλο αριθμό εκτρώσεων σε αυτό όμως δεν θεωρώ ότι φταίει η σεξουαλική επαφή από μικρή ηλικία, και μικρή δεν εννοώ τα 12 προφανώς. Η αυτοδιάθεση σε κάθε περίπτωση είναι επιβεβλημένη αρκεί να υπάρχει ενημέρωση και εκεί θα έπρεπε να εστιάσεις αν σε χαλάνε οι εκτρώσεις, όχι σαν τον φίλο μας τον Dragon που με την πολυδιάστατη, ανθρώπινη σκέψη του, θα απαγόρευε τις εκτρώσεις και θα φορτώνονταν όλα τα 15χρονα ζευγάρια από μια οικογένεια.

Δηλαδή τι θες να πεις?
    1ον εγώ ανέφερα την ηλικία των 12 σαν παράδειγμα,δηλαδή δεν είναι καλό να κατεβαίνει ο μέσος όρος ηλικίας για την 1η σεξουαλική επαφή Wink 

Eua S. Slytherin έγραψε:

Καλό θα ήταν να μην παραθέτουμε αριθμούς όταν οι γνώσεις μας γύρω από τα στατιστικά στοιχεία του θέματος είναι λιγότερες από τον αριθμό που ενδεχομένως θα ενίσχυε τα επιχειρήματά μας.
    Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο:
    Κατά μέσο όρο οι άντρες ξεκινούν τη σεξουαλική τους δραστηριότητα στα 18.2 χρόνια και οι γυναίκες στα 18.8 χρόνια. Στις ηλικίες των 20 έως 25 χρόνων ένα ποσοστό 27.3% των γυναικών(1 στις 4!!) και 11.6% των αντρών δεν έχει ακόμα ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Αυτό απέχει έτη φωτός από το ότι το 93% των εφήβων κάνει σεξ από τα 15.

Τότε απάντησε μου: Πλέον οι έφηβοι δέχονται σεξουαλικά ερεθίσματα 400.00+ κάθε χρόνο.. Οι ''τωρινοί'' έφηβοι κάνουν σεξ στην ηλικία των 15/16/17 και αυτό το λένε σεξολόγοι και γυναικολόγοι που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Αυτό φυσικά έχει σχέση με την λογική και την ωρίμανση που έχεις για την πρώτη σου επαφή. Οι εποχές έχουν αλλάξει πέρασε το 90' .. Αυτά είναι παλαιά νούμερα! Η σκέψη μπαίνει από την ηλικία 15+ και μέχρι των 20,κάποιοι ήδη έχουν σεξουαλική επαφή... Εκτός, αν δεν είσαι έτοιμος ψυχολογικά και δεν θες... Σωστά?
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Αυγ 07, 2013 2:15 am

Τόσο μπάχαλο ρε φίλε...

Στατιστικς ντοντ ντου γιου γουελ. unsure 

Statler
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Τετ Αυγ 07, 2013 3:25 am

Tom Marvolo Riddle έγραψε:
    anthian9 έγραψε:

Είναι αμαρτία να ειρωνεύεσαι και ο Θεός θα σε ρίξει στα πιο βαθιά βάθη της κολάσεως με όλα τα διαβόλια και τους σατανάδες και τις μητέρες που έκαναν έκτρωση τις αμαρτωλές, τις διαβόλισσες.

Hecate έγραψε:Αμαρτωλοί Βελζεβούληδες όλοι, στην κόλαση να καείτε με τα διαβόλια και τα τριβόλια και τα περιβόλια.

Ρε σεις ηρεμήστε λίγο :P 
    Πρώτον ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει τη γνώμη του χωρίς να τον κοροιδεύουμε, εκτός αν η γνώμη του είναι ανόητη μέχρι αηδίας και ο ίδιος λίγο εκνευριστικός όπως ο ντράγκον για παράδειγμα! Razz 
    Επίσης η  λούνα είναι 13 ετών, η σκέψη της είναι πιο απλοική, δε νομίζω να βρειτε πολλά παιδιά στην ηλικία της που να σκεφτονται όλες τις παραμέτρους για να πάρουν θέση στο θέμα. =/ 

Να σας πω την αλήθεια αν είχα ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη θα έκανα έκτρωση unsure 

εγώ ακόμα δεν κατάλαβα ποια είναι η άποψή σου εν τέλει. Βασικά οι στατιστικές δείχνουν ότι είσαι 100% στρουμφοχωριό. mouble mouble

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Τετ Αυγ 07, 2013 12:28 pm

Madame Maxime έγραψε:

Αυτό κυρίως επειδή στην Αγγλία τα κρατάνε τα παιδιά οι έφηβες, αν δεν κάνω λάθος. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. mouble mouble 

Δεν ξέρω αν τα κρατάνε πάντως η νομοθεσία είναι ίδια. Στη Γερμανία πχ υπάρχουν κάποιες διαφορές όπου η έκτρωση είναι νόμιμη σε περιπτώσεις βιασμού, κινδύνου της ζωής ή σωματικής/ψυχικής υγείας της μητέρας, βλαβών του εμβρύου, ή για κοινωνικο-οικονομικούς λόγους.Αλλά πρέπει να παρουσιάσεις τον λόγο με στοιχεία. Σε μας και στη Βρετανία είναι νόμιμη σε κάθε περίπτωση αν γίνει αίτηση από τη μητέρα.

Eua S. Slytherin έγραψε:
    Τότε απάντησε μου: Πλέον οι έφηβοι δέχονται σεξουαλικά ερεθίσματα  400.00+ κάθε χρόνο.. Οι ''τωρινοί'' έφηβοι κάνουν σεξ στην ηλικία των 15/16/17 και αυτό το λένε σεξολόγοι και γυναικολόγοι που ασχολούνται με αυτό το θέμα. Αυτό φυσικά έχει σχέση με την λογική και την ωρίμανση που έχεις για την πρώτη σου επαφή. Οι εποχές έχουν αλλάξει πέρασε το 90' .. Αυτά είναι παλαιά νούμερα! Η σκέψη μπαίνει από την ηλικία 15+ και μέχρι των 20,κάποιοι ήδη έχουν σεξουαλική επαφή... Εκτός, αν δεν είσαι έτοιμος ψυχολογικά και δεν θες... Σωστά?

Δεν είναι παλαιά νούμερα είναι νούμερα που ισχύουν τώρα στην Ελλάδα.
    Το ότι υπάρχουν κάποιοι που κάνουν σεξ στα 15 δεν έχει καμία σχέση με το τι κάνει η πλειονότητα.
    Το πότε μπαίνει η σκέψη έχει σχέση με την εφηβεία και την ανάπτυξη του σώματος και μπορεί να γίνεται απ'τα 11-12 όπως γινόταν πάντα στους αιώνες των αιώνων, αλλά δε μας αφορά στην κουβέντα γιατί δεν έχει σχέση με το πότε γίνεται η 1η επαφή.

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 7:51 am