η μηπως ολα εξαρτονται απο την περιπτωση?
(συγνωμη αν υπαρχει παρομοιο τοπικ)
σε μενα μιλας?Dan_LiZa έγραψε:Κατα με χιλια! Τι να πει παω να κανω εκτρωση? Χαζο εισαι? Πρωτον, εαν δεν προσεχες κοπελια καλα να παθεις. Το μωρο δεν σου φταιει σε τιποτα. Μεγαλωσε το, παιδι σου ειναι.
Δευτερον, οταν κανεις εκτρωση υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να μην ξαναμεινεις εγκυος. Καλα να παθεις!
Τριτον, οταν ο Θεος μας δινει τετοιο δωρο, δωρο που μερικοι αλλοι ανθρωποι δεν μπορουν να εχουν και δινουν του κοσμου τα λεφτα για να το αποκτησουν εσυ πρεπει να το σεβαστεις και να καταλαβεις ποσο υπεροχο ειναι
ααα γενικα???φιουφ!!!τρομαξα...λεω μηπως ξερει κατι που δε ξερω...?Dan_LiZa έγραψε:Οχι μωρε, στην κοπελα που θελει να κανει εκτρωση μιλαω!
Το "χαζο εισαι?" ειναι λιγο ακυρο ή μου φαινεται? οπως ειπες και συ, γνωμη σου. Δεν ειναι αναγκη να επιτειθεσαι.Dan_LiZa έγραψε: Χαζο εισαι?
Τι παει να πει "δεν προσεχες"? Και τα προφυκακτικα σπανε μερικες φορες. Οσο για το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα μολις το διαβασα δεν θα το πω γιατι δεν γνωριζομαστε καλα. Και το καλα να παθεις ειναι πολυ μνησικακο.Dan_LiZa έγραψε: Πρωτον, εαν δεν προσεχες κοπελια καλα να παθεις.
Σε γιατρο θα παει η κοπελα, κουκλα μου οχι στο μαραγκο της γειτονιας. Αν δεν ειναι βοδι ο γιατρος δεν υπαρχει προβλημα. Αν καποια φιλη σου εμενε εγκυος απο βιασμο και εκανε εκτρωση σε χασαπη γιατρο και της δημιουργουσε προβλημα εσυ τι θα της ελεγες? "Καλα να παθεις"? (και μαλιστα με θαυμαστικο στο τελος?)Dan_LiZa έγραψε:Δευτερον, οταν κανεις εκτρωση υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να μην ξαναμεινεις εγκυος. Καλα να παθεις!
Επειδη καποιοι ανθρωποι δεν μπορουν να κανουν παιδια παει να πει οτι πχ. μια γυναικα που της ειπε ο γιατρος της οτι στον προγεννητικο φανηκε οτι το εμβρυο πασχει απο τρομερες δυσπλασιες και οτι θα ζησει δεν θα ζησει μια δεκαετια και αυτη με αφορητους πονους πρεπει να κρατησει το παιδι? Σε λιγα χρονια που θα του πηγαινει λουλουδακια και σοκολατες στο νεκροταφειο τι θα κανει αυτη η γυναικα? Θα λεει οτι αφου της το στειλε ο θεος καποιο λογο θα ειχε? Εμενα αν μου εστελνε παιδι με τοσο σοβαρο προβλημα θα το εκανα επιστροφη χωρις δευτερη κουβεντα.Dan_LiZa έγραψε:Τριτον, οταν ο Θεος μας δινει τετοιο δωρο, δωρο που μερικοι αλλοι ανθρωποι δεν μπορουν να εχουν και δινουν του κοσμου τα λεφτα για να το αποκτησουν εσυ πρεπει να το σεβαστεις και να καταλαβεις ποσο υπεροχο ειναι
rockfreak έγραψε:1)υπαρχουν περιπτωσεις που αν συνεχιστει ι κυηση η ζωη της γυναικας κινδυνευει
2)υπαρχουν περιπτωσεις που το παιδι μπορει να εχιε συνδρομο Νταουν
3)υπαρχουν περιπτωσεις οπου η κοπελα ηταν θυμα βιασμου και εμεινε εγκυος
4)και στη τελικη αν μια νεαρη κοπελα η μια οποιαδηποτε γυναικα δεν μπορει να αναθρεψει παιδι...γιατι να καταστρεψει τη ζωη της για ενα λαθος?
(γνωμη μου παντα)
πως γινεται να ΘΕΛΕΙ να γεννηθει????????δεν εχει συνειδηση.jate έγραψε:Eνα λάθος;Ένα λάθος?Ένα παιδί που ΘΕΛΕΙ να γεννηθεί αμήν τι άλλο δεν είναι ΛΑΘΟΣ!Η ανευθυνότητα-αυτό μάλιστα- είναι λάθος..Αλλά το κουλουριασμένο πλασματάκι που ζει μέσα σου για 9 μήνες και αποζητά την αγάπη όσο τίποτα άλλο ΘΕΛΕΙ να ζήσει..
Υπάρχει η υιοθεσία..Τόσα ζευγάρια θέλουν ένα μωράκι να χρωματίσει χαρούμενα τη ζωή τους..
μα η εκτρωση απο μονη της ειναι μια λυσηpancy_parkison έγραψε:Είμαι κατά και επίσης για όλα υπάρχει μια λύση δεν χρειάζεται η έκτρωση!
rockfreak έγραψε:πως γινεται να ΘΕΛΕΙ να γεννηθει????????δεν εχει συνειδηση.
και υπαρχουν ηδη πολλα παιδια για υιοθεσια
ρε jate συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα στο χω πει ξανα!! πιο ηρεμα :busted: δν υπαρχει λογος τετοιας αντιμετωπισης! διαφωνησε αλλα μη το κανεις τοσο...rockfreak έγραψε:πως γινεται να ΘΕΛΕΙ να γεννηθει????????δεν εχει συνειδηση.
και υπαρχουν ηδη πολλα παιδια για υιοθεσια
Χωρίς παρεξήγηση είπες την μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει εδώ και καιρό..
ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΠΡΟΤΟΥ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ..
Αν θες να υποστηρίξεις την γνώμη σου βρες επιχειρηματα..Γιατί το να λες ότι ένα μωράκι δεν θέλει να γεννηθεί είναι μαλακία εις την δευτέρα..
Το ότι κάποιαάτομα δεν μπορούν να βάλουν ένα προφυλακτικό αυτό είναι μεγαλύτερη μαλακία..Ίσως σας φαίνεται υπερβολικό και αισχρό το λεξιλόγιο μου απλά πιστεύω ότι άτομα που καταφεύγουν σε εκτρώσεις είναι ανίκανα να χειριστύν καταστάσεις όπου οι ίδιοι έμπλεξαν τον εαυτό τους..
rockfreak όχι η έκτρωση δεν είναι η λύση..