.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+92
Claire Delacour
kentra
Phineas Nigellus Black
aimtsav
Katherine Black
Half Blood Princess
geowizard
Drussila Diggory
Villehardouin
Emily Lupin
GhostlyFlowers
Amycus
Gellert
Hrw Black Snape
Violleta Black
anthian9
Luna Lovegood Longbottom
Nearly Headless Nick
Lisette de Lapin
Roxanne Derwent
Alviva Black
Eloise Prewett
Eleanna Lovegood
Morgan le Fay
FLEUR258
Aurora Sinistra
Isabelle Lightwood
Imperio
Μia Melanie Hawkins
Dominique Weasley
Mirabelle Salvatore
didaki
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Romilda Vane
Sectumsembra
lefter4
SeverusSnape
Ηarry Potter
ginnymalfoy
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Andromeda Black
Lily Luna Potter
Leonie Vernier
Sorazal the Erised
Hermione Granger.
HermioneInLove
Jace Wayland
ΑΦΡΟ
Clary Fray
Godric
Minerva McGonagall
Thelittle_api
FoNikos21
sabinosss
elliza
Esme Cullen
Dimitris el Mago Secreto
Mary Jane
Rea
Harry Potter
elena!
AliceCullen
Isabella Ermioni Cullen
Necro-Chriss
Templar
Bathory's_Son
Witch-King
Seven
December Princess
Rowena Ravenclaw
BaGGoS
Christy
Tom Marvolo Riddle
multi
Έφη
Rose
horklum
E-vampire
Albus_The_Wise
RemousLoupin
Hemione94
s0fia
Rose Black
Narcissa
Berenice
Cassandra Black
Hecate
Pansy Parkinson
Madame Maxime
Ms Skellington
96 απαντήσεις

Εκτρωση

Ψηφοφορία

Ειστε...

[ 35 ]
    Εκτρωση - Σελίδα 11 I_vote_lcap32%Εκτρωση - Σελίδα 11 I_vote_rcap [32%] 
    [ 76 ]
    Εκτρωση - Σελίδα 11 I_vote_lcap68%Εκτρωση - Σελίδα 11 I_vote_rcap [68%] 

Σύνολο Ψήφων: 111
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Εκτρωση - Σελίδα 11 Empty Απ: Εκτρωση

Δημοσίευση από anthian9 Πεμ Αυγ 21, 2014 2:14 pm

Έχω κουραστεί να ακούω άνδρες να μιλάνε κατά της έκτρωσης. Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και αποφασίζει με τον πατέρα του παιδιού να το κυοφορήσει και να το μεγαλώσουν μαζί όλα βαίνουν καλώς. Όταν αποφασίζουν κοινή συναινέσει να κρατήσουν το παιδί και να το μεγαλώσουν ξεχωριστά, παρόλα αυτά διατηρώντας κάποιο βασικό κανάλι επικοινωνίας κι αλληλοβοήθειας, πάλι, παλεύεται. Όταν όμως μια γυναίκα καλείται ολομόναχη να αντιμετωπίσει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Είναι το σώμα της και είναι καθαρά δική της επιλογή. Μιλάω σαν γυναίκα με εγωισμό (που από πολλούς μπορεί να θεωρηθεί υπερβάλλοντας) και δέχομαι καμία κοινωνική ή/και θρησκευτική σύμβαση που θα μου επιβάλλει τι θα κάνω με το μωρό μου, με το σώμα μου, με την ζωή μου. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα έπαιρνα την απόφαση να προχωρήσω σε έκτρωση ελαφρά την καρδιά. Γνωρίζω από πότε το έμβρυο θεωρείται ζωντανός οργανισμός και θα το λάμβανα υπόψιν, γιατί δεν είμαι τόσο σπουδαία ώστε να αποφασίζω ποιος αξίζει μια ζωή και ποιος δεν την αξίζει. Αλλά όπως και να το κάνουμε, είμαι εγωίστρια και δεν θα πάρω όλες μου τις αποφάσεις με γνώμονα την ζωή των άλλων. Πρέπει να σκεφτώ και τον εαυτό μου. Όσο άπονο κι αν ακούγεται. Όσον αφορά προχωρημένη εγκυμοσύνη τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο και η έκτρωση είναι αδύνατη. Γι αυτό εξοργίζομαι τόσο πολύ όταν μια μεγάλη μερίδα ανδρών (κυρίως) μιλάει τόσο απερίσκεπτα για τις εκτρώσεις, τις δαιμονοποιεί και ''λιθοβολεί'' τις γυναίκες που επέλεξαν να προχωρήσουν σε μια έκτρωση. Να ξέρετε δεν μας είναι εύκολο. Δεν αντιμετωπίζουμε μόνο γυναικολογικά προβλήματα μετά από μια έκτρωση, αλλά και ψυχολογικά που θα μας στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής μας και σε κάθε προσωπική μας σχέση. Δεν κυοφορείτε εσείς. Δεν μεγαλώνει μέσα στο δικό σας σώμα ένα παιδί. Όταν το ζευγάρι χωρίζει λόγω εγκυμοσύνης και η μάνα μένει μόνη της, δεν καλείστε εσείς να παραμερίσετε προσωπικές φιλοδοξίες κι επιδιώξεις για να κυοφορήσετε, να γεννήσετε και να μεγαλώσετε αυτό το παιδί. Δεν αλλάζει το δικό σας σώμα τόσο πολύ για να φιλοξενήσει ένα έμβρυο. Ξεκολλήστε τα παλαιολιθικά μυαλά σας και καταλάβετε επιτέλους ότι κι εμείς έχουμε όνειρα που δεν περιορίζονται στην μητρότητα. Καταλαβαίνω ότι το γεγονός πως δεν υφίσταται το δικό σας σώμα αυτές τις αλλαγές, δε σας στερεί το δικαίωματα να εκφράζετε απόψη, ωστόσο σκεφτείτε δυο και τρεις φορές πριν την εκφράσετε. Γιατί σε μια εγκυμοσύνη δεν τίθεται θέμα μόνο για μία ζωή, αυτή του εμβρύου, αλλά για δύο: τους ευμβρύου και της μάνας που το κυοφορεί. Και δεν μπορούμε να κρίνουμε σε καμία περίπτωση ποια απ' τις δύο ζώες έχει μεγαλύτερη αξία από την άλλη. Η υποψήφια μητέρα καλείται να απαντήσει σε αυτό το αναπάντητο ερώτημα και μια ζωή να τα βάζει με τον εαυτό της που έφερε ή δεν έφερε στον κόσμο αυτό το παιδί. Η απόφασή της θα ναι ή να κάνει έκτρωση ή να το κρατήσει και είναι καθαρά δική της, είτε από άλλους θεωρηθεί λανθασμένη είτε ορθή και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει για τίποτα. Να εκφράσει μια γνώμη, ναι. Όχι όμως τόσο απόλυτη. Σε μια εγκυμοσύνη παίζονται πάντα ΔΥΟ (2) ζωές.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Katherine Black
    Katherine Black
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 5614
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...

Δημοσίευση από Katherine Black Πεμ Αυγ 21, 2014 2:19 pm

αυτο που ειπε η Ανθη

Εκτρωση - Σελίδα 11 Demi%20k%20kitty%20disney%20upo2_zpsfuiueaue
    Εκτρωση - Σελίδα 11 Photo

Εκτρωση - Σελίδα 11 2vjof7q
    Beauxbatons:

It's Hufflepuff time :
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Πεμ Αυγ 21, 2014 3:02 pm

anthian9 έγραψε:Γι αυτό εξοργίζομαι τόσο πολύ όταν μια μεγάλη μερίδα ανδρών (κυρίως) μιλάει τόσο απερίσκεπτα για τις εκτρώσεις, τις δαιμονοποιεί και ''λιθοβολεί'' τις γυναίκες που επέλεξαν να προχωρήσουν σε μια έκτρωση.

Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφει στο ποστ η Ανθή αν και έχω πει αναλυτικά τι πιστεύω 1 σελίδα πριν + λίγες σελίδες πιο πριν.

Ωστόσο δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε αλλά πιο πολύ οι γυναίκες δαιμονοποιούν την έκτρωση τουλάχιστον σε αυτό το τόπικ.(π μου κάνει και μένα εντύπωση) . Συγκεκριμένα αν διαβάσω αυτή τη σελίδα μόνο, βλέπω 3 ποστ από γυναίκες που τάσσονται ανοιχτά κατά της έκτρωσης (εκτός από κάποιες συνθήκες) και κανένα αντρικό ποστ που να το κάνει.  Razz (+ άλλα 2 ποστ από γυναίκες που τάσσονται κατά στην προηγούμενη σελίδα - βασικά και μόνο το poll να δει κανείς , φτάνει)

Οπότε ας μη βγάζουμε φεμινιστικό μένος χωρίς λόγο(φαντάζομαι η Ανθή θα έχει πρόσφατο παράδειγμα που της άναψε τα λαμπάκια  :P ) γιατί δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά 3 ζωές αλλάζουν (αν και οι 2 γονείς έχουν ελάχιστη ηθική συνείδηση) , ούτε 1, ούτε 2. Και αυτό το έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται είναι από μονόπλευρο έως εγωιστικό γιατί παρουσιάζει τους άνδρες ως άξεστους που δεν συμβάλλουν πουθενά από τη στιγμή της σύλληψης και μετά. Δεν χρειάζεται να προσθέσω άλλο επιχείρημα για το πόσο κοντόφθαλμο είναι κάτι τέτοιο.

*
    *
    *
    *
    *
    *

Εκτρωση - Σελίδα 11 Image
    geowizard
    geowizard
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 3125
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από geowizard Πεμ Αυγ 21, 2014 3:20 pm

^Δεν θα μπορούσε κανείς να το θέσει καλύτερα από εσένα. Συμφωνώ.

Geowizard
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Πεμ Αυγ 21, 2014 5:37 pm

Arcturus Regulus Black έγραψε:
    anthian9 έγραψε:Γι αυτό εξοργίζομαι τόσο πολύ όταν μια μεγάλη μερίδα ανδρών (κυρίως) μιλάει τόσο απερίσκεπτα για τις εκτρώσεις, τις δαιμονοποιεί και ''λιθοβολεί'' τις γυναίκες που επέλεξαν να προχωρήσουν σε μια έκτρωση.

Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφει στο ποστ η Ανθή αν και έχω πει αναλυτικά τι πιστεύω 1 σελίδα πριν + λίγες σελίδες πιο πριν.

Ωστόσο δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε αλλά πιο πολύ οι γυναίκες δαιμονοποιούν την έκτρωση τουλάχιστον σε αυτό το τόπικ.(π μου κάνει και μένα εντύπωση) . Συγκεκριμένα αν διαβάσω αυτή τη σελίδα μόνο, βλέπω 3 ποστ από γυναίκες που τάσσονται ανοιχτά κατά της έκτρωσης (εκτός από κάποιες συνθήκες) και κανένα αντρικό ποστ που να το κάνει.  Razz (+ άλλα 2 ποστ από γυναίκες που τάσσονται κατά στην προηγούμενη σελίδα - βασικά και μόνο το poll να δει κανείς , φτάνει)

Οπότε ας μη βγάζουμε φεμινιστικό μένος χωρίς λόγο(φαντάζομαι η Ανθή θα έχει πρόσφατο παράδειγμα που της άναψε τα λαμπάκια  :P ) γιατί δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά 3 ζωές αλλάζουν (αν και οι 2 γονείς έχουν ελάχιστη ηθική συνείδηση) , ούτε 1, ούτε 2. Και αυτό το έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέγονται είναι από μονόπλευρο έως εγωιστικό γιατί παρουσιάζει τους άνδρες ως άξεστους που δεν συμβάλλουν πουθενά από τη στιγμή της σύλληψης και μετά. Δεν χρειάζεται να προσθέσω άλλο επιχείρημα για το πόσο κοντόφθαλμο είναι κάτι τέτοιο.

Χρήστο μιλάω αποκλειστικά για περιπτώσεις που η παραμένει μόνη η υποψήφια μητέρα χωρίς καμία υποστήριξη-αναγνώριση από τον πατέρα του παιδιού.

Προφανώς υπάρχει και μεγάλο ποσοστό γυναικών που τάσσεται κατά της έκτρωσης, πράγμα που όχι μόνο με παραξενεύει, αλλά και με ανησυχεί.

Το ποστ μου έγινε μετά από διαφωνία στον έξω κόσμο.

♩ - ♫

Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Σαβ Αυγ 23, 2014 4:40 pm

προς τι η ανησυχια καλε; :ρ οπως ειπες και συ, αλλιως το αξιολογει καθε γυναικα. Π.χ καποια σκεφτεται τις ψυχολογικες συνεπιες που θα εχει στη μετεπειτα ζωη της μια τετοια αποφαση και κρινει οτι δεν μπορει να ζησει με αυτες, καποια αλλη σκετλφτεταιβτην τροπη που θα παρει η ζωη της κτλ. ουτε παραξενο ουτε ανησυχο ειναι το οτι υπαρχουν διαφορετικες αποψεις- ποσο μαλλον απο τη στιγμη που μιλαμε σε θεωρητικο επιπεδο. Θα ανησυχουσα αν ειχαμε να αντιμετωπισουμε πραγματικη κατασταση Σπιτι τικα με το θεμα και οι υπερ κινουνταν εναντιον των κατα 'η το αντιθετο. :ρ

απο εκει και περα απο τη στιγμη που υπαρχει σεβασμος και κατανοηση οτικαθε ενας βλεπει το θεμα διαφορετικα ειναι απολυτα φυσιολογικο να εκφραζονται διαφορετικες αποψεις.

ghgh
    hhg
    hy
    Εκτρωση - Σελίδα 11 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Σαβ Αυγ 23, 2014 5:49 pm

^Ανησυχητικό με την ακραία έννοια. Δηλ. εαν μια γυναίκα δαιμονοποιεί την έκτρωση.

Σαν γενικό συμπέρασμα, χαίρομαι που υπάρχει έστω αυτή η επιλογή για την μητέρα.
    Αν και φυσικά δεν αποτελεί μονόδρομο.

♩ - ♫

aimtsav
    aimtsav
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 32
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από aimtsav Πεμ Σεπ 04, 2014 3:37 am

Εγώ είμαι υπέρ της προφύλαξης! Όταν ένα ζευγάρι δεν επιθυμεί να κάνει παιδί, να πάρει προφύλαξη, υπάρχουν τόσες διαφορετικές μέθοδοι. Δε θέλει το ζευγάρι προφυλακτικό για δικούς τους λόγους? Ας κάνουν πρώτα εξετάσεις να δούνε ότι είναι υγιείς και οι δύο και να πάει στο γυναικολόγο της η κοπέλα να μάθει για αντισυλληπτικά χάπια. Δεν υπάρχει ποια εν έτει 2014 η δικαιολογία ότι δε χρησιμοποιήσα προφύλαξη.
    Τώρα για την περίπτωση που σπάσει το προφυλακτικό υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας.
    Ας μη φτάσουμε στο σημείο της έκτρωσης. Κρίμα είναι...
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Πεμ Σεπ 04, 2014 4:53 am

Το χάπι της επόμενης ημέρας δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει.

Επίσης μπορεί κάποια γυναίκα να μη μπορεί να πάρει αντισυλληπτικά για τους χ ψ λόγους.

Και στην τελική το σώμα ανήκει στην εκάστοτε γυναίκα και δεν μπορεί κανένας να της πει τι θα κάνει με αυτό.

Ναι στην προφύλαξη πάντα για πολύ πιο σημαντικούς λόγους απο την ανεπιθύμητη γέννα αλλά δεν είναι και εε μη φτάσουμε στο σημείο της έκτρωσης... Εφόσον φτάσουμε σε αυτό το σημείο η κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να επιλέξει τι θα κάνει.

meet me in montauk

Carl
    aimtsav
    aimtsav
    Δευτεροετής στην Σχολή
    Δευτεροετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 32
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από aimtsav Πεμ Σεπ 04, 2014 2:59 pm

Δεν κατάλαβες πως στο είπα, στο θέμα των αντισυλληπτικών έδωσα αυτό το παράδειγμα αν δε θέλει το ζευγάρι να βάλει προφυλακτικό, που κατά τη γνώμη μου είναι λάθος γιατί όπως είπες προσλαμβάνει και τα ΣΜΝ, αλλά έγραψα ότι αν αποφασίσει το ζευγάρι από κοινού να κάνουν κι εξετάσεις.
    Τώρα το χάπι της επόμενης μέρας είναι η έσχατη λύση αν κάτι πάει στραβά, προς Θεού δεν είναι αντισσύληψη ούτε μπορούμε να το χρησιμοποιούμε συνέχεια, 1 φορά στη ζωή μας είναι εντάξει όμως.
    Και ναι, δε χρειάζεται να φτάσουμε στο σημείο της έκτρωσης επειδή δε θέλουμε να πάρουμε προφύλαξη.
    Η προφύλαξη είναι πάνω απ'όλα, τώρα στις περιπτώσεις όπως διάβασα σε θέμα βιασμού, εκεί αποφασίζει η κοπέλα τι θα κάνει με το σώμα της και με το πλάσμα που θα φέρει στη ζωη και δεν είναι μόνο αν θα μπορέσει να το μεγαλώσει, αλλά αν θα είναι και στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση, εγώ όμως είπα συγκεκριμένα για την περίπτωση που είναι κοινή συναινέσει ο έρωτας και για τον χ,ψ λόγο που δεν πάρθηκε προφύλαξη ή έγινε κάποιο λάθος.
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Πεμ Σεπ 25, 2014 6:47 pm

aimtsav έγραψε:Εγώ είμαι υπέρ της προφύλαξης! Όταν ένα ζευγάρι δεν επιθυμεί να κάνει παιδί, να πάρει προφύλαξη, υπάρχουν τόσες διαφορετικές μέθοδοι. Δε θέλει το ζευγάρι προφυλακτικό για δικούς τους λόγους? Ας κάνουν πρώτα εξετάσεις να δούνε ότι είναι υγιείς και οι δύο και να πάει στο γυναικολόγο της η κοπέλα να μάθει για αντισυλληπτικά χάπια. Δεν υπάρχει ποια εν έτει 2014 η δικαιολογία ότι δε χρησιμοποιήσα προφύλαξη.
    Τώρα για την περίπτωση που σπάσει το προφυλακτικό υπάρχει το χάπι της επόμενης μέρας.
    Ας μη φτάσουμε στο σημείο της έκτρωσης. Κρίμα είναι...

Υπάρχουν και τα ζευγάρια που επιλέγουν να μην κάνουν σεξ με προφυλακτικό. Υπάρχουν και τα μέσα προφύλαξης που δεν είναι απόλυτα ικανοποιητικά. Υπάρχουν και οι άνθρωποι που θέλουν να έχουν επιλογή στο σώμα τους. Όποιος δεν γουστάρει έκτρωση ας μην κάνει στον εαυτό του, είναι πολύ απλό, αλλά να χει στο μυαλό του ότι μέχρι εκεί τον παίρνει. Η έκτρωση είναι καθαρά θέμα της γυναίκας και μόνη της αυτή θα επιλέξει αν θέλει ή όχι να το διαχειριστεί με τον πατέρα.

Statler
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Πεμ Σεπ 25, 2014 6:49 pm

Κρίμα που έχω δεχτεί ήδη την πρόταση του Σοραζάλ, αλλιώς θα σε παντρευόμουν.

thank you

♩ - ♫

Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Πεμ Σεπ 25, 2014 6:53 pm

anthian9 έγραψε:Κρίμα που έχω δεχτεί ήδη την πρόταση του Σοραζάλ, αλλιώς θα σε παντρευόμουν.

thank you

Θα σε καταστρέψω. Happy
    anthian9
    anthian9

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Πεμ Σεπ 25, 2014 6:55 pm

Σπαμμάρουμε όμως diespam

♩ - ♫

kentra
    kentra
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 171
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2014

Magical Identity
    Today's thought: there's no goodbye,only love!

Δημοσίευση από kentra Πεμ Σεπ 25, 2014 11:36 pm

Ms Skellington έγραψε:1)υπαρχουν περιπτωσεις που αν συνεχιστει ι κυηση η ζωη της γυναικας κινδυνευει
    2)υπαρχουν περιπτωσεις που το παιδι μπορει να εχιε συνδρομο Νταουν
    3)υπαρχουν περιπτωσεις οπου η κοπελα ηταν θυμα βιασμου και εμεινε εγκυος
    4)και στη τελικη αν μια νεαρη κοπελα η μια οποιαδηποτε γυναικα δεν μπορει να αναθρεψει παιδι...γιατι να καταστρεψει τη ζωη της για ενα λαθος?
    (γνωμη μου παντα)

σε καποια απ οσα παρεθεσες θα συμφωνησω σε καποια διαφωνω καθετως!!!
    1)σωστο. παιδι μπορεις να ξανακανεις
    2)σωστο εν μερει υπαρχουν πολλες και διαφορετικες ισως ανεξαντλητες μορφες δυσλειτουργιας.Η εκαστοτε δυσλειτουργια μπορει να εχει 2 παρακλαδια ενα παιδι-πολυ καλη περιπτωση ενα παιδι -κακη περιπτωση που προκειται να τυραννηθει το ιδιο(οχι να τυραννησει εσενα αυτο για μενα δεν υπαρχει)να υποστει ψυχολογικο πολεμο καθως βρισκεται εγκλωβισμενο χωρις να μπορει να αποκαλυψει καποτε τι νιωθει
      επειτα  ειναι εγωιστικο αν μαθεις πως εχεις παιδι με ''προβλημα'' να αποφασισεις με κλειστα ματια την αμβλωση.ειναι μια αποφαση που θελει αποθεματα νευρων και ψυχης και οχι κοντοφθαλμια,εννοω πως μπορει οπως και γινεταο να παρουσιαστει προβλημα στο μελλον...καποια πραγματα ειναι λαχειο!!μαθαινεις να ζεις με αυτα!!!
    3)+φωνω και επαυξανω
    4)οταν ενεργοποιεισαι σεξουαλικα πρεπει στο πισω μερος του κεφαλιου σου να εχεις και την πιθανοτητα εγκυμοσυνης.υπαρχουν 100αδες μετρα για να προφυλαχθεις αλλα αν παρασυρεσαι ευκολα να εχεις το θαρρος να το αντιμετωπισεις.ενα παιδι δεν καταστρεφει ποτε τη ζωη σου το πιο πιθανο ειναι να καταστρεψεις εσυ τη δικη του.οποτε το λαθος δεν ειναι του παιδιου η αν θες του θεου που αποφασισε να το χαρισει σε σενα αλλα δικο σου που μαλλον αποδειχθηκες ανωριμη και απροετοιμαστη για κατι τετοιο...ο ερωτας δεν ειναι μονον απολαυση και ξεγνοιασια

υγ δεν αναφερομαι προσωπικα απλα εξεθεσα την αποψη μου και ειναι οτι θα ελεγα σε οποιαδηποτε κοπελα ειχε τετοιο θεμα οπως και εχει ηδη συμβει!!!

Εκτρωση - Σελίδα 11 American-horror-story-ahs-evan-peters-QlqQchOwD5gac

Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.
    AdministratorHead of D.I.M.C.

Αριθμός μηνυμάτων : 10301
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015

Magical Identity
    Today's thought: give more, expect less

Δημοσίευση από Claire Delacour Τρι Μάης 12, 2015 3:16 am

κατα.... (φυσικα σε προβληματα υγειας μητερας ή/και παιδιου υπερ ή σε περιπτωσεις βιασμου)
    αλλα σε γενικες γραμμες οχι...δεν εχουμε το δικαιωμα να σκοτωσουμε μια ψυχουλα επειδη δεν μπορουσαμε να χασουμε 3 δευτερολεπτα για να παρουμε μια προφυλαξη....

Εκτρωση - Σελίδα 11 Stormy10
    my stuff... :
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τρι Μάης 12, 2015 7:37 pm

Επίσης δεν έχουμε δικαίωμα να στερήσουμε τη ζωή της απο μια γυναίκα που δεν θέλει παιδί για ένα λάθος. Μπορεί να μην είναι το γεγονός οτι δεν έβαλε προφυλακτικό υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για τους οποίους μπορεί να σπάσει το προφυλακτικό, στις περισσότερες απο αυτές φταίει ο άντρας που είτε δεν κοίταξε την ημερομηνία λήξης του, δεν το έβαλε σωστά δεν πρόσεχε, δεν δεν....
    Είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας η έκτρωση και κανένας δεν έχει δικαίωμα να της το στερήσει είτε αυτός είναι η οικογένεια της, ο σύντροφος της, ο πνευματικός της ( facepalm ) ο οποιοσδήποτε...

meet me in montauk

Carl
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Τρι Μάης 12, 2015 7:50 pm

Ειμαι κατα της έκτρωσης εκτος απο την περιπτωση που μια γυναίκα ειναι έγκυος και δεν θελει να ειναι πια έγκυος.

Εκτρωση - Σελίδα 11 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Τρι Μάης 12, 2015 11:02 pm

δεν πιστευω οτι μια εγκυμοσυνη σου στερει τη ζωη, ναι μπορει να σε παει λιγο πισω σε σπουδες καριερα κλπ, αλλα δεν σε καταστρεφει κιολας....

my stuff... :
    Severus John Snape
    Severus John Snape
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 6404
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/06/2013

Magical Identity
    Today's thought: The question is... Stay or leave... because at the end nobody cares...

Δημοσίευση από Severus John Snape Τρι Μάης 12, 2015 11:24 pm

Λοιπόν δεν ξέρω αν τα παρακάτω έχουν αναφερθεί αλλά
    1) δεν είναι μόνο απόφαση της κοπέλας/γυναίκας δεν το έκανε μόνη της
    2) ναι σε έκτρωση σε περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με τη υγεία
    3) να στη έκτρωση σε εγκυμοσύνη από βιασμό
    4) δεν πρέπει να φτάσουμε σε αυτό το σημείο αλλά αν φτάσουμε πρέπει να είμαστε σίγουροι το τι θέλουμε.

Εκτρωση - Σελίδα 11 Sign10
    Cassiopeia Black
    Cassiopeia Black
    Μαγικός Προσωπογράφος
    Μαγικός Προσωπογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 23167
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010

Magical Identity
    Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?

Δημοσίευση από Cassiopeia Black Τετ Μάης 13, 2015 6:39 pm

Severus John Snape έγραψε:

Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι υπέρ της έκτρωσης.
    Από κει και πέρα, ακόμα και αν δεν το θες το παιδί, μπορείς κάλλιστα να το δώσεις για υιοθεσία και να έχει μια φυσιολογική ζωή. Είναι κρίμα να αποφασίσεις για μια ζωή που δεν είναι καν δική σου.

Εκτρωση - Σελίδα 11 De491c4ec901d8ca0e5114fe83cfcb2c
    Εκτρωση - Σελίδα 11 Aaaa10

^^:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Τετ Μάης 13, 2015 6:44 pm

^ συμφωνω απολυτα!!!

my stuff... :
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Πεμ Μάης 14, 2015 7:00 pm

Kalliroi Granger έγραψε:δεν πιστευω οτι μια εγκυμοσυνη σου στερει τη ζωη, ναι μπορει να σε παει λιγο πισω σε σπουδες καριερα κλπ, αλλα δεν σε καταστρεφει κιολας....
    ναι λίγο πίσω ας πούμε 6-7 χρόνια Very Happy
    και δεν είναι μόνο οι σπουδές ή εργασία, η ζωή για πολλές γυναίκες η περίπτωση να γίνουν μητέρες δεν τους ενδιαφέρει καθόλου Very Happy
    Severus John Snape έγραψε:Λοιπόν δεν ξέρω αν τα παρακάτω έχουν αναφερθεί αλλά
    1) δεν είναι μόνο απόφαση της κοπέλας/γυναίκας δεν το έκανε μόνη της
    Να το κυοφορήσει εννιά μήνες ο σπερματοδότης τότε. Ναι σίγουρα σε μια σχέση η απόφαση πρέπει να είναι κοινή αλλά και πάλι η γυναίκα που κυοφορεί έχει τον κύριο λόγο κατά την γνώμη μου.
    Cassiopeia Black έγραψε:

Από κει και πέρα, ακόμα και αν δεν το θες το παιδί, μπορείς κάλλιστα να το δώσεις για υιοθεσία και να έχει μια φυσιολογική ζωή. Είναι κρίμα να αποφασίσεις για μια ζωή που δεν είναι καν δική σου.
    Κάλλιστα σε ένα απο τα υπέροχα ιδρύματα της χώρας μας <3 In Love

matakia

meet me in montauk

Carl
    Kreacher
    Kreacher
    Τριτοετής στην Σχολή
    Τριτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 55
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/01/2015

Magical Identity
    Blood Status:
    Today's thought:

Δημοσίευση από Kreacher Παρ Μάης 29, 2015 1:04 pm

Η απόφαση σχετικά με την έκτρωση πρέπει να είναι του ζευγαριού. Όχι μονάχα του άντρα ή της γυναίκας. Προφανώς, η απόκτηση ενός παιδιού εμποδίζει το ζευγάρι από ευκαιρίες εξελίξεις στην καριέρα τους. Όμως, υπάρχουν και εξαιρέσεις. ( Η μάνα μου Razz )
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Μάης 30, 2015 1:24 pm

Cassiopeia Black έγραψε:

Το θέμα είναι πως στο χρονικό πλαίσιο κατά το οποίο η έκτρωση ειναι νόμιμη, δε μιλάμε για παιδί αλλά για έμβρυο: μία μάζα κυττάρων. Άρα δεν αφαιρείς καμία ζωή, μονο το ενδεχόμενο ανάπτυξης αυτής (κατι που με την ίδια λογική κανει και το προφυλακτικό,και,και και....).
    Τωρα, εστω πως όντως πρόκειται για ζωή (που δε συμφωνώ), πόσο τραγικό ειναι να λέμε "ΟΧΙ" στις εκτρώσεις "εκτός κι αν..."; Οτι δηλαδή μια "ζωη" ειμαι ανώτερη μιας άλλης βάσει τελείως άσχετων παραγόντων; Δεν είναι τρομερά υποκριτικό και στενόμυαλο; Το μονο επιχείρημα των "κατά" ειναι οτι μιλάμε για δολοφονία. Αν ειναι τόσο μεγαλόψυχοι λοιπον, πώς δικαιολογούνε μια άλλη επειδή οι συνθήκες ήταν διαφορετικές;

Για να μη τα πολυλογώ, είμαι υπέρ της έκτρωσης χωρίς "εφόσον". Προφανώς και δεν αντικαθιστά τη προφύλαξη, ειναι απλά ηλίθιο να έρχεσαι σε τόπικ περί εκτρώσεως και να λες "α, εγώ είμαι υπέρ της προφύλαξης", ναι μας υποχρέωσες.
    Προφανώς και ένα παιδί μπορεί κάλλιστα να καταστρέψει τη ζωη σου, όσοι δε το πιστεύετε λογικά έχετε οραματιστεί στη ζωή σας την απόκτηση παιδιών στο μέλλον. Δεν είναι όμως όλοι έτσι και το παιδί δε θα σε απασχολήσει για "κανά δυο χρόνια" ούτε καν για 18 άπαξ και αποφασίσεις να το κρατήσεις. Ούτε και το να κυοφορήσεις και μετά να το δώσεις το δέχομαι ως δικαιολογία γιατί α)τα ιδρύματα (όπου υπάρχουν) είναι ήδη γεμάτα με παιδιά που περιμένουν να τα υιοθετήσουν και β)η όλη διαδικασία της κύησης ειναι επώδυνη, ειδικά οταν ειναι ανεπιθύμητη και η γυναίκα δεν έχει τη Χ και ψ υποστήριξη, τοσο ψυχικά όσο και σωματικά και καμία δεν ειναι υποχρεωμένη να την υποστεί λόγω ενός λάθους.
    Επίσης, όταν μιλάμε για σοβαρό ζευγάρι με εξασφαλισμένα μερικά πράγματα προφανώς και οι δύο θα έχουν λόγο στο αν θα ακολουθήσει έκτρωση ή όχι, αλλά μη λέμε κι ο,τι θελουμε, η απόφαση ειναι κατ εξοχήν της γυναίκας, η οποία θα αντιμετωπίσει και τα περισσότερα.

Γενικότερα αναρωτιέμαι, όσοι είστε κατά της έκτρωσης, δε βλέπετε τι γίνεται στο κόσμο; Που σε θεοκρατικά κράτη νεαρές κοπέλες πεθαίνουνε στα χασάπικα επειδή δε μπορούσαν να κάνουνε μια ελεγχόμενη διακοπή εγκυμοσύνης και κατέλειξαν στο μπαλτά της γειτονιάς; Αξίζει όλο αυτό ένα λάθος;

Εκτρωση - Σελίδα 11 Ypo

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 2:32 am