jate έγραψε:rockfreak έγραψε:πως γινεται να ΘΕΛΕΙ να γεννηθει????????δεν εχει συνειδηση.
και υπαρχουν ηδη πολλα παιδια για υιοθεσια
Χωρίς παρεξήγηση είπες την μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει εδώ και καιρό..
ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΠΡΟΤΟΥ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ..
Αν θες να υποστηρίξεις την γνώμη σου βρες επιχειρηματα..Γιατί το να λες ότι ένα μωράκι δεν θέλει να γεννηθεί είναι μαλακία εις την δευτέρα..
Τα δικα σου επιχειρηματα που ειναι? Και το οτι θελει να γεννηθει το ματσο κυτταρων ειναι μαλακια σε ποια δυναμη? ΔΕΝ ειναι παιδι, ΔΕΝ ειναι μωρο, ειναι μια χουφτα χρωμοσωματα. Και δεν εχει θελω. Μονο η εγκυος εχει θελω πανω σ'αυτο το θεμα.
jate έγραψε:Το ότι κάποιαάτομα δεν μπορούν να βάλουν ένα προφυλακτικό αυτό είναι μεγαλύτερη μαλακία..Ίσως σας φαίνεται υπερβολικό και αισχρό το λεξιλόγιο μου απλά πιστεύω ότι άτομα που καταφεύγουν σε εκτρώσεις είναι ανίκανα να χειριστύν καταστάσεις όπου οι ίδιοι έμπλεξαν τον εαυτό τους..
rockfreak όχι η έκτρωση δεν είναι η λύση..
Χωρις παρεξηγηση ειπες τη μεγαλυτερη μαλακια που εχω ακουσει εδω και πολυ καιρο.
Το να σπασει ενα προφυλακτικο και να υπαρξει εγκυμοσυνη καθιστα το ζευγαρι ανικανο να χειριστει καταστασεις? Το να κανουν το παιδι και μετα να μην το θελουν, να μην μπορουν να το μεγαλωσουν ειναι καλο δηλαδη? Εξαλλου και να μη βαλουν καν προφυλακτικο καποιοι, τι μας νοιαζει εμας και γιατι πρεπει να τους κρινουμε? Στην τελικη δικια τους ειναι η ζωη τους και δεν θα αφησουν μια στραβη (γιατι περι στραβης προκειται) να τους χαλασει οτι ειχαν σχεδιασει.