Μόνο στο δικό μου σχολείο έχουν κάνει τη λέξη Πανελλαδικές καραμέλα ή και σε εσάς έτσι είναι;
- Σπόιλερ:
- Λίγη υποστήριξη κάποιος, δε με βλέπω να τη βγάζω με τόσο άγχος...
Γίνε ένας καλός παπαγάλος με ικανότητα κατανόησης και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Léonie Vernier έγραψε:Το ελπίζω. Αυτό που με αγχώνει περισσότερο απ' τα αρχαία είναι η ιστορία όμως
Μα αν υπάρχει η ικανότητα κατανόησης για ποιο διαολεμένο λόγο παπαγαλίζουμε;!FLEUR258 έγραψε:Γίνε ένας καλός παπαγάλος με ικανότητα κατανόησης και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Εγώ έχασα από μία παραπομπή και από βλακεία στην εισαγωγή. Ο καθηγητής ούρλιαζε για το υπόλοιπο μάθημα. (Άμα μπορούσε θα με είχε πετάξει απ' το παράθυρο, είμαι σίγουρη... )anthian9 έγραψε:Έχασα 5 μόρια από ένα οφθαλμοφανές πολ/λής και η κυρία μόνο που δεν με χτύπησε με την τσάντα της
Γιατί απλά αν δεν τα γράψεις όπως ακριβώς στο βιβλίο κόβουν μόρια αβέρταLéonie Vernier έγραψε:Μα αν υπάρχει η ικανότητα κατανόησης για ποιο διαολεμένο λόγο παπαγαλίζουμε;!
Léonie Vernier έγραψε:Θέλω 55+ στο γνωστό και 35+ στο άγνωστο για να 'μαι ικανοποιημένη! Αλλά όσο και να προσπαθώ πάντα κάτι ξεχνάω. Κυρίως επειδή σκέφτομαι να μην κάνω λάθος κάτι άλλο! Μέχρι και ουσιαστικό μπέρδεψα στο διαγώνισμα.
Ισχύει.Hecate έγραψε:Η Ρέα δεν πάει να γράψει με στατιστικά Άρτας. Πάει με στατιστικά Ρέας.
Hecate έγραψε:Η Ρέα δεν πάει να γράψει με στατιστικά Άρτας. Πάει με στατιστικά Ρέας.
Hecate έγραψε:Η Ρέα δεν πάει να γράψει με στατιστικά Άρτας. Πάει με στατιστικά Ρέας.
Maria Lovegood έγραψε:Hecate έγραψε:Η Ρέα δεν πάει να γράψει με στατιστικά Άρτας. Πάει με στατιστικά Ρέας.
Εμ, αυτό ακούστηκε κάπως προσβλητικά και ντάξει, το παραβλέπουμε. Και στην πραγματικότητα η Άρτα μια χαρά είναι αλλά τέσπα. Δεν το είπα για να υποβιβάσω την εξυπνάδα της Ρέας, απλά ως μαθήτρια που μελετούσε συστηματικά αρχαία και έχει μιλήσει με κάμποσους φιλολόγους και με εμπειρία, γιατί πήγαινα και σε μεγάλο σχολείο και σε μεγάλο φροντιστηρίο ότι είναι πολύ δύσκολο να γράψεις πάνω από 16 αρχαία. Προφανώς η Ρέα από όσα έχω δει, είναι εξαιρετική μαθήτρια, αλλά είναι πολύ δύσκολο να γράψεις 90+ αρχαία. That. Και δεν υπονοώ κάποια προσβολή προς το πρόσωπο της Ρέας.