+89
Leo Stav
nikikous
Leon Black
Maria Lovegood
Αlbus Dumbledοre
Sheldon Cooper
Μυρτω_cool
Lisette de Lapin
Mysterious Wizard
toutse87
paul potter
νικος μουδρεας
Harry James Potter
Shana
Severus Black
HalfBloodPrince
Ronerm
Anassa
ronald
Andros the Invincible
Merlin the Master Wizard
Anactaciaa_Rosetta
agnostos
Nena Cahill-Malfoy
Clary Fray
mixos950
HermioneInLove
lila217
jimakos
elliza
Hermione GrangerWeasley
Leviosa
Laverne de Montmorency
Godric
Merlin Longstaff
nefeli
volkano
rozali87
Christy
chrisantoula
FLEUR258
Novaenir
Tom Marvolo Riddle
sweetie
Este
Ginny4ever
nemesis22
Dimi
piper the wizard
SiMoS
NymphadoraTonks
Oceanborn
Shichibukai
Albus_The_Wise
panpol
Wanderer
mitsos
<3EvELiNa<3
Cassandra Black
Liza
Roni
multi
~MF~
nymphadora
domenica
jimmy the magician
elena!
darkdemon
MrPotter
FayR0
εμιονη
EL.J girl
Hermione luna
Laluna
wizard
Tonks15
Rose Black
e-voula
bellatrix37
Ms Padfoot
stela!!
Witch-King
v_g
Anastasia Black
danny
TheReaper
liakos
RemousLoupin
Berenice
93 απαντήσεις
Γενική συζήτηση
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°1
Γενική συζήτηση
εφτιαξα αυτο το θεμα γτ δεν υπηρχε..λοιπον..!!
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Γενική συζήτηση
Λοιπον το 7ο βιβλιο κατα την γνωμη μου ειναι το καλυτερο απ'ολα. Ολη η ιστορια με τους Πεμπτουσιωτες κ τους Κληρους ειναι τελεια!!! Κ επιτελους ο Χαρι παιρνει την κατασταση στα χερια του αν κ παλι βοηθησε καπως η Λιλη...αλλα τελος παντων η κα.Ροουλινγκ πιστευω οτι εδωσε ενα "αξιοπρεπες" τελος στην υπεροχη ιστορια της. Το μονο που δε μου καθισε καλα ηταν αυτο το "19 Χρονια Μετα"...Θα μπορουσε να τελειωσει στο ''παρον'' με ενα μνημωσινο στους συντρωφους που χαθηκαν στη μαχη...Συγχαρητιρια που εφτιαξες αυτο το θεμα!
liakos- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 93
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°3
και εμενα μου αρεσε παρα πολυ το καινουργιο βιβλιο! βεβαια σε καποια σημεια γινονταν προβλεψιμο αλλα κατα τα αλλα ηταν φανταστικο. θα συμφωνησω και εγω με τον/την remousloupin και θα πω οτι ουτε κι εμενα μου αρεσε πολυ το τελευταιο κεφαλαιο, και αφου η συγγραφεας αποφασισε να μας πει τι θα γινει μετα πιστευω οτι επρεπε να μας αναφερει και για αλλους ηρωες!
TheReaper- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 55
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°4
εγω πρεπει να πω οτι το εμδομο βιβλιο σε σχεσει με τα αλλα βιβλια ειναι τελειος διαφορετικο...
οταν λεω διαφορετικο λεω οτι στα πρωτα εξι βιβλια η συγγραφεας δειχνει τη ζωη του Χαρι στο σχολειο ενω στο εφτα τον βγαζει απο το σχολειο και τον παει στο εξω κοσμο.
οταν λεω διαφορετικο λεω οτι στα πρωτα εξι βιβλια η συγγραφεας δειχνει τη ζωη του Χαρι στο σχολειο ενω στο εφτα τον βγαζει απο το σχολειο και τον παει στο εξω κοσμο.
DARKNESS...
SHADOWS.....
Death is the end of my suffering
danny- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 461
Ημερομηνία εγγραφής : 09/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°5
Ναι,αλλά και πάλι το παρόν τελειώνει στο σχολείο...
Anastasia Black- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2348
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2007
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Σουτ!
- Δημοσίευση Ν°6
Συμφωνώ.RemousLoupin έγραψε:Λοιπον το 7ο βιβλιο κατα την γνωμη μου ειναι το καλυτερο απ'ολα. Ολη η ιστορια με τους Πεμπτουσιωτες κ τους Κληρους ειναι τελεια!!! Κ επιτελους ο Χαρι παιρνει την κατασταση στα χερια του αν κ παλι βοηθησε καπως η Λιλη...αλλα τελος παντων η κα.Ροουλινγκ πιστευω οτι εδωσε ενα "αξιοπρεπες" τελος στην υπεροχη ιστορια της. Το μονο που δε μου καθισε καλα ηταν αυτο το "19 Χρονια Μετα"...Θα μπορουσε να τελειωσει στο ''παρον'' με ενα μνημωσινο στους συντρωφους που χαθηκαν στη μαχη...Συγχαρητιρια που εφτιαξες αυτο το θεμα!
v_g- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°7
Εμένα τα προηγούμενα έξι μου άρεσαν περισσότερο...Δεν ξέρω αλλά στο 7 ένιωθα ότι πολλά κεφάλαια ήταν περιττά και επικεντρωνόταν σε κάποια άσκοπα σημεία...
Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι δεν μου άρεσε.
Όσο για το 19 χρόνια μετά δεν με χάλασε καθόλου,απλά δεν μου άρεσε που δεν έγινε αναφορά στα επαγγέλματά τους.Τελικά τι έγινε ο Χάρι;Χρυσούχος;Παίκτης του Κούιντιτς;Τι; Η Ερμιόνη ,τόσο χαρισματική στα μαθήματα ,τι έγινε τελικά; Ήθελα να μάθω! Μόνο για τον Νέβιλ μάθαμε ότι έγινε καθηγητής. Για την Λούνα δεν έγινε καμιά αναφορά όμως
Όσο για το 19 χρόνια μετά δεν με χάλασε καθόλου,απλά δεν μου άρεσε που δεν έγινε αναφορά στα επαγγέλματά τους.Τελικά τι έγινε ο Χάρι;Χρυσούχος;Παίκτης του Κούιντιτς;Τι; Η Ερμιόνη ,τόσο χαρισματική στα μαθήματα ,τι έγινε τελικά; Ήθελα να μάθω! Μόνο για τον Νέβιλ μάθαμε ότι έγινε καθηγητής. Για την Λούνα δεν έγινε καμιά αναφορά όμως
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°8
v_g έγραψε:Εμένα τα προηγούμενα έξι μου άρεσαν περισσότερο...Δεν ξέρω αλλά στο 7 ένιωθα ότι πολλά κεφάλαια ήταν περιττά και επικεντρωνόταν σε κάποια άσκοπα σημεία...
+1
Θα μπροούσε να αναφέρει την επαγγελματική συνέχεια όλων των ηρώων και ιδιαίτερα αυτών του Στρατού του Ντάμπλντορ.
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°9
Το 7 δεν μου αρεσε και παρα πολυ.Το καλυτερο ηταν το 6,δεν ξερω γιατι αλλα οτν αρχιζω να το διαβαζω πορονομαι αγρια
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°10
Η Ρόουλινγκ έχει δώσει συνεντεύξεις που λέει τι απέγιναν οι ήρωες και τις έχω διαβάσει όλες. Γιατί δεν ψάχνετε λίγο κι εσείς άμα σας καίει τόσο πολύ η επιθυμία να μάθετε?
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°11
και αλλους τοσους που βγηκε στα αγγλικα..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
stela!!- Εκτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 323
Ημερομηνία εγγραφής : 26/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°12
Sev έγραψε:Η Ρόουλινγκ έχει δώσει συνεντεύξεις που λέει τι απέγιναν οι ήρωες και τις έχω διαβάσει όλες. Γιατί δεν ψάχνετε λίγο κι εσείς άμα σας καίει τόσο πολύ η επιθυμία να μάθετε?
Επειδή εγώ δεν έχω βρει τι έγιναν οι ήρωες ,μπορείς να πεις και σε μας τι έγιναν ο Χάρι,ο Ρον και η Ερμιόνη;
Ms Padfoot- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 5951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
- Δημοσίευση Ν°13
Ομολογουμενως το 7ο βιβλιο ηταν υπεροχο.....το καλυτερο απ ολα!Υπηρχε δραση,δυναμη παθος κ επιτελους η Ροουλινγκ καλυψε ολες τις αποριες που ειχαν δημιουργηθει κατα την διαρκεια αναγνωσης των υπολοιπων βιβλιων......Ακομα με εντυπωσιαζει το πως αυτη η γυναικα καταφερε να τα συνδιασει ολα τοσο τελεια....πως επλασε μια τοσο εντυπωσιακη ιστορια κ την χωρισε σε αρικτα συνδεδεμενα κομματια διασκορπιζοντας τα σε 7 αυτοτελη μερη....Μεγαλο μυαλο η Ροουλινγκ..Επισης σ αυτο το βιβλιο μ αρεσε η αλλαγη που επικρατουσε.....Η ιστορια μας πια δεν διαδραματιστηκε μεσα στα τειχη του Χογκουαρτς...παρολ αυτα τηρησε την παραδοση με την εμφανηση του Νταμπλντορ ακομα κ μετα τον θανατο του αφου καθε βιβλιο κλεινει με τον Νταμπλντορ να δεινει τις καταλληλες επεξηγησεις κ συμβουλες στον Χαρι.....Επιτελους ειδαμε τον Ρον να φιλα την Ερμιονη.....Οι θανατοι ηταν τραγικοι κ με εκαναν να δακρυσω απειρες φορες.....αλλα αυτοι ειναι που με εκαναν να λατρεψω αυτο το βιβλιο.....Τελος δεν μ ενδιαφερει να μαθω τι απεγιναν οι ηρωες κ τι συνεβη στο μελλον...θα προτιμουσα η Ροουλινγκ να τελειωνε το βιβλιο της αναφερομενη στο παρον...γιατι ετσι ξεκαθαριζει οτι δεν θα υπαρξει συνεχεια κατι που με συνθλιβει.....!
ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΗΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face?
How does it feel to accuse and to haze?
Now look at me, I'm not one of your kind,
And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you,
Don't you get that King Of Fools?
We don't mind your life is trite,
You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you,
We don't follow - King of Fools,
You're the blind who lead the blind.
...and I walk the wicked way!
Mischief Managed
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°14
Με κάλυψες απόλυτα!ms_padfoot!!! έγραψε:Ομολογουμενως το 7ο βιβλιο ηταν υπεροχο.....το καλυτερο απ ολα!Υπηρχε δραση,δυναμη παθος κ επιτελους η Ροουλινγκ καλυψε ολες τις αποριες που ειχαν δημιουργηθει κατα την διαρκεια αναγνωσης των υπολοιπων βιβλιων......Ακομα με εντυπωσιαζει το πως αυτη η γυναικα καταφερε να τα συνδιασει ολα τοσο τελεια....πως επλασε μια τοσο εντυπωσιακη ιστορια κ την χωρισε σε αρικτα συνδεδεμενα κομματια διασκορπιζοντας τα σε 7 αυτοτελη μερη....Μεγαλο μυαλο η Ροουλινγκ..Επισης σ αυτο το βιβλιο μ αρεσε η αλλαγη που επικρατουσε.....Η ιστορια μας πια δεν διαδραματιστηκε μεσα στα τειχη του Χογκουαρτς...παρολ αυτα τηρησε την παραδοση με την εμφανηση του Νταμπλντορ ακομα κ μετα τον θανατο του αφου καθε βιβλιο κλεινει με τον Νταμπλντορ να δεινει τις καταλληλες επεξηγησεις κ συμβουλες στον Χαρι.....Επιτελους ειδαμε τον Ρον να φιλα την Ερμιονη.....Οι θανατοι ηταν τραγικοι κ με εκαναν να δακρυσω απειρες φορες.....αλλα αυτοι ειναι που με εκαναν να λατρεψω αυτο το βιβλιο.....Τελος δεν μ ενδιαφερει να μαθω τι απεγιναν οι ηρωες κ τι συνεβη στο μελλον...θα προτιμουσα η Ροουλινγκ να τελειωνε το βιβλιο της αναφερομενη στο παρον...γιατι ετσι ξεκαθαριζει οτι δεν θα υπαρξει συνεχεια κατι που με συνθλιβει.....!
bellatrix37- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 27
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
ήταν πολύ ωραίο βιβλίο που είχε λίγο ή πολύ από όλα και δράση και μυστήριο και αγάπη και φιλια........
μονο που κάτι δεν μου άρεσε στο τέλος και στη μέση της ιστορίας νομίζω έκανε λιγάκι κοιλία.
επιπλέον μελέτησα την απάντηση του Dumbledore στον Harry και νομίζω πως δεν ήταν απόλυτα σαφής....
τέσπα είναι το 2ο αγαπημένο μου!
μονο που κάτι δεν μου άρεσε στο τέλος και στη μέση της ιστορίας νομίζω έκανε λιγάκι κοιλία.
επιπλέον μελέτησα την απάντηση του Dumbledore στον Harry και νομίζω πως δεν ήταν απόλυτα σαφής....
τέσπα είναι το 2ο αγαπημένο μου!
Magical Identity
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
- Δημοσίευση Ν°16
Παντα ετσι ειναι ο Νταμπλντορ...μασαει τις απαντησεις του κ περιμενει τον Χαρι να τις ανακαλυψει μονος του!
And walk the wicked way!
Mischief Managed
e-voula- Τεταρτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 132
Ημερομηνία εγγραφής : 05/01/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°17
Το 7ο είναι το αγαπημένο μου αν και δεν το έχω διαβάσει στα ελληνικά,μόνο στα αγγλικά.
Επιπλέον,συμφωνώ με όλους σας αν και δεν αναφέρατε ένα πολύ αξιοσημείωτο:
Η Ρόουλινγκ αντιμετώπιζε ένα μεγάλο δίλημμα για το αν θα επιζήσει ο Χάρι ή ο Βόλντεμορτ.
Έτσι αποφάσισε να δείξει ότι θα πέθαινε ο Χάρι σε ένα σημείο,αφού πήγε να παραδοθεί μόνος του,αλλά μετά το ανέτρεψε.
Πιστεύω ότι αυτό το σημείο ήταν το καλύτερο που υπήρχε στο βιβλίο,αλλιώς -για μένα τουλάχιστον- θα ήταν προβλέψιμο το τέλος.
Έτσι έδινε και μια νότα στυλ: "Μήπως τελικά δεν ζήσει ο Χάρι;"
Επιπλέον,συμφωνώ με όλους σας αν και δεν αναφέρατε ένα πολύ αξιοσημείωτο:
Η Ρόουλινγκ αντιμετώπιζε ένα μεγάλο δίλημμα για το αν θα επιζήσει ο Χάρι ή ο Βόλντεμορτ.
Έτσι αποφάσισε να δείξει ότι θα πέθαινε ο Χάρι σε ένα σημείο,αφού πήγε να παραδοθεί μόνος του,αλλά μετά το ανέτρεψε.
Πιστεύω ότι αυτό το σημείο ήταν το καλύτερο που υπήρχε στο βιβλίο,αλλιώς -για μένα τουλάχιστον- θα ήταν προβλέψιμο το τέλος.
Έτσι έδινε και μια νότα στυλ: "Μήπως τελικά δεν ζήσει ο Χάρι;"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°18
εγω πιστευω οτι ηθελε να τον σκοτωσει για να του δοσει εναν τιμημενο,λατρεμενο θανατο που του αρμοζει.....αλλα επειδη ειναι ο ηρωας των βιβλιων της,που της εχουν φερει τοσα πλουτη κ δοξα,κ επειδη τον αγαπαει παααααρα πολυ δεν μπορουσε να τον σκοτωσει.... καρδια της παλευε με την λογικη....κ για να τις ικανοποιησει κ της 2 σκοτωσε κ ξαναζωντνεψε τον χαρι...!Ουτως η αλλος επρεπε να διατηρησει το ρητο που απεδιδαν ολοι στον χαρι...(το αγορι που επεζησε...)
And walk the wicked way!
Mischief Managed
Rose Black- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5111
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Είχες πει θα με θυμασαι.. Θυμασαι;;;
- Δημοσίευση Ν°19
Λοιπόν....Ποιοι θάνατοι σας στεναχώρησαν παρεσσότερο?
Tonks15- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 520
Ημερομηνία εγγραφής : 13/01/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°20
Του Φρεντ,της Τονκς,του Λούπιν και του Σνέϊπ!μεγάλο σπάσιμο!
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°21
Tonks15 έγραψε:Του Φρεντ,της Τονκς,του Λούπιν και του Σνέϊπ!μεγάλο σπάσιμο!
Συμφωνω απολυτως κ προσθετω Ντομπι...
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
wizard- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 51
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°22
Για τους Fred Tonks Lupin συμφωνώ και γώ.
Όσο για τον Snape δε θα 'λεγα οτι στεναχωρήθηκα και πολύ γιατί πρώτα πέθανε και μετά ξεκαθαρίστηκε το αν ήταν κακός ή οχι και, κυρίως, γιατί ήταν το καλύτερο τέλος για τον χαρακτήρα
Όσο για τον Snape δε θα 'λεγα οτι στεναχωρήθηκα και πολύ γιατί πρώτα πέθανε και μετά ξεκαθαρίστηκε το αν ήταν κακός ή οχι και, κυρίως, γιατί ήταν το καλύτερο τέλος για τον χαρακτήρα
31: O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ
69: O Τσακ Νόρις μόλις γεννήθηκε πήδηξε την πρώτη νοσοκόμα που είδε. Ήταν ο πρώτος της... ήταν η τρίτη του.
78: Φήμες θέλουν τον Τσακ Νόρις να σκοτώνει τον Voldemort στο 7ο βιβλίο του Χάρι Πότερ με μια στριφογυριστή κλωτσιά.
196: Μια φορά ο Τσακ Νόρις έκλασε και η Αμερική είχε φυσικό αέριο για 2 χρόνια
Laluna- Πρωτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10
Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°23
Όχι τοσο του Φρεντ, αλλα κριμα για τον μικρουλη Τεντ να χασει τους γονεις του σαν τον Χαρι... Οπότε σιγουρα του Λουπιν και της Τονκς. Ο δε Σνειπ, αν δεν πεθαινε δε θα μαθαιναμε την πασα αληθεια. Οταν όμως διαβασα την αληθεια...μ'εστειλε αδιαβαστη!
Hermione luna- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 806
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°25
σοζ αλλα εγω δεν καταλαβα κατι πως πεθανε ο βολτερμοτ.πως χτυπυθικε απο την καταρα του? :?: