από anthian9 Σαβ Μάης 28, 2011 1:42 pm
Arcturus Regulus Black έγραψε: anthian9 έγραψε:
Ζέφη Ζευγολατάκου λέγεται.
Την ξέρω
...βασικα την εχω ακουστά
Θα την βρεις και στα λεξικά στο λήμμα 'καλύτερος,-η,-ο"
Ασχολίαστο
Στη Γ να πας στον Πατήλα στο Δεσποτικό πάντως
...εμαθα οτι δεν εχω μάθει ποτέ κ όχι μόνο για μαθηματικά
He is the best ...χωρίς πλάκα
Και η γεωμετρία ειναι φοβερηηηη δεν θελω αντιρρήσειςςςςςςςςς
^Ναι αληθεια ειναι.Στα Αγγλικά τα χα παίξει στο πτυχιο.
Ευτυχως το πήρα
1ο κουότ: Είναι πάρα πάρα πολύ καλή και γράφω όλο 20άρια. Γενικά δεν έχει μείνει κανείς δυσαρεστημένος από αυτή. Την πρώτη μέρα ίσως να σε τρομάξει, γιατί σου βάζει πάααρα πολλές ασκήσεις και τρομάζεις. Την έχω τρία χρόνια τώρα και I swear, τα 'χα κάνει πάνω μου στην Β' Γυμνασίου.
2ο κουότ΅: Μα είναι τέλεια.
Κοίτα, τον ξέρω τον Πατήλα όλοι εκεί πάνε(και 2 φίλες μου αλλά τους κάνει ένας άσχετος), αλλά αυτός κάνει μόνο Κατεύθυνση της Γ' ποιο το νόημα να 'χει το όνομα το φροντιστήριο και να κάνει μόνο στην Γ; Ποιός είσαι δηλαδή; Καλά το έφτιαξες το φροντιστήριο και του χτισες την φήμη, δούλεψέ το κιόλας όμως. Τάχα συμπληρώνουν ώρες έτσι.
Και δεν είναι μόνο αυτός στα Τρίκαλα... και ο Μπουλογιώργος έκθεση στα τρίκαλα πάλι τα ίδια, Ο Ζησόπουλος στον Ηράκλειτο το ίδιο... Ο Ζαχαράκης Ηράκλειτο φέτος πρώτη φορά μετά από χρόνια έκανε Α' Λυκείου!
Δεν λέω πως δεν είναι καλοί, μια χαρά είναι, αλλά πολύ μούρη ρε παιδί μου.
σαν να βαριούνται ένα πράγμα, σαν να μην καταδέχονται.
Το 'χουμε αυτό το φάτσι μάρε στην Θεσσαλία.(=για όσους δεν ξέρουν, το φαίνεσθαι)
Δεν αντιλέγω για την γεωμετρία, αλλά μπορεί να σου σπάσει το κεφάλι. Αν θέλουν να σου βάλουν δυσκολα, μπορούν να ρίξουν το 80% κάτω απ' την βάση.