Μόλις μπει ο υπεύθυνος διαχειριστής (Gellert) θα σε βάλει και θα σου στείλει κουκουβάγια με το αποτέλεσμα!
+63
Sofia Snow
Severus John Snape
Evie Frye
Magic Is Might
Katherine Black
Severus.Snape
Mr. Ollivander
Violleta Black
@RtVaVa
Roxanne Derwent
Ignotus Peverell
Eloise Prewett
Gellert
Venam Artis
Con Black
Nethiel
Minerva McGonagall
Beatrice Baudelaire
Sheldon Cooper
Maria Granger
Vindictus Viridian
Cassandra Black
Morgan le Fay
Romilda Vane
Amycus
Aurora Sinistra
Druella Black
Nearly Headless Nick
Leonie Vernier
Clary Fray
Alviva Black
Imperio
Ariana Lestrange
elliza
Phineas Nigellus Black
Bella Black
Lydia Granger
-Moony
Fleur Delacour
Dimitra Peverell
Laverne de Montmorency
Eleanna Lovegood
Alicia Spinnet
Maria Lovegood
Isabelle Lightwood
Cassiopeia Black
Hecate
Mysterious Wizard
Hermione Granger.
Jace Wayland
Phyllida Spore
Maria-Mia Granger
Andros the Invincible
SiMoS
Lily Luna Potter
Elohim Meth
radiopalmos
Tom Marvolo Riddle
Berenice
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
anthian9
Madame Maxime
67 απαντήσεις
Γενική Συζήτηση
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°701
Απ: Γενική Συζήτηση
Είσαι στο τοπικ της γενικής συζήτησης του στεκιού των μαθητών μην παίζεις με τον πόνο μας και εμείς θα περιμένουμε ένα μήνα για τα αποτελέσματα από τις πανελλήνιες αλλα δεν κάνουμε έτσι.
Μόλις μπει ο υπεύθυνος διαχειριστής (Gellert) θα σε βάλει και θα σου στείλει κουκουβάγια με το αποτέλεσμα!
meet me in montauk
Carl
Venam Artis- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 443
Ημερομηνία εγγραφής : 16/05/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: In the end, who's gonna tell your story?
- Δημοσίευση Ν°702
Μωρέ, το ξέρω, αλλά είπα να σας σπάσω κι εσάς λίγο τα νεύρα.. :p
The best things in life, come with a price..
The star that burnt so bright, faded the fastest..
We're bored to death in heaven
And all alone in hell
We only want to be ourselves
And all alone in hell
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°703
Χρυσό μου.
meet me in montauk
Carl
Venam Artis- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 443
Ημερομηνία εγγραφής : 16/05/2013
Magical Identity
Today's thought: In the end, who's gonna tell your story?
- Δημοσίευση Ν°704
Ναι, κι εγώ σας αγαπαώ.. :p
The best things in life, come with a price..
We're bored to death in heaven
And all alone in hell
And all alone in hell
Con Black- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 818
Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°705
Phineas(δεν θυμάμαι όνομα)πώς τα πήγες;
_
- Σπόιλερ:
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°706
Να ρωτησω παιδια. Έχει κανεις μήπως καποιον αναλυτικο πίνακα των μοναδων του S.I με τις δυναμεις του δέκα;
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°707
Δημήτρη κάτι τέτοιο;
*
*
*
*
*
*
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°708
Eισαι θεός
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Eloise Prewett- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18127
Ημερομηνία εγγραφής : 27/08/2010
Magical Identity
Today's thought: “Don't take me home until I'm drunk. Very drunk indeed!”♥
- Δημοσίευση Ν°709
Επειδη ξεκίνησε η χρονιά έχω αρχίσει να αγχώνομαι με το γεγονός οτι δεν εχω κανένα αγχος(!) θέλω να μου πείτε αν κανω καλά που είμαι χαλαρή ή όχι, και αν θα προλάβω να βγάλω ύλη με ρυθμους διαβασματος των 2 ωρών την ημέρα (προς το παρόν).
Στην υλη βρισκομαι: μαθηματικα κατευθυνσης στα όρια, φυσικη κατεύθυνσης εχω τελειωσει ταλαντωσεις και μηχανικη μεχρι ΑΔΜΕ, χημεια τελειωσα το πρωτο κεφαλαιο, βιολογια γενικης εχω μαθει το τριτο αλλα δεν εχω κανει ασκησεις και στην βιολογια κατευθυνσης ειμαι στην περιεργη φαση του οτι την εβγαλα πέρυσι αλλα πρέπει να την ξαναπερασω ολη απο την αρχη.
Σημείωση: δεν εχω κάποιον στόχο για σχολή και δεν βρίσκω κανένα κίνητρο για να διαβασω! Ειμαι φλου.
Στην υλη βρισκομαι: μαθηματικα κατευθυνσης στα όρια, φυσικη κατεύθυνσης εχω τελειωσει ταλαντωσεις και μηχανικη μεχρι ΑΔΜΕ, χημεια τελειωσα το πρωτο κεφαλαιο, βιολογια γενικης εχω μαθει το τριτο αλλα δεν εχω κανει ασκησεις και στην βιολογια κατευθυνσης ειμαι στην περιεργη φαση του οτι την εβγαλα πέρυσι αλλα πρέπει να την ξαναπερασω ολη απο την αρχη.
Σημείωση: δεν εχω κάποιον στόχο για σχολή και δεν βρίσκω κανένα κίνητρο για να διαβασω! Ειμαι φλου.
Soooooo happy.
- :.:
Only entropy comes easy.
Vindictus Viridian- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 17209
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2009
Magical Identity
Today's thought: σημασία δεν έχει το τι κάνεις αλλα το πως και γιατί το κάνεις
- Δημοσίευση Ν°710
Εγώ είμαι της θεωρητικής...σου απαντώ μόνο και μόνο επειδή πέτυχες το ακριβές ωράριο
Διάβαζα δύο ώρες την ημέρα...στην σχολή που ήθελα μπήκα. Αλλά είναι δύσκολο να σου απαντήσει ο οποιοσδήποτε γιατί το πόσο διάβασμα χρειάζεται κάποιος εξαρτάται από τον ίδιο τον άνθρωπο (πόσο χρόνο χρειάζεται να καταλάβει κάτι, να αποστηθίσει κτλ κτλ) και από το τι στόχο έχει...αν στόχος ας πούμε είναι μια σχολή που θέλει 2000 μόρια (δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον...υπήρχαν πάντως) έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται καθόλου διάβασμα σε όποια κατεύθυνση και να είσαι....αν μία σχολή θέλει 19.000 μόρια με το δίωρο δεν την βγάζεις σίγουρα...οπότε πρώτα μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις τον στόχο...των θετικών επιστημών θα συμβουλεύσουν καλύτερα μάλλον. (Ε Αρκτούρε; )
Διάβαζα δύο ώρες την ημέρα...στην σχολή που ήθελα μπήκα. Αλλά είναι δύσκολο να σου απαντήσει ο οποιοσδήποτε γιατί το πόσο διάβασμα χρειάζεται κάποιος εξαρτάται από τον ίδιο τον άνθρωπο (πόσο χρόνο χρειάζεται να καταλάβει κάτι, να αποστηθίσει κτλ κτλ) και από το τι στόχο έχει...αν στόχος ας πούμε είναι μια σχολή που θέλει 2000 μόρια (δεν ξέρω αν υπάρχουν πλέον...υπήρχαν πάντως) έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται καθόλου διάβασμα σε όποια κατεύθυνση και να είσαι....αν μία σχολή θέλει 19.000 μόρια με το δίωρο δεν την βγάζεις σίγουρα...οπότε πρώτα μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις τον στόχο...των θετικών επιστημών θα συμβουλεύσουν καλύτερα μάλλον. (Ε Αρκτούρε; )
We are the hot ghosts of HarryWorld
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°711
Βασικά στην ύλη μια χαρά είσαι σε όλα
Εγώ διάβαζα περίπου 2-4 ώρες ανάλογα τη μέρα με pc ανοιχτό γτ με βολεύει, δεδομένου ότι είχα από 3 μέχρι 5 ώρες τη μέρα φροντιστήριο οπότε παραπάνω δεν πήγαινε έτσι κ αλλιώς. Παραπάνω(καμια ώρα) μόνο σε μέρες που ίσως είχα διαγώνισμα στο σχολείο ή στο φροντ. Σάββατα συνήθως δε διάβαζα εκτός αν έδινα βιολογία την κυριακή που είναι θεωρητικό. Αν έδινα τπτ άλλο δε διάβαζα Αλλά έκανα και ασκήσεις στα διαλείμματα στο σχολείο για να τελειώνω και έκανα και εξωσχολικά διάφορα στο νετ, κυρίως μαθηματικά-φυσική.
Εγώ διάβαζα περίπου 2-4 ώρες ανάλογα τη μέρα με pc ανοιχτό γτ με βολεύει, δεδομένου ότι είχα από 3 μέχρι 5 ώρες τη μέρα φροντιστήριο οπότε παραπάνω δεν πήγαινε έτσι κ αλλιώς. Παραπάνω(καμια ώρα) μόνο σε μέρες που ίσως είχα διαγώνισμα στο σχολείο ή στο φροντ. Σάββατα συνήθως δε διάβαζα εκτός αν έδινα βιολογία την κυριακή που είναι θεωρητικό. Αν έδινα τπτ άλλο δε διάβαζα Αλλά έκανα και ασκήσεις στα διαλείμματα στο σχολείο για να τελειώνω και έκανα και εξωσχολικά διάφορα στο νετ, κυρίως μαθηματικά-φυσική.
*
*
*
*
*
*
Eloise Prewett- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°712
Συγνώμη δηλαδή, είμαι 17 και πρέπει να ξέρω τι θέλω; ΝΑΙ ΚΟΣΜΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ! Δηλαδή τι μου λες; Αν δεν εχω στοχο, πάει;Ghost Chickos έγραψε:...αν μία σχολή θέλει 19.000 μόρια με το δίωρο δεν την βγάζεις σίγουρα...οπότε πρώτα μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις τον στόχο...των θετικών επιστημών θα συμβουλεύσουν καλύτερα μάλλον. (Ε Αρκτούρε; )
Εσυ μην προτείνεις πρόγραμμα που ολη μερα διαβαζες-μιλουσες-ποσταρες-ελυνες ασκησεις ταυτοχρονα. Ενας φυσιολογικός ανθρωπος τι πρέπει να κανει; Και εσυ για το στόχο τι εχεις να πεις; Ειναι τοσο απαραίτητος;Arcturus Regulus Black έγραψε:Βασικά στην ύλη μια χαρά είσαι σε όλα
Soooooo happy.
Only entropy comes easy.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°713
*χεράκι, να πώ;* μου φαίνεται απολύτως λογικό να μην ξέρεις τι θέλεις να κάνεις στην υπόλοιπη ζωή σου. Είσαι 17. Γνωρίζω εξαιρετικά άτομα που είναι 30 και δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στην υπόλοιπη ζωή τους. Το βρίσκω φυσιολογικό.
Για το αν είναι σημαντικό να θέσεις ή όχι στόχο στην Γ' Λυκείου δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσω.
Για το αν είναι σημαντικό να θέσεις ή όχι στόχο στην Γ' Λυκείου δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να απαντήσω.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°714
Σου είπα εγώ να θέσεις οπωσδήποτε στόχο αλλιώς πάει; Εγώ σου είπα πως για να σε συμβουλεύσει κάποιος πρέπει να γνωρίζει τι στόχο έχεις...αν δεν έχεις (πράγμα καθόλου αφύσικο) δεν μπορεί κανείς να το κάνει...Δεν είναι απαραίτητο να βρεις από τώρα τι θες να κάνεις στην ζωή σου...αλλά τι να σου πουν οι άλλοι εδώ μέσα; Διάβαζε όλη μέρα ή μην διαβάζεις καθόλου; Με κριτήριο τι;
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°715
Δεν έχεις κατασταλάξει καθόλου τι θέλεις να κάνεις; Έστω και μια ευρύτερη κατηγορία σχολών;
Μπορεί να μη χρειάζεται να θέσεις στόχο συγκεκριμένο από τώρα αλλά σε κάθε περίπτωση οι πανελλήνιες είναι μια τεράστια ευκαιρία που ουσιαστικά σε οδηγεί, μέσα από τη σχολή που θα επιλέξεις, στο τι θα κάνεις στο μέλλον. Για παράδειγμα αν περάσεις Γεωγραφία (εντελώς τυχαία) και στα 25 σου βρεις το στόχο που θέλεις και είναι να γίνεις νοσηλεύτρια, σκέψου ότι για να τον επιτύχεις πόσο πίσω θα είσαι χρονικά-επαγγελματικά και οι περισσότεροι ούτε που θα το σκέφτονταν να ξανακάνουν όλο το δρόμο από την αρχή. Απλά συνεχίζουν κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σπούδασαν είτε τους ικανοποιεί περισσότερο είτε όχι.
Δεν καθορίζουν οι πανελλήνιες τη ζωή μας αλλά μας αρέσει ή όχι την επηρεάζουν είτε ασχοληθούμε με το αντικείμενο της σχολής μας είτε δεν πάμε καν πανεπιστήμιο κτλ. Εγώ θα έλεγα να τα πας όσο καλύτερα μπορείς τώρα, και μόλις τελειώσουν οι πανελλήνιες να δεις χωρίς άγχος σε ποιες σχολές έχεις έστω και μικρή κλίση, ακόμα και αν δε σ αρέσουν εντελώς παίρνοντας συμβουλές και από τους δικούς σου. Αν τελικά αποφασίσεις να μην πας καν, δική σου επιλογή αλλά μέχρι τότε έχεις δρόμο. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του έτους κάπου θα κατασταλάξεις έστω και μερικώς
Μπορεί να μη χρειάζεται να θέσεις στόχο συγκεκριμένο από τώρα αλλά σε κάθε περίπτωση οι πανελλήνιες είναι μια τεράστια ευκαιρία που ουσιαστικά σε οδηγεί, μέσα από τη σχολή που θα επιλέξεις, στο τι θα κάνεις στο μέλλον. Για παράδειγμα αν περάσεις Γεωγραφία (εντελώς τυχαία) και στα 25 σου βρεις το στόχο που θέλεις και είναι να γίνεις νοσηλεύτρια, σκέψου ότι για να τον επιτύχεις πόσο πίσω θα είσαι χρονικά-επαγγελματικά και οι περισσότεροι ούτε που θα το σκέφτονταν να ξανακάνουν όλο το δρόμο από την αρχή. Απλά συνεχίζουν κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σπούδασαν είτε τους ικανοποιεί περισσότερο είτε όχι.
Δεν καθορίζουν οι πανελλήνιες τη ζωή μας αλλά μας αρέσει ή όχι την επηρεάζουν είτε ασχοληθούμε με το αντικείμενο της σχολής μας είτε δεν πάμε καν πανεπιστήμιο κτλ. Εγώ θα έλεγα να τα πας όσο καλύτερα μπορείς τώρα, και μόλις τελειώσουν οι πανελλήνιες να δεις χωρίς άγχος σε ποιες σχολές έχεις έστω και μικρή κλίση, ακόμα και αν δε σ αρέσουν εντελώς παίρνοντας συμβουλές και από τους δικούς σου. Αν τελικά αποφασίσεις να μην πας καν, δική σου επιλογή αλλά μέχρι τότε έχεις δρόμο. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του έτους κάπου θα κατασταλάξεις έστω και μερικώς
*
*
*
*
*
*
Eloise Prewett- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°716
Και εμένα φυσιολογικό μου φαίνεται. Μα όλοι, ακόμα και τα πιο σούργελα, έχουν εναν στόχο. Εγώ τίποτα και δεν με βλέπω να αποφάσιζω σύντομα.anthian9 έγραψε:*χεράκι, να πώ;* μου φαίνεται απολύτως λογικό να μην ξέρεις τι θέλεις να κάνεις στην υπόλοιπη ζωή σου. Είσαι 17. Γνωρίζω εξαιρετικά άτομα που είναι 30 και δεν ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στην υπόλοιπη ζωή τους. Το βρίσκω φυσιολογικό.
Βασικά, αυτο που με σκοτώνει ειναι οτι μου λένε, να περάσεις σε μια καλή σχολή γιατι σου δίνει περισσότερες προοπτικές. Αυτο πιστεύω πως είναι εντελώς άσχετο και οτι δεν εχει νοημα να σπαταλήσω τοσα χρονια καπου για τις προοπτικές, ενώ μπορει να θελω κάτι άσχετο.
Μα έθεσα το κριτήριο, να βγάλω την ύλη αξιοπρεπώς θέλω.Vindictus Viridian έγραψε:Σου είπα εγώ να θέσεις οπωσδήποτε στόχο αλλιώς πάει; Εγώ σου είπα πως για να σε συμβουλεύσει κάποιος πρέπει να γνωρίζει τι στόχο έχεις...αν δεν έχεις (πράγμα καθόλου αφύσικο) δεν μπορεί κανείς να το κάνει...Δεν είναι απαραίτητο να βρεις από τώρα τι θες να κάνεις στην ζωή σου...αλλά τι να σου πουν οι άλλοι εδώ μέσα; Διάβαζε όλη μέρα ή μην διαβάζεις καθόλου; Με κριτήριο τι;
Δεν θα το έλεγα δεδομένου οτι το καλοκαίρι ήμουν στο τσακ να αλλάξω κατεύθυνση προς θεωρητική γιατι μου φανηκε ωραίο να γινω αρχαιολόγος. Και οτι σε καποια στιγμή σκέφτηκα να μην δώσω καν πανελλήνιες!Arcturus Regulus Black έγραψε:Δεν έχεις κατασταλάξει καθόλου τι θέλεις να κάνεις; Έστω και μια ευρύτερη κατηγορία σχολών;
Αυτό ειναι που με αγχώνει. Ήδη φοβάμαι οτι δεν ζω τη ζωή μου στο μέγιστο, δεν θέλω να χασω κι αλλα χρόνια διαβάζοντας για κατι που δεν θα κανω.Arcturus Regulus Black έγραψε:
Αυτό προσπαθώ να κανω, αλλα ξέρεις πως είναι. Όταν ο άλλος εχει στόχο την ιατρική, ξεσκίζεται για να την πιάσει. Για μένα το να λέω θα παω οσο καλύτερα μπορώ, νομίζω δεν φτάνει για μια σχολή τετοιου επιπέδου για παράδειγμα. Και δυστυχώς οταν λες "οκ εγω θελω να περάσω εκει, με τα 15 χιλιάδες, θα είμαι χαλαρά αφου το'χω σιγουρα" επαναπαύεσαι και δεν γραφεις ούτε τόσο.Arcturus Regulus Black έγραψε: Εγώ θα έλεγα να τα πας όσο καλύτερα μπορείς τώρα, και μόλις τελειώσουν οι πανελλήνιες να δεις χωρίς άγχος σε ποιες σχολές έχεις έστω και μικρή κλίση, ακόμα και αν δε σ αρέσουν εντελώς παίρνοντας συμβουλές και από τους δικούς σου. Αν τελικά αποφασίσεις να μην πας καν, δική σου επιλογή αλλά μέχρι τότε έχεις δρόμο. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος του έτους κάπου θα κατασταλάξεις έστω και μερικώς
Για αυτό ειμα τόσο μπερδεμένη με τους στόχους. Καποιες στιγμές νομιζω οτι ειναι ΟΛΑ ΜΑΤΑΙΑ.
Soooooo happy.
Only entropy comes easy.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°717
Στόρι οφ μάη λάηφ. Όταν πάτωσα στις πανελλαδικές μέσα στην σαστιμάδα μου, ούτε που με ένοιαξαν τα νεύρα των γονιών μου. Τώρα όμως μου τη σπάει γιατί μου το βαράνε ακόμα, και κατάλαβα πως είσαι τυχερός να ξέρεις τι θέλεις στα 20 σου, όχι στα 17 σου.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°718
^Εγώ θα σου πρότεινα να διαβάζεις τόσο,όσο θεωρείς εσύ πως πρέπει και πως αποδίδει το διαβασμά σου.Δηλαδή αν διαβάζεις δυο ώρες και γράφει ξερω'γω 19 τότε είναι οκ.Αλλά αν διαβάζεις δυο ώρες και γράφεις 13 τότε ίσως θα έπρεπε να αυξήσεις τις ώρες.
Xάρη τι πέρασες αν επιτρέπεται?
Xάρη τι πέρασες αν επιτρέπεται?
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°719
A δεν επιτρέπεται όχι
Ιστορικό Αρχαιολογικό
Ιστορικό Αρχαιολογικό
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°720
Vindictus Viridian έγραψε:A δεν επιτρέπεται όχι
Ιστορικό Αρχαιολογικό
Σε ποια πόλη?
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°721
Εδώ στα Γιάννενα
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
"Τι σου κάνω Λίλα μου!"
- Chost Chickos
Ignotus Peverell- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 17697
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°722
Ξερουμαι κατι συγκεκριμενο και σιγουρο περι απεργιών ?
- Durmstrang:
Roxanne Derwent- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 15667
Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°723
Γτφ είναι το νέο σχολείο;
Ημερομηνία εγγραφής : 04/01/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°724
Nομίζω οτι και καλα εχει να κανει με το δημοτικό και γίνεται απο 6 ώρες 7 ! Νομίζω πάντα..
- Durmstrang:
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°725
Το νεο σύστημα για το Λύκειο
- Σπόιλερ:
- μου αρέσει.