- Σπόιλερ:
- Σπαμαρουμεεε
+51
Pansy Parkinson
Laura Mandley
Gellert
didaki
Mysterious Wizard
Ariana Lestrange
The Sorting Hat
Perenelle Flamel
Alicia Spinnet
Lucy Weasley
Αstοria Greengrass
RemousLoupin
Nearly Headless Nick
Phyllida Spore
Hermione Black
Phineas Nigellus Black
Sirius Black
Andros the Invincible
Dimitris el Mago Secreto
Rea
Elohim Meth
Hecate
Fleur Delacour
FLEUR258
Arcturus Regulus Black
SiMoS
Jace Wayland
Ernest Flitwick
Maria-Mia Granger
elliza
Lily Luna Potter
Merlin the Great
Berenice
Sylvie Lovegood
anthian9
Madame Maxime
Imperio
Orion Black
Sorazal the Erised
Andromeda Black
Clary Fray
Leonie Vernier
Morgan le Fay
Helena Ravenclaw
Amelia Blackfoot
Amycus
Maria Lovegood
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Minerva McGonagall
FoNikos21
55 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°701
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Οκ
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°702
Όποιος απειλήσει τα φρύδια του Νίκου, έχει να κάνει μαζί μου.
Για το Λευτέρη δε χρειάζεται να πω πολλά πράγματα. Είναι το πιο καμμένο, κινούμενο ον που έχω συναντήσει. Δεν περίμενα να τον συμπαθήσω ούτε να γελάσω τόσο πολύ μαζί του. Κάνει τις καλύτερες αγκαλίτσες-υπερπαραγωγή και πραγματικά... είναι το κάτι άλλο αυτός ο άνθρωπος. Κρίμα που δεν πέρασα 2146514651 ώρες μαζί του.
Τον Δημήτρη πάλι τον είδα πόσα; 8 λεπτά; Κάνει όμως τις πιο γλυκιές αγκαλιές και η φωνή του μπορώ να πω πως παίρνει 10 με τόνο. Πρέπει οπωσδήποτε, οπωσδήποτε να τον ξαναδώ.
Η Ρέα, είναι πιο ψηλή απ' ό,τι περίμενα. Ναι, ξέρω είναι παράξενο σχόλιο αλλά είναι πιο ψηλή απ' ό,τι περίμενα! Όλο μπούρου μπούρου αυτή η κοπέλα. Η Ρέα έχει τρομερή ενέργεια, μπορεί να συζητήσεις μαζί της για πάααααααρα πολλά πράγματα και θυμάται λατινικά κείμενα απ' έξω.- Θα ήθελα να πάω για πόκι μαζί της.
Για το Λευτέρη δε χρειάζεται να πω πολλά πράγματα. Είναι το πιο καμμένο, κινούμενο ον που έχω συναντήσει. Δεν περίμενα να τον συμπαθήσω ούτε να γελάσω τόσο πολύ μαζί του. Κάνει τις καλύτερες αγκαλίτσες-υπερπαραγωγή και πραγματικά... είναι το κάτι άλλο αυτός ο άνθρωπος. Κρίμα που δεν πέρασα 2146514651 ώρες μαζί του.
Τον Δημήτρη πάλι τον είδα πόσα; 8 λεπτά; Κάνει όμως τις πιο γλυκιές αγκαλιές και η φωνή του μπορώ να πω πως παίρνει 10 με τόνο. Πρέπει οπωσδήποτε, οπωσδήποτε να τον ξαναδώ.
Η Ρέα, είναι πιο ψηλή απ' ό,τι περίμενα. Ναι, ξέρω είναι παράξενο σχόλιο αλλά είναι πιο ψηλή απ' ό,τι περίμενα! Όλο μπούρου μπούρου αυτή η κοπέλα. Η Ρέα έχει τρομερή ενέργεια, μπορεί να συζητήσεις μαζί της για πάααααααρα πολλά πράγματα και θυμάται λατινικά κείμενα απ' έξω.- Θα ήθελα να πάω για πόκι μαζί της.
C. Addicts for the win.
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°703
Την επόμενη φορά θα 'ρθω με ξυλοπόδαρα.
Τολμάς και μιλάς ΕΣΥ για μπούρου μπούρου; ΕΣΥ; Θα 'πρεπε να ντρέπεσαι ρε!
Ξεμπέρδεψε με τις πανελλήνιες και θα πάμε και για πόκυ και για μαραθώνιο anime.
Τολμάς και μιλάς ΕΣΥ για μπούρου μπούρου; ΕΣΥ; Θα 'πρεπε να ντρέπεσαι ρε!
Ξεμπέρδεψε με τις πανελλήνιες και θα πάμε και για πόκυ και για μαραθώνιο anime.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°704
Εγώ πιάνω το μπούρου μπούρου στο ταμπού.
It's a deal!
It's a deal!
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°705
Τα πράγματα που λες στο ταμπού δεν περιγράφονται. Άσ'το καλύτερα, θα μας κόψει το ραδιοτηλεοπτικό. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλίζα και για την Νικόλ.
Τον άκυρο που μας μίλησε στον ηλεκτρικό ενώ περιμέναμε με την Εκάτη τον θυμάσαι;
Τον άκυρο που μας μίλησε στον ηλεκτρικό ενώ περιμέναμε με την Εκάτη τον θυμάσαι;
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°706
Δεν είπα τίποτα χυδαίο ή πονηρό στο ταμπού.
- Σπόιλερ:
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°707
"Όχι, καμία σχέση, αλλά η κοπέλα από εδώ παίζει πιάνο άμα ενδιαφέρεσαι "
ΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιι, λες και ψέματα!
Όλοι πρέπει να παίξετε ταμπού με τη Λίζα. ΟΛΟΙ όμως!
Ξέρει σίγουρα να περιγράφει πολύ καλά.
ΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιι, λες και ψέματα!
Όλοι πρέπει να παίξετε ταμπού με τη Λίζα. ΟΛΟΙ όμως!
Ξέρει σίγουρα να περιγράφει πολύ καλά.
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°708
Madame Maxime έγραψε:Τον Δημήτρη πάλι τον είδα πόσα; 8 λεπτά; Κάνει όμως τις πιο γλυκιές αγκαλιές και η φωνή του μπορώ να πω πως παίρνει 10 με τόνο. Πρέπει οπωσδήποτε, οπωσδήποτε να τον ξαναδώ.
Ωω και εγώ τον είδα τόσο λίγο,αλλά θέλω απλά να πω ενα δημόσιο ευχαριστώ για αυτή την γλυκιά αγκαλιά που με έκανε.
(Το ταμπού με την Λίζα όντως είναι απόλαυση. Αλλά σε αγχώνει και ας μην παίζεις με χρόνο )
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Maria Lovegood- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19672
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: Touching the starlight....
- Δημοσίευση Ν°709
Phineas Nigellus Black έγραψε:Λοιπόν ας γράψω για το χθεσινό μύτινγκ
Και που λέτε ξεκινάω κατα τις 5:30 απο το σπίτι μου παίρνω το λεωφορείο για Πυλαία και φτάνω στην στάση απο την οποία έρχονται και με παίρνει η μάνα της κώνεις και η κώνει. Σε ένα λεπτό φτάνουμε σπίτι (δίπλα ήταν το σπίτι :Ο απλά επειδή είναι πολύ τσέτλεμεαν δεν ήθελαν να περπατάω μεσ'το κρύο *τι καλοί *) Φτάνουμε λοιπόν στο σπίτι και τότε είναι που βλέπω για πρώτη φορά απο κοντά, γκες χου τον φίλιους φλίτγουικ (επίσης εκεί ήταν και η μαρία η λάβγκουντ )
'Νταξ η μαρία είναι τόσο καλούλα Ευτυχώς κάνει παρέα με την κώνει γιατί τόση καλοσύνη δεν αντέχετε *Μπδγ η Κώνει είχε το μαλλί της ίσιο και ήταν τόσο... τόσο... ΑΝΘΡΩΠΟΣ Και γλυκιά Την χάλασαν οι κακές παρέες με την Λάβγκουντ *
Μπακ του δε τόπικ Λοιπόν αφου η κώνει δεν με τράταρε τίποτα εκτός απο ένα γαλλικό κάτσαμε να παίξουμε μπιρίμπα Στην οποία φυσικά και κέρδισε η Ντριμ Τημ Τα Σλυθ-Ράβεν κοριτσάκια χάσαν κατα 100 πόντους (πολύ στεναχωρήθηκα τώρα ) Στην διάρκεια του παιχνιδιού η κώνει έκανε τις γνωστές μ@λ@κίες της και έριξε τον καφέ μου στην τσόχα
Μετά (επειδή τα κοριτσάκια χάσαν και φοβόντουσαν μην ξαναχάσουν ) είπαμε να κάτσουμε να μιλήσουμε, δατ ίκουαλς η κώνει άνοιξε το λάπτοπ της μάνας της για να μπει να παίξει κάτι με βαμπιρ στο φέισμπουκ εντομεταξύ η κώνει παίζει να'χει το πιο αργό ίντερνετ στην ιστορία της ανθρωπότητας . Παίξαμε φυσικά και το εθνικό άθλημα του Χάριγουορλντ Παίξαμε πολύ άγρια Επίσης κάπου εκεί ήρθε ο sir.brutus (ο οποίος νομίζω λέγεται παναγιώτης τον συμπάθησα πολύ αλλα δεν έμαθα ποτέ το όνομα του )
Επίσης παίξαμε 2 τέλεια παιχνιδάκια Τον ψύχολόγο τον οποίο έκανε ο σαράντης, ο οποίος δεν έβρισκε τι ασθένεια έχουμε και μόνο που δεν έκλαψε . Μετά τον ρόλο του ψυχολόγου πήρε η μάνα της κώνεις κάνοντας μας μια σειρά επιστημονικών ψυχολογικών ερωτήσεων απο τις οποίες δεν κατάφερε τίποτα και επειδή ήταν έτοιμη να καταρρεύσει σαν τον σαράντη ( ) μέχρι που τελικά το βρήκε Περιττό να πω το πόσο επικό ήταν τουτο το παιχνίδι Δεν λέω περισσότερα γιατι μπορεί κάποτε εσύ που θα διαβάσεις τώρα αυτή την εντύπωση απο μυτ να είσαι στην θέση του σαράντη και της μάνας της κώνεις και δεν θέλω να σου χαλάσω την ευχαρίστηση να το βρεις μόνος σου
Αμέσως μετά παίξαμε και άλλο παιχνίδι Οπου χαίρονταν όλοι, όχι μόνο οι παίχτες και ο ψυχολόγος να κλαίγεται Δεν ξέρω πως λέγεται αλλα έφευγε ένας πάνω και αποφασίζαμε ποιος θα είναι αυτός (χαρακτήρας, πρόσωπο κτλ) και μετά αυτός ερχόταν και με ερωτήσεις yes or no προσπαθούσε να βρει ποιος είναι! Και επειδή είμαστε γαμάτοι το παίξαμε στα αγγλικά
Κάπου εκεί έπρεπε να φύγω (αφού πρώτα έφυγε ο σερ μπρουτους), ο σαράντης έμεινε εκεί το βράδυ και κάναν όργια με αρχηγό την λάβγκουντ Πήγα στην στάση, στην οποία περίμενα κανα 20λεπτό και το λεωφορείο δεν εμφανίστηκε Ευτυχώς ήρθε η θεά ( ) μάνα της κώνεις να με πάει σπίτι (μα πόσο καλή πια; )
Αυτά είχα να πω :blasé:
Απαιτώ η Λάβγκουντ μόλις λογκάρει να γράψει
Ο Σαράντης στο φόρουμ λέγεται Ernest Flitwick και ο Sir Brutus λέγεται Μιχάλης Ή Μι-χάλι που τον λέει η Κωνσταντίνα.
Επειδή σήμερα είμαι πτώμα, αύριο οι εντυπώσεις. Ο Τάσος είναι γαμάτος και έχω ερωτευτεί το σκυλί της Κωνσταντίνας όπως και το Μιχάλη.
Ευχαριστώπολύγειασας.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Phineas Nigellus Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 63952
Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.
- Δημοσίευση Ν°710
Και έλεγα γιατί δεν τον έβρισκα με τίποτα στα μέλη Για τον Μιχάλη το έμαθα απο το φβ Απλά γαμάτος ο τάσος; Εχω ακούσει οτι είναι θεός
meet me in montauk
Carl
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°711
Amycus έγραψε:
Θα γράψω για τον Λευτέρη γιατί ήταν ο μόνος που συνάντησα για πρώτη φορά.Αλλά μιάς και μιλήσαμε 10 λεπτά περίπου,μην περιμένετε και ψυχολογικό προφίλ.Εντάξει παιδί μου φάνηκε,έχει στυλ,ειδικά όταν στρίβει τα Rizzla,συζητήσιμος,με θετική αύρα.Από μακριά,ξέρει τι τον χωρίζει,από κοντά,ψάχνει τι τον ενώνει.Όταν με το καλό θα μιλήσουμε περισσότερο,θα γράψω και περισσότερα.Γενικά,μιά καλή αρχή την λες,καλύτερη ίσως απ'ό,τι θα ελπίζαμε και οι δυό.
Τώρα το είδα αυτό!!
Το μπολντ θα γίνει η φράση του οίκου μου
Statler
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°712
Χτες συναντήθηκα με το Ολγάκι που κατέβηκε Τρίκαλα για Πρωτοχρονιά. Δεν θα επεκταθώ σχεδόν καθόλου, έχουμε γίνει φίλες, ανοιχτήκαμε πολύ και το καταχάρηκα Και να ξέρετε, είναι πολύ ομιλητική. Μάλλον την εμπνέει η δικιά μου μόνιμη αερολογία.
Την αγαπώ πολύ
Την αγαπώ πολύ
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°713
Όπως φαίνεται, πήγα στη Θεσσαλονίκη.
Έφτασα στις 27/12/2011 στις 14:18
Ήρθε η Κωνσταντίνα(Morgan le Fay) να με πάρει από τα ΚΤΕΛ και δεν έβγαλε το σκασμό σε όλη τη διαδρομή μέχρι να πάμε στη γιαγιά της, μας έσπασε τα νεύρα. Πήγαμε στη γιαγιά της και φάγαμε κάτι τεράαααααστια κομμάτια παστίτσιο, που εμένα με χόρτασαν για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Η Κωνσταντίνα πήγε να με πνίξει κιόλας την ώρα που έπινα νερά, λέγοντας ʽΈβαλα κώνειο! Έβαλα κώνειο!ʼ.
Τέλος πάντων πήγαμε σπίτι της και στις 6 είχαμε κανονίσει να έρθουν ο Ernest Flitwick-Σαράντης, ο Phineas Nigelus Black-Τάσος και ο Sir Brutus-Μιχάλης. In the mean time, εγώ ερωτευόμουν το σκυλί της Κων/νας, είναι ΤΟΣΟ όμορφο και τέλειο.
Ήρθε ο Σαράντης, μας έσπασε τα νεύρα με την υπερβολική χαρά του που με είδε και παίξαμε μία αποτυχημένη παρτίδα μπρίμπα, εγώ, αυτός, η Κων/να και η μαμά της. Περιττό να αναφέρω πως ο Σαράντης δεν είχε καταλάβει που πήγαιναν τα τέσσερα.
Εν τη συνεχεία ήρθε ο Τάσος, τι ευγενικό παιδάκι. Παίξαμε και με αυτόν μπιρίμπα και επειδή τσακωνόμουν με την Κων/να, καταλάθος έγινα η αιτία να χυθεί ο γαλλικός του καφές, αλλά δεν πειράζει, είμαι σίγουρη πως η Κων/να είχε βάλει μέσα φόλα ή ποντικοφάρμακο ή κάτι τέτοιο
Σταματήσαμε τη μπιρίμπα και ήρθε μετά από λίγο και ο Μιχάλης. Καθίσαμε και ανοίξαμε το λαπτοπ της μάνας της Κων/νας και αυτή έπαιζε κάτι με το vampire diairies στο φμπ και ακούγαμε αισχρή μουσική και μετά ο Μιχάλης είχε πορωθεί με το λάπτοπ. Κατά αυτά τα συμβάντα έπεσε και μόλικο θάφτινγκ και μη μου ανησυχείτε, κανείς δεν έμεινε εκτός.
Μετά παίξαμε το παιχνίδι του ψυχολόγου, γελάσαμε κάμποσο και επειδή ο ψυχολόγος ήταν ο Σαράντης μας παρεξηγήθηκε γιατί νόμιζε πως γελάγαμε μαζί του. Μετά το παίξαμε με τη μαμά της Κων/νας ως ψυχολόγο και έκανε κάμποση ώρα για να βρει τη λύση.
Μετά παίξαμε το ʽΜάντεψε ποιος!ʼ και η κορυφαία στιγμή ήταν όταν είχαμε βάλει την Κων/να να είναι η Ντόλι(ο σκύλος της δηλαδή) και έκανε 10 ώρες να βρει τη λύση.
Έφυγε ο Μιχάλης και μετά ο Τάσος και κατά τη μια και ο Σαράντης και το διαλύσαμε.
Την επόμενη μέρα το πρωί πήγαμε στο κέντρο και μετά το μεσημέρι πήγαμε σπίτι της Κων/νας. Κατά τις 5 ξαναβγήκαμε και πήγαμε σε ένα καγκούρικο μαγαζί, το Mojito μαζί με το Σαράντη. Περιμέναμε και το Μιχάλη αλλά δεν ήρθε το κάθαρμα -.- Στις 6 πήγαμε να φύγουμε(είχαμε και ένα μίνι ατύχημα στο λεωφορείο) για να πάμε στην Καμάρα και να συναντήσουμε τον RemousLoupin- Θάνο. Ήταν ένα εξίσου κοσμοϊστορικό μίτινγκ. Πήγαμε στις πατούσες ( ) και μιλήσαμε αρκετά. Ο Θάνος είναι ακριβώς όπως τον περίμενα. Παίξαμε ξανά το ʽΜάντεψε ποιος!ʼ. Μετά πήγαμε για κρέπα και αποχαιρετήσαμε το Θάνο για να πάμε σπίτι.
Το πρωί της Πέμπτης πήγαμε και αγόρασα το εισιτήριο για να φύγω το επόμενο πρωί. Μετά πήγαμε για ψώνια, στα οποία ήρθα και αργότερα ο Σαράντης και πήρα μπουφάν. Περιπλανηθήκαμε λίγο στα πάμπλικ και καταλήξαμε στα Σταρμπακς όπου έπρεπε με την Κων/να να παίξουμε το λεσβιακό ζευγάρι για να μας αφήσει ήσυχες ένας μαύρος που πούλαγε κάτι βραχιόλια και την έπεφτε στην Κων/να. Μετά ήρθε και η Μαρίνα που εδώ δεν θυμάμαι καν πώς τη λένε. Κάτσαμε λίγο, μιλήσαμε και καφριάσαμε και μετά αφήσαμε τη Μαρίνα κατά τις 2 και πήγαμε οι 3 μας για κινέζικο στη Βενιζέλου. Εκεί κάτσαμε γύρω στο 3ωρο και φάγαμε τον άμπακο και γελάσαμε και βγάλαμε θεϊκές φωτογραφίες. Και μαντέψτε! Παίξαμε πάλι το ʽΜάντεψε ποιος!ʼ. Μία ώρα αργότερα περίπου ο Σαράντης έφυγε και βρήκαμε ξανά το Μιχάλη. Κάναμε μία βόλτα και πήγαμε να πάρει να φάει και τον αποχαιρέτησα μετά από λίγο γιατί έπρεπε να φύγουμε για να πάμε στη Μονή Λαζαριστών, να δούμε τη θεατρική παράσταση ʽΛωξάντραʼ. Και μετά, στις 12, γυρίσαμε σπίτι. Μάζεψα τα πράγματα και στις 30 το πρωί έφυγα.
Ήταν ένα υπέροχο τετραήμερο με γέλιο.
Εντυπώσεις για τα μέλη:
Κωνσταντίνα: είναι απλά η Κωνσταντίνα. Πέρασα υπέροχα μαζί της. Γελάσαμε, βγάλαμε άκυρες φωτογραφίες, γελάσαμε, μιλήσαμε για χαρακτήρες, για βιβλία, για parodies, για τα πάντα. Πραγματικά τη θεωρώ κολλητή μου.
Σαράντης: Οκέι, ίσως μερικές φορές να είναι stubborn και να παρεξηγεί κάποια πράγματα. Ίσως μου θυμίζει αυτό που έλεγε η Λούνα για την Ερμιόνη, πως η δεύτερη είναι στενόμυαλη. Ωστόσο δεν παύω να το θεωρώ φίλο. Πολύ καλό φίλο :D
Μιχάλης: Ήθελα τόσο πολύ να γνωρίσω αυτό το άτομο από κοντά. Χάρηκα πάρα πολύ που τον γνώρισα και τον θεωρώ και αυτόν πολύ φίλο μου. πέρασα όμορφα μαζί του. Χαίρομαι που είναι όπως είναι μέσω msn και τηλεφώνου. Αγαπάμε Μιχάλη.-
Τάσος: Δεν ήξερα τι να περιμένω από αυτόν γιατί δεν τον γνώριζα καθόλου. Κάργα τον συμπάθησα μου δημιούργησε πολύ καλή εικόνα. Είναι καμμένος, έχει χιούμορ και από όλα. Θα περνάω καλά μαζί του στη Θεσσαλονίκη του χρόνου, thatʼs for sure.
Θάνος: Όπως ακριβώς τον περίμενα. Ήρεμος και συγκρατημένος, ωστόσο και αυτός λίγο καμμένος. Δεν τον άκουσα να γελάει δυνατά, αλλά χαμογελούσε συχνά και έχει και αυτός χιούμορ. Επίσης, μισεί την Κωνσταντίνα, οπότε κατευθείαν τον συμπαθούμε
Αυτά τα ολίγα. Seriously, όποιος έκατσε να το διαβάσει όοολο αυτό αξίζει βραβείο.
Έφτασα στις 27/12/2011 στις 14:18
Ήρθε η Κωνσταντίνα(Morgan le Fay) να με πάρει από τα ΚΤΕΛ και δεν έβγαλε το σκασμό σε όλη τη διαδρομή μέχρι να πάμε στη γιαγιά της, μας έσπασε τα νεύρα. Πήγαμε στη γιαγιά της και φάγαμε κάτι τεράαααααστια κομμάτια παστίτσιο, που εμένα με χόρτασαν για όλη την υπόλοιπη ημέρα. Η Κωνσταντίνα πήγε να με πνίξει κιόλας την ώρα που έπινα νερά, λέγοντας ʽΈβαλα κώνειο! Έβαλα κώνειο!ʼ.
Τέλος πάντων πήγαμε σπίτι της και στις 6 είχαμε κανονίσει να έρθουν ο Ernest Flitwick-Σαράντης, ο Phineas Nigelus Black-Τάσος και ο Sir Brutus-Μιχάλης. In the mean time, εγώ ερωτευόμουν το σκυλί της Κων/νας, είναι ΤΟΣΟ όμορφο και τέλειο.
Ήρθε ο Σαράντης, μας έσπασε τα νεύρα με την υπερβολική χαρά του που με είδε και παίξαμε μία αποτυχημένη παρτίδα μπρίμπα, εγώ, αυτός, η Κων/να και η μαμά της. Περιττό να αναφέρω πως ο Σαράντης δεν είχε καταλάβει που πήγαιναν τα τέσσερα.
Εν τη συνεχεία ήρθε ο Τάσος, τι ευγενικό παιδάκι. Παίξαμε και με αυτόν μπιρίμπα και επειδή τσακωνόμουν με την Κων/να, καταλάθος έγινα η αιτία να χυθεί ο γαλλικός του καφές, αλλά δεν πειράζει, είμαι σίγουρη πως η Κων/να είχε βάλει μέσα φόλα ή ποντικοφάρμακο ή κάτι τέτοιο
Σταματήσαμε τη μπιρίμπα και ήρθε μετά από λίγο και ο Μιχάλης. Καθίσαμε και ανοίξαμε το λαπτοπ της μάνας της Κων/νας και αυτή έπαιζε κάτι με το vampire diairies στο φμπ και ακούγαμε αισχρή μουσική και μετά ο Μιχάλης είχε πορωθεί με το λάπτοπ. Κατά αυτά τα συμβάντα έπεσε και μόλικο θάφτινγκ και μη μου ανησυχείτε, κανείς δεν έμεινε εκτός.
Μετά παίξαμε το παιχνίδι του ψυχολόγου, γελάσαμε κάμποσο και επειδή ο ψυχολόγος ήταν ο Σαράντης μας παρεξηγήθηκε γιατί νόμιζε πως γελάγαμε μαζί του. Μετά το παίξαμε με τη μαμά της Κων/νας ως ψυχολόγο και έκανε κάμποση ώρα για να βρει τη λύση.
Μετά παίξαμε το ʽΜάντεψε ποιος!ʼ και η κορυφαία στιγμή ήταν όταν είχαμε βάλει την Κων/να να είναι η Ντόλι(ο σκύλος της δηλαδή) και έκανε 10 ώρες να βρει τη λύση.
Έφυγε ο Μιχάλης και μετά ο Τάσος και κατά τη μια και ο Σαράντης και το διαλύσαμε.
Την επόμενη μέρα το πρωί πήγαμε στο κέντρο και μετά το μεσημέρι πήγαμε σπίτι της Κων/νας. Κατά τις 5 ξαναβγήκαμε και πήγαμε σε ένα καγκούρικο μαγαζί, το Mojito μαζί με το Σαράντη. Περιμέναμε και το Μιχάλη αλλά δεν ήρθε το κάθαρμα -.- Στις 6 πήγαμε να φύγουμε(είχαμε και ένα μίνι ατύχημα στο λεωφορείο) για να πάμε στην Καμάρα και να συναντήσουμε τον RemousLoupin- Θάνο. Ήταν ένα εξίσου κοσμοϊστορικό μίτινγκ. Πήγαμε στις πατούσες ( ) και μιλήσαμε αρκετά. Ο Θάνος είναι ακριβώς όπως τον περίμενα. Παίξαμε ξανά το ʽΜάντεψε ποιος!ʼ. Μετά πήγαμε για κρέπα και αποχαιρετήσαμε το Θάνο για να πάμε σπίτι.
Το πρωί της Πέμπτης πήγαμε και αγόρασα το εισιτήριο για να φύγω το επόμενο πρωί. Μετά πήγαμε για ψώνια, στα οποία ήρθα και αργότερα ο Σαράντης και πήρα μπουφάν. Περιπλανηθήκαμε λίγο στα πάμπλικ και καταλήξαμε στα Σταρμπακς όπου έπρεπε με την Κων/να να παίξουμε το λεσβιακό ζευγάρι για να μας αφήσει ήσυχες ένας μαύρος που πούλαγε κάτι βραχιόλια και την έπεφτε στην Κων/να. Μετά ήρθε και η Μαρίνα που εδώ δεν θυμάμαι καν πώς τη λένε. Κάτσαμε λίγο, μιλήσαμε και καφριάσαμε και μετά αφήσαμε τη Μαρίνα κατά τις 2 και πήγαμε οι 3 μας για κινέζικο στη Βενιζέλου. Εκεί κάτσαμε γύρω στο 3ωρο και φάγαμε τον άμπακο και γελάσαμε και βγάλαμε θεϊκές φωτογραφίες. Και μαντέψτε! Παίξαμε πάλι το ʽΜάντεψε ποιος!ʼ. Μία ώρα αργότερα περίπου ο Σαράντης έφυγε και βρήκαμε ξανά το Μιχάλη. Κάναμε μία βόλτα και πήγαμε να πάρει να φάει και τον αποχαιρέτησα μετά από λίγο γιατί έπρεπε να φύγουμε για να πάμε στη Μονή Λαζαριστών, να δούμε τη θεατρική παράσταση ʽΛωξάντραʼ. Και μετά, στις 12, γυρίσαμε σπίτι. Μάζεψα τα πράγματα και στις 30 το πρωί έφυγα.
Ήταν ένα υπέροχο τετραήμερο με γέλιο.
Εντυπώσεις για τα μέλη:
Κωνσταντίνα: είναι απλά η Κωνσταντίνα. Πέρασα υπέροχα μαζί της. Γελάσαμε, βγάλαμε άκυρες φωτογραφίες, γελάσαμε, μιλήσαμε για χαρακτήρες, για βιβλία, για parodies, για τα πάντα. Πραγματικά τη θεωρώ κολλητή μου.
Σαράντης: Οκέι, ίσως μερικές φορές να είναι stubborn και να παρεξηγεί κάποια πράγματα. Ίσως μου θυμίζει αυτό που έλεγε η Λούνα για την Ερμιόνη, πως η δεύτερη είναι στενόμυαλη. Ωστόσο δεν παύω να το θεωρώ φίλο. Πολύ καλό φίλο :D
Μιχάλης: Ήθελα τόσο πολύ να γνωρίσω αυτό το άτομο από κοντά. Χάρηκα πάρα πολύ που τον γνώρισα και τον θεωρώ και αυτόν πολύ φίλο μου. πέρασα όμορφα μαζί του. Χαίρομαι που είναι όπως είναι μέσω msn και τηλεφώνου. Αγαπάμε Μιχάλη.-
Τάσος: Δεν ήξερα τι να περιμένω από αυτόν γιατί δεν τον γνώριζα καθόλου. Κάργα τον συμπάθησα μου δημιούργησε πολύ καλή εικόνα. Είναι καμμένος, έχει χιούμορ και από όλα. Θα περνάω καλά μαζί του στη Θεσσαλονίκη του χρόνου, thatʼs for sure.
Θάνος: Όπως ακριβώς τον περίμενα. Ήρεμος και συγκρατημένος, ωστόσο και αυτός λίγο καμμένος. Δεν τον άκουσα να γελάει δυνατά, αλλά χαμογελούσε συχνά και έχει και αυτός χιούμορ. Επίσης, μισεί την Κωνσταντίνα, οπότε κατευθείαν τον συμπαθούμε
Αυτά τα ολίγα. Seriously, όποιος έκατσε να το διαβάσει όοολο αυτό αξίζει βραβείο.
you were there for me on the days I rained nothing but pain yet when you left I became a hurricane and you are no where to be found
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°714
Πωωω τόσο ξενέρωτα τα περιέγραψες Δηλαδή απλά σύγκρινε το δικο μου ποστ για την πρώτη μέρα και το δικό σου Και Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνα
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, πέρα απο το γεγονός οτι είμαι γαμάτος. Ναι είμαι :blasé:
Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο, πέρα απο το γεγονός οτι είμαι γαμάτος. Ναι είμαι :blasé:
meet me in montauk
Carl
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°715
Καλέ σε είπε ευγενικο παιδάκι! Τα μισά να μου 'λεγε θα την ξεμάλλιαζα.
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°716
Δεν το είδα αυτό
Τρίχα τρίχα θα στο βγάλω το μαλλί μωρή πατσαβούρα κοντοτρίχα
Με σύγχυσες βραδιάτικο
Με σύγχυσες βραδιάτικο
meet me in montauk
Carl
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°717
Phineas Nigellus Black έγραψε:Πωωω τόσο ξενέρωτα τα περιέγραψες Δηλαδή απλά σύγκρινε το δικο μου ποστ για την πρώτη μέρα και το δικό σου Και Κωνσταντίνα και Κωνσταντίνα
Οκέι φίλε, μη με ξανασυναντήσεις λοιπόν. :blasé: Εσύ θα χάσεις. :blasé:
elliza έγραψε:Καλέ σε είπε ευγενικο παιδάκι! Τα μισά να μου 'λεγε θα την ξεμάλλιαζα.
Ήταν μεγάλη προσβολή ε;
Phineas Nigellus Black έγραψε:Δεν το είδα αυτό
Με σύγχυσες βραδιάτικο
Πφ... :blasé: Κουκλίτσα μου πήγαινε να κάνεις χωρίστρα το μαλλί σου. :blasé:
- something hidden...:
I love you, Onee-chan
Ravenclaw Fiction Team
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°718
Υπάρχει αγάπη ΚΑΙ στις συναντήσεις κι αυτό βγαίνει στον κόσμο.
Waldorf
- House of Westeros:
Lily Luna Potter- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 8875
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.
- Δημοσίευση Ν°719
anthian9 έγραψε:Χτες συναντήθηκα με το Ολγάκι που κατέβηκε Τρίκαλα για Πρωτοχρονιά. Δεν θα επεκταθώ σχεδόν καθόλου, έχουμε γίνει φίλες, ανοιχτήκαμε πολύ και το καταχάρηκα Και να ξέρετε, είναι πολύ ομιλητική. Μάλλον την εμπνέει η δικιά μου μόνιμη αερολογία.
Την αγαπώ πολύ
Πλέον έχουμε περάσει τη φάση μίτνγκ, απλά πάω για καφέ με μια φίλη
Γενικά ομιλιτική είμαι, αλλά όταν έχεις απέναντί σου Λαζ, Φονικό ή Μάρσυ, απλά δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις. Απλά κάθεσε και τους θαυμάζεις που μιλάνε
εντίτ: Η Ανθή με έχει καταυποχρεώσει. Δεν έχω πληρώσει τίποτα 2 φορές που βγήκα Τρίκαλα. Τη μια ήρθες στην πόλη μου, στην δική σου κερνάς εσύ, την άλλη για τα γενέθλια
Να πάτε, η Ανθή τρελάθηκε και κερνάει
- Σπόιλερ:
- Hufflupff Fiction Team
Β.W.F.C.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°720
Lily Luna Potter έγραψε:anthian9 έγραψε:Χτες συναντήθηκα με το Ολγάκι που κατέβηκε Τρίκαλα για Πρωτοχρονιά. Δεν θα επεκταθώ σχεδόν καθόλου, έχουμε γίνει φίλες, ανοιχτήκαμε πολύ και το καταχάρηκα Και να ξέρετε, είναι πολύ ομιλητική. Μάλλον την εμπνέει η δικιά μου μόνιμη αερολογία.
Την αγαπώ πολύ
Πλέον έχουμε περάσει τη φάση μίτνγκ, απλά πάω για καφέ με μια φίλη
Γενικά ομιλιτική είμαι, αλλά όταν έχεις απέναντί σου Λαζ, Φονικό ή Μάρσυ, απλά δεν προλαβαίνεις να μιλήσεις. Απλά κάθεσε και τους θαυμάζεις που μιλάνε
εντίτ: Η Ανθή με έχει καταυποχρεώσει. Δεν έχω πληρώσει τίποτα 2 φορές που βγήκα Τρίκαλα. Τη μια ήρθες στην πόλη μου, στην δική σου κερνάς εσύ, την άλλη για τα γενέθλια
Να πάτε, η Ανθή τρελάθηκε και κερνάει
Χαχαχαχα, το αφεντικό τρελάθηκε!
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°721
Ανθή πότε θα κατέβεις Αθήνα;
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°722
ΚαλόMadame Maxime έγραψε:Ανθή πότε θα κατέβεις Αθήνα;
Καλοκαίρι; Παίζει
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°723
Να μην παίζει, να γίνει. Άντε.
C. Addicts for the win.
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°724
Να καταγγείλω δημόσια τον Merlin the Great,την Hecate και την Μαρία-Imperio που σε σήκωσαν να χορέψω τσιφτετέλι. (Αφού ντρέπομαι λέμε,δεν το έχω. )Και άντε με σηκώσατε η Μαρία ήθελα να κουνιέμαι και άλλο. Επίσης τον Fonikos21 που μου γέμιζε το ποτήρι κρασί. (Όχι εγώ δεν πίνω μόνη μου. )Και την Ελλίζα,την Έμυ και την Γιάννα γιατί έτσι!
- Σπόιλερ:
- Εγώ"Τι καλάαααα που περάσαμε "
Γιάννα"Ναι ωραία περάσαμε! "
Εγώ"Τι καλάαααα που περάσαμε.Σας αγαπώ όλους.Τι καλά που περάσαμεεεεε! "
Ελλίζα"Σκάσε μαρή ηλίθια τι καλά που περάσαμε και τι καλά που περάσαμε "
- Σπόιλερ:
- Το τραγικότερο βέβαια μου συναίβει μετά στο μετρό .Όπου "Α" άγνωστος :
A"Καλημέραα"
"Εεεεε? "
A"Θες να μιλήσουμε?"
"Βασικά νυστάζω. "
A"Κούκλα είσαι."
"Ευχαριστώ. "
A"Θα μου δώσεις το κινητό σου?"
"Όχι. "
A"Συγνώμη.Γεια,χάρηκα."
"Δεν πειράζει.Εσύ να'σαι καλά. "
Μετά χαζογέλαγα σ'όλη την υπόλοιπη διαδρομή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FLEUR258 στις Κυρ Ιαν 08, 2012 1:05 am, 1 φορά
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°725
επισης να πουμε απλα και μονο για να υπαρχει καπου γραμμενο οτι
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΥΔΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΥΔΙΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers