Σήμερα συναντήθηκα με τον Νικόλα.Ήταν λοιπόν να συναντηθούμε στο Δημαρχείο και κάποια στιγμή με ρωτάει που ακριβώς και του λέω στο συντριβάνι.Περίμενα,περίμενα πουθενά ο Νικόλας,κάποια στιγμή μου κόβει και του στέλνω σε μύνημα οτί δεν είναι κανένας εδώ και μου λέει που και του απαντάω στο Δημαρχείο ρε χαζό και πάει και μου στέλνει ΠΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ;Εγώ στο συντριβάνι πάω(εννοώντας την πλατεία) .Πάω,τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω που ακριβώς είμαι και τελικά ξεκινάει για το Δημαρχείο.
Αφού κάναμε μισή ώρα να συναντιθούμε,εγώ έβλεπα έναν που πήγαινε πέρα-δώθε βέβαια αλλά δεν το κατάλαβα οτι ήταν αυτός και έτσι τον παίρνω τηλ. Το σηκώνει και μετά από μισή ώρα αφού με εντοπίσει και αυτός χαιρετηθήκαμε! Μου έφερε και δώρο,για τον οποίο λόγο νιώθω ακόμα τύψεις διότι δεν του πήρα εγώ .Δύο υπέροχα στολιδάκια και δύο ακόμα πιο υπέροχες και νόστιμες σοκολάτες.Τεσπα,μετά τις χαιρετούρες αποφασίσαμε,ύστερα από πολύ σκέψη να πάμε βόλτα στην πλατεία που ήταν εκεί κοντά.Σταματήσαμε στο έλκηθρο και ήθελα να τον βγάλω φωτογραφία αλλά αυτός δεν ήθελε και έτσι τον έβγαλα δύο με το ζόρι,αλλά και αυτές βγήκαν.....Μετά μπήκε η φίλη μου μέσα στο Samara μαζί με την αδερφή μου τις οποίες περιμέναμε για μισή ώρα απ'έξω και έτσι απόφασίσαμε να μπούμε μέσα να τις ψάξουμε.
Ρωτήσαμε μια κοπέλα μας λέει οτι πήγανε στον τρίτο όροφο και αντί να πάμε από το ασανσερ πήγαμαι από τις σκάλες πράγμα το οπίο δεν με ευχαρίστησε καθόλου γιατί αναιβήκαμε άλλον έναν όροφο διότι βρισκόντουσταν στον τέταρτο και κοιτάγανε τα αθλητικά.
Μόλις βγήκαμε λοιπόν συνεχίσαμε φτάνοντας σε κάτι "φίλους" μου και εγώ έπαιζα σαν χαζό που είμαι ενώ ο Νικόλας μίλαγε στο τηλ.Μόλις τελείωσε πήραμε από πίσω την φίλη μου και την αδερφή μου,ενώ εγώ και η αδερφή μου κρύβομασταν πίσω από τον Νικόλα και από την φίλη μου γιατί ήταν ένα τεράστιο σκυλί πριν το οποίο του έλεγα να έρθει εδώ. Να προσθέσω οτι το κορδόνι από το πράγμα που φοράνε οι σκύλοι στον λαιμό τους που μου διαφεύγει αυτή η λέξη this moment πιάστηκε στο παπούτσι μου .Μετά με τον Νικόλα μιλάγαμε για το Yulle Ball και ακούστε ερώτηση: Εγώ θα πάω με την Αλεξάνδρα,την ξέρεις; .Και καθόμουν και του εξηγούσα πως γνωρίστηκα με την Χάνδρα κλπ.( ).Btw η φίλη μου και η αδερφή μου είχανε μπει σε άλλο μαγαζί με αθλητικά για να κοιτάξουν πάλι.Εμείς καθόμασταν έξω και λέγαμε για το τι θα γράψουμε στις εντυπώσεις,ο'τι πιο αξίωμα θα θέλαμε να πάρουμε,τις λατρείες του Ραβεν και τα μεγάλα όνοματα του Χαφλ κλπ.
Ύστερα,αφού βγήκαν αυτές ο Νικόλας έπρεπε να φύγει γιατί όπως έλεγε έκαναν μάζωξη οι φίλοι του και έπρεπε να πάει,καθώς όμως έφευγε μας ρωτούσε συνέχεια: Είστε σίγουρες πως μπορείτε να γυρίσετε μόνες σας σπίτι,ενώ εμείς μέναμε δίπλα σχεδόν .Απόχαιρέτηστήκαμε και αυτός πήγε στους φίλους του(λογικά τώρα θα έχει φτάσει) και εμείς πήγαμε και παίξαμε με τους "φίλους" που αναίφερα πριν .
Νικόλας: Άκουσα για π΄ρωτη φορά την φωνή τουυ! Τι γλυκιά και φιλική που ήταν .Λατρειαα η φνή του Νικόλα,γενικά τον λάτρεψα