That's a shock.-
Θεέ μου, πρέπει να την πάρω τηλ να σας θάψουμε!
Αυτό ακριβώς.Imperio έγραψε:Η Υπαπαντη νομιζω οτι θα εξελιχθει σε τεραστια συμπαθεια εαν ξαναερθει σε μυτ μετα το χτεσινο
Minerva McGonagall έγραψε:Σας είδε από κοντά η Υπαπαντή;
That's a shock.-
Léonie Vernier έγραψε:
Αλλά την περίμενα ξανθιά!
Πες και εσύ ρε Ελλίζα!
Αύριο έχω μάθημα!Laura Mandley έγραψε:
- Σπόιλερ:
Ρέα, ήταν σωστές οι ασκήσεις;
Oh well...elliza έγραψε:Ναι ναι! Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα όταν είδαμε τα καστανά μαλλιά.Léonie Vernier έγραψε:
Αλλά την περίμενα ξανθιά!
Πες και εσύ ρε Ελλίζα!
elliza έγραψε:Νομίζω πως από χθες την νύχτα αγαπώ λίγο περισσότερο Φλερ258 και Φoνικό21.
Μα γιατί το λες αυτό; Πιστεύω πως ήθελε να δείξει πόσο απλή και συνισταζούμενη είναι παρόλο που είναι αντιεισαγγελέας εφετών,σύζυγος μεγιστάνα και μεγαλοκαρχαρία και νύφη του αντιπροέδρου του Ανανεωτικού Ριζοσπαστικού Μετώπου.elliza έγραψε:Νομίζω δεν ήταν πολύ καλή η επιλογή της Βίρνας να φορέσει κομπινεζόν μέσα από το σακάκι. Επίσης λάτρεψα την πολιτισμένη συζήτηση Βίρνας-Σάντρας.
Όχι δεν έμαθα τίποτα! Για πε,για πε!!!FLEUR258 έγραψε:Θάνο τ'άμαθες για την αποτυχία του καρά όκε?
elliza έγραψε:Μετά βγάλαμε την Μαρία-Φλερ-σούπερ γκερλ στο κλαρί.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Και το σημαντικότερο, η Νικολέτα προτιμάει τη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα... (εδώ η καρδιά μου σπαράζει )
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΗΔΗ
Ήταν μίνι μίτινγκ αλλά σε κάποια φάση έσκασε μύτη και η Κόνη που πήγαινε στη σχολή της, οπότε βρήκαμε κάποιον να μας φωτογραφίσει!
elliza έγραψε:Νομίζω πως από χθες την νύχτα αγαπώ λίγο περισσότερο Φλερ258 και Φoνικό21.