Θα γράψω λίγα και καλά.
Λοιπόν το Σάββατο κατα τις 2 εγώ και ο Λευτέρης ξεκινήσαμε απο Καμάρα για να πάρουμε το καμάρι μας (την ελισάβετ ντε ) Αλλά επειδή ο οδηγός της είπε να το παίξει ύζι ράιντερ ήρθε πιο νωρίς απ'ότι υπολογίζαμε και περίμενε λίγο μόνη της στα κτελ Τελος πάντων συναντηθήκαμε ασπαστήκαμε χαρήκαμε κτλ. και ξεκινήσαμε για το σπίτι του Λευτέρη για να αφήσει τα πράγματα της η Καλεσμένη. Πήγαμε να φάμε σε μια ταβέρνα, οπου εγώ ξέχασα την νηστεία μου και έφαγα κρέας Μετά πήγαμε σε ένα καφενέ οπου συναντήσαμε τον Αμίλητο (τον ρέγκολο ντε ) Ήπιαμε όχι καφέ και φύγαμε για καμάρα να βρούμε την Κώνει και τον Σαράντη (που πιθανώς δεν ξέρετε) απο εκεί πήγαμε άθωνος για κρασάκι Μετά πήγαμε για βολτούλα στην παραλία οπου κάτσαμε στο σημείο που έγινε στέκι μας τις επόμενες μέρες... στα σκαλάκια του Λευκού! Επιστρέψαμε στου Λευτέρη με τον Χρήστο οπου και είδαμε 10η εντολή. Ο αγενέστατος Οικοδεσπότης μας κάπου στην μέση της προβολής μας παράτησε για τον Μορφέα. Αφού τελείωσε η σειρά ο Χρήστος επέστρεψε σπίτι του και εγώ και η Ελισάβετ πήγαμε στα ενδότερα Εγώ μιας και δεν είχα άδεια έφυγα σαν κλέφτης απο το σπίτι τα χαράματα για να πάω στο δικό μου
Κατα τις 11 η ώρα της επομένης πήγα απο το σπίτι τους για να τους ξυπνήσω (κοιμώντουσαν ακόμα οι ακαμάτηδες ) Μετά απο παρακάλια, τάματα, απειλές και εκβιασμούς καταφέραμε να βγάλουμε την ελισάβετ απο τα σκεπάσματα και να την ντύσουμε. Ξεκινήσαμε για βολτούλα στην παραλία καταλήγοντας στο πλοίο-καφέ οπου ο Λευτέρης ήπιε καφέ και παρόλες τις ιστορίες που μας έχει πει για το γεγονός οτι τον πειράζει ο καφές δεν συνέβη τίποτα Μετά πήγαμε για τσάρκα με την άμαξα (με ένα άλογο, τον δημήτρη ) οπού ακούσαμε και το καροτσέρι (!!!) Συνεχίσαμε την βόλτα μας ως το λιμάνι αυτή την φορά οπου μας έκοψε η λόρδα και πήγαμε για φαΐ στα Γκούντις ( ) Το βράδυ πήγαμε σε ένα ναργιλεδάδικο με την Κώνει τον Σαράντη και τον Χρήστος :blasé: Εγώ έφυγα κατα τις 12 μιας και έπρεπε να παρευρεθώ στο σχολείο την επομένη
Δευτέρα ο Λευτέρης είχε σχολή και εγώ σχολείο => η ελισάβετ έμεινε μόνη της για αρκετή ώρα οπου και όπως πληροφορήθηκα πέρασε την πλειοψηφία τους χρόνου της σε κατάσταση ύπνου Τέλος πάντων κατα τις 5-6 τους συνάντησα και το βραδάκι πήγαμε για καραόκε με χρήστο-κώνει οπου τραγουδήσαμε όλοι (ναι και ο χρήστος ) Εγώ και η Ελισάβετ τραγουδήσαμε πρώτοι το Ανήκω σε εμένα (μιας και δεν είχε το καλύτερα οι 2 μας ) έπειτα ο Λευτέρης με την Ελισάβετ είπαν το Δίδυμα φεγγάρια και η Κώνει τον Αύγουστο. Δυστυχώς ο Χρήστους είπε το τραγούδι αφού έφυγα Αλλά είπε και αυτό αρκεί Αν θυμάμαι καλά είπε το "Στο τσιγάρο που κρατωωωώ" Θα λέγαμε και το Κούτσι φόρεμα και άλλο ένα αλλά ήταν χαλασμένο το σιντί τους και δεν μπορούσαν να μας τα βάλουν
Τρίτη λοιπόν... Ήρθε το τέλος η Ελισάβετ έφευγε στις 6 και 15 αλλά προλάβαμε να πάμε μια βολτούλα στην παραλία και για να φαΐ στα γκούντις (πάλι ) Αφού ξεκουνηθήκαμε απο εκεί ξεκινήσαμε για το σπίτι του για να πάρει την βαλίτσα της οπου εγώ και ο Λευτέρης πήραμε παγωτάκι απο την Ναυαρίνου. Στο σπίτι κάτσαμε λίγο παραπάνω απ'ότι έπρεπε με αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε υπερβολικά να πάρουμε ταξί για τα κτελ, να πέσουμε σε κλειστό δρόμο επειδή περνούσε τρένο, να αφήσουμε το ταξί και να αρχίσουμε να τρέχουμε προς τα κτελ και τελικώς να φτάσουμε στα κτελ με ανακούφιση κανα 5λεπτο πριν φύγει το λεωφορείο της ελισάβετ. Ασπαστήκαμε για άλλη μια φορά.. στενάχωρα δυστυχώς αυτή τη φορά.
Ακολουθούν φωτόζ
- Σπόιλερ:
Στο πλοίο-καφέ η ελισάβετ και'γω
Στην Άθωνος η Κώνει, η Ελισάβετ και ο Λευτέρης
Ο Λευτέρης ως Ρίαλ Χαουζγουάιφ οφ Θεσσαλονίκη σιδερώνοντας την μπλούζα της Ελισάβετ
Τα πόδια του Λευτέρη και Ελισάβετ στην παραλία Λευκού Πύργου
Η Ελισάβετ στα στιβαρά μπράτσα του Λευτέρης Λευτέρης
Και εδώ το μαλλί του Λευτέρη έχει μια πολύ ωραία απόχρωση
Τώρα όσον αφορά την Ελισάβετ, νταξ, τα λόγια είναι περιττά Ήταν που ήταν λατρεία, τώρα παραέγινε
Α και για να μην ξεχνιόμαστε. Το Φωτιστικό στο Σαλόνι θα πιεις
Καληνύχτα
εντιτ: τώρα που το ξαναβλέπω μόνο λίγα δεν είναι
εντιτ2: κάπου μέσα σε αυτές τις μέρες συναντήσαμε και τον Σοραζάλ, αλλά για ολίγο χρόνο