Amelia Blackfoot έγραψε:Κατσικοπόδαρε Νίκο, εσύ με έφαγες και ψαχνόμουν τελευταία στιγμή?
This is called pronoitikotita!
Amelia Blackfoot έγραψε:Κατσικοπόδαρε Νίκο, εσύ με έφαγες και ψαχνόμουν τελευταία στιγμή?
ΑυτόMinerva McGonagall έγραψε:Η Γιάννα είναι κρυφομουσίτσα ρε
Minerva McGonagall έγραψε:Η Γιάννα είναι κρυφομουσίτσα ρε
ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΒΑΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ;
Σιγά το θάψιμο,τα πάνω-πάνω πήραμε.You know,όσα βλέπει η πεθερά.Minerva McGonagall έγραψε:Και, Θάνο, απλά έπεσες σε περίπτωση την αλλη φορά. Όταν βγεις με Μέρλιν και Γιάννα μαζί, μην αναφέρω και το Νίκο, που είναι αρχαιολογικά μνημεία του φόρουμ , είναι ακατόρθωτο το να μη θάψεις.
Απλά join the club και απόλαυσέ το!
Merlin the Great έγραψε:Αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως εκανα την Εμη χάλια, ενιωθα λιγο σαν τον Μπαρμπα-Στρουμφ με τις διηγήσεις περι ΧΓ.
YΓ: Σας σιχαίνομαι όλους.
FoNikos21 έγραψε:Και όσο για το "ήσυχος", δεν είμαι έτσι συνήθως. Αλλά ήταν πολλά τα νέα πρόσωπα το Σάββατο και ήμουν πιο μαζεμένος
FoNikos21 έγραψε:Amelia Blackfoot έγραψε:Κατσικοπόδαρε Νίκο, εσύ με έφαγες και ψαχνόμουν τελευταία στιγμή?
This is called pronoitikotita!
Merlin the Great έγραψε:
Η Μυρτώ ειναι τόσο έξυπνο πλάσμα. Αν και μικρούλα πετάνε φλόγες τα μάτια της. Μιλουσε λίγο καθως μας έκοβε κοστούμι αλλά την επομενη φορά θα ακουσουμε τη φωνή της ακόμα περισσότερο.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:Η Γιάννα είναι κρυφομουσίτσα ρε
ΜΙΛΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ ΒΑΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ;
Για ποιο πράγμα μιλάς;
Νίκο εύχομαι στο επόμενο να μιλάς περισσότερο γιατί ήσουν πολύ ησυχούλης + πάρε κανένα κιλό
Morgan le Fay έγραψε:! Εδω την πρωτη φορα που συναντηθηκαμε εβγαλες και τετραδιο και εγραφες για ποιους θα μιλησουμε και τι θα πουμε
Λεπτομέρειες.Amycus έγραψε:Με βρήκε η Ρέα και με τον καλό λόγο στο στόμα -δεν είσαι όπως στις φωτογραφίες- πιάσαμε μια κουβεντούλα.
Σε ελεύθερη μετάφραση " Η Ρέα. Μεγάλη έκπληξη για εμένα. Άλλο περίμενα και άλλο βρήκα. Περίμενα έναν χαρούμενο, γελαστό, έξυπνο, καταδεκτικό, καλοσυνάτο και ζεστό άνθρωπο και ανακάλυψα ένα στριμμένο παιδί"Amycus έγραψε:Η Ρέα.Μεγάλη έκπληξη για εμένα.Άλλο περίμενα και άλλο βρήκα.Περίμενα ένα στριμμένο παιδί και ανακάλυψα έναν χαρούμενο,γελαστό,έξυπνο,καταδεκτικό,καλοσυνάτο και ζεστό άνθρωπο.Και πολύ όμορφη επίσης.
Αwww Θα τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά.Helena Ravenclaw έγραψε:Ρεάκι πραγματικά είσαι πολύ συμπαθητική κοπέλα και δύσκολα σε ξεχνάνε.-
ΏπαΒασικά σιγά το θάψιμο, εγώ ούτε τα μισά δεν είπα απο αυτά που ήθελα να πω..
Andromeda Black έγραψε:Το ξερα ότι θα μας διασύρεις εντελώς, το ξερα...
Περιττό να πω ότι όση ώρα διάβαζα το ποστ της απο πάνω γελούσα μόνη μου σαν χαζή γιατί θυμόμουν αυτά που λέγαμε χτες..
Δεν παίζει να με έχουν ξαναρωτήσει το ίδιο πράγμα τόσες φορές σε ένα απόγευμα... Τι θα πει τι του βρήκα, αφού είναι τόσο ομορφούλης και καλός και γλυκόοοος...!!! Aλλά όντως τόσο καιρό με κρύβει να μην με δει κανείς άλλος.
Στο θάψιμο συγκρατήθηκα γιατί ήθελα να δείξω τον καλό μου εαυτό τώρα που είναι αρχή ακόμη. :blasé:
Ευχαριστώ για τα καλά σου λογάκια καλή μου..!!!
- Σπόιλερ:
ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ( ) ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΒΑΝΤΑ!!!!!
- Σπόιλερ:
Kαι μην ξαναπείς νάνο τον καλό μου, δεν είναι κοντός απλά εγώ είμαι πολύ ψηλή..
Θα βάλω και τις φώτο λίαν συντόμως.
Lily_Evans έγραψε:Κόνι, σ'αγαπάω!
Σε μερικές εβδομάδες θα επιστρέψω!
Morgan le Fay έγραψε:Andromeda Black έγραψε:
Μα βρε Γεωργία μου, αυτός γενικώς κοντός είναι, σιγά το ένα εξηνταπέντε, ξόμπλι είναι
Άσε που νομίζω ότι δεν φτάνει να σκαρφαλώσει στην καρέκλα για να ανοίξει το pc να απαντήσει
Πάντως να ξες. Γούστο έχεις στα ρούχα, στους άντρες ΌΧΙ.-