Πω, δεν υπάρχει, ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ;;;;;
Αν δεν ήταν τόσο έμ ντί ο so-NOT-seirious Black θα του λεγα να σε μαζέψει λίγο χρυσό μου. Το εβιάν σου και σπίτια μας.
Μου στέλνει πμ πριν από καναδυό μέρες η κοντή για να μου πει για το μίτινγκ και εγώ την σουτάρω κανονικά. Δεν ήμουν καλά
Ο Πάνος που ναι και μέντιουμ μου τα ξέρασε όλα και έτσι καλώ Γεωργία και μου τα λέει. Έρχεται μία, Σύλια την λένε, εγώ ακουστά μόνο να την έχω και να ξέρω πως είναι; ήταν επιμελήτρια; Ακόμα και τώρα, ΔΕΝ ξέρω.
Πάω γω τέλος πάντων να πάρω το 2 το λεωφορείο να πάω Cosmos για χάρη μίας κοπελιάς που δεν ξέρω ΚΑΝ
Από απόσταση 20 μέτρων τώρα:
Χρήστος: Αυτή μοιάζει με την Κόνι...
Εγώ, μέσα μου: Α, να τοι. Με το ίδιο λεωφορείο θα πάμε.
Και, βρε καλώς τα μας κλπ κλπ. Trivia, ο Αντρέας κοιμόταν και μετά μας έγραψε κανονικά.-
Στο λεωφ καλεί ο Πάνος, τον βρίζω, του το κλείνω. Καλεί ο Σίμος, ΔΕΝ τον βρίζω, προθυμοποιούμαι να του στείλω γύρο, ΔΕΝ δέχεται (
), το κλείνουμε.
Βρίσιμο, κατεβαίνουμε από το λεωφ, βρίσιμο, δρόμο, ήλιος, ζέστη, βρίσιμο, κλασσικά.
Την καλή μου την Σύλια την βρήκαμε στο τράβα και αρκούδα. Η αγνή και αμόλυντη και αμόλυβδη Γεωργία ούτε αγκαλιά δεν της έδωσε η σκύλα
Τι θα γινόταν καλό μου, θα λερωνόσουν;
Εντωμεταξύ οι φάτσες μας να ναι:
Γεωργία:
Εγώ:
Σύλια:
Χρήστος:
Oh god,
ε, και μετά της λέω γω: Άραξε και πάρτο όλο στην πλάκα. Ό, τι και να πω. Πεινάς;
Σύλια: Ε, λίγο...
Ε:Κρέας τρώς;
Σ:Ε, όχι...
Ε:Θα σου μάθουμε εμείς.
Κλασσικοί φαγάδες πλακώσαμε στα πιτόγυρα. Η Γεωργία να τρώει σαν την Ελισάβετ την
Α ο Χρήστος να μου χει πάρει μία πιατάρα ΝΑ με το συμπάθειο πλας γύρο, σε πέντε λεπτά εγώ είχα τελειώσει και του τρωγα το κρέας
γιατί πατάτες δεν άφηνε
Kαι για να σου πω κοντή, δεν σου φαγα τον γκόμενο, εσύ είσαι κομπλεξικιά-κοκκέτα-νεοελληνίδα και ντεμέκ άνετη!
Άλλωστε τι να τον κάνω τον γκόμενό σου; Άχρηστος δεν είναι; Είχα την εντύπωση ότι για αυτό τον διάλεξες
Η Σύλια το καλό μου που είναι τόσο γλυκιά και όμορφη, μία μικρότερη εκδοχή ΑΥΤΗΣ εδώ (εντωμεταξύ δεν έχω πετύχει φώτο της εδώ
) τελικά έφαγε μία κρεπίτσα ενώ πέσαμε σε δύο ποδοσφαιριστές του άρη. Μέχρι και το κόσμος σκουλήκια γέμισε όμως
Πάνο, ΔΕΝ είμαι η μόνη που δεν καταλαβαίνει λέξη από όσα λες. Εγώ κι αν έχω μάρτυρες.-
Όποιος έχει πάει φρέτζιο θα με καταλάβει: κύπελλο νο 4 παγωτό φίλε. Ηδονή. ( Φον Νάηκους, έχασες την επανάληψη του επισοδίου με το παγωτό βανίλια στο κέντρο όταν βγήκαμε
)
Και εδώ οφείλω να πω πως αυτή που διασύρει δεν είμαι εγώ, αλλά η αγνή και αμόλυντη που μας το παίζει φοιτήτρια θεολογίας και στον δρόμο του θεού! Το τσουτσέκι
Βιβλίο για το σαικς πήρε και είδε, για τις παραξενιές, και τα διάβαζε και δυνατά μπροστά στο 14χρονο το συλιάκι μας
Εγώ της έμαθα χιούμορ μωρή ακόλαστη, εσύ της έμαθες... άντε μην πω.
Και μην σε ξαναδώ σε πάγκο με βιβλία, θα μαλώσουμε =/ Άρλεκιν και πολύ σου είναι, ναι;
Και σόρι, ΠΟΥ να μιλήσω σοβαρά με σένα και τον άλλον τον σκυλά που κουβαλάς; Αναρωτήσου λίγο
Το νερό από το βίλατζ μύριζε σαν κάτουρο, οπότε για να φύγει η γεύση σουφρώσαμε από ένα κουλουράκι
Α, είδαμε και το κεφάλι του βόλντι με κόκκινα μάτια και να καταριέται, το φέηλ του αιώνα
Και μετά έγινε το πιο απροσδόκητο...
...η Σύλια ξέρει να διακτινίζεται.-
Εξαφανίστηκε τόσο γρήγορα, γιατί τελικά είχαμε αργήσει και την χαιρετήσαμε από το τηλέφωνο
Πάντως παιδιά, αν θέλετε να μάθετε περί διακτινισμού, στη Σύλια να πάτε. Τύφλα να χει αυτός ο τάικρος πως τον λεν.
Αγνή και αμόλυντη έγραψε: και μείναμε οι 3 μας...
Και μετά μας λες πως θέλω να σου κλέψω τον γκόμενο. Ε ρε διαστροφήηη
Για το τέλος, 2 πράματα:
1. Αντρέα, σε μισώ, αλλά να ρθεις την άλλη φορά για να φας ξύλο, ναι;
2. Η Σύλια είναι πολύ γλυκό κορίτσι και έχει και γούστο στα βιβλία: I am no 4 και μάλιστα στα αγγλικά.
Και έχει σχεδόν ΤΕΛΕΙΑ προφορά
Και μην αφήνεις την κακομαμημένη απόπάνω να σε διασύρει και να σε κομπλάρει με τα δικά της αναγνωστικά γούστα! Άη λαβ γιού!
SOS EDIT!Χ=Χρήστος
Γ=Γεωργία
Χ=[...]Ναι, σαν τον Ντοστογιέφσκι, που έγραψε την λίμνη των κύκνων...
Εγώ=
Χ=Ή ο Τσαϊκόφσκι ήτανε
... ένας ρώσσος ήταν πάντως
Γ=Ο Μπαχ δεν έγραψε την λίμνη των κύκνων;
Ε=