Θα πω κι εγώ.
Ήμουν στο Μοναστηράκι από τις 09:10 και περίμενα μέχρι τις 11:20 για να βρω τη Μαρία. Μόλις με είδε, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε κτλ. και τότε με έπιασε το άγχος. Ε, πρώτο οργανωμένο μίτινγκ ήταν οπότε δεν ήξερα πως να συμπεριφερθώ. Πιάσαμε το μπούρου μπούρου με τη Μαρία, ενώ μου είπε πως η Γιάννα θα αργίσει, και την ψιλοέπρηξα με αυτά που έλεγα. Μετά το μήνυμα της Γιάννας ξεκινήσαμε για Θησείο, άσχετα που κάναμε έναν κύκλο και μετά πήραμε τη σωστή στροφή.
Πήραμε τη Γιάννα και τότε ξεκίνησε η πραγματική λογοδιάρροιά μου. Μετά από πολύ μπούρου μπούρου, η Γιάννα πρότεινε να πάμε σε αυτή την παμπ και χωρίς αντιρρήσεις φτάσαμε.
Σημείωση: Η κυρία έκανε 25 λεπτά να μας φέρει κατάλογο, 15-20 λεπτά να πάρει την παραγγελία μας και δεν βρισκόταν καν μέσα στην παμπ όταν την ψάχναμε.
Εκεί άρχισε το ομαδικό μπούρου για όσα ανέφερε η Γιάννα. Επίσης, άρχισε να φυσάει άγρια μια στιγμή οπότε κόκκινα φύλλα έπεφταν πάνω μας σαν να βρισκόμασταν σε σκηνή anime!
Σημείωση Δεύτερη: Όταν επέστρεψα σπίτι τα παπούτσια μου ήταν μες στο νερό λόγω της βροχής και όταν τα έβγαλα πρόσεξα δύο κόκκινα φύλλα δέντρου μέσα. Όταν έβαλα τα πόδια μου στην καρέκλα, τα φύλλα μπήκαν στα παπούτσια μου.
Αργότερα τα κορίτσια με πήγαν μέχρι τον σταθμό (πάλι καλά γιατί αλλιώς θα είχα χαθεί.- ) και βγάλαμε φωτογραφία.