Α ρε Μαράκι και σου 'χω πει, μην πίνεις ό,τι σου βάζουν στο ποτήρι
Πέρα απ' την πλάκα γαμάτα ήταν χτες, να το ξανακάνουμε και να πάμε και κάπου που να παίζουν περισσότερα δημοτικά για να σηκωθώ κι εγώ να χορέψω πιο πολύ
Cassandra Black έγραψε:Τσιφτετέτελι? Νέα λέξη?
Α ρε Μαράκι και σου 'χω πει, μην πίνεις ό,τι σου βάζουν στο ποτήρι
Hecate έγραψε:Ελπίζω ο Δημήτρης να μπορεί να λύσει τα κοτσιδάκια από το κασκόλ του και να μην μπλέχτηκαν
Πρέπει να επίσης να αναφερθεί πως το Σλίθεριν σηκώθηκε και χόρεψε πρώτο
FLEUR258 έγραψε:Hecate έγραψε:Ελπίζω ο Δημήτρης να μπορεί να λύσει τα κοτσιδάκια από το κασκόλ του και να μην μπλέχτηκαν
Πρέπει να επίσης να αναφερθεί πως το Σλίθεριν σηκώθηκε και χόρεψε πρώτο
Έτσι όπως τα έμπλεξες δύσκολο να μπορέσει. Αλλά και εγώ το κάνω αυτό στο δικό μου κασκόλ.
Όντως βγάλατε το Σλίθεριν ασπροπροπώσοπο
Merlin the Great έγραψε:Πρώτον σε μεταλλάδικο δεν πάω σας το ξεκαθαριζω.
Ενατον η Παντα Αθωα προβιβάστηκε σε Παντα Πιωμενη.
Καλα περάσαμε η συνέχεια σε σκυλάδικο. Στω.
Cassandra Black έγραψε:
Πώς νομίζεις ότι κεφώνονται οι χιλιάδες κόσμου στις συναυλίες?
1) γιατι περικαλω? Μια χαρα θα περασουμεMerlin the Great έγραψε:Πρώτον σε μεταλλάδικο δεν πάω σας το ξεκαθαριζω.
Τρίτον τα γκούντις καλα κάνω και τα μπουκοτάρω μια ζωή. ΜακΝτοναλντς την επόμενη!
Εκτον ο Λουσι ντε Μπριτάνια πως διάλο τον έλεγαν έκανε ποστ;
Ογδοον η Ιμπεριο εδειξε οτι οι σπουδες στο κλασσικο μπαλετο βοηθουν στο καλύτερο τσιφτετελι.
Καλα περάσαμε η συνέχεια σε σκυλάδικο. Στω.
Maria Lovegood έγραψε:Eγώ συναντήθηκα με την Ντίντη-didaki εχθές που ήμουν για καφέ. Είναι τόσο γλυκό και ήρεμο κοριτσάκι. Μπορείς να συζητάς μαζί του σα να το ξέρεις από παλιά Ελπίζω να μη θεώρησε πως είμαι τελείως παλαβή Πολύ τη συμπάθησα πάντως και ναι, επιτέλους έκανα και meeting στην Άρτα
Merlin the Great έγραψε:
Εβδομον στο διπλανο τραπεζι μας έκοβε πίτα ο σύλλογος Wicca Ελλάδος. Πάω και στοίχημα.
Cassandra Black έγραψε:Γιατί δεν έρχεστε σε μεταλλάδικο παρακαλώ? Θα σας φάνε οι "σατανιστές"?
Με την ίδια λογική κι εγώ δεν έπρεπε να έρθω στο σκυλάδικο αλλά άμα έχεις καλή παρέα όλα γίνονται