Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχεις εναντίον του Μενεξέ! Ο Χαλίλ και η Μενεξέ είναι τόσο ερωτευμένοι και πρέπει να υπερπηδήσουν τα χίλια εμπόδια που τους βάζουν οι οικογενειές τους και η κακιά Ζεϊνέπ.Δεν έχεις καρδιά εσύ; Δεν νιώθεις τον Τούρκικο πόνο που ξεχειλίζει απο την Ιαπωνική τηλεορασή σου και κυριεύει τις Ελληνικές καρδιές που έχουν πάθει εμφραγμα απο τα Γερμανικά οικονομικά μέτρα;
Πίσω στις αναμνήσεις μου τώρα.
Ήταν η μικρότερη συνάντηση με φίλους απο το Χγ και η μεγαλύτερη σε διάρκεια για εμένα.Εκεί στο Μοναστηράκι είδα πρώτα το Μαράκι με την θρυλική πια μπλούζα απο το Schoolwave.Μαρία σου αρέσουν τα μαύρα ρούχα ή απλά εμένα ανέβηκε η μυωπία; Πάντα με μαύρα σε θυμάμαι.Σε λίγο μας κουβαλήθηκε μια λαχανιασμένη Μαριλένα που δεν καταδέχθηκε να πιεί απο το νερό που τόσο αφειδώς της προσέφερα,προτίμησε να αγοράσει.Δεν είχα ρίξει αμορτενσία μέσα,έχω γούστο,μην φοβάσαι.Κινήσαμε για κανά καφενέ,ήθελαν starbucks,μπροστά απο το ταμείο θυμήθηκαν ότι σιχαίνονται και οι δύο τα starbucks και εγώ αναρωτιόμουν πότε τρελάθηκε ο κόσμος.Κάτσαμε έξω,το παλέψαμε επίμονα για θάψιμο,δεν μας βγήκε τίποτα.Ντροπή και όνειδος,ξαφνικά η κουβέντα έκανε μια γυριστή,αρχίσαμε τις βαθιές εξομαλογήσεις.Κι'εκεί που πιστεύεις ότι μερικά πράγματα τα έχεις κλείσει βαθιά μέσα σου,εκείνα ξεκινούν την επέλαση και αρχίζουν να κάνουν φιγούρα αναίσχυντα μπροστά σου!
-"Θέλετε να πούμε κάτι πιο ευχάριστο;" ρώτησε η Μαριλένα.
-"Ναι!!" σε κλάσματα απάντησα εγώ.
Τα κορίτσια έμαθαν τα πάντα για τις μεταμεσονύχτιες δραστηριότητες του ζευγαριού που έμενε δίπλα μου στο ξενοδοχείο καθώς και την ευρύτατη γκάμα προσφωνήσεων της μελαχρινής γειτόνισσάς μου στην Χαλκιδική.Το πρωί που άπλωνε τα τιγρέ εσωρουχά της,η θωριά της ήταν πια αυτή της καλοκαιρινής ερωτικής οπτασίας.Αναμνήσεις...
Επίσης μάθαμε και το επώνυμο της Μαριλένας του οποίου η δυναμική με ξεπερνάει.Ευτυχώς δεν είναι άνδρας και δεν θα χρειαστεί να το δώσει σε περίπτωση γάμου.Εντάξει,δεν είναι τόσο χάλια,είναι ακόμα χειρότερο! (μην κάνεις μουτράκια στον υπολογιστή.)
Επίσης μάθαμε πόση ώρα κάθεσαι κλεισμένος σε μια τουαλέτα και με τι αξεσουάρ.Με κινητό,με λάπτοπ,με φαϊ.Τότε κατάλαβα ότι μικρός είχα απαχθεί απο εξωγήϊνους γιατί...δεν έχω αξεσουάρ.
Πλακώνει και ο τύπος με τα τριαντάφυλλα,ένα ευρώ μου λέει,του δίνω δύο,ζητάω ρέστα,δεν μου δίνει,του ξαναζητάω,αρνείται το παιδί των λουλουδιών,τελικά καταλήγω με τρία τριαντάφυλλα -δύο κόκκινα,ένα πεθαμένο ροζουλί- το οποίο και μου έδωσαν να κρατάω.Το άφησα πεσκέσι στην κοπελιά που μαζεύει τα τραπέζια με τον αριθμό μου και ελάχιστες ελπίδες να με καλέσει.Άδικη ρε είναι η ζωή κι'εγώ αδικημένος.
Κατούρημα (θα φάω παρατήρηση για αυτή την λέξη άραγες; ) με πόρτα που είχε χρονοκαθυστέρηση και κωδικούς,αναρωτιέμαι τι άλλο έχουν σκαρφιστεί για να τυραννήσουν τον άμοιρο πελάτη με συχνοουρία.Μαύρα κατάστιχα τα starbucks,ακούς Ρέα;
Βόλτα πάνω-κάτω το Μοναστηράκι και το Ψυρρή,ο ήλιος βαρούσε,συντηρούσα και το μαυρισμά μου,η Μαρία όμως δεν την πάλευε άλλο.Πάμε για κανά φαγητό.Σουβλάκια η Μαριλένα,Goody's η Μαρία,άκρη δεν έβγαινε.Ελάτε τώρα που δεν μαντεύσατε που κάτσαμε...
Στον δρόμο η Μαριλένα είπε να πάρει το λασποαίμα της πίσω για την καζούρα που έφαγε λόγω επωνύμου και μου είπε περνώντας μπροστά απο τον Θρυλικό σουβλατζίδικο "Ο Θανάσης" ότι το ονομά μου κάνει μόνο για ταβέρνα.Στο τέλος ανακηρύχθηκε "Μαντάμ Μαριλένα".Άτιμο θηλυκό,μου βγάζεις τον καλό μου εαυτό!
Στα Goody's η Μαρία παίρνει το αίμα της πίσω (και αυτή) και αρχίζει τις σεξουαλικές συμβουλές για τους λιγότερο "προικισμένους".Η Μαριλένα να πνίγεται με την ρόκα της,εγώ να κατεβάζω μπουκιές σαν του Ρον μπας και προλάβω το λιποθυμικό επεισόδιο και γλυτώσω την αναρρόφηση,η Μαρία να συνεχίζει ακάθεκτη τα σεξουαλικά με ύφος Θάνου (όχι του Amycus,του Ασκητή) εμπνεόμενη απο το μέγεθος της μύτης μου (η οποία δεν παθαίνει μόνο συνάχι αλλά... θού Κύριε φυλακήν τω στοματί μου).Αχ Μαρία,Μαράκι,Μαριώ...
Αποφασίσαμε σε ημέρα ναρκωτικών -Μαριλένα Κατσικόκα,Θάνος Πελεμπάφος-Ιμπεριοηρωίνη- και άλλα διασκεδαστικά και επιμορφωτικά.Η αποποινικοποίηση και στο Harryworld είναι γεγονός!!
Μετά μια ορειβασία για να χωνέψουμε.Η αντμιν πήγε και για τσιγάρα και για νερά,έκανε ιστορίες αγάπης για τρία μπουκάλια και δύο πακέτα,για αποκριάτικο πάρτυ τα Χριστούγεννα (είσαι μεγάλο έγκλημα κούκλα μου),η Μαρία τράβηξε ωσάν καλός τουρίστας ΕΝΑ εκατομμύριο φωτογραφίες και σκούπισε όλη την σιδηροκατασκευή με το παντελόνι της,εγώ καθόμουν σαν Βούδας ένα σκαλί παραπάνω.Λοιπόν αυτό με το αποκριάτικο θα το δουλέψουμε λίγο,δεν το ξεχνάω.
Ανάμνηση φρίκης.Μια τύπισσα ντυμμένη με άσπρο σεντόνι και άσπρη βαμμένη μούρη ήρθε εκεί που καθόμασταν και άρχισε τις χειραψίες και τους σταυρούς.Μαριλένα-Μαρία έδωσαν το χέρι,εγώ αρνήθηκα κατηγορηματικά,δεν ξέρουμε και τι είχε πιάσει πριν! Δώσαμε όλοι τα πολύτιμα ευρώ μας,αυτή όμως επέμενε και για δεύτερο γύρο τσονταρίσματος στο κυπελλάκι που κρατούσε.Και δώσ'του τις χειραψίες και τα σταυροκοπήματα,τα νεύρα μου χτύπησαν κόκκινο γιατί ρε φίλε δεν γουστάρω την αχαριστία και την γαϊδουριά -σου δώσαμε και τέρμα (!!),αυτό αρκεί-.Τελικά η Μαριλένα τσίμπησε ένα πακετάκι χαρτομάντηλα τα οποία και μου έχωσε στο τσαντάκι.Τέρμα οι καλοσύνες!
5:45 η ώρα έπρεπε να την κάνουμε σιγά-σιγά!! Μπήκαμε στο μετρό,χωρίσανε οι δρόμοι μας,αυτά έχει η ζωή.
Χαμένα,σας αγαπώ πολύ,πολύ!
Υ.Γ. Η Μαριλένα -μετά απο απαιτησή της- μου ξαναέκανε το τέστ του καπέλου επιλογής.Πανυγηρικός Γκρίφιντορ βγήκα,γατιά σας έρχομαι,μπας και δει χαϊρι και προκοπή ο κοιτώνας σας.