Αφού οι υπόλοιποι λογικά τώρα θα είναι έξω, θα πω
λίγα πράγματα για το μίτινγκ σήμερα.
(Ακολουθεί μεγάλο ποστ
)
Ξεκίνησα 10 παρά 10 και έχασα το λεωφορείο μπροστά από τα μάτια μου για να ανεβώ στο επόμενο μετά από 10 λεπτά και να έχω έναν γερούλη απέναντί μου να με κοιτάζει παράξενα επειδή κουβαλούσα μία μεγάλη σακούλα με δώρα.
Έφτασα Σύνταγμα, πήρα το μετρό, έπιασα λίγο chit-chat με μία κυρία που ακολουθούσε την ίδια διαδρομή για πρώτη φορά και όταν ανέβηκα τα σκαλιά είδα μερικές γνωστές παρουσίες. Ήταν η Νικόλ, το Μαράκι, η Εκάτη και η Ελίζα. Πρώτα ξεχώρισα την Ελίζα λόγω ύψους (
) και μετά την Εκάτη λόγω χαμόγελου.
Ύστερα άρχισαν οι αγκαλιές και τα φιλιά και βγήκαμε έξω από το μετρό για να βρούμε την στάση του λεωφορείου.
Με τα πολλά, στην στάση βρήκαμε και τον Θάνο ο οποίος, απ' ότι κατάλαβα, δεν με άκουσε καν όταν του είπα πως είμαι η Λίζα.
Στο λεωφορείο πιάσαμε το μπούρου μπούρου, σύγκρινα τα δάχτυλά μου με τη Μαρία και την Εκάτη και ο Θάνος κατάλαβε πως είμαι η Madame Maxime.
Όταν φτάσαμε, η Μαρία (Ιμπέριο) δεν ήταν εκεί οπότε την πήραμε τηλέφωνο ενώ η Νικόλ, η Ελίζα και η Εκάτη τσέκαραν τα προϊόντα του καταστήματος κοντά στην στάση και εγώ μιλούσα με το Θάνο και τη Μαρία.
Με την άφιξη της Μαρίας (Ιμπέριο), ο Θάνος έβαλε το σκουφί του για να γίνει περίγελος και με οδηγό την Μαρία φτάσαμε στον προορισμό μας. Αργότερα, ήρθαν η Έμυ, η Γιάννα, η Μάρσυ, ο Νίκος και ο Ηλίας οπότε πιάσαμε πάλι τα ματς μουτς και αρχίσαμε να μοιράζουμε τα δώρα.
Ελπίζω να σας άρεσαν γιατί εμένα μου άρεσαν πάααρα πολύ. Πίνω ήδη τσάι στην κούπα σου, Θάνο. :blasé:
Όταν μαζευτήκαμε όλοι, πέρασαμε πολλές ώρες που απλά δεν περιγράφονται.
Κόντρες Μάρσυς - Θάνου για ΧΠ, κόντρες Μάρσυς - Θάνου για άκυρα θέματα, σχολιασμός Νικόλ-Ελίζας-Εκάτης, κόντρες Μάρσυς-Νίκου (αμάν αυτή η κοπέλα
), το πήγαινε-έλα της Μαρίας (Ιμπέριο) με το να φτιάχνει ποπ κορν, να φέρνει το ένα και το άλλο, το θάψιμο of course
, σύγκριση Όλιβερ - Νίκου, ο Ηλίας και η Γιάννα που μπορούσαν να παρακολουθήσουν όλες τις συζητήσεις ταυτόχρονα
, το Μαράκι της οποίας τα χέρια έγιναν παιχνίδια στα δάχτυλά μας, η Έμυ με το ΥΠΕΡΟΧΟ μαλλί της κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Έχω να πω πως στο τέλος, η εικόνα που είχαμε στο τραπέζι ήταν πράγματι χριστουγεννιάτικη παιδιά και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύυυ για αυτό. Όπως είπε και η Μάρσυ,
"έχουμε μαγεία μέσα μας".
Εντυπώσεις Ελίζα: Τόση ενέργεια, τόσα σχόλια, τόσα χαμόγελα σε ένα μινιόν πλάσμα.
Ω θεοί, δηλαδή.
Πάρα πολύ ευχάριστη και καλούλα. Αν και δεν έχουμε μιλήσει πολύ στο φόρουμ, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα σήμερα. ^__^
Νικόλ: Ξέχασα να σου πω πως κι εσύ είσαι πολύ πιο καλούλα και συμπαθητική από κοντά.
Μετά από τρία χρόνια γνωριμίας, η σημερινή μέρα πραγματικά άξιζε. Είμαι σίγουρη πως θα κάναμε το καλύτερο κουτσομπολιό έβερ. :blasé: Γενικά, είσαι μια ψηλή θεά. ^__^
Μαράκι - Θεκλέρ: Μαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Μαρία Μαυρογένους. :blasé: Χάρηκα πάαααρα πολύ που σε είδα. Μπορώ να πω πως ο στόχος που θέσαμε πέρσυ πραγματοποιήθηκε. ^__^ Έχεις τα πιο λεπτά και αδύνατα δάχτυλα που έχω δει μέχρι στιγμής...
και τα θέλω. Ήθελα να μιλήσουμε λίγο παραπάνω βέβαια.
Θάνος: Μιλάς πολύ παραπάνω απ' ό,τι περίμενα.
Like.
Μου άρεσαν οι συζητήσεις μας και που προσπάθησες να καταλάβεις τι εστί MUN.
Επίσης, λάτρεψα τις κόντρες σου με τη Μάρσυ.
Έμυ: Μιλούσες.
Ένιωθα απίστευτα άνετα μαζί σου και μου 'δινες αφορμές για να με πιάσει η λογοδιάρροιά μου.
Είσαι απλά απίστευτη.
Μαριλένα: Ε όχι, δεν περίμενα να 'χεις τέτοια φωνή.
Όταν σε είδα, συνειδητοποίησα τι εστί Μάρσυ. Πολύ ευχαριστή παρουσία, με μία γλώσσα μεγαλύτερη από το ύψος σου, με το πείσμα του ζωδίου σου και το attitude του κοιτώνα σου.
Γιάννα: Τα είπαμε την προηγούμενη φοράαααα. Απλά σε λατρεύω.
Μαρία (Ιμπέριο): Βασικά... ζεις;
Δε σε ταλαιπωρήσαμε, ε;
Μπορεί να σου μάτιαξαν την φωτογραφική οι άλλοι, το αναπληρώσαμε όμως με τη σημερινή μέρα.
Λατρεύω όταν γουρλώνεις τα μάτια σου. Απλά το λατρεύω αυτό το πράγμα.
Εκάτη: Είσαι πιο ομιλιτική απ' ότι περίμενα και μου άρεσε το καρό ένδυμα που φορούσες. Επίσης, μου αρέσει πολύ η φωνή σου, δεν ξέρω γιατί. :blasé:
Για το τέλος, φύλαξα τον Νίκο, a.k.a. Χελωνονιτζάκι, που το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αμφισβητήσει την παρουσία μου, μετά να σηκώσει τα χέρια για να μου πιάσει τα μάγουλα και μετά να με αγκαλιάσει.
Πάντως οι μίνι αγκαλίτσες που μου έδινε όταν μιλούσατε για φαγητό, ήταν γούτσου γούτσου.
Αυτά από εμένα. Θα συμπληρώσω αργότερα αν θυμηθώ κάτι άλλο.
Γενικά, ευχαριστώ πολύ παιδιά για αυτή την καταπληκτική μέρα.