Στην αρχή βέβαια δε με αναγνώρισαν γιατί νόμιζαν ότι είχα σπαστό μαλλι
Τελος πάντων, αρχισαν να μας σέρνουν σε κάτι φιδογυριστά δρομάκια και πανικοβλήθηκα αρχικά, αλλά μετά σχεδόν προσανατολίστηκα!Πήγαμε στον Παράδεισο της σοκολάτας που είχε και τουαλέτες με τηλεόραση (με δυσλειτουργίες στην αρχιτεκτονική βέβαια), κι εγώ με τη Δώρα κάναμε σα χαζοβιόλες επαρχιώτισσες!
Στο Γυρισμό η Μαρία αρχισε ένα μουρμουρητό από "πρρρρρρ" το οποίο σταδιακά πήρε ρυθμό και τέλος εξελίχτηκε σε ένα έξαλλο κονσέρτο, στο οποίο έσπευσε να συνδράμει η Γιάννα αφού βέβαια το ηχογράφησε! Αφήστε που την συνόδεψε κι ενας γύφτος που πουλούσε κάτι σφυρίχτρες που έβγαζαν παρόμοιο θόρυβο!
Φυσικά δεν έλειπε και το περπάτημα της Λούνας, το οποίο δεν αναγνωρισα αμέσως και μου το είπε η Εμυ! Γενικά η Εμυ μου εξηγούσε ότι δεν καταλάβαινα εγώ το άβγαλτο
Το χαντράδικο δε χρειάζεται να το σχολιασω, το λάτρεψα! <3
Ξεχωριστά τώρα, η Μαρία ήταν θεότρελη και ομιλητική με διάθεση για θάφτινγκ (οπως όλες τους) ακόμα και για δικές μας γνωστές που εκείνη δεν ήξερε! Η Γιάννα αυθεντική ράβενκλοου, κοιτούσε με ιδιαίτερη λατρεία τις χαντρες και βγήκε απ' το μαγαζί με ένα υπερτέλειο βραχιόλι δάγκωμα-ζομπι! Και η Εμυ μου φάνηκε οικεία!ναι οικεία, ίσως επειδή είχε παρόμοια φωνή με μία πολύ φίλη μου, και ένιωθα ότι μπορούσα να συζητήσω πολλά πράγματα μαζί της! Με όλες η συζήτηση πήγαινε απ' τον αλή στον βελή κι αυτό είναι καλό!
Κρίμα που δε βγάλαμε φωτό και με την Εμυ..
Θα τις ξαναδώ οπωσδήποτε, νόου μάτερ γουέν!