.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+51
Pansy Parkinson
Laura Mandley
Gellert
didaki
Mysterious Wizard
Ariana Lestrange
The Sorting Hat
Perenelle Flamel
Alicia Spinnet
Lucy Weasley
Αstοria Greengrass
RemousLoupin
Nearly Headless Nick
Phyllida Spore
Hermione Black
Phineas Nigellus Black
Sirius Black
Andros the Invincible
Dimitris el Mago Secreto
Rea
Elohim Meth
Hecate
Fleur Delacour
FLEUR258
Arcturus Regulus Black
SiMoS
Jace Wayland
Ernest Flitwick
Maria-Mia Granger
elliza
Lily Luna Potter
Merlin the Great
Berenice
Sylvie Lovegood
anthian9
Madame Maxime
Imperio
Orion Black
Sorazal the Erised
Andromeda Black
Clary Fray
Leonie Vernier
Morgan le Fay
Helena Ravenclaw
Amelia Blackfoot
Amycus
Maria Lovegood
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Minerva McGonagall
FoNikos21
55 απαντήσεις

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 15264
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Elohim Meth Πεμ Ιουν 30, 2011 7:43 pm

Μόλις πριν 40 λεπτά [σχεδόν] τελείωσε το μύτινγκ Σοραζάλ - Ελοχίμ. Cool
    Μου φαίνεται το παίρνω το κολάι, όσο πάει και πιο άνετη είμαι. Cool

Λοιπό~ν. Ο Λάζαρος είναι...Λάζαρος! Θεός, τέλος. Η καλύτερή μου εντωμεταξύ, εκείνος μιλάει πολύ κι εγώ κάθομαι και ακούω. Και δεν υπήρχε και πρόβλημα με την επιλογή του μέρους. :P Δε σταματήσαμε να μιλάμε [ναι κι εγώ μιλούσα tongue ]. Πιο άνετος και χαλαρός απ ό,τι τον φανταζόμουν και γενικά όλα κομπλεντάν. hippie Στην αρχή δεν τον αναγνώρισα γιατί φορούσε το γυαλί και άλλαξε και λουκ, αλλά με λίγη προσπάθεια με αναγνώρισε αυτός. :P Με το Λάζαρο, δεν πρόκειται να βαρεθείς. Όσο βαριεστημένος και να σαι, όσο κλειστός και αντικοινωνικός σαν εμένα, ο Λάζαρος θα σε κάνει να νοιώσεις άνετα. Και αυτό είναι προσόν. lalala Εκπέμπει ρε παιδί μου θετική ενέργεια. Άπειρη. oh! Και μετά απορούσα πως μιλάνε τόσες ώρες στο τηλέφωνο με άλλους. Παναγία μου, άλλες 3 ώρες να είχαμε ακόμα θα μιλούσαμε. :P
    Μάρτυς μου ο Ζέχελ, πέρασα τέλεια τέλεια τέλεια. oh! Άντε να βλέπω και το επόμενο μύτινγκ να ρχεται. awesome

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 H7MD6Zl
    Puri:

Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'm the one I should love

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Imperio Πεμ Ιουν 30, 2011 8:14 pm

Νομιζω οτι να κανεις μυτινγκ με Σογαζαλ και να μην περασεις καλα ειαια ψιλοαδυνατον!

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 8875
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Πεμ Ιουλ 07, 2011 11:44 pm

Θα το κάνω στέκι εδώ μέσα, δεν παίζει :P

Σήμερα είχαμε μίτινγκ με Λάζαρο και Νίκο, ή όπως είναι γνωστότεροι Έφη Σαρρή και Titanikos21. Cool

Με στήσανε γιατί ΔΗΘΕΝ και ΚΑΛΑ τους έφτυσε το λεωφορείο, και ήρθαν μετά από μισή ώρα jedi Αλλά εγώ δεν κρατάω κακίες γιατί ήθελα πολύ να τους δω και τους δύο!! oh!

Από το μίτινγκ δεν θυμάμαι πολλά dunno2
    Κυρίως τα αγόρια τα λένε μ@λ@κίες και εγώ να ακούω και να γελάω! Δεν παλεύονται και οι δυο, πραγματικά Laughing

Και αφήστε τον Σοραζάλ να λέει πως είναι σοβαρός και μετρημένος \\\\\\\\\\

Τι κάναμε? Πήγαμε φάγαμε, πήγαμε βόλτα στην παραλία, αφήσαμε το στίγμα μας στον Λευκό Πύργο (θα δείτε και φωτό από αυτό!!), οι σπόντες έδιναν και έπαιρναν για Χάφλπαφλ και Σλίθεριν, Μάκλογεννημένους και Πρασινοαίματους :P

Η μία γκαντεμιά μετά την άλλη, δεν περνούσαν τα λεωφορεία για να πάω σπίτι μου giveup Όπως καταλάβαμε η γκαντεμιά οφειλόταν στον Νίκο μας [shug]

Εντυπώσεις:
    Οι καλύτερες και για τους δύο!!
    Τον Λάζαρο το είχα ξαναδεί αλλά νομίζω ότι τώρα κατάφερα να τον γνωρίσω σε όλο του το μεγαλείο!! hippie
    Τρελάραααα!! :P Δεν βάζει γλώσσα μέσα του και ξέρει τα πάντα να τα γυρνάει στη Σλίθεριν καταγωγή του! Αγαπάμε!

Ο Νίκος αυτό ακριβώς που πίστευα πως θα είναι! Μες την ατάκα, κλασσικός ΦοΝικός!! oh! Πολύ συμπαθητικός, ανοιχτός και Νίκος, απλά <3 Και έμαθα και που οφείλετε το 21 στο όνομά του hehe Δεν είναι λόγω ηλικίας, αλλά λόγω ομάδας ti?

Εγώ ήμουν σαν παραπληγικό την περισσότερη ώρα... πολύ σφιγμένη και μόνο τα αγόρια μιλούσαν facepalm Στο επόμενο μίτνγκ ελπίζω να είμαι πιο άνετη! cross

Και επίσης παραλίγο να έχω μίτινγκ και με τον ARB :P Ο οποίος είδε την πλάτη μου, πέρασε δίπλα μου, με είδε και δεν κατάλαβε ότι ήμουν εγώ giveup
    Τι είχες πιει πουλάκι μου? drunk

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Hhh11

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 CHAMPION
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Πεμ Ιουλ 07, 2011 11:53 pm

Lily Luna Potter έγραψε:

Και επίσης παραλίγο να έχω μίτινγκ και με τον ARB :P Ο οποίος είδε την πλάτη μου, πέρασε δίπλα μου, με είδε και δεν κατάλαβε ότι ήμουν εγώ giveup
    Τι είχες πιει πουλάκι μου? drunk

Σοκολάτα κρυα στον "Αγαπητό" dunno2 ...λες να βαζουν τιποτα μέσα? :P
    Και δεν είναι την πλάτη σου...σας είδα φάτσα ηρθαμε προσωπο με προσωπο facepalm :P

Και έμαθα και που οφείλετε το 21 στο όνομά του hehe Δεν είναι λόγω ηλικίας, αλλά λόγω ομάδας ti?

Νικο ποτε θα συναντηθουμε να σ αλλάξω ομάδα? :P

*
    *
    *
    *
    *
    *

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Image
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Magical Identity
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Πεμ Ιουλ 07, 2011 11:55 pm

Ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο? ti?

Σκέψου πόσο πεινούσα για να μη σε πρόσεξα facepalm

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:

anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Ιουλ 08, 2011 12:29 am

Που ήταν αυτό το παιδί πάλι; :P

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Παρ Ιουλ 08, 2011 12:32 am

Θεσσαλονίκη ήρθε και το χαζό πέρασε από δίπλα μου και εγώ δεν το είδα και αυτός δεν ήταν σίγουρος αν ήμουν εγώ giveup

Σπόιλερ:

FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 39937
    Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009

Magical Identity
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Παρ Ιουλ 08, 2011 10:31 pm

Τι να πρωτογράψω γι' αυτό το υπερτιτανομεγιστοτεράστιο meeting? 16 συνεχόμενες ώρες καψίματος ti? Προσωπικό ρεκόρ Laughing

Θα περιοριστώ στα highlights (αυτά που συγκρατώ ακόμα τουλάχιστον) :

- Μη τολμήσει κανείς να με αποκαλέσει ξανά γκαντέμη, κατσικοπόδαρο, φαρμακόγλωσσο, κι εγώ δε ξέρω τι! ti? Τα παρακάτω περιστατικά μπορούσαν να συμβούν σε οποιονδήποτε φυσιολογικό άνθρωπο που είχε απλά μια άτυχη μέρα:
    1) Το λεωφορείο που πήρα για να φτάσω στη Καμάρα έπαθε βλάβη και περίμενα επί ένα μισάωρο για να με πάρει το επόμενο
    2) Στο πρώτο λεωφορείο που πήρα με τον Λάζαρο, τσουπ! 2 ελεγκτές πολλά βαρείς. Ευτυχώς ήμασταν τυπικοί (από τους λίγους)
    3) Tελείωσαν όλα τα ποτηράκια στα Goody's, τη στιγμή που πήρα να βάλω νερό εγώ
    3) Η Όλγα η καημένη δεν σταύρωνε λεωφορείο για λεωφορείο της επιστροφής και αλλάξαμε 15 στάσεις
    Για τους μη κακεντρεχείς, πραγματοποιώ και ευχέλαια. Τιμές προσιτές.
    - Κάτι έχει αλλάξει στα δρομολόγια προς το Cosmos. Κάτι έχει αλλάξει στο ίδιο το Cosmos. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην έχει αλλάξει τίποτα και απλά εγώ και ο Λάζαρος να θυμόμασταν άλλα ντ' άλλων unsure
    - Πολλά ρισπέκτ στην κοπέλα που μας έβγαλε φωτογραφία μπροστά από την αφίσα του ΧΠ. Το "επισκιάζεις ακόμα και τον Χάρι Πότερ" έγραψε ιστορία buttrock
    - Πολλά ρισπέκτ στον νέγρο friend που έφτασε στο έσχατο σημείο να με αποκαλέσει handsome, μπας και του αφήσουμε τον οβολό μας cross
    - Πολλά ρισπέκτ και στον Λάζαρο για τους αμέτρητους γνωστούς του, για την ευγενική αντιμετώπιση που είχε από τους λοιπούς αγνώστους, αλλά και για το εξής περιστατικό: Μετά από μια καθ' όλα σοβαρή συζήτηση (αυτή θα μας πείραξε) σταματάμε σε ένα περίπτερο για να πάρει ο Λάζαρος τσιγάρα. Και τι λέει με σοβαρότατο ύφος ο Σοραζάλ? Ένα Slytherin μαύρο! Speechless o περιπτεράς, στα πατώματα εγώ wiii
    - Βρέθηκε η χαμένη δίδυμη αδερφή της Andromeda Black. Μιλάμε για εξοργιστική ομοιότητα σε όλα! Γωγώ να υπερασπιστείς τα copyrights σου, κακώς δεν βγάλαμε φώτο :P
    - Ξαναζητάω επισήμως συγγνώμη από το Ολγάκι για το απαράδεκτο στήσιμο. Δε ζητάω και εκ μέρους του Λάζαρου, ο οποίος ρωτούσε με άκρως θιγμένο ύφος: Μα καλά, την αλήθεια θα της πούμε;! giveup
    - Όλα τα λεφτά στο παλικάρι που, έχοντας απέναντί του τον Λάζαρο, διάβαζε "ΜΗ", αντί για "HW" και φώναζε Don't do it Faidon! (Ναι, εγώ είμαι αυτός firma )
    - Μπαν στις τηλεοπτικές επιλογές που μου πλάσαραν οι 2athlioi. Για ποιον με περάσατε? crying
    - Λατρεμένη η βόλτα με το καραβάκι, καθώς και τα οργανωμένα "thafting" βραβεία που θεσπίστηκαν πάνω σε αυτό Cool
    - Λατρεμένο και το μεταμεσονύκτιο κάψιμο στο σπίτι του Λάζαρου και η ανακάλυψη άκρως απόρρητων εγγράφων και επιστολών μέσα σε αυτό hippie

Το ξέρω... παραλείπω ΠΑΡΑ πολλά, αλλά θα έρθει ο Λαζ να συμπληρώσει [angel]

Για τα παιδιά τώρα:
    Την Όλγα την είδα πρώτη φορά, επιτέλους! Πάρα πολύ γλυκό και ευγενικό πλάσμα, απορώ πως ανέχτηκε επί 3 ώρες 2 γαϊδούρια ξεσαμάρωτα! Τώρα που έγινε η αρχή, την περιμένω πολύ πιο ομιλητική στην συνέχεια, γιατί το κορίτσι αυτό πρσφέρεται για πολλές ώρες καψίματος oh! In Love
    Με τον Λαζ υπάρχει ένα 3athlio δέσιμο. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κολλητός μου. Πέρασα μαζί του, συνολικά, 16 απάλευτες ώρες. Καμία αμηχανία, όλο ατάκες και πειράγματα! Μιλήσαμε και για σοβαρά ζητήματα, πάντως, και τον χιλιοευχαριστώ που με άκουσε και μου έδωσε τις συμβουλές του [shug]

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τον Αύγουστο guys, don't forget! hippie
    Σας αγαπώ! blowkiss

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 29l0fma
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Παρ Ιουλ 08, 2011 10:44 pm

Δεν θα σας απογοητεύσω την επόμενη φορά, μεσιέ Νικολάς plz

Και πραγματικά οι Δέστε τους είναι λατρεία ατελείωτη, θα το δεις μια μέρα και θα με θυμηθείς! whistling :P

Σπόιλερ:

FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Σαβ Ιουλ 09, 2011 12:44 am

Arcturus Regulus Black έγραψε:
    Νικο ποτε θα συναντηθουμε να σ αλλάξω ομάδα? :P

Eίμαι Φονικός πάσης Ελλάδος πλέον, οπότε και τα Τρίκαλα δεν μου γλιτώνουν drunk

Lily Luna Potter έγραψε: Και έμαθα και που οφείλετε το 21 στο όνομά του hehe Δεν είναι λόγω ηλικίας, αλλά λόγω ομάδας ti?

Μη μου το χαλάς, είμαι ο Μπέντζαμιν Μπάτον :P
    Τι συγκίνηση και αυτή βραδιάτικα cross

Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Σαβ Ιουλ 09, 2011 3:59 am

Πρώτα από όλα να πω ότι θα γράψω εντυπώσεις από το τελευταίο μίτινγκ και κάποια στιγμή θα γράψω και για τα παλαιότερα. red face

Παιδιά πρώτα από όλα, αν κάνετε ποτέ μίτινγκ με το ΦοΝικό πάρτε μαζί σας σταυρουδάκια, φυλαχτά, βουντού, μπλέ ματάκια, σκόρδα, αγαλματάκια του Βούδα ή ότι άλλα σας βρισκονται σπίτι γιατί η γκαντεμιά αυτού του ανθρώπου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ. ti? Στην λίστα της γκαντεμιάς ξέχασε να προσθέσει ότι χάλασε και η ψηφιακή μου παραδείγματος χάρη. snob

Συναντηθήκαμε λοιπόν με τον Μητσοτάκη Νικαλάκη στις 3:30 πάνω κάτω και δεν φτάνει που φυσικά και πέρασε από δίπλα μου αγνοώντας με επιδεικτικά, όταν πήγα από πίσω να του πατήσω μια στο σβέρκο με είδε τελευταία στιγμή. sweatdrop smiley Να μην το πολυλογώ και σας κουράζω, πήραμε τα λεωφορεία μας. Κι αν θυμάμαι καλά ήταν αυτή η διαδρομή στην οποία υπήρξε ο συγκλονιστικός διάλογος:

Σοραζάλ: Η Μαριλένα θα είναι Ελλάδα το καλοκαίρι?
    ΦοΝικος: Για πότε λες, φέτος?
    Σοραζάλ: Για πέρυσι. (Σοβαρή ήταν η απάντηση. facepalm )

Όπως και να χει φτάσαμε -σχεδόν- αβλαβείς στα κόσμος όπου ο ΦοΝικός έκανε επίδειξη προσανατολισμού και γω γνωριμιών. giveup Αφού ήπιαμε το ριμάδι τον καφέ μας -που φυσικά και δεν πήρε κανείς καφέ- περιμέναμε πόοοοση ώρα για το λεωφορείο. 2 τα χάιλάιτ σε αυτό το σημείο: Ο κλώνος της Γωγώς και η γκρίνια του Νίκου. Το δεύτερο δεν θα το σχολιάσω - Happy - αλλά για το πρώτο, ο Χριστός! Είχαμε αρχίσει να φωνάζουμε γωγώ γωγώ! Μα τέτοια ομοιότητα? ti? Και το λέω κι εγώ που την έχω ξαναδει μπόλικες φορές από κοντά!

Αφού τέλος πάντων καταφέραμε να μπούμε στο λεωφορείο ο Νίκος μου είπε ότι θέλει να πούμε αλήθεια για την αργοπορία μας, χωρίς δικαιολογίες! ti? έτσι και γω είπα την αλήθεια στην ΌΛγα ότι έφταιγε αυτός. hehe Όλγα δεν θα σου ζητήσω συγνώμη γιατί σε ΧΓ μίτινγκ -ειδικά με 3athlious- κάτι τέτοια είναι πλήρως αναμενόμενα. :blasé: Τι να σχολιάσω τώρα? Ότι είχα ρωτήσει όλον τον κόσμο αν έχουν φυσιολογικό ορό? Ότι στα γούδις με έδειρε ένας σαχλός άγνωστος Μάγκλ? Ότι ο Νίκος διάβασε το HW, MH? banghead Α Νίκο και μένα με είχε πει ο Σταν χάντσαμ την προηγούμενη φορά.

[@anthian9, θυμάσαι έναν από τους πολλούς που έλεγαν ότι ταιριάζουμε κτλ, ε ο ένας (ο Στάνλει)είπε τον Νίκο χάντσαμ. Πιιιις μπράδερ. highfive ]

Α μετά από πολύ κόπο η Όλγα κατάφερε να πάρει το λεωφορείο και φυσικά να χάσει τα καλύτερα. tongue Κρίμα την επομενη φορά θα κάτσει περισσότερο. Laughing Μετά πήγαμε για μπύρες στο καραβάκιόπου απέδειξα πόσο Σλύθεριν είμαι - αν υπάρχει αντίρρηση παρακαλώ να ακουστεί. evil Εκεί δώσαμε τα Χρυσά Βατόμουρα και όχι μόνο του φόρουμ με παταγώδη επιτυχία. hurrah Εκεί ήταν που έμαθα ύστερα από ΤΟΟΟΟΣΟ καιρό ότι η Έμυ είναι Βόρειο Προάστιο. Cool Πως μου χε ξεφύγει αυτό τόσο καιρό. facepalm Έμυ όταν το δεις αυτό να ξέρεις ότι έχει να πέσει 3athlio δούλεμα. :blasé:

Τόσο την Όλγα όσο και τον Νίκο τους είχα ξαναδει. Συγκεκριμένα όμως

Η Όλγα είναι ντροπαλή μεν και σχετικά κλειστή αλλά από την άλλη και μιλάει αρκετούτσικα και τις καμμενιές τις θα πει. Βέβαια η καημένη πόσα να αντέξει και τι να πει όταν έχει Φονικό και Έριζεντ σε κέφια δίπλα της; Απορώ και πως δεν βούτηξε στον Θερμαϊκό.

Ο Νίκος τώρα. Νταξ. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω και ούτε χρειάζεται, με έχει καλύψει. Το μόνο του κακό είναι ότι είναι αηδιαστικά Χάφλπαφ.facepalm Αλλά τι να κάνω? Αποδέχομαι τους φίλους μου και με τα καλά τους. mrs black

Νικαλάκης έγραψε:Μιλήσαμε και για σοβαρά ζητήματα, πάντως, και τον χιλιοευχαριστώ που με άκουσε και μου έδωσε τις συμβουλές του [shug]
    Always around to spread my Wisdom. slythn2 Όλγουες αράουντ φορ γιου, 3athlio μου [shug]

Τέλος αυτός ο Σοραζαλ. Καλό παιδί μου φάνηκε αλλά πολύ ντίβος ρε γαμώτο. Πολύ σταρ το άτομο. :blasé: Όπως και να χει,

I know you love me, you know I love you too,
    StE

Σπόιλερ:
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Imperio Σαβ Ιουλ 09, 2011 4:03 am

μια χαρα περασατε πουλακια μου!

(παω να βρασω στο ζουμι μου απο τη ζηλια
    κειθενξμπαι)

_
    _

It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από FoNikos21 Σαβ Ιουλ 09, 2011 4:14 am

Ναι, ξέχασα ΚΑΙ την φωτογραφική σου giveup
    Btw, την έπιασα... μην περιμένεις να επισκευαστεί :P

Καλά, αυτό με τον φυσιολογικό ορό, δεν υπήρχε. Με το που βλέπουμε την Όλγα, δεν ειπώθηκε ούτε καν γεια:
    - Ο Φονικός φταίει!
    και
    - Όλγα μήπως έχεις φυσιολογικό ορό?

Όχι, είσαι τόσο Σλίθεριν που μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο περιπτεράς Laughing
    Και έχεις και μαμώ τα ένστικτα άτιμε giveup
    Σε έχει φοβηθεί το μάτι μου unsure

Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Imperio Σαβ Ιουλ 09, 2011 4:15 am

να ρωτησω τον ορο τι τον ηθελε?

_
    _

Stuff:
    Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Σαβ Ιουλ 09, 2011 4:24 am

FoNikos21 έγραψε:Ναι, ξέχασα ΚΑΙ την φωτογραφική σου giveup
    Btw, την έπιασα... μην περιμένεις να επισκευαστεί :P

Καλά, αυτό με τον φυσιολογικό ορό, δεν υπήρχε. Με το που βλέπουμε την Όλγα, δεν ειπώθηκε ούτε καν γεια:
    - Ο Φονικός φταίει!
    και
    - Όλγα μήπως έχεις φυσιολογικό ορό?

Όχι, είσαι τόσο Σλίθεριν που μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο περιπτεράς Laughing
    Και έχεις και μαμώ τα ένστικτα άτιμε giveup
    Σε έχει φοβηθεί το μάτι μου unsure

Και που σαι ακόμα. Σε λίγο που θα μου ρθει και το δίπλωμα διακτινισμού να δεις τι έχει να γίνει. :blasé:

Imperio έγραψε:να ρωτησω τον ορο τι τον ηθελε?

Tον ορό τον ήθελε για το πίρσινγκ, έτσι μου πε. mouble mouble
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Imperio Σαβ Ιουλ 09, 2011 4:26 am

καλα σου ειπε

_
    _

Stuff:
    Andromeda Black
    Andromeda Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Αριθμός μηνυμάτων : 16892
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μischief managed.

Δημοσίευση από Andromeda Black Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:03 pm

FoNikos21 έγραψε:
    - Βρέθηκε η χαμένη δίδυμη αδερφή της Andromeda Black. Μιλάμε για εξοργιστική ομοιότητα σε όλα! Γωγώ να υπερασπιστείς τα copyrights σου, κακώς δεν βγάλαμε φώτο :P

Λες να ήταν η αδερφή μου..;; pensive Moιάζουμε πάρα πολύ... Razz
    Πάντως προπροχτές ήμουν και γω στο κόσμος... Razz

Την άλλη φορά να πείτε και άλλους που μένουν Θεσσαλονίκη να έρθουν... snob
    :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Tumblr_lrwbm8xZe71qj565ko1_500
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Beautyandthebeastsign
    i solemnly swear that i am up to no good:
    ♥ Sirius Black ♥
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από FoNikos21 Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:13 pm

Andromeda Black έγραψε:

Λες να ήταν η αδερφή μου..;; pensive Moιάζουμε πάρα πολύ... Razz

Άμα ντύνεται και αυτή σαν την Barbie, πολύ πιθανό Cool :P

Andromeda Black
    Andromeda Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από Andromeda Black Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:14 pm

Τι φορούσε..;; Razz
    Αν την είδατε στα κόσμος μπορεί να ήμουν εγώ... Shocked

♥ Sirius Black ♥
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Magical Identity

Δημοσίευση από FoNikos21 Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:17 pm

Ένα ροζ μπλουζάκι και μια μαύρη φούστα (ή σορτσάκι, δεν είμαι σίγουρος) unsure

Aλλά δεν μπορεί, θα μας είχες καταλάβει. Δεν είμασταν ΚΑΘΟΛΟΥ διακριτικοί, πίστεψέ με whistling :P

Andromeda Black
    Andromeda Black
    Τάγμα του Φοίνικα
    Τάγμα του Φοίνικα

Magical Identity

Δημοσίευση από Andromeda Black Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:26 pm

Όχι δεν ήμουν εγώ... :P Άντε και την επόμενη φορά περιμένω πρόσκληση. :P

♥ Sirius Black ♥
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Imperio Σαβ Ιουλ 09, 2011 5:28 pm

μηπως ο μεσιε Σογαζαλ να εγραφε και τις εντυπωσεις του απο το μυτινγκ της 4ης Ιουνιου σαμτάιμ?

_
    _

Stuff:
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Δευ Ιουλ 11, 2011 12:00 am

"Γεια, να σε ρωτήσω κάτι; Πώς σε λένε;"

Και ναι, συνάντησα το Μαράκι-Ιμπίριο στο Σκούλγουέιβ φέστιβαλ, μέσα σε τόσο κόσμο\μ/ Το ΧΓ τα σπάει για ακομη μια φορά!
    Αφού την παρακολουθούσα επί ένα 20λεπτο για να σιγουρευτώ πως είναι αυτή και είχα καταλήξει στο ότι κατά 98% είναι(Μακριά ξανθά μαλλιά-τσεκ,σκελετός γυαλιών-τσεκ, σιλουέτα-τσεκ, πρόσωπο-τσεκ,χρώμα ματιών άννόουν επδ είχα πάθει κρίση άλτσχαϊμερ εκείνη την στιγμή) και την πλησίσα ια φορά έτοιμη να την ρωτήσω αν είναι αυτή, αλλά δίστσα κ ξαναέφυγα, τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση μπροστά στα εισιτήρια γτ ήξερα πως θα χανόμασταν στον κόσμο!
    "Μαρία (:"
    "Μαρια εσυ εισαιι, η ανθη ειμαι απο το φορουμ *αγκαλιτσα επικ*"

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Imperio Δευ Ιουλ 11, 2011 3:19 am

Ναιιι σημερα το χουγου εκανε και παλι το θαυμα τουυυυυ μεσα σε τοσες χιλιαδες κοσμου συναντησα την Ανθηηηηη!
    εκει που ειχα παει να βγαλω εισιτηριο για την φιλη μου με σκουνταει ενα γλυκοοοοοοοοοουλι κοριτσι και με ρωταει πως με λενε. Απανταω εγω Μαρια χωρις να εχω υποψιαστει τιποτα και μου λεει οτι ειναι η Ανθη απο το φορουμ *μεγαλη αγκαλιτσα* μου φανηκε τοοοοσο καλουλαααα η Ανθη!

Ανθακι τελικα τους Λοκομοντο δεν τους ειδες ε?

_
    _

Stuff:
    Hecate
    Hecate
    Member of Order of Merlin 3rd
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Δευ Ιουλ 11, 2011 8:19 pm

Σήμερα έγινε μια επική συνάντηση μεταξύ Hecate, Cassandra Black, Orion Black, Imperio, Minerva McGonagall και Amycus.

Μεταξύ άλλων:

* Πήραμε 200 ευρώ εισιτήρια για την ταινία τα οποία τώρα κοιμούνται στην τσάντα μου!

* Αναλύσαμε το μέλλον του HW και σκεφτήκαμε τα τόπικς που θα υπάρχουν σε 50 χρόνια από τώρα. Αναμείνατε στις οθόνες σας για τα: Τα (σκαναρισμένα) τσεκ-απ των μελών μας, Μαντέψτε τα τριγλυκερίδια του από πάνω, Οι σχολικές επιδόσεις των εγγονιών μας, Παράπονα για τα παιδιά μας, Τι χάπια παίρνετε; Οι γέροι του ΗW σας προτείνουν, Blood Pressure Challenge!

* Καταλάβαμε γιατί υπάρχουν τόσοι αντμίν στο φόρουμ: Προσφέρουν τόσα πολλά στη συζήτηση!
    Hecate: Αυτά τα εμότικονς τα καρατήσαμε επειδή είναι Χαριποτερικά.
    Minerva: Ναι, αυτά τα εμότικονς τα κρατήσαμε επειδή είναι *παύση* Χαριποτερικά!
    * ΤΥΠΩΣΑΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ HW! ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΘΕΙΚΑ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ... ΧΑΡΙΓΟΥΟΡΛΝΤΙΑΝΑ! wihu

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 9 Ws1999D

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:26 pm