Πρώτα από όλα να πω ότι θα γράψω εντυπώσεις από το τελευταίο μίτινγκ και κάποια στιγμή θα γράψω και για τα παλαιότερα.
Παιδιά πρώτα από όλα, αν κάνετε ποτέ μίτινγκ με το ΦοΝικό πάρτε μαζί σας σταυρουδάκια, φυλαχτά, βουντού, μπλέ ματάκια, σκόρδα, αγαλματάκια του Βούδα ή ότι άλλα σας βρισκονται σπίτι γιατί η γκαντεμιά αυτού του ανθρώπου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
Στην λίστα της γκαντεμιάς ξέχασε να προσθέσει ότι χάλασε και η ψηφιακή μου παραδείγματος χάρη.
Συναντηθήκαμε λοιπόν με τον
Μητσοτάκη Νικαλάκη στις 3:30 πάνω κάτω και δεν φτάνει που φυσικά και πέρασε από δίπλα μου αγνοώντας με επιδεικτικά, όταν πήγα από πίσω να του πατήσω μια στο σβέρκο με είδε τελευταία στιγμή.
Να μην το πολυλογώ και σας κουράζω, πήραμε τα λεωφορεία μας. Κι αν θυμάμαι καλά ήταν αυτή η διαδρομή στην οποία υπήρξε ο συγκλονιστικός διάλογος:
Σοραζάλ: Η Μαριλένα θα είναι Ελλάδα το καλοκαίρι?
ΦοΝικος: Για πότε λες, φέτος?
Σοραζάλ: Για πέρυσι. (Σοβαρή ήταν η απάντηση.
)
Όπως και να χει φτάσαμε -σχεδόν- αβλαβείς στα κόσμος όπου ο ΦοΝικός έκανε επίδειξη προσανατολισμού και γω γνωριμιών.
Αφού ήπιαμε το ριμάδι τον καφέ μας -που φυσικά και δεν πήρε κανείς καφέ- περιμέναμε πόοοοση ώρα για το λεωφορείο. 2 τα χάιλάιτ σε αυτό το σημείο: Ο κλώνος της Γωγώς και η γκρίνια του Νίκου. Το δεύτερο δεν θα το σχολιάσω -
- αλλά για το πρώτο, ο Χριστός! Είχαμε αρχίσει να φωνάζουμε γωγώ γωγώ! Μα τέτοια ομοιότητα?
Και το λέω κι εγώ που την έχω ξαναδει μπόλικες φορές από κοντά!
Αφού τέλος πάντων καταφέραμε να μπούμε στο λεωφορείο ο Νίκος μου είπε ότι θέλει να πούμε
αλήθεια για την αργοπορία μας, χωρίς δικαιολογίες!
έτσι και γω είπα την αλήθεια στην ΌΛγα ότι έφταιγε αυτός.
Όλγα δεν θα σου ζητήσω συγνώμη γιατί σε ΧΓ μίτινγκ -ειδικά με 3athlious- κάτι τέτοια είναι πλήρως αναμενόμενα. :blasé: Τι να σχολιάσω τώρα? Ότι είχα ρωτήσει όλον τον κόσμο αν έχουν φυσιολογικό ορό? Ότι στα γούδις με έδειρε ένας σαχλός άγνωστος Μάγκλ? Ότι ο Νίκος διάβασε το HW, MH?
Α Νίκο και μένα με είχε πει ο Σταν χάντσαμ την προηγούμενη φορά.
[@anthian9, θυμάσαι έναν από τους πολλούς που έλεγαν ότι ταιριάζουμε κτλ, ε ο ένας (ο Στάνλει)είπε τον Νίκο χάντσαμ. Πιιιις μπράδερ.
]
Α μετά από πολύ κόπο η Όλγα κατάφερε να πάρει το λεωφορείο και φυσικά να χάσει τα καλύτερα.
Κρίμα την επομενη φορά θα κάτσει περισσότερο.
Μετά πήγαμε για μπύρ
ες στο καραβάκιόπου απέδειξα πόσο Σλύθεριν είμαι - αν υπάρχει αντίρρηση παρακαλώ να ακουστεί.
Εκεί δώσαμε τα Χρυσά Βατόμουρα και όχι μόνο του φόρουμ με παταγώδη επιτυχία.
Εκεί ήταν που έμαθα ύστερα από ΤΟΟΟΟΣΟ καιρό ότι η Έμυ είναι Βόρειο Προάστιο.
Πως μου χε ξεφύγει αυτό τόσο καιρό.
Έμυ όταν το δεις αυτό να ξέρεις ότι έχει να πέσει 3athlio δούλεμα. :blasé:
Τόσο την Όλγα όσο και τον Νίκο τους είχα ξαναδει. Συγκεκριμένα όμως
Η Όλγα είναι ντροπαλή μεν και σχετικά κλειστή αλλά από την άλλη και μιλάει αρκετούτσικα και τις καμμενιές τις θα πει. Βέβαια η καημένη πόσα να αντέξει και τι να πει όταν έχει Φονικό και Έριζεντ σε κέφια δίπλα της; Απορώ και πως δεν βούτηξε στον Θερμαϊκό.
Ο Νίκος τώρα. Νταξ. Δεν έχω να πω κάτι παραπάνω και ούτε χρειάζεται, με έχει καλύψει. Το μόνο του κακό είναι ότι είναι αηδιαστικά Χάφλπαφ.
Αλλά τι να κάνω? Αποδέχομαι τους φίλους μου και με τα καλά τους.
Νικαλάκης έγραψε:Μιλήσαμε και για σοβαρά ζητήματα, πάντως, και τον χιλιοευχαριστώ που με άκουσε και μου έδωσε τις συμβουλές του
Always around to spread my Wisdom.
Όλγουες αράουντ φορ γιου, 3athlio μου Τέλος αυτός ο Σοραζαλ. Καλό παιδί μου φάνηκε αλλά πολύ ντίβος ρε γαμώτο. Πολύ σταρ το άτομο. :blasé: Όπως και να χει,
I know you love me, you know I love you too,
StE
- Σπόιλερ:
Νικαλάκης έγραψε:Και τι λέει με σοβαρότατο ύφος ο Σοραζάλ?
Ένα Slytherin μαύρο! Speechless o περιπτεράς, στα πατώματα εγώ
Είναι αλήθεια.