Εγώ πάλι ανυπομονώ να σας δω για 1η φορά!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lucy Weasley στις Κυρ Δεκ 11, 2011 3:17 pm, 1 φορά
Τι γλυκός!FoNikos21 έγραψε:Μαρία της γειτονιάς: Μαράκι είσαι τόσο γλυκομίλητο και αθώο πλάσμα! Χαλάλι τα βραβεία σου, χαλάλι! Αλλά σε θέλω λίγο πιο ομιλητική next time, ναι?
Arcturus Regulus Black έγραψε:Εμυ πες την αλήθεια! ήσουν πιο ομιλιτική επειδή ήμουν εγώ...πες το πες το
FLEUR258 έγραψε:Τι γλυκός!FoNikos21 έγραψε:Μαρία της γειτονιάς: Μαράκι είσαι τόσο γλυκομίλητο και αθώο πλάσμα! Χαλάλι τα βραβεία σου, χαλάλι! Αλλά σε θέλω λίγο πιο ομιλητική next time, ναι?
Ρε,η αλήθεια είναι ότι όταν μαζευόμαστε πάνω από 8 άτομα δεν μου βγαίνει τόσο να μιλήσω.
Αλλά για εσένα κάτι θα κάνω.
Merlin the Great έγραψε:Ενα πράγμα θα σας πω...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Ο Λάζαρος πλέον δεν είναι ένα μέλος του φόρουμ που συναντάω, είναι συνήθεια. Κακή συνήθεια. Λάζαρε.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Υ.Γ. nerdάκος
Tom Marvolo Riddle έγραψε: Αφού περιπλανηθήκαμε (ελάχιστα τολμώ να πω και Λάζαρε ελπίζω να συμφωνήσεις) καταλήξαμε σε ένα μαγαζάκι που στην αρχή ήταν ωραίο αλλά μετά δυνάμωσε μουσική, έγινε καγκουρομάγαζο και η Έμη φαγώθηκε να φύγουμε. Εντάξει φιλοξενούμενη είναι, ας μην της τη σπάσουμε *είπαμε* και φύγαμε.
Tom Marvolo Riddle έγραψε: Κατά τα άλλα σε λίγες μέρες θα μας γνωρίσει και τον φίλο της τον Adam οπότε αναμείνατε
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Υ.Γ. nerdάκος
Sorazal the Erised έγραψε: Και έχουμε και αντίστοιχα φωτογραφικά ντκουμέντα τα οποία και θα χρησιμοποιούσαμε αν μας προκαλέσετε.
Sorazal the Erised έγραψε:Για την Έμυ δεν θα πω ακόμη κάτι. Θα τα πω όλα μετά την συγκατοίκηση.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Μας θερμοπαρακαλάει να τον περιμένουμε Καμάρα όπου θα μας έχει και μία έκπληξη και εκεί Κόνη και Τάσος δεν χάνουν ευκαιρία να χλαπακιάσουν!