.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+51
Pansy Parkinson
Laura Mandley
Gellert
didaki
Mysterious Wizard
Ariana Lestrange
The Sorting Hat
Perenelle Flamel
Alicia Spinnet
Lucy Weasley
Αstοria Greengrass
RemousLoupin
Nearly Headless Nick
Phyllida Spore
Hermione Black
Phineas Nigellus Black
Sirius Black
Andros the Invincible
Dimitris el Mago Secreto
Rea
Elohim Meth
Hecate
Fleur Delacour
FLEUR258
Arcturus Regulus Black
SiMoS
Jace Wayland
Ernest Flitwick
Maria-Mia Granger
elliza
Lily Luna Potter
Merlin the Great
Berenice
Sylvie Lovegood
anthian9
Madame Maxime
Imperio
Orion Black
Sorazal the Erised
Andromeda Black
Clary Fray
Leonie Vernier
Morgan le Fay
Helena Ravenclaw
Amelia Blackfoot
Amycus
Maria Lovegood
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Minerva McGonagall
FoNikos21
55 απαντήσεις

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Τρι Ιουν 14, 2011 1:44 pm

Άντε, θα γράψω κι εγώ. Cool

Πρώτα από όλα, παρακαλείται ο Μέρλινδεγκρέητ να προειδοποιεί από 'δω και στο εξής όταν είναι να κάνει παρόμοια ποστ για να ξέρουμε να μην κάνουμε κοιλιακούς στο γυμναστήριο. Ευχαριστώ.

Επίσης, από σήμερα, θα πραγματοποιηθεί ένας έρανος στο ΧΓ. Δίνουμε όλοι από μισό ευρώ για να αγοράσει η Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ ένα ακουστικό βαρηκοΐας. Ευχαριστώ και πάλι.

Τέλος, παρακαλείται ο ΦοΝικος21 να σταματήσει να με πειράζει συνέχεια. Ευχαριστώ για τελευταία φορά.

Άλλο ένα μύτηνγκ έφτασε στο τέλος του, αυτή τη φορά με τη μεγαλύτερη προσέλευση όλων όσων έχω πάει. Το ΧΓ πήγε εκδρομή με λίγα λόγια. Razz
    Την επόμενη φορά, θα κάνουμε κράτηση, δεν πάει άλλο. Τέλος πάντων, με τα πολλά πολλά, βρήκαμε να καθίσουμε, άσχετα αν διώξαμε ευγενικά πάντα όποιον καθόταν δίπλα μας για να χωρέσουμε. whistling

Φυσικό και επόμενο ήταν να μην ακουγόμαστε μεταξύ μας λόγω δυνατής μουσικής και αποστάσεως, οπότε λάθη όπως "-Πού μένεις; -Σταθμό Λαρίσης. -Στο κυπαρίσσι;;;" ήταν αναμενόμενες. hehe
    Για να μην τα πολυλογώ είπαμε πολλά, σιγά μην σας τα πούμε όλα ( evil ) και μετά, αφού αποχαιρετήσαμε το Μαράκι-Φλερ πήγαμε Γούδις να χλαπακιάσουμε. Κάπου εκεί, λίγο η κούραση, λίγο η ζαλάδα από τα φλας, εγώ μετατράπηκα σε μίνι σφουγγαράκι τύπου "εγώ σας ακούω, μιλάτε", συμπαθάτε με, ναι; red face

Εντυπώσεις για τη νέα γνωριμία τώρα. 😂

FLEUR258: Μεγάλη μου συμπάθεια. [shug]
    Με αυτό το κορίτσι συνεννοούμαστε να ουμ, την πάω πολύ και θέλω να την γνωρίσω ακόμα καλύτερα. Λατρεία.-

Αυτά κι αυτά λοιπόν, αν μου έρθει κανένα παραλειπόμενο, το γράφω. Όσοι προσέλθετε, ανοιχτή πρόσκληση για ένα ακόμα μύτηνγκ πριν την πρεμιέρα. [shug]
    Να σας συνηθίσω περισσότερο κιόλας. [shug]
    Λατρεύω σας.- blowkiss

Σπόιλερ:

Πάντα τέτοια! fireworks
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από FLEUR258 Τρι Ιουν 14, 2011 4:00 pm

Amelia Blackfoot έγραψε:Φυσικό και επόμενο ήταν να μην ακουγόμαστε μεταξύ μας λόγω δυνατής μουσικής και αποστάσεως, οπότε λάθη όπως "-Πού μένεις; -Σταθμό Λαρίσης. -Στο κυπαρίσσι;;;"

Πωωω,αυτό ήταν θεεικό.rofl Όπως και αυτό με την ατάκα της Μυρτώς"Τι θέλετε?""Ενα παγωτό βανίλια""Ποσες μπάλες?""Βανίλια":P Laughing

Amelia Blackfoot έγραψε:FLEUR258: Μεγάλη μου συμπάθεια. [shug]
    Με αυτό το κορίτσι συνεννοούμαστε να ουμ, την πάω πολύ και θέλω να την γνωρίσω ακόμα καλύτερα. Λατρεία.-

[shug] Αυτοοο,αυτοοο!Και εγώ ένιωσα να συνεννοούμαι τόσο τέλεια μαζί σου. blowkiss 😂

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Amelia Blackfoot
    Amelia Blackfoot
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 20437
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.

Δημοσίευση από Amelia Blackfoot Τρι Ιουν 14, 2011 4:16 pm

^ blowkiss

Α, η βανίλια ήταν θεϊκή ατάκα. Laughing

Και μετά εμείς το συνεχίσαμε κάπως έτσι:

-Σαντιγί, σιρόπι θές;
    -Βανίλια. rofl

elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Τρι Ιουν 14, 2011 8:46 pm

Ακόμα αναρωτιέμαι γιατι πήγα σε αυτην την συνάντηση.Το τραβάει ο οργανισμός μου τελικά το ρεζιλίκι =/ Αλλά τι να κάνουμε που υπάρχουν καποια διαμαντάκια που θέλω να τα βλέπω γιατί τα βλέπω σπάνια,χαλάλι :P [shug]

Πάντως σας ενημερώνω πως εγώ και η οικογένειά μου(Κωστούλα-Δοξούλα) θα δίνουμε ο παρόν μέσω Σκάιπ από τούδε και στο εξής matakia Μπορείς να έρθεις και συ φιλημένη Μαριλένα μετα του αντρός σου φυσικά hehe

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    FoNikos21
    FoNikos21
    Θεραπευτής/ρια
    Θεραπευτής/ρια

Αριθμός μηνυμάτων : 39937
    Location : In the land of the morning star. Please, send me an angel...
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2009

Magical Identity
    Today's thought: If you like me, raise your hands. If you don't, raise your standards! B)

Δημοσίευση από FoNikos21 Τετ Ιουν 15, 2011 5:39 pm

Επεράσαμε όμορφα όμορφα όμορφα. Επεράσαμε όμορφα και τούτη τη βραδιά hurrah :P

Highlights που συγκρατώ:

• Άμα θέλετε στο επόμενο μίτινγκ να έχετε σύμμαχο τον καιρό, πολύ απλά φροντίστε ώστε να μην παρευρεθώ. Πως να το κάνουμε... είμαι παιδί της βροχής. Και της ροχάλας ενίοτε :P
    • Άμα θέλετε στο επόμενο μίτινγκ να έρθει ο Μέρλιν στην ώρα του, πολύ απλά φροντίστε ώστε να ενημερωθεί για μια πλασματική ώρα συνάντησης, 2 ώρες πριν τη πραγματική. Αν το εφαρμόσετε, θα τον περιμένετε μόνο για καμιά ωρίτσα lighter
    • Έμαθα από την Μαριλένα ότι με μπερδεύει με την Κόνι και την Έμυ. Από τότε ψάχνομαι... και εσωτερικά και εξωτερικά unsure
    • Η Ρέα μη δει σχιστομάτηδες... λυσσάει και είναι έτοιμη να ορμήξει στο μπούγιο. Επίσης μη δει σκύλο, φοβάται πως θα λυσσάξει και θα ορμήσει αυτός scared
    • Το ανθρωπόμορφο είδος Leonie βρίσκεται ανάμεσά μας. Στις μπλούζες. Στα πατάκια. Στα γυράδικα ti?
    • Τελικά τάσεις αυτοκτονίας μόνο η Βίσσυ δεν έχει. Μη πετύχουμε δρομάκι, εκεί να μπαστακωθούμε για κανα τέταρτο, αγναντεύοντας τα πέριξ σαν τους τουρίστες. Ε, όλο και κάποιος χριστιανός οδηγός θα φιλοτιμηθεί να μας τσαλαπατήσει giveup
    • Τιμή και δόξα στην μέλλουσα πρώην διαχειρίστρια του HarryWorld, Minerva McGonagall, και την ασύλληπτη τεχνική της κατάρτιση buttrock
    • Τιμή και δόξα στη γλυκούλα σκυλίτσα της Μαρίας. Ομορφότερη από την συνονόματή της στο φόρουμ και παίζει να μαδάει και λιγότερο hippie
    • Τιμή και δόξα στην παρτιτούρα που παρέδωσε ο "παζλ" Θάνος στην "μη πλησιάζεις, κρατάω 2 γεμάτα ποτήρια" Ρέα Bravo
    • Τιμή και δόξα στην σερβιτόρα που εξυπηρέτησε το είδος υπό εξαφάνιση "βανίλια-βανίλια" και κατάφερε να βγάλει έγκαιρα άκρη ως προς τον ριμαδοτρόπο που θα εισέπραττε τα χρήματα στο τέλος respekt
    • ΚΑΜΙΑ τιμή και ΚΑΜΙΑ δόξα στην μακρινή ξαδέρφη του Κόλιν Κρίβι, Μαρία-Imperio, η οποία ξέχασε στην καφετέρια την ομπρέλα της, αντί για την φωτογραφική της μηχανή. Προφανώς έχει κάνει ξόρκι μόνιμης επικόλλησης/προέκτασης του χεριού στη δεύτερη crying
    • Ο Μέρλιν έχει γαμάτες προτάσεις για τηλεμαραθώνιους.- Η Νικόλ γαμάτες προτάσεις για βλαχοποτερικά νικς.- Ο Θάνος γαμάτες προτάσεις για υποενότητες στο Γκρίφιντορ.- Cool
    • ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι πατάτες που θα γαρνίρουν την κέτσαπ της Γιάννας, οι φωνούλες των αδερφών Amelia Blackfoot-Helena Ravenclaw, καθώς και η ακριβής εννοιολογική σημασία του ρήματος "φιλώ" wtf2
    • Λάτρεψα την μεταμεσονύκτια χαριποτεροκουβέντα με Δημήτρη και Θάνο, όπως και τον εαυτό μου για την άριστη γνώση περί ωραρίου του μετρό. Δε βαριέσαι, τουλάχιστον χάρηκε ο ταξιτζής hurrah

Ναι, δεν μίλησα με όλους όσο θα ήθελα. Και ιδίως με τον Ηλία, τον οποίο έβλεπα για πρώτη φορά.
    Ναι, δε σπάσαμε το ρεκόρ πρωτοτυπίας και επιλέξαμε πάλι τις ίδιες τοποθεσίες.
    Αλλά μέσα σε ένα τόσο οικείο, παρείστικο και χαβαλεδίστικο κλίμα, γίνεται να μη περάσεις ΓΑ-ΜΑ-ΤΑ? Όχι βέβαια! Παιδιά σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ για την επόμενη μάζωξη In Love [shug]

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 29l0fma
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 15264
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2010

Magical Identity
    Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.

Δημοσίευση από Elohim Meth Κυρ Ιουν 19, 2011 9:57 pm

Και ναι, το πρώτο μου μύτινγκ είναι γεγονός. oh! Είμαι συγκινημένη που γράφω για πρώτη φορά σε τούτο το τόπικ. crying

Λοιπόν. Πήγα στο Σταυρό (κοντά στη Θεσσαλονίκη) και συνάντησα τη Μυρτώ, την Clary Fray ντε. oh!
    Καταρχήν, έχω να πω ότι από κοντά είναι ακόμη πιο γλυκιά και όμορφη. Τι τέλεια μάτια. Από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφα. In Love Αρχικά, φοβόμουν ότι δεν θα μιλούσαμε γιατί και οι δύο είμαστε συνεσταλμένες, αλλά καμία σχέση! Δε μου φάνηκε καθόλου ντροπαλή, το αντίθετο! Γλυκιά και πρόσχαρη! Τι καλήηη. hurrah
    Δε σταματήσαμε να μιλάμε. Και ένοιωθα πολύ άνετα! Περίμενα στο πρώτο μου μύτινγκ να έχω άγχος, αλλά δεν είχα καθόλου γιατί ήμουν με τη Μυρτώ και με έκανε να νοιώθω άνετα. blowkiss
    Μια παρατήρηση έχω να κάνω...Πρέπει να βρίσκεται κι ένας τρίτος άλλη φορά μαζί μας να μας κρατάει ισορροπία και να παίρνει εκείνος τις αποφάσεις, γιατί μια έλεγα εγώ "Πάμε όπου θες, δεν έχω πρόβλημα", μια η Μυρτώ. Laughing hehe
    Μακάρι να είχα κι άλλο χρόνο... crying Όταν περνάς καλά, η ώρα περνάει πολύ γρήγορα γμτ. plz
    Α! Βρήκαμε ακόμη περισσότερα κοινά! Laughing Όλο και αυξάνονται, έτσι; I love you Κάναμε και γυμναστική, πάνω κάτω. Το κάψαμε το λίπος έτσι; hippie (Το υποτιθέμενο της Μυρτώς και το πραγματικό δικό μου. Shocked )

Υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά θα είμαι πιο άνετη, ναι; oh! Άντε, με το καλό και η επόμενη συνάντηση. hurrah

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 H7MD6Zl
    Puri:

Clary Fray
    Clary Fray
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Αριθμός μηνυμάτων : 14284
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: What doesn't kill you makes you stronger.

Δημοσίευση από Clary Fray Κυρ Ιουν 19, 2011 11:17 pm

^ In Love I love you.

Λοιπόν, κατ'αρχάς να πω ότι μετρούσα ώρες και λεπτά μέχρι να έρθει η συμφωνημένη ώρα!
    Κατέβηκα στην παραλία, κάτω απο το ξενοδοχείο στο οποίο μένω. Και δε βέπω την Κατερίνα... αλλά νταξ, την πήρα τηλέφωνο,δεν απάντησε και εμφανίστηκε. Razz Κάναμε μια σφιχτή και ωραία αγκαλιά ( oh! ) και ξεκινήσαμε το περπάτημα στην αμμουδιά (πάνω-κάτω). Ομολογώ ότι τις έκαψα τις θερμίδες μου και σήμερα! Razz
    Κι επειδή είχα την εξυπνάδα να φορέσω μαύρη μπλούζα, έσκαγα απο τη ζέστη! (Μα στ'αλήθεια είχε ΖΕΣΤΗ! Κατερίνα, πες! :P)
    Συζητούσαμε περι ανέμων και υδάτων (BTW πήρα και μποτίλια με ύδωρ, τώρα που είπα "υδάτων") Laughing
    Χάρη σε δική μου πρωτοβουλία (ναι, η ζέστη με κάνει να παίρνω ΚΑΙ πρωτοβουλίες, εκτός απο μποτίλιες με ύδωρ) καθίσαμε σ'ένα σκιερό παγκάκι γιατί ο ήλιος δεν παλευόταν.
    Εκεί, ένα μεγάλο μέρος της κουβέντας μας καταλήφθηκε απο ανιμέ! hurrah
    Κι αφού είπαμε διάφορα περί πολλών θεμάτων, πήραμε τηλέφωνα! Μιλήσαμε με Κόνι και Μαράκι Λάβγκουντ! Κλείσαμε και με αυτό το ζήτημα, αφού δώσαμε ενέργεια και κουράγιο στο Μαράκι για το τεστ που θα γράψει (Θα σκίσεις αγαπάκι μου!) In Love Και το χαρήκαμε πολύ όλες!
    Αργότερα γυρίσαμε πίσω, στην παραλία επειδή η Κατερίνα έπρεπε να φύγει. plz
    Γενικότερα, ήταν ένα θαυμάσιο μύτινγκ, με γέλιο και κουβέντα.

Highlights: Καμιά μας δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες κι έτσι καταλήγαμε να λέμε η μια στην άλλη "Να πάμε απο εκεί; Μήπως θες απο αλλού; Όπου θες εσύ!" Razz

Εντυπώσεις σχετικά με το άτομο: Η Κατερίνα είναι τόοοοοσο γλυκιά! oh! Και καλή και δε ντρεπόταν και μιλούσε αρκετά!!! Την αγαπώ και τέλος. awesome

Όποτε θες, πάρε το λεωφορείο κι ανέβα Αλεξανδρούπολη, σε φιλοξενώ εγώ. hurrah
    Αγαπάμε Κατερίνα! Και, στ'αλήθεια, χρειαζόμαστε κάποιον να μας λέει που να πάμε και τι να κάνουμε γιατί είμαστε ικανές να καθόμαστε σ'ένα σημείο και να κοιτάμε γύρω λέγοντας "όπου θες εσυ"!
    Ανακαλύψαμε ένα σωρό κοινά στοιχεία αλλά ανακαλύψαμε και διαφορές στα ζητήματα του φαγητού, όπου είμαστε και οι δυο παράξενες... σε διαφορετικούς τομείς. Laughing
    Ατάκα του μύτινγκ: Δικιά μου είσαι εσύ!!! [shug]
    Πραγματικά το απόλαυσα και αναμένω το επόμενο μύτινγκ!

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Rainbow-rain-catcher-sharon-johnstone_zpsqfzivzy4  
    Stop looking out your window
    and get out of your front door!

hidden secrets:
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: I won't ever be the best at anything. Or rather, you might say that I've stop trying to be.

Δημοσίευση από Elohim Meth Κυρ Ιουν 19, 2011 11:28 pm

Χαχαχα δικιά μου είσαι συ! wiii

Εγώ να δεις πώς περίμενα. Σε αναμένα κάρβουνα καθόμουν. 😂
    Βασικά κοιτούσα αν έρχεσαι και μια στιγμή μου λέει ο μπαμπάς μου "Να εκεί είναι" και με παίρνεις τηλέφωνο (την πρώτη φορά το έκλεισα κατά λάθος red face ) Και μετά τρέχα Κατερίνα. :P
    Ζέστη είχε. ΕΙΧΕ. Άλλη φορά ανοιχτόχρωμη μπλούζα. xd
    Ναι αφού ο Παναγιώτης δεν το σήκωνε. Mad Θα έκανε βόλτες στον Άγιο Νικόλαο. hehe Η Μαρία εννοείται θα σκίσει. oh! Κρίμα που δεν προλάβαμε να πάρουμε κι άλλα τηλέφωνα. plz

Σοβαρά τώρα, θα ρθω Αλεξανδρούπολη. Αφού το είπε και η μαμά μου, τέλος. hippie

Puri:

Clary Fray
    Clary Fray
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Magical Identity

Δημοσίευση από Clary Fray Κυρ Ιουν 19, 2011 11:37 pm

Μα, μιλάω σοβαρότατα! Τον Αύγουστο, καλύτερα (έχουμε και κατασκληνωση όλο τον Ιούλιο! Razz) όποτε θες εσύ! (κάτι θυμίζει αυτό. Razz)

Άλλη φορά θα φοράω λευκά λευκά λευκά. :P
    Πέρασα θαυμάσια! oh!

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Rainbow-rain-catcher-sharon-johnstone_zpsqfzivzy4  

hidden secrets:
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Elohim Meth Κυρ Ιουν 19, 2011 11:39 pm

Κι εγώ για Αύγουστο σκεφτόμουν. \\\\\\\\\\
    Όοοοποτε θέλεις, δεν έχω πρόβλημα. hehe

Κι εγώ.- I love you

Puri:

FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Δευ Ιουν 20, 2011 1:11 am

Τι καλά που φαίνεται να περάσατε. bounce

"Να πάμε απο εκεί; Μήπως θες απο αλλού; Όπου θες εσύ!"

^Αυτή είναι δική μου ατάκα. hehe
    Πάντα λέω στους άλλους"Πάμε όπου θέλετε,δεν έχω πρόβλημα Laughing"

Φαντάζεσται να ήμουν και εγώ μαζί σας? rofl

<3:
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Δευ Ιουν 20, 2011 1:38 am

Ειχε κλεισει το κινητο απο μπαταρια σχωρατε μεεε :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Jace-sig

Clary Fray
    Clary Fray
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Magical Identity

Δημοσίευση από Clary Fray Δευ Ιουν 20, 2011 11:30 am

^ Σχωρεμένος. snob

Μαράκι, αμα ήσουν κι εσύ εκεί, ακόμα θα στεκόμασταν στην άκρη του δρόμου και θα κοιταζόμασταν. :P Δικιά μας είσαι κι εσύ! oh!

hidden secrets:
    Elohim Meth
    Elohim Meth
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Elohim Meth Δευ Ιουν 20, 2011 11:59 am

Δικιά μας και η Μαρία. Αυξανόμαστε οι δυναμικοί χαρακτήρες. hehe hurrah

Puri:

FLEUR258
    FLEUR258

Magical Identity

Δημοσίευση από FLEUR258 Δευ Ιουν 20, 2011 4:20 pm

Clary Fray έγραψε:^ Σχωρεμένος. snob

Μαράκι, αμα ήσουν κι εσύ εκεί, ακόμα θα στεκόμασταν στην άκρη του δρόμου και θα κοιταζόμασταν. :P Δικιά μας είσαι κι εσύ! oh!

Elohim Meth έγραψε:Δικιά μας και η Μαρία. Αυξανόμαστε οι δυναμικοί χαρακτήρες. hehe hurrah

Δικιά σας είμαι και εγώ. hehe bounce

<3:
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Δευ Ιουν 20, 2011 4:21 pm

Βαλτε με κι εμενα στους απιστευτα ξεπεταγμενους και δυναμικους χαρακτηρες :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Cassandra Black
    Cassandra Black
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Δευ Ιουν 20, 2011 9:20 pm

^Κι εμένα, κι εμένα :P
    Τέλεια τα περάσατε, ζουλεύω :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Clary Fray
    Clary Fray
    Δημοσιογράφος
    Δημοσιογράφος

Magical Identity

Δημοσίευση από Clary Fray Τρι Ιουν 21, 2011 11:17 am

Δικές μας είστε κι εσείς! bounce

hidden secrets:
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Σαβ Ιουν 25, 2011 8:32 pm

Σήμερα είχαμε μύτιγνκ Ανθή-Χρήστος-Όλγαα! Αναμένετε σύντομα εντυπώσεις! bounce

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Κυρ Ιουν 26, 2011 6:26 pm

^Γιατί δεν γράφεις εσύ εντυπώσεις μαρή? Razz

Λοιπόν...εγώ πέρασα τέλεια hurrah
    Η Όλγα είναι σκέτηηη γλύκααα μωέεεε oh! ...για την Ανθή έχω ξαναπεί οπότε δε λέω Razz

Αρχικά πήγαμε για παγωτό όπου εγώ δεν έφαγα για να μην με πονέσει ο λαιμός και ζήλευα red face ...μετά πήγαμε στο ποτάμι όπου περπατήσαμε στις όχθες κάτω απο το άγρυπνο βλέμμα των παπιών καιιιι κάποιων κυρίων στην απέναντι όχθη whistling
    Είχε και πεταλούδες και μύγες που κατά ένα περίεργο τρόπο πλησίαζαν μόνο την Όλγα και λίγο την Ανθή...ευτυχώς δεν μας πέτυχε καμιά κουτσουλιά στο δόξα πατρί Razz
    Αααα είδαμε και γκοστέρες Cool
    Μετά καθίσαμε στο παγκάκι και βγάλαμε φωτογραφίες...όσοι έχουμε κάποια φωτογένεια βγήκαμε καλύτεροι βέβαια :blasé:

Αααα ναι επειτα ήπιαμε κάτι νερά και αναψυκτικά απο ένα περιπτερο με τα φύλλα το δέντρων να μας κηνυγάνε και πήγαμε και σε ένα βίντεο κλαμπ όπου η Ανθή πήρε μια βλακεία :P
    Και γυρίσαμε το Ολγάκι στο σπίτι της γιαγιάς της που τώρα έμαθα που είναι σε προειδοποιώ!!Cool
    Είχαμε ένα μικρό πρόβλημα με το ποδήλατο της Ανθής που δεν έλεγε να υπακούσει στις εντολές της αλλά μετά απο αφόρητες πιέσεις το πήρα εγώ Razz

Και φυσικά υπήρχαν μπηχτές για την ομορφάδα μου που εντάξει τώρα τι να λέμε :blasé:
    Ελπίζω να τα είπα όλα ή σχεδόν όλα γιατί ολα όλα δεν λέγονται Razz

Γενικά κυκλοφόρησα με δύο θεές...πως τα λέω Cool
    Ολγάκι να μας ξαναρθεις σύντομαααα oh! blowkiss

Επίσης να απολογηθώ στις κυρίες που δεν κέρασα τίποτα crying ...η Ανθή φταίει που ήθελε Δωδώνη plz ...άλλη φορά οτι πιείτε και ότι φάτε δικά μου Cool

*
    *
    *
    *
    *
    *

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Image
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 8875
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Κυρ Ιουν 26, 2011 7:09 pm

Που λέτε το Σαββατοκύριακο αυτό βρέθηκα στα Τρίκαλα για κάτι κοινωνικές υποχρεώσεις. Πού να ήξερα όταν ετοίμαζα τη βαλιτσούλα μου, ότι θα κάνω μίτινγκ με δύο τρικαλινά καμάρια!! wiii

Συννενοηθήκαμε να συναντηθούμε σε ένα μέρος που το ήξερα και εγώ στις 4 η ώρα, μεσημεριάτικα λιώσαμε! Laughing
    Έφτασα τελευταία και ήμουν και 3 λεπτά νωρίτερα εκεί! Εγγλέζοι οι Τρικαλινοί!
    Αγκαλιές και φιλιά στην αρχή, και η Ανθή μου έδωσε ένα βραχιολάκι που μου είπε πως φέρνει τύχη!! oh! Το βραχιολάκι βρίσκεται στο χέρι μου αυτή τη στιγμή! [shug]

Πήρε η Ανθή το ποδηλατάκι της με το καλαθάκι, και ξεκινήσαμε όλοι μαζί για να φάμε παγωτό! Κάτσαμε σε ένα τραπέζι και πήγαμε να διαλέξουμε παγωτό στα ψυγεία! Ο Χρηστάκος δεν έφαγε και είχα τον κατάλογο αγκαλιά και το φανταζόταν hehe
    Περάσαμε αρκετή ώρα μπροστά στα ψυγεία, γιατί όλες οι γεύσεις μας φαίνονταν ωραίες και σαν καλές λιχούδες που είμαστε δεν μπορούσαμε να διαλέξουμε!
    Και η Ανθή που λέτε, μόλις φτάνουμε στο ταμείο δεν με άφησε να πληρώσω! ti? Κανόνισε, όταν θα έρθεις στην πόλη μου, λεφτά δεν θα πάρεις μαζί σου! matakia
    Καθίσαμε, μιλήσαμε, γελάσαμε, εγώ και ο Χρήστος ανακαλύψαμε τον τρόπο να ξεκάνουμε την άντμιν της παρέας awesome Για περισσότερες πληροφορίες, πμ ή σε μένε ή στον ΑRB hippie

Όταν πια δεν είχαμε άλλη δικαιολογία για να καταχραστούμε τη δροσιά του καταστήματος, πήγαμε στο ποτάμι! Δεν τους άφηνα να πλησιάσουν στην όχθη giveup Το έχω μεγάλο φόβο να πλησιάζει ο κόσμος στην άκρη στο λιμάνι, στο ποτάμι ή στη λίμνη, γιατί ο πνιγμός δεν είναι ο μόνος κίνδυνος! :P
    Επίσης έμαθα και λέξεις να τις χρησιμοποιήσω για συνώνυμα στην Έκθεση!
    σαύρα=γκοστέρα
    μικρό=κούτσικο (αν και αυτό το ήξερα!)

Μα κυνήγησαν τα κουνούπια, φταρνιστήκαμε πολύ, βγάλαμε φωτογραφίες και μάθαμε πως στα παγκάκια δεν γράφουν πια μόνο τα ονόματα αλλά και τα επίθετα!! facepalm

Φύγαμε από εκεί, συνεχίσαμε για λίγο τη βόλτα μας, κάναμε επικοδομητικές συζητήσεις, πήγαμε στο βίντεο κλαμπ όπου θάψαμε όλες τις ταινίες του Πάτινσον ώσπου έφτασε η ώρα να φύγω!
    Εκεί ήταν ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ. Γιατί δεν θυμόμουν πως να πάω στο σπίτι μου! tomato
    Μετά από πολύ προσπάθεια τα καταφέραμε!!! highfive
    Χαιρετούρες και υποσχέσεις για επανασύνδεση και the end!

Eντυπώσεις:
    Και τα δύο παιδιά είναι όπως είναι στο φόρουμ! Ο Χρήστος το ίδιο ψώνιο, πανέξυπνο και μέσα στο χιούμορ άτομο και η Ανθή η ίδια γλύκα, η ίδια τρέλα και η αυθεντικούρα που είναι!
    Είχα άγχος το οποίο μου έφυγε στο πρώτο πεντάλεπτο, και πέρασα τόσο άνετα και όμορφα με τα παιδιά!
    Σας περιμένω και τους δύο στην Θεσσαλονίκη ή θα σας δω την επόμενη φορά που θα έρθω στη γιαγιά μου! oh!

Χρήστο, μας σκλαβώνεις με αυτό το Θεές μωρέ! awesome
    Μη το συζητάς καν blowkiss

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Hhh11

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 CHAMPION
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Δευ Ιουν 27, 2011 12:43 pm

Λοιποοοόν, λοιπόν! Αφού έμαθα από τον Χρήστο πως η Όλγα θα κατέβει Τρίκαλα, τσακίστηκα να της στείλω sms να συννενοηθούμε για μύτινγκ γιατί ήθελα να την δω όπως και δήποτε! Αφού ορκίστηκα-ή σχεδόνRazz- πως μέχρι και τελευταία στιγμή να μου έστελνε, θα μάζευα τον Χρήστο και θα την βρίσκαμε, πέρασα μερικές υπέροχες ώρες χωρίς ρεύμα και με πολλή πολλή ζέστη. Laughing Βλέπετε, προβλεπόταν θρυλικό το μύτινγκ με Όλγα και μέχρι κ η ΔΕΗ το είχε προβλέψει. giveup

Τελικά εκεί που ήμουν λιωωώμα στο κρεβάτι, ακούω ένα μήνυμα γύρω στη 1 η ώρα και σηκώνομαι αμέσως να δω μήπως είναι η Όλγα και μου λέει να συναντηθούμε εκείνη την ώρα, αν και τελικά μου είπε για τις 4 το καταμεσήμερο, αλλά χαλάλι. In Love Έφτασα 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ, το τονίζω αυτό, ΦοΝικέ Cool , μετά κατέφθασε και ο Χρήστος και μετά από πολύ λίγο η Όλγααα! Καλέ είναι γλύκα η Όλγα! και έχει και υπέροχα μάτια, λάμπουν σας λέω! ti? Φυσικά έπεσε εναγκάλισμα και της έδωσα και μια χαζομαρούλα που είχα φτιάξει με ένα καμμένο χαρτί "Long Live Harryworld', το οποίο πως επέζησε δεν ξέρω, και προχωρήσαμε για το κέντρο. :P
    Καθίσαμε Δωδώνη, σε όλο τον δρόμο δεν το κλείσαμε από το μπλα-μπλά και οφείλω αν ομολογήσω πως η Όλγα είναι πολύ άνετος άνθρωπος και πολύ χαρούμενος! Καλά με τον Χρήστο το είχα ήδη πάρει το κολάι από την προηγούμενη φορά και όλοι ξέρουν πως τα πάω καλά με τα νούμερα. Μην σχολιάσεις, σε μισώ. Cool
    Καθίσαμε Δωδώνη όπου κέρασα παγωτό και είπαμε-είπαμε-είπαμεεε, αλλά ο Χρήστος δεν μπορούσε να φάει, ακόμα και όταν του προσέφερα το λιωμένο παγωτό μου με χρώμα της οργάνωσης της Ερμιόνης για τα σπιτικά ξωτικά από την γεύση φυστίκι και παρφέ σοκολάτα, αλλά οκ. Αναρωτιέμαι ακόμη γιατί το απέρριψε. mouble mouble θάψαμε πολυυύ λίγο, δηλαδή εγώ έθαβα και η Όλγα συμφωνούσε, ενώ ο Χρήστος συνέχιζε να ξεφυλλίζει τον κατάλογο με τα σουφλέ σοκολάτας και τις βάφλες και που κ που να προσθέτει και κάτι. hehe
    Μετά καθίσαμε ποτάμι, όπου μας έπιασε η βλακεία αρκετά εως πολύ θα έλεγα, βγάλαμε κάτι τέλειες φώτο που αναδεικνύεται η ομορφιά όλων μας, πςςς! joy Φταρνιστήκαμε, μας έπιασε 5809879085 φορές σπαστικό από τις βλακείες που λέγαμε, μετά πήραμε κάτι νερά και πήγαμε στο Seven όπου νοίκιασα το I am Number 4, Χρήστο snob , και θάψαμε τον Έντουαρντ κούλλεν σανσ ωστά φανγκερλς έντ μπόυς που είμαστε. oh!
    Κάπου εκεί η Όλγα έπρεπε να φύγει και εδώ σας ξεκαθαρίζω πως έχει πολύ καλό προσανατολισμό. Δεν θέλω αντιρρήσεις, αφού μας έβγαλες στο σπίτι, μια χαρά πας. Ανακάλυψα επίσης πως οι παππούδες της μένουν πάρα πολύ κοντά στο σπίτι μουυ, οπότε την επόμενη φορά που θα έρθει σίγουρα θα ξαναβρεθούμεεε!!

Γενικές εντυπώσεις για την Όλγα που δεν είχα ξαναδεί, οι καλύτερες. Πολύ γλυκό κορίτσι, τα πήγαμε τέλεια, μιλούσαμε πάρα πολύ και γελούσαμε με τα ίδια πράγματα. Την κατασυμπάθησα δεν το συζητάω καν.- Έχει και τέλεια αγκαλίτσα και τέλεια ματάκια, επιμένω. Ένιωσα πάρα πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή! hurrah

Για τον Χρήστο τι να πω; Πως τον βλέπετε εδώ μέσα; Ε, το ίδιο άτομο είναι, ακριβώς ομως. Ίσως λίγο πιο ντροπαλούλης, αλλά είναι όλα τα λεφτά και το κυριότερο, έχει το ίδιο στυλ που έχει εδώ μέσα.

Το ίδιο μπορώ να πω άνετα πως ισχύει και για την Όλγα, ακόμα και απο δω βγάζει αυτό το χαρούμενο το γούτσου γούτσου γούτσου! lalala Τι κοράκλα έχω εγώ ρε!

Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη συνάντησή μας! bounce

Υγ: Και οι δύο είναι κότες. ti? Η Όλγα όταν σκαρφάλωνα κάπου ήταν σε μια φάση: "Μην το κάνεις, φοβάμαι να σε βλέπω εκεί, μπορεί να πέσεις crying " και ο Χρήστος όταν του είπα να κάνει κάτι παρόμοιο με 'μένα "Δεν μπορώ, φοβάμαι, είμαι πολύ έξυπνος για να το κάνω και πολύ ό,τι να 'ναι η όλη φάση στυλ(με αντιπροσωπευτικό εμότικον: hippie )".
    You Hufflepuffs and Ravenclaws! rofl

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Magical Identity
    Today's thought: Jo, thank you for making glasses, spectacles, and red hair really cool.

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Δευ Ιουν 27, 2011 1:08 pm

Ποια μιλάει, κυρίες και κύριοι, για τέλεια μάτια! cross

Και για να δικαιολογηθώ για τις φοβίες μου :P
    Μικρή είχα πέσει στο ποτάμι στην Πύλη (για όσους την ξέρουν είναι και αυτή στα Τρίκαλα) γιατί έκανα μαγκιές whistling

Και μου έχει μείνει παιδικό τραύμα :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Tumblr_mqrmmqgeyn1s3amqco1_500_by_phinasnigellusblack-d6g7l69

Σπόιλερ:

Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Δευ Ιουν 27, 2011 1:38 pm

Ρε σιγά μην καθόμουν εγώ στην όχθη με τα πόδια στο ποτάμι...με τέτοιο ύψος και στυλ θα ορμούσαν και οι πάπιες :P

Εντάξει και οι τρεις είχαμε ωραία μάτια εντάξει τώρα :blasé:
    Η Ολγα είναι μοντελάκι τι να λέμε Cool

^^Ανθή αφού είπαμε για την ταινία...είναι που είναι νούμερο ας είναι το νούμερο τέσσερα :P

Αν ξαναέρθει η κυρία απο πάνω θα κάνω κατασκήνωση έξω απο τη γιαγιά της δε γλιτώνει Cool
    Και αν πρόσεξες δίπλα στο σπίτι της γιαγιάς σου έχει ένα χωράφι ότι πρέπει για κατασκήνωση...τα χω προβλέψει όλα evil

*
    *
    *
    *
    *
    *

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 8 Image
    Lily Luna Potter
    Lily Luna Potter
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Magical Identity

Δημοσίευση από Lily Luna Potter Δευ Ιουν 27, 2011 1:49 pm

Θα σε πέρναγαν για κύκνο? Cool

Κήπος ήταν καλό μου τι χωράφι? Laughing

Τώρα θυμήθηκα το χρωματάκι του παγωτού της Ανθής!!! rofl rofl

Σπόιλερ:

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:54 pm