Σήμερα είχαμε συνάντηση.
Αρχικά βρήκα την Μάρσυ,την Γιάννα και την Νικολέτα στο σταθμό στο Μοναστηράκι.
Μετά ακολούθησαν και η Ρέα,ο Νίκος,η Έμυ,η Μυρτώ,η Μαρία,η Ελλίζα και ο φίλος της Γιάννα ο Ηλίας.
Ολόκληρο μπουλούκι είμασταν,και αισθανόμουν σαν να ήμουν εκδρομή με το σχολείο.
Βγήκαμε έξω απο το σταθμό,αλλα η Ρέα,η Γιάννα και η Μυρτώ άρχισαν να κάνουν τους τουρίστες,βγάζοντας μας φωτογραφίες ενώ παράλληλα ο Νίκος ρώταγε"Where is Akropolis?
"
Ύστερα ξεκινήσαμε να πάμε σε μία καφετέρια.Εγώ και η Έμυ σχολιάζαμε το γεγονός πως σε κάθε στενό στο Μοναστηράκι υπάρχει κάποιος να σου πει"Ελάτε,καθίστε εδώ!Έχουμε ωραίο σουβλάκι."
Μετά αρχίσαμε να μιλάμε για την Θεωρητική εν παρουσία του Νίκου.
Εντάξει,το πολύ 1 λεπτό να άντεξε και μετά έφυγε.xD
Πήγαμε Σταρμπακς άλλα δεν είχε θέση.
Και ύστερα περιπλανιόμασταν στα δρομάκια της Πλάκας.
Τελικά μετά απο ένα τηλ. στο Δημήτρη,και με κίνδυνο να μας πατήσουν τα αυτοκίνητα συνεννοηθήκαμε σε πια καφετέρια να πάμε.
Πως χωρέσαμε ένας Θεός ξέρει.
Στην καφετέρια ήρθε και ο Δημήτρης.:D
Όταν ήρθε ο Θάνος,γίναμε ρεζίλι καθώς αρχίσαμε να χειροκτροτάμε και να φωνάζουμε.
Η Μαρία έβγαζε συχνά φωτό με αποτέλεσμα ο Νίκος και ο Δημήτρης να θέλουν να κάψουν την φωτογραφική.
Φυσικά εγώ ζήτησα απο την Μάρσυ να μου βάλει νερό,γιατί όπως πάντα η κανάτα μου φαινόταν βαρία.
Και ο Νίκος κουβάλαγε τραπεζάκια.Μα τι άντρας!
Με την Έμυ σχολιάζαμε να φύγουν οι διπλανοί μας,και τελικά έφυγαν.
Και ύστερα έφυγαν και αυτοί που έτρωγαν και μας είχε σπάσει την μύτη το φαγητό τους.
Έμυ,ποιον άλλον θα διώξουμε την άλλη φορά?
Λάτρευα να ακούω τις μίνι κόντρες Μάρσυς-Νίκου,Μάρσυς-Ελλίζας,Μάρσυς-Θάνου,Μάρσυς-Μέρλιν,Μάρσυς-Εμυς.
Δεν θάψαμε σχεδόν καθόλου.
Ομολογουμένως δεν ήμουν πολύ ομιλητική.
Επίσης εγώ,η Ελλίζα,και η Νικολέτα ανακαλύψαμε ότι ο Νίκος δεν σπουδάζει στην Λευκάδα αλλα δουλεύει.
Και καταλήξαμε με την Ρέα,την Έμυ και τον Νίκο ότι δεν θέλουμε να θυμόμαστε τα πρώτα μας πόστ.
Ας μην ξεχάσω την ανυπομονησία της Ρέας να της φέρει ο Θάνος ένα παζλ αλλά τελικά το ξεχασε.
Και το παρολίγον μπογέλο του Νίκου.
Η Ρέα κράταγε απιλειτικά το ποτήρι.
Επίσης η Μάρσυ ΔΕΝ άκουγε.
Άλλα λέει η θεία μου άλλα ακούν τα αφτιά μου.
Ο Θάνος και η Ρέα μελέτουσαν κάτι παρτιτούρες και εγώ και η Έμυ μοιραστήκαμε την κοινή μας χαρα που η σερβιτόρα μας έφερε κεράκια μόλις νύχτωσε.
Ακόμα η πλάκα ήταν και όταν εγώ και η Ρέα πήγαμε στο μπάνιο,και υπήρχε ένα μηχάνημα στο οποίο στην αρχή δεν κατάλαβα τι στο καλό είναι.
Η Ρέα άρχισε να νυστάζει,με αποτέλεσμα να πέφτει πάνω στην Έμυ.
Η Έμυ ακόμα μου εξήγησε τι είναι ακριβώς είναι το ΜUN.
+Της έδειξα το σκυλάκι μου,την συνονωματή της.
Μετά πληρώσαμε και φύγαμε.Πολύ γρήρορα τα βρήκαμε με τα λεφτα.
Εγώ δυστηχώς έπρεπε να φύγω.
Έτσι αφού χαιρέτησα τους υπόλοιπους,η Μάρσυ,η Νικολέτα,η Ελλίζα και ο Δημήτρης με συνόδευσαν στην στάση στο μετρό.
Μου άρεσε πάρα πολύ να περπατάω αγκαζέ με την Νικολέτα και την Ελλίζα.
Και κάπου εκεί τελείωσε η συνάντηση για έμενα.
Πέρασα πάρα πολύ όμορφα και σας λατρεύω όλους.
Ας πω πως μου φάνηκαν απο κοντά όσα καινούργια προσωπάκια είδα.
Έμυ:την είχα συμπαθήσει ήδη απο το φόρουμ και ήξερα ότι θα τα πάμε καλά και απο κοντά.
Ίσως να ήταν και η μόνη που μιλήσα πιο πολύ μαζί της.
Πολύ συζητήσιμη κοπέλα,ευγενικά και μου ενέπνεε μια δοση ενέργεια και ζωντάνιας<33.
Νικολέτα:Την κατασυμπάθησα.
Τοοοοσο καληη και καταπληκτικη!Μου άρεσε πάρα πολύ να μιλάω μαζί της και μου έμπνεε μια δόση ασφάλειας.
Μου αρεσε οταν γελαγε.<3
Μυρτώ-Μαρία.: Δυστυχώς δεν μπορεσα να μηλίσω πολύ μαζί τους.
Αλλά μου φάνηκαν και οι δύο τόσο συμπαθητικές
.Μαρία,μου άρεσαν πολύ τα μάτια σου.
Επισης ηταν και οι δυο παπαρατσι της παρεας.
Νικος: Ευχαριστήθηκα πολύ την παρέα του και μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε περισσότερο αυτή την φορά!Αυτό το παιδί πετάει όλο ατάκες και έχει απεριόριστη όρεξη!
Χαίρεσαι να μιλάς μαζί του.Τι να πω?
Τον λατρεύω.
Θάνος:Ο Θάνος ήταν πιο ανοιχτός και ομιλήτικός απ'οτι τον θυμόμουν εγώ τον Ιανουάριο.
Πεταγε επίσης ωραίες ατάκες.Γενικά πολύ καλό παιδί και πολύ φιλικός.Τον έχω συμπαθήσει πολύ.
Γιάννα:Την Γιάννα την αισθάνομαι σαν μεγαλύτερη αδερφή μου.
Θέλω την Γιάννα για μεγάλη μου αδερφή.
Ελλίζα:Έχω την αίσθηση πως την εκνευρίζει που είμαι πάντα τόσο καλή μαζί της.
Αλλά δεν πρόκειται να της πάω κόντρα ποτέ.
Κάθε φορά που την βλέπω την συμπαθώ όλο και πιο πολυ.
Δημήτρης:Λατρεύω την ευγένεια του.
Επισης είναι γεμάτος ενέργεια και πάντα τόσο φιλικος προς όλους!
Ρεα-Μαρσυ:Τι να πω?
Τις νιώθω πλέον δικούς μου ανθρώπους.
Τις λατρεύω.
Αυταααα.
Καιρό είχα να πάω σε συνάντηση,και πολύ χάρηκα σήμερα.