Ανθη μη σε τρομαζει η ιδεα των 8 κεφαλαιων της ΒΚ..
Θα σου φανουν οκ,αν κατσεις να τα διαβασεις σωστα
Είσαι σίγουρη;anthian9 έγραψε:Εμένα πάλι γυναίκα ήταν και γύρω στα 39 και δεν νομίζω πως έδειξα καμία λεσβιακή τάση
anthian9 έγραψε:Μόλις είδα την ύλη Βιολογία και πραγματικά; Μου φάνηκαν πολλά. Πρέπει να το αποδεχτώ πως θα μάθω ένα βιβλίο απέξω φέτος.
SiMoS έγραψε:Εγώ μέσα στην τάξη όταν περιμέναμε τα θέματα το έμαθα! Εντάξει, είναι η μεγαλύτερη πατάτα της ΒΚ το πρόγραμμα του ανθρωπίνου γονιδιώματος, όπως επίσης και η άλλη η βλακεία στο 6ο με τις ομάδες που πρέπει να ζητήσουν συμβουλές και χαζομάρες...
Η γονιδιακή ρύθμιση είναι η καλύτερη! Λέγε ο,τι θέλεις, παρακαλούσα να πέσει κομμάτι απο εκεί!
SiMoS έγραψε:Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως η Βιολογία είναι το ευκολότερο μάθημα της Κατεύθυνσης!
Madame Maxime έγραψε:^Seriously?
Η Χημεία είναι αισχρή και εμένα προσωπικά, η Βιολογία μου φαίνεται ευκολότερη. Αν δε μαθαίνεις απλά παπαγαλία και σκέφτεσαι, είναι πολύ βατή.
SiMoS έγραψε:
Δε νομίζω πως η φυσική είναι ευκολότερη της Βιολογίας για ένα μέσο μαθητή, για εκείνον όμως που διάβαζε 3 τουλάχιστον χρόνια στο λύκειο η ΦΚ της Γ λυκείου είναι παιχνιδάκι.
Ομοίως και για τα μαθηματικά.
Γενικά πρέπει να ξεφύγουμε από τη σκέψη "Α, εντάξει μωρέ έχω καιρό ακόμα μέχρι τη Γ" ή το άλλο το καλύτερο "Η ύλη της Β δε χρειάζεται πουθενά, άρα θα κάνω διακοπές φέτος", γιατί μπορεί να μην βάζουν ασκήσεις πάνω στα συγκεκριμένα θέματα, αλλά μαθαίνεις να σκέφτεσαι κι έχεις σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους..
υ.γ Πόσο χάρηκα που φέτος στη ΦΚ έβαλαν επαλληλία κινήσεων! Όποιος δεν είχε ιδέα περι αυτής, έκανε γεωμετρική λύση, aka λύση 2 σελίδων.
Όπως εγώ.SiMoS έγραψε:υ.γ Πόσο χάρηκα που φέτος στη ΦΚ έβαλαν επαλληλία κινήσεων! Όποιος δεν είχε ιδέα περι αυτής, έκανε γεωμετρική λύση, aka λύση 2 σελίδων.
Ισχύει, πράγματι! Και σου ξαναλέω, έχω που έχω μεγάλο πρόβλημα στο απ' έξω, στην αρχή θεωρούσα τη Βιολογία πολύ δύσκολη. Όμως όταν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και έχεις λύσει ασκήσεις, σου βγαίνουν.Herpo The Foul έγραψε:
Nομίζω ότι δεν έχεις το προνόμιο να μαθαίνεις απλά παπαγαλία σε κανένα από τα μαθήματά μας, εκτός αν κοροιδεύει κανείς τον εαυτό του. Τι να πω εμένα μου φαινόταν πάντα πιο δύσκολη επειδή έχει πολλές λεπτομέριες που μπορείς να χάσεις τσάμπα μονάδες.
Επαγωγική ταλάντωση ράβδου ήθελα, αλλά δεν έκατσε!Madame Maxime έγραψε:Ναι οκ, εσύ ήθελες και ταλάντωση μέσα σε μαγνητικό πεδίο όμως.
Madame Maxime έγραψε:
Ισχύει, πράγματι! Και σου ξαναλέω, έχω που έχω μεγάλο πρόβλημα στο απ' έξω, στην αρχή θεωρούσα τη Βιολογία πολύ δύσκολη. Όμως όταν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει και έχεις λύσει ασκήσεις, σου βγαίνουν.
Για παράδειγμα, σελίδα 18 νομίζω, εκεί που είναι η τεράστια παράγραφος για τα πλασμίδια και σου δίνει 8 στοιχεία, είναι πράγματι πολύ εύκολο να ξεχάσεις κάτι. Όμως μερικά που στην αρχή σου φαινόντουσαν: "wtf" τα 'χεις "συνηθίσει" επειδή έχεις μπει στο πνεύμα οπότε είναι πιο εύκολο.
SiMoS έγραψε:Επαγωγική ταλάντωση ράβδου ήθελα, αλλά δεν έκατσε!Madame Maxime έγραψε:Ναι οκ, εσύ ήθελες και ταλάντωση μέσα σε μαγνητικό πεδίο όμως.