+34
Maria Lovegood
Lena*
Gellert
Lily Luna Potter
The Sorting Hat
Imperio
SaveWaterDrinkBlood
Phineas Nigellus Black
_LadyGrace_
Herpo The Foul
Αstοria Greengrass
Hermione11031997
alex snape
Andros the Invincible
Bellatrix Lestrange
Arcturus Regulus Black
FoNikos21
anthian9
Morgan le Fay
Berenice
Madame Maxime
RemousLoupin
Albus_Dum
Witch-King
SiMoS
Fairy!
elliza
The Guardian Angel
Hecate
FLEUR258
eLeNa!!!@*:-)
Minerva McGonagall
mariza27
Tom Marvolo Riddle
38 απαντήσεις
Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
Herpo The Foul- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5442
Ημερομηνία εγγραφής : 14/05/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Ryuga Hideki
- Δημοσίευση Ν°551
Απ: Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση
60/100 = 12v/Mr(ολικό) i guess. Με ν->αριθμός ανθράκων
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°552
Dooo~mo!
Είστε έτοιμοι να γράψετε ΜΚ ΟΕΦΕ;
Δεν ξέρω πως θα διαβάσω για ΜΚ gaμώτο. :/ Έχω ΒΚ αύριο στο φροντ και επανάληψη το 7ο και 8ο κεφάλαιο ενώ παράλληλα πρέπει να διαβάσω και ΜΚ. :/
Έχω βάλει το εξής πρόγραμμα:
06:00 - 10:00 Διάβασμα ΜΚ
11:00 - 13:00 Πηγαίνω στο σχολείο για τραγούδι.
13:30 - 17:00 Διάβασμα ΜΚ
17:00 - 18:30 ΒΚ
19:00 - 22:00 Μάθημα Φροντιστήριο
22:30 Πάω για ύπνο.
Και ξέρω πως θα βάλουν άκυρα και μ*λακισμένα θέματα, πως θα απογοητευτώ και πως θα παρατήσω ψυχολογικά τα ΜΚ για ακόμη μία φορά.
Είστε έτοιμοι να γράψετε ΜΚ ΟΕΦΕ;
Δεν ξέρω πως θα διαβάσω για ΜΚ gaμώτο. :/ Έχω ΒΚ αύριο στο φροντ και επανάληψη το 7ο και 8ο κεφάλαιο ενώ παράλληλα πρέπει να διαβάσω και ΜΚ. :/
Έχω βάλει το εξής πρόγραμμα:
06:00 - 10:00 Διάβασμα ΜΚ
11:00 - 13:00 Πηγαίνω στο σχολείο για τραγούδι.
13:30 - 17:00 Διάβασμα ΜΚ
17:00 - 18:30 ΒΚ
19:00 - 22:00 Μάθημα Φροντιστήριο
22:30 Πάω για ύπνο.
Και ξέρω πως θα βάλουν άκυρα και μ*λακισμένα θέματα, πως θα απογοητευτώ και πως θα παρατήσω ψυχολογικά τα ΜΚ για ακόμη μία φορά.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°553
Άμα σε επηρεάζει τόσο πολύ μπορείς πολύ απλά να πεις: "Δεν θέλω να γράψω ΟΕΦΕ γιατί δεν θα μου κάνει καλό, σας ευχαριστώ" . Δεν θα χαλάσει ο κόσμος αν δεν γράψεις το υπερεκτιμημένο αυτό διαγώνισμα
“You - you alone will have the stars as no one else has them...In one of the stars I shall be living. In one of them I shall be laughing. And so it will be as if all the stars were laughing, when you look at the sky at night...You - only you - will have stars that can laugh.”
- Almost forgot :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°554
Δεν κατάλαβες. Στο φροντιστήριό μας είμαστε αναγκασμένοι να γράψουμε τα θέματα του ΟΕΦΕ (δεν ξέρω γιατί >.>) και να πάρουμε για το σπίτι τα θέματα που θα έβαζε ο καθηγητής.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°555
Αναγκασμένοι? Νομίζω ότι αυτό μπορείς να το καθορίσεις εσύ . Πληρώνεις, οπότε αν δεν γουστάρεις το δηλώνεις και δεν γράφεις.
- Almost forgot :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°556
OEFE came to an end! Lalalala!
Εντωμεταξύ τα σημερινά θέματα μου φάνηκαν πολύ εύκολα.
Εντωμεταξύ τα σημερινά θέματα μου φάνηκαν πολύ εύκολα.
C. Addicts for the win.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°557
Μόλις είδα την ύλη Βιολογία και πραγματικά; Μου φάνηκαν πολλά. Πρέπει να το αποδεχτώ πως θα μάθω ένα βιβλίο απέξω φέτος.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°558
Δεν είναι και τόσα πολλά...anthian9 έγραψε:Μόλις είδα την ύλη Βιολογία και πραγματικά; Μου φάνηκαν πολλά. Πρέπει να το αποδεχτώ πως θα μάθω ένα βιβλίο απέξω φέτος.
Μην αγχώνεσαι! Το 1ο κεφάλαιο έχει παλιές γνώσεις, με μερικά πειράματα επιπλέον. Το 2ο επίσης διδάσκεται και στη Β, αλλά πολύ συνοπτικά.
Το 4ο είναι 3 σελίδες, το 5ο μόνο ασκήσεις και 3-4 σελίδες πραγματικής θεωρίας, το 6ο έχει μπόλικη θεωρία, το 7ο είναι για παιδιά δημοτικού , το 8ο είναι λίγο δύσκολο και το 9ο παρόμοιας δυσκολίας με το 7ο.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°559
Ανθή μην αγχώνεσαι! Εγώ που δεν μπορώ καθόλου τη θεωρία, έβγαλα το βιβλίο και καλά μάλιστα.
Το θέμα δεν είναι να μάθεις την κάθε τελεία αλλά να καταλάβεις τι λέει το βιβλίο. Έτσι και δεν καταλάβεις, άντε γεια. Στις σελίδες 40-41 που είναι το πιο κακογραμμένο, πυκνογραμμένο και εκνευριστικό σημείο για όλα τα παιδιά της Θετικής, δε θα καταλάβεις Χριστό, αν τα μάθεις απλά απ' έξω.
Το πρώτο κεφάλαιο ξεκινάει με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σε βάζουν στο νόημα της Βιολογίας ευχάριστα και στη συνέχεια αναφέρεται σε γνωστά οργανίδια/ενώσεις/μόρια και σου προσφέρει μερικές πληροφορίες παραπάνω.
Το δεύτερο εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Σελίδα 27, δεύτερη παράγραφος από το τέλος: η αγαπημένη μου και πιο άκυρη έβα! Σου περιγράφει τις διαδικασίες της αντιγραφής/μεταγραφής/μετάφρασης που τις έχεις κάνει από τώρα, απλά σου προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και στα γράφει πιο μαζεμένα και όμορφα. Επίσης, μπαίνουν ασκήσεις από εδώ.
Το τέταρτο είναι υπέεεεροχο! Ανασυνδιασμένο DNA. 5-6 σελίδες πολύ σημαντικές που απλά πρέπει να τις μάθεις. Είναι ενδιαφέρουσες όμως και περιγράφουν πράγματα που δεν ξέρεις οπότε το διαβάζεις ευχάριστα.
Το πέμπτο κεφάλαιο είναι κληρονομικότητα και ασκήσεις. Ελάχιστα σημεία είναι αυτά που διαβάζεις για θεωρία.
Το έκτο κεφάλαιο είναι μεγάλο η αλήθεια είναι. Ξεκινάει ωραία με τις μεταλλάξεις αλλά μετά χώνει καρκίνους, προγεννετικούς ελέγχους και δε συμμαζεύεται. Εκεί που νομίζεις πως τελειώνει το κεφάλαιο, τσουπ! Εμφανίζονται αυτές οι βλακείες.
Το έβδομο είναι πολύ εύκολο κεφάλαιο και βγαίνει εύκολα. Να φανταστείς το μόνο "δύσκολο" σημείο είναι να θυμάσαι τους εξής οργανισμούς: Mycobacterium, Lactobacillus, Clostridium (για να το θυμάμαι αυτό έλεγα: κωλ*στρίντιουμ, βγάζω το ωμέγα, = κλοστρίδιουμ ), μύκητες που χρησιμοποιούνται στην αρτοποιία και κάτι βακτήρια νομίζω που αναπτύσσονται σε θερμοπηγές. Μπορεί να σε τρομάζουν αλλά πίστεψέ με, δεν είναι δύσκολο κεφάλαιο.
Το όγδοο, το σιχαίνομαι. Έχει σχέση με την Ιατρική και ενώ περίμενα να μου αρέσει, το σιχάθηκααααα. Ενώ περιγράφει μόνο 3 σημαντικές διαδικασίες -αν το δεις ως παρατηρητής- είναι ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Εκεί έριξα αρκετό διάβασμα αν και τα μονοκλωνικά αντισώματα τα διάβασα μόνο δύο φορές και έπεσαν και πανελλήνιες.
Το ένατο, είναι ευκολάκι και έχει τηηηην.... ΝΤΟΛΙΙΙΙ! Και την Τρέισιιιιιιι!
Το θέμα δεν είναι να μάθεις την κάθε τελεία αλλά να καταλάβεις τι λέει το βιβλίο. Έτσι και δεν καταλάβεις, άντε γεια. Στις σελίδες 40-41 που είναι το πιο κακογραμμένο, πυκνογραμμένο και εκνευριστικό σημείο για όλα τα παιδιά της Θετικής, δε θα καταλάβεις Χριστό, αν τα μάθεις απλά απ' έξω.
Το πρώτο κεφάλαιο ξεκινάει με ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σε βάζουν στο νόημα της Βιολογίας ευχάριστα και στη συνέχεια αναφέρεται σε γνωστά οργανίδια/ενώσεις/μόρια και σου προσφέρει μερικές πληροφορίες παραπάνω.
Το δεύτερο εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Σελίδα 27, δεύτερη παράγραφος από το τέλος: η αγαπημένη μου και πιο άκυρη έβα! Σου περιγράφει τις διαδικασίες της αντιγραφής/μεταγραφής/μετάφρασης που τις έχεις κάνει από τώρα, απλά σου προσφέρει περισσότερες πληροφορίες και στα γράφει πιο μαζεμένα και όμορφα. Επίσης, μπαίνουν ασκήσεις από εδώ.
Το τέταρτο είναι υπέεεεροχο! Ανασυνδιασμένο DNA. 5-6 σελίδες πολύ σημαντικές που απλά πρέπει να τις μάθεις. Είναι ενδιαφέρουσες όμως και περιγράφουν πράγματα που δεν ξέρεις οπότε το διαβάζεις ευχάριστα.
Το πέμπτο κεφάλαιο είναι κληρονομικότητα και ασκήσεις. Ελάχιστα σημεία είναι αυτά που διαβάζεις για θεωρία.
Το έκτο κεφάλαιο είναι μεγάλο η αλήθεια είναι. Ξεκινάει ωραία με τις μεταλλάξεις αλλά μετά χώνει καρκίνους, προγεννετικούς ελέγχους και δε συμμαζεύεται. Εκεί που νομίζεις πως τελειώνει το κεφάλαιο, τσουπ! Εμφανίζονται αυτές οι βλακείες.
Το έβδομο είναι πολύ εύκολο κεφάλαιο και βγαίνει εύκολα. Να φανταστείς το μόνο "δύσκολο" σημείο είναι να θυμάσαι τους εξής οργανισμούς: Mycobacterium, Lactobacillus, Clostridium (για να το θυμάμαι αυτό έλεγα: κωλ*στρίντιουμ, βγάζω το ωμέγα, = κλοστρίδιουμ ), μύκητες που χρησιμοποιούνται στην αρτοποιία και κάτι βακτήρια νομίζω που αναπτύσσονται σε θερμοπηγές. Μπορεί να σε τρομάζουν αλλά πίστεψέ με, δεν είναι δύσκολο κεφάλαιο.
Το όγδοο, το σιχαίνομαι. Έχει σχέση με την Ιατρική και ενώ περίμενα να μου αρέσει, το σιχάθηκααααα. Ενώ περιγράφει μόνο 3 σημαντικές διαδικασίες -αν το δεις ως παρατηρητής- είναι ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Εκεί έριξα αρκετό διάβασμα αν και τα μονοκλωνικά αντισώματα τα διάβασα μόνο δύο φορές και έπεσαν και πανελλήνιες.
Το ένατο, είναι ευκολάκι και έχει τηηηην.... ΝΤΟΛΙΙΙΙ! Και την Τρέισιιιιιιι!
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°560
^Τι λες ρε;
Η γονιδιακή ρύθμιση είναι ο,τι καλύτερο κάναμε φέτος! Και το 8ο είναι πολύ ωραίο, απλά λίγο διαφορετικό, άρα και δυσκολότερο!
Η γονιδιακή ρύθμιση είναι ο,τι καλύτερο κάναμε φέτος! Και το 8ο είναι πολύ ωραίο, απλά λίγο διαφορετικό, άρα και δυσκολότερο!
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°561
Μπλιαχ είναι. Λέει τόσα πολλά πράγματα σε λίγες σελίδες (για τις συγκεκριμένες διαδικασίες). Δε μου αρέσει καθόλου.
Θες να μιλήσω για το γονιδιακό πρόγραμμα; Που ήταν να τελειώσει το 2005 αλλά τελικά τέλειωσε το 2001; Ε; Ε; Ε;
Αυτό το έμαθα μία μέρα πριν τις Πανελλήνιες.
Θες να μιλήσω για το γονιδιακό πρόγραμμα; Που ήταν να τελειώσει το 2005 αλλά τελικά τέλειωσε το 2001; Ε; Ε; Ε;
Αυτό το έμαθα μία μέρα πριν τις Πανελλήνιες.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°562
Εγώ μέσα στην τάξη όταν περιμέναμε τα θέματα το έμαθα! Εντάξει, είναι η μεγαλύτερη πατάτα της ΒΚ το πρόγραμμα του ανθρωπίνου γονιδιώματος, όπως επίσης και η άλλη η βλακεία στο 6ο με τις ομάδες που πρέπει να ζητήσουν συμβουλές και χαζομάρες...
Η γονιδιακή ρύθμιση είναι η καλύτερη! Λέγε ο,τι θέλεις, παρακαλούσα να πέσει κομμάτι απο εκεί!
Η γονιδιακή ρύθμιση είναι η καλύτερη! Λέγε ο,τι θέλεις, παρακαλούσα να πέσει κομμάτι απο εκεί!
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°563
Νιώθω μια ξεγνοιασιά που δεν καταλαβαίνω γρι ακόμη
♩ - ♫
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°564
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως η Βιολογία είναι το ευκολότερο μάθημα της Κατεύθυνσης!
The Composer
C.Addicts United
Αstοria Greengrass- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 9367
Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you
- Δημοσίευση Ν°565
anthian9 έγραψε:Μόλις είδα την ύλη Βιολογία και πραγματικά; Μου φάνηκαν πολλά. Πρέπει να το αποδεχτώ πως θα μάθω ένα βιβλίο απέξω φέτος.
Αν τα διαβασεις απο την αρχη σωστα χωρις να αφησεις κενα δεν ειναι πολλα
Βασικα ειναι ορισμενα σημεια που ειναι φουλ κακογραμμενα και σπαστικα αλλα βγαινουν με μεθοδικο διαβασμα
Προσωπικα εγω εμαθα τελευταια στιγμη το 4ο κεφαλαιο γιατι ηταν το μονο κεφαλαιο(αν και πολυ μικρο σε εκταση) που δε καταφερα να μαθω ολη τη χρονια
Anyway,δεν ειναι τοοοοσο μεγαλη η υλη οσο φαινεται
sh*t happens
but life goes on!
but life goes on!
- <3 :
- (:
The Rabbit Finder
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°566
Παλιά είχα μια πώρωση με την συγκεκριμένη Βιολογία και μάλιστα είχα διαβάσει και το βιβλίο, το πρώτο κεφάλαιο νομίζω και αντιγραφή-μεταγραφή-μετάφραση κ κάτι για τους ιούς, αλλά πλέον έχω ξενερώσει απίστευτα. Να φανταστείτε τότε έλεγα αμήν κ πότε να την διδαχτώ. Ελπίζω να μου φανεί ενδιαφέρουσα γιατί θα βαρεθώ
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°567
Ισχύει. Ισχύει τόσο πολύ.SiMoS έγραψε:Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι πως η Βιολογία είναι το ευκολότερο μάθημα της Κατεύθυνσης!
Εγώ μόλις μπήκαμε στο τέταρτο έκατσα και διάβασα καλά αμέσως τις δύο παραγράφους που λένε για τη cDNA βιβλιοθήκη και τον υβριδισμό και επειδή μαθαίνω απ' έξω πολύ αργά, μου πήραν και οι δύο γύρω στα 40-45 λεπτά. Αλλά άξιζε γιατί μετά μόνο μία ανάγνωση χρειαζόμουν και τα θυμόμουν ανετότατα ενώ οι άλλοι είχαν προβλήματα. :blasé: In your face, bitches.
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°568
Εμένα το θέμα μου σ' αυτό το μάθημα είναι να μ' εμπνέει ο καθηγητής, γιατί όταν συμβαίνει αυτό, προσέχω τόσο πολύ κατά την παράδοση που θυμάμαι κάθε λεπτομέρεια χωρίς δυσκολία. Αυτό συνέβη και γ' γυμνασίου που θυμάμαι που λέει ο λόγος μέχρι και τα κόμματα.
♩ - ♫
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°569
Εγώ το καλοκαίρι που είχα άλλη καθηγήτρια, επειδή με ενέπνεε και πολύ, δεν κοιτούσα το βιβλίο αλλά άλλα πράγματα.. Ιδίως στον πίνακα.
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°570
Εγώ πάλι που είχα έναν 31χρονο πολύ... ικανό καθηγητή, μπορώ να πω πως όλη τη χρονιά στο μάθημα σκεφτόμουν τη Βιολογία και όχι τα οπίσθιά του ή τις πλάτες του ή τα μακριά του πόδια
C. Addicts for the win.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°571
Μα τον Ζέχελ ρε πλάσματα.
Εμένα πάλι γυναίκα ήταν και γύρω στα 39 και δεν νομίζω πως έδειξα καμία λεσβιακή τάση Απλά τα έλεγε τόσο τέλεια, τα έκανε να φαίνονται τα σημαντικότερα πράγματα που καθόσουν σαν χάνος και την πρόσεχες!
Εμένα πάλι γυναίκα ήταν και γύρω στα 39 και δεν νομίζω πως έδειξα καμία λεσβιακή τάση Απλά τα έλεγε τόσο τέλεια, τα έκανε να φαίνονται τα σημαντικότερα πράγματα που καθόσουν σαν χάνος και την πρόσεχες!
♩ - ♫
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°572
Εγώ είχα βιολόγο 26άρα στα καλοκαιρινά και μετά ήρθε ο Κώστας που είναι 27-28! Β) [Ναι, όλες οι μαθήτριες του τού την έπεφταν ]Madame Maxime έγραψε:Εγώ πάλι που είχα έναν 31χρονο πολύ... ικανό καθηγητή, μπορώ να πω πως όλη τη χρονιά στο μάθημα σκεφτόμουν τη Βιολογίακαι όχι τα οπίσθιά του ή τις πλάτες του ή τα μακριά του πόδια
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°573
Κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι που έχουμε τους κλασικούς καθηγητές από 40-55 χρονών
♩ - ♫
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°574
Γιατί ρε συ;
Ο βιολόγος μου όσο ωραίος ήταν τόσο δύσκολα θέματα μας έβαζε. Μιλάμε για θέματα που δεν ξέρω πότε τα σκεφτόταν ο τύπος.
Ο βιολόγος μου όσο ωραίος ήταν τόσο δύσκολα θέματα μας έβαζε. Μιλάμε για θέματα που δεν ξέρω πότε τα σκεφτόταν ο τύπος.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°575
Εμένα η δικιά μου όσο όμορφη ήταν, ήταν 3 φορές πιο σκύλα...Madame Maxime έγραψε:Γιατί ρε συ;
The Composer
C.Addicts United