από Sauron the Great Σαβ Αυγ 30, 2014 6:36 pm
Αχχ θα πάω και εγώ θετική κατεύθηνση(που δεν λέγονται πιά έτσι
), πάντα μου άρεσε η φυσική και η χημεία(αφού έμαθα από τώρα για τις υποστοιβάδες s, p, d, και f, για το πώς κατατάσονται τα ηλεκτρόνια σε αυτές, για την απαγορευτική αρχή του Πάουλι κλπ), πραγματικά μου την σπάνε αυτοί που λένε την χημεία boring μάθημα όταν απλά δεν στρώνουν τον απο-τέτοιο τουςγια να μάθουν και κάτι της προκοπής
...Καλά φταίει και λίγο που δεν κάνουμε πειράματα και πρακτική εξάσκηση αλλά ρε γαμοτο το να διαβάζεις για το άτομο, τον ατομικό και μαζικό αριθμό, τα ισότοπα, την ισοδυναμία μάζας-ενέργειας και ό,τι άλλο σχετίζεται με την χημεία δεν είναι μαγεία χίλιες φορές ανώτερη από αυτήν του κόσμου του Χάρι??
Με τα μαθηματικά έχουμε ένα πολύ μικρό θεματάκι, κυρίως με την γεωμετρία όπου δυσκολεύομαι να κάνω το σωστό σχέδιο, αφού συχνά αφιέρωνα τα 2/3 του χρόνου μου απλά για να κάνω μουτζούρες(αλλά τελικά το πήρα το 20 στις εξετάσεις), θα τα βγάλουμε πέρα όμως...
Παιδιά, τώρα που έχουν στενέψει λιγάκι τα πράγματα και επειδή η χρονιά προβλέπεται λίγο θυελλώδης, μπορεί να ξαναπεράσω από εδώ, για αυτό κάθε απάντηση σε τυχόν προβληματισμό μου θα ήταν ευπρόσδεκτη!!