Léonie Vernier έγραψε:Μακμπέθ, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Λοιιιπόοοοον, οι ερμηνείες μου φάνηκαν εξαιρετικές (κυρίως του Αργύρη Ξάφη που υποδυόταν τον Μακμπέθ και του γιατρού, που δε θυμάμαι πως τον λένε ), για την πλοκή δε μπορώ να πω τίποτα, αγαπημένος άλλωστε ο συγκεκριμένος συγγραφέας , ωστόσο ο σκηνοθέτης είχε προσθέσει βίντεο από την ταινία που είχε γυριστεί πριν κάτι χρόνια. Τα βρήκα τόσο ... ανούσια, βαρετά και κακόγουστα. Κυρίως δε στις σκηνές που ακουγόταν η μουσική και ψιλοχόρευαν οι ηθοποιοί (με εξαίρεση το χορό του Μακμπέθ και της συζύγου του) πραγματικά αναρωτιόμουν τι σκεφτόταν ο Μοσχόπουλος (ο σκηνοθέτης)...
Πάντως προτείνω σε όποιον αρέσει ο Μακμπέθ να πάει να δει την παράσταση, δε θα χάσει. Έχει και λίιιγο γέλιο σε μερικά σημεία.
Είχα δει κι εγώ το Μακμπέθ, στις 29 Ιανουαρίου.
Τα βίντεο και εμένα μου πέρασαν απαρατήρητα. Πιστεύω πως χωρίς αυτά, η παράσταση δε θα έχανε κάτι.
Η ερμηνεία της γυναίκας του Μακμπέθ με συνεπήρε και μου άρεσε περισσότερο από όλες. Και ο ηθοποιός που έκανε το Μακμπέθ μου άρεσε αλλά σε μερικά σημεία δε μου άρεσε ο τρόπος που εξέφραζε κάτι, δηλαδή οι παύσεις του και ο τόνος της φωνής του.
Σε πολλά σημεία η σκηνοθεσία ήταν καταπληκτική και πολύ έξυπνη και συμβολική.
Γενικά, έμεινα ευχαριστημένη.