+11
mjhp4ever
Mysterious Wizard
Maria Granger
Fallen angel
elliza
Poisonous_touch
FLEUR258
Fleur Delacour
The Grey Lady
Tom Marvolo Riddle
Bellatrix Lestrange
15 απαντήσεις
Η χειρότερη παράσταση που έχετε δεί
Bellatrix Lestrange- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 3739
Ημερομηνία εγγραφής : 08/02/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Our eyes are in the flowers, our hands are in the branches, our voices in the breezes... ♪
- Δημοσίευση Ν°1
Η χειρότερη παράσταση που έχετε δεί
Ποιά είναι; Και τί σας απογοήτευσε σ'αυτήν;
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Η χειρότερη παράσταση που έχετε δεί
Ο Δον Κιχώτης του Μιγκέλ ντε Θερβάντες,σε μία άθλια σκηνοθεσία που μας είχαν κουβαλήσει με το σχολείο μέχρι και Θεσσαλονίκη για να το δούμε.
Οι ερμηνείες δεν ήταν ούτε κατά το ελάχιστο πειστικές,είχαν αλλάξει κατα πολύ την πλοκή του βιβλίου(!!!) ενώ ο ίδιος ο Δον Κιχώτης φαινόταν πιο σοβαρός από όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς :P
Και για ανεμόμυλους μας βάλανε δύο ζωγραφιές μόνο.Αίσχος.
Οι ερμηνείες δεν ήταν ούτε κατά το ελάχιστο πειστικές,είχαν αλλάξει κατα πολύ την πλοκή του βιβλίου(!!!) ενώ ο ίδιος ο Δον Κιχώτης φαινόταν πιο σοβαρός από όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς :P
Και για ανεμόμυλους μας βάλανε δύο ζωγραφιές μόνο.Αίσχος.
Statler
The Grey Lady- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 2091
Ημερομηνία εγγραφής : 24/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: ):
- Δημοσίευση Ν°3
χμ.. εμενα με πηραν να δω ενα παιδικο εργο στο θεατρο που δεν ηταν καν ουτε θεατρικη παρασταση! ειχε φυγει το μισο θεατρο 15 λεπτα μετα που αρχισε η παρασταση!
We enjoy warmth because we have been cold.
We appreciate light because we have been in darkness.
By the same token, we can experience joy because we have known sadness.
-David Weatherford
We appreciate light because we have been in darkness.
By the same token, we can experience joy because we have known sadness.
-David Weatherford
]
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°4
Η Μήδεια, με την Λυδία Κονιόρδου πέρσυ το καλοκαίρι στην Επίδαυρο.
Η φόλα. Αφού παρακαλάγαμε να τελειώσει αλλά κανένα έλεος προς τον ταλαίπωρο θεατή. :P
Η φόλα. Αφού παρακαλάγαμε να τελειώσει αλλά κανένα έλεος προς τον ταλαίπωρο θεατή. :P
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°5
^πλάκα κάνεις; :P
Θα πήγαινα να την δω και αρρώστησε η Κονιόρδου και δεν είχε αφήσει να παίξει αντικαταστάτης :P
"Τα λεφτά μας πίσω" :P
Θα πήγαινα να την δω και αρρώστησε η Κονιόρδου και δεν είχε αφήσει να παίξει αντικαταστάτης :P
"Τα λεφτά μας πίσω" :P
Statler
Fleur Delacour- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 21971
Ημερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
Magical Identity
Today's thought: Go sell crazy someplace else, we're all stocked up here
- Δημοσίευση Ν°6
Άγιο είχες!
Τρεις ώρες με ρεμπέτικα, έναν χορό να κάνει σαν κοπάδι γαλοπούλες και τρεις άκυρους αγγελιοφόρους: ο ένας μιλούσε ελληνικά, ο άλλος αγγλικά και ο τρίτος γαλλικά. Αν ήταν κι ένας να τα έλεγε στα ποντιακά θα ήταν σαν ανέκδοτο. :P
Τρεις ώρες με ρεμπέτικα, έναν χορό να κάνει σαν κοπάδι γαλοπούλες και τρεις άκυρους αγγελιοφόρους: ο ένας μιλούσε ελληνικά, ο άλλος αγγλικά και ο τρίτος γαλλικά. Αν ήταν κι ένας να τα έλεγε στα ποντιακά θα ήταν σαν ανέκδοτο. :P
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°7
Πφφφ και να πάρει,είχε στεναχωρηθεί που δεν πήγα :P
Statler
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°8
Γενικα δεν παω πολυ θεατρο....
Αλλα η πιο χαλια παρασταση που θυμαμαι ηταν μια που μας ειχαν παει με το σχολειο στην 1 Γυμνασιου.Τραγουδαγαν συνεχεια,η πλοκη δεν ηταν ευχαριστη,και τα κουστουμια ηταν επισης χαλια :P :P .Και το ''θεατρο'' ηταν επισης χαλια.Ηταν ενας χωρος πολυ μικρος.Βασικα ουτε καν σκηνη δεν ειχε,ειχε 5 σειρες μονο, με θεσεις,και τα καθισματα ηταν επισης χαλια! :P
Αλλα η πιο χαλια παρασταση που θυμαμαι ηταν μια που μας ειχαν παει με το σχολειο στην 1 Γυμνασιου.Τραγουδαγαν συνεχεια,η πλοκη δεν ηταν ευχαριστη,και τα κουστουμια ηταν επισης χαλια :P :P .Και το ''θεατρο'' ηταν επισης χαλια.Ηταν ενας χωρος πολυ μικρος.Βασικα ουτε καν σκηνη δεν ειχε,ειχε 5 σειρες μονο, με θεσεις,και τα καθισματα ηταν επισης χαλια! :P
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°9
Αα εγω πηγαινω καθε καλοκαιρι θεατρο!
Η χειροτερη παρασταση που εχω δει ειναι "Ο κουρεας της Σεβιλης".:@: Την ειδα πριν ενα μηνα περιπου, δωρεαν :P (παλι καλα δηλαδη), στην αρχαια Κορινθο οπου κανουν πολλες εκδηλωσεις καθε χρονο το καλοκαιρι. Η παρασταση ηταν η πιο βαρετη που εχω δει ποτε μου, αφηστε που το μονο που εβλεπα σχεδον σε ολη την διαρκεια ηταν το κεφαλι της μπροστινης μου :@: , τα κουστουμια ηταν αδιαφορα, και επειδη δεν ηταν ακριβως θεατρο αλλα μια σκηνη και καποιες καρεκλες εξω σε εναν ανοικτο χωρο, ερχοντουσαν πολλα μηχανακια και εκαναν φασαρια, οχι που με ενοιαξε εμενα αλλα οι αλλοι που το ηθελαν να το δουν φωναζαν και μου ειχαν σπασει τα νευρα. Παρακαλαγα σε ολη τη διαρκεια να τελειωσει γρηγορα, αλλα δεν εγινε τιποτα και ετσι τελειωσε στην ωρα του. :P Χιουμορ ειχε ελαχιστο, τα περισσοτερα κρυα, χαλια πλοκη... Αυτα.
Η χειροτερη παρασταση που εχω δει ειναι "Ο κουρεας της Σεβιλης".:@: Την ειδα πριν ενα μηνα περιπου, δωρεαν :P (παλι καλα δηλαδη), στην αρχαια Κορινθο οπου κανουν πολλες εκδηλωσεις καθε χρονο το καλοκαιρι. Η παρασταση ηταν η πιο βαρετη που εχω δει ποτε μου, αφηστε που το μονο που εβλεπα σχεδον σε ολη την διαρκεια ηταν το κεφαλι της μπροστινης μου :@: , τα κουστουμια ηταν αδιαφορα, και επειδη δεν ηταν ακριβως θεατρο αλλα μια σκηνη και καποιες καρεκλες εξω σε εναν ανοικτο χωρο, ερχοντουσαν πολλα μηχανακια και εκαναν φασαρια, οχι που με ενοιαξε εμενα αλλα οι αλλοι που το ηθελαν να το δουν φωναζαν και μου ειχαν σπασει τα νευρα. Παρακαλαγα σε ολη τη διαρκεια να τελειωσει γρηγορα, αλλα δεν εγινε τιποτα και ετσι τελειωσε στην ωρα του. :P Χιουμορ ειχε ελαχιστο, τα περισσοτερα κρυα, χαλια πλοκη... Αυτα.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
elliza- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 13381
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
Magical Identity
Today's thought: Α beautiful, healthy baby!
- Δημοσίευση Ν°10
Στην Γ γυμνασιου μας πηγαν να δουμε την Ωραια Ελενη του Ευριπιδη ακομα γελαω απο την ερμηνεια της "πρωταγωνιστριας"
AΡΝΟΥΜΑΙ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
ΝΑ ΓΙΝΩ
ΑΥΤΟ
ΠΟΥ
ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
- head of derp:
Fallen angel- Δευτεροετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 21
Ημερομηνία εγγραφής : 05/12/2011
- Δημοσίευση Ν°11
Νομίζω φέτος.. "Οι δούλες" με την Παπουτσάκη και την Μουρίκη. Όχι λόγω του έργου, αλλά βασικά λόγω των ερμηνειών. Χάλια. Απίστευτη μετριότητα..δεν είχε να μου δώσει τίποτα..μου φαινόταν εντελώς στημένο, προφανές και δήθεν.. Από ένα σημείο και μετά έλεγα άντε να τελειώσει..
Maria Granger- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6382
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Friends can help each other. A true friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - and especially to feel. Or, not feel. Whatever you happen to be feeling at the moment is fine with them. That's what real love amounts to - letting a person be what he really is.
- Δημοσίευση Ν°12
Μια παραλαγή της Ηλέκτρας σε μίνιμαλ.Πάρα πολλά λάθη αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι οι ερμηνίες ήταν χάλια....
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°13
Μια εκμοντερνισμένη εκδοχή του Οθέλλο του Σαίξπηρ με Μάινα και Καρύδη στο αρχαίο θέατρο του Δίου. Παρόλο που οι ερμηνείες, αν και δεν ήταν και κάτι το φοβερό, ήταν ικανοποιητικές (εξαιρείται η Καρύδη, η οποία έπαιξε πολύ πιο κάτω του μετρίου), ωστόσο, οι αλλαγές στο σενάριο, η φρασεολογία τους και ο γενικός (έμεσος) χλευασμός προς το βρετανό συγγραφέα ήταν πράγματα που μου άφησαν αρκετά άσχημη γεύση.
Επιμένω, πως στον Σαίπξηρ και στους αρχαίους τραγικούς δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε καν οι παραμικρές αλλαγές στο σενάριο και τη γενική ατμόσφαιρα της τότε εποχής. Οι ηθοποιοί πρέπει να παίζουν με κουστούμια της εποχής και τα σκηνικά να είναι λιγότερο φτωχά απ' ότι οι πέντε καρέκλες των σημερινών, δήθεν "εκμοντερνοποιημένων" παραστάσεων. Οκ, φέρτε τον Αριστοφάνη στα σημερινά δεδομένα, αλλά όχι και το Σαίπξηρ, έλεος πια! Από τότε που το θέατρο βιομηχανοποιήθηκε, έχουμε μπουχτίσει στο μοντέρνο και στη βρισιά.
Επιμένω, πως στον Σαίπξηρ και στους αρχαίους τραγικούς δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε καν οι παραμικρές αλλαγές στο σενάριο και τη γενική ατμόσφαιρα της τότε εποχής. Οι ηθοποιοί πρέπει να παίζουν με κουστούμια της εποχής και τα σκηνικά να είναι λιγότερο φτωχά απ' ότι οι πέντε καρέκλες των σημερινών, δήθεν "εκμοντερνοποιημένων" παραστάσεων. Οκ, φέρτε τον Αριστοφάνη στα σημερινά δεδομένα, αλλά όχι και το Σαίπξηρ, έλεος πια! Από τότε που το θέατρο βιομηχανοποιήθηκε, έχουμε μπουχτίσει στο μοντέρνο και στη βρισιά.
mjhp4ever- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 929
Ημερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°14
Οι Ηλιθιοι.
Οπως φαινεται, το ονομα του θεατρικου τα λεει ολα.Η ιστορια ηταν απλως ηλιθια και φαινοταν σαν να προσπαθουσε να περασει ενα μηνυμα το οποιο με το που το καταλαβαμε με τη φιλη μου, τους μουντζωσαμε οταν βγαιναμε(εκεινη εκανε και κατι αλλο αλλα δεν θελω να το γραψω).Οι ερμηνειες ηταν καλουτσικες, αλλα εχω δει πολυ καλυτερες και γενικα ηταν θεοβαρετο.
Οπως φαινεται, το ονομα του θεατρικου τα λεει ολα.Η ιστορια ηταν απλως ηλιθια και φαινοταν σαν να προσπαθουσε να περασει ενα μηνυμα το οποιο με το που το καταλαβαμε με τη φιλη μου, τους μουντζωσαμε οταν βγαιναμε(εκεινη εκανε και κατι αλλο αλλα δεν θελω να το γραψω).Οι ερμηνειες ηταν καλουτσικες, αλλα εχω δει πολυ καλυτερες και γενικα ηταν θεοβαρετο.
My eyes can see the death of everything. I can cut the lines as long as I understand the death behind it. This means I can kill anything, even if that thing is God.
- Shiki Ryougi
Leanan Sidhe- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 5892
Ημερομηνία εγγραφής : 03/04/2011
Magical Identity
Today's thought: Bite the bullet.
- Δημοσίευση Ν°15
Η περσινή σχολική παράσταση του αδερφού μου. Σκέτη φρίκη, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βάζουν 7χρονα να καταστέφουν τόσο αξιόλογα θεατρικά έργα, όπως, το Όνειρο Θερινής Νυκτός <_<
- you love me:
Personas que rompen promesas,
rompen personas.
Hermione Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 11974
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2010
Magical Identity
Today's thought: Αν ελπίζεις σε κάτι, κανείς δεν μπορεί να σου διώξει την ελπίδα
- Δημοσίευση Ν°16
"Μαμά που πας" με τη Μιμή Ντενίση
Το έργο το κλασσικό είναι ένα αριστούργημα, η διασκευή της όμως ήταν πραγματικά τραγικότετατη!! Η ντενίση ποτέ δε μου άρεσε σαν ηθοποιός και η μόνη ιθοποιός απ' όλη την παράσταση που μου άρεσε ήταν μια Κύπρια που όμως ήταν τόσο χάλια ο ρόλος της που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ότι έπαιζε καλά! Χαράμισα δύο ώρες από το σάββατο μου και το μόνο που άξιζε τον κόπο ήταν το ότι είδα το καινούριο θέατρο της Λευκωσίας!
Το έργο το κλασσικό είναι ένα αριστούργημα, η διασκευή της όμως ήταν πραγματικά τραγικότετατη!! Η ντενίση ποτέ δε μου άρεσε σαν ηθοποιός και η μόνη ιθοποιός απ' όλη την παράσταση που μου άρεσε ήταν μια Κύπρια που όμως ήταν τόσο χάλια ο ρόλος της που δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ότι έπαιζε καλά! Χαράμισα δύο ώρες από το σάββατο μου και το μόνο που άξιζε τον κόπο ήταν το ότι είδα το καινούριο θέατρο της Λευκωσίας!
Violleta Black- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2572
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013
Magical Identity
Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..
- Δημοσίευση Ν°17
Leanan Sidhe έγραψε:Η περσινή σχολική παράσταση του αδερφού μου. Σκέτη φρίκη, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί βάζουν 7χρονα να καταστέφουν τόσο αξιόλογα θεατρικά έργα, όπως, το Όνειρο Θερινής Νυκτός <_<
Αυτό αναρωτιέμαι κι εγώ! Κι εμένα η χειρότερη παράσταση που έχω δει ειναι μια που είχε διοργανώσει η τάξη της 8χρονης αδελφής μου πέρσι! Έβαζαν τα παιδάκια να ερμηνεύσουν μια παράσταση της οποίας την πλοκή ούτε καν καταλάβαιναν, με αποτέλεσμα το αποτέλεσμα να ειναι άθλιο!
- Mon cote artistique♥ :
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°18
Παιδιά, άλλο το ερασιτεχνικό θέατρο, άλλο το επαγγελματικό.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...