Μηνες μετα :
Ειδα την Αντιγονη του Σοφοκλη!
Μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα
Η Ενδιμασια ηταν καπως αλλα οκ. :P
Το σκηνικο ηταν πολυ πειστικο!Υπηρχαν παντου κουκλες ασπρες και φαναρακια,και σκαλια.Ανιπαριστουσε και το βασιλειο και τον κατω κοσμο νομιζω :P .Και ειχε μια μουσικη
Παρα πολυ τρομακτικη.
Οι ηθοποιοι ηταν πολυ καλοι...ειδικα η Αντιγονη πιστευω οτι ηταν παρα πολυ πειστικη,το ιδιο και ο Κρεοντας,ασχετα αν την πρωτη φορα που ειδ τον Κρεοντα πηγα να σκασω στα γελια :P .Επισης ο χορος ηατν εντυπωσιακος!Τα τραγουδια τους και γενικα οταν παρουσιαζαν τα στασιμα ηταν πολυ καλοι!Και ενας απο τον χορο που επαιζε και τον γιο του Κρεοντα ηταν πολυ ωραιος
Ειχε ωραια φωνη
: .
Ο θρινος της Αντιγονης ηταν εξαιρετικα πειστικος,μεχρι που συγκινηθηκα
,γιατι δεν ουρλιαζε οπως αλλες αλλα σιγοτραγουδουσε ομορφα.Και μαζι της συμμετειχε και ο χορος.
Η Ισμηνη παλι σβουγγαριζε ολο το πατομα
: Συνεχεια σερνοταν
:
Ωραιες ηταν οι εντασεις μεταξυ των προσωπων,οπως οταν ο Κρεωοντας εποιανε πολλες φορες της Αντιγονη βιαια απο το χερι οταν εξοργιζοταν,και οπως παλι ο Κρεων συζητουσε εντονα με τον γιο του.
Λιγο η προφορα του φυλακα δεν μου αρεσε.Επρεπε δηλαδη να κανει διαφορετικα την φωνη του γιατι υποτιθεται οτι ηταν ενας απλος ανθρωπος με διαφορετικη προφορα.Αλλα εμενα μου θυμιζει βλαχο :P
Βαζω το παρακατω σε σποιλερ για οποιον τυχει να παει να την δει .Γιατι ειναι ωραιο σημειο που δεν πρεπει να αποκαλυφθει για οσους πανε
:
- Σπόιλερ:
Οπως σας ειπα υπηρχαν παντου ασπρες κουκλες.Το ιδιο και μια πανω σαν σε θρονο.Οταν παιθανε η Αντιγονη λοιπον δυναμωνει παρα πολυ η μουσικη,σβηνουν σχεδον ολα τα φωτα,ακουγετε αυτη η τρομακτικη μουσικη και η κουκλα σηκωνεται
Ηταν ανθρωπος που τοση ωρα ηταν
απολυτως ακινητος
.Και επαιζε τον Μαντη που πηγε στον Κρεοντα.Εντωμεταξυ πολυ τρομαξαν ετσι ξαφνικα που σηκωθηκε :P Και εγω :P σας λεω σοκ :P .Και οταν μιλαγε στον Κρεοντα ετρεμε ολοκληρος :P Πως το εκανε δεν ξερω...αλλα αυτο ηταν απο τα δυνατοτερα σημεια της παραστασης!
Μου αρεσε ετσι οπως εδειξε πως πεθανε η Αντιγονη,και την κουβαλησε ο χορος
Μου αρεσε και η εξαιρετικα συγκινητικη διηγηση του φυλακα οταν ελεγε πως αυτοκτονησε ο γιος του Κρεοντα
Που αυτοκτονησε με το σπαθι του και στην αγκαλια του ειχε την Αντιγονη που ετρεχε αιμα απο αυτον πανω στο μαγουλο της
.
- Σπόιλερ:
Και κλασσικα στο τελος πεθαινουν σχεδον ολοι
:
Και το θεατρο καλοφιαγμενο
.Μονο που δεν μας εβαλαν στην θεση που ελεγε το εισιτιριο μας αλλα πισω πισω :@:
Επισης ηταν απολυτα πιστη στην μεταφραση που μαθαινουμε.Αλλα μετα απο ενα σημειο που δεν ηξερα την μεταφραση γιατι δεν το εχουμε κανει ειχα ψιλοβαρεθει :P .
Δεν καταλαβα ουτε καν πως περασε 1,5 ωρα!
Αυτα
:
Μου αρεσε αρκετα μπορω να πω