.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 15186
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Luna Scamander Κυρ Αυγ 02, 2015 2:54 pm

Δηλαδή την τελευταία φορά που συναντήθηκα με τα παιδιά, κανείς δεν είχε το κουράγιο να γράψει για μένα ε; snob

Λοιπόν ας κάνω την αρχή. Είχαμε κανονίσει με τα παιδιά να συναντηθούμε κατά τις "5" την Τετάρτη...
    Εγώ προσωπικά είχα συννενοηθεί με την Μαρία- Ιζαμπέλ (σαγαπάω εσένα I love you ) να συναντηθούμε στις 5 στο μετρό του Κατεχάκη για να φύγουμε και να πάμε μοναστηράκι. Δυστυχώς όμως, συνέχεια έμπαιναν εμπόδια. Είχα κλειστεί στην πολυκατοικία, άργησε το λεωφορείο, έψαχνα την Μαρία (ψάχνοντας τον νεμο βερσιον 2) κι γενικά διάφορα τέτοια. Ευτυχώς φτάσαμε στην υπολογίσιμη "ώρα" μας. :P

Βέβαια η Μαρία που δεν είναι τουρίστρια της ίδιας της, της πόλης με πήγε από την μεριά του ηλεκτρικού για να βγούμε και να πάμε στο Μοναστηράκι. Ήθελε να μου δείξει τα αξιοθέατα! :P

Όταν φτάσαμε απάνω, αφού είδαμε τα παιδιά, μου είπε η Μαρία "Πάμε από εκεί, και καλά δεν τους είδαμε". Είχα και ένα τρακ οπότε λέω "Ναι, ναι" και καθίσαμε πίσω από τα μηχανήματα που βγάζαν εισιτήριο. Ωστόσο.... ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ. Παραλίγο να με αγκαλιάσει ο Δημήτρης (Ο Ολλιβαντερ) αλλά του έκανα μια κίνηση σαν να του λέω "κάτω τα κουλά σου¨". Εκεί εκτός από αυτόν (ευτυχώς) ήταν ο Πάνος (Ο δον Κιχώτης), κι η Μαρία η Imperio. Την κατάλαβα την Μαρία από κοντά δεν μιλούσε πολύ. (αλλά στο τέλος τα κατάφερα)
    P.S:

Τέλος πάντων επειδή δεν είχα λεφτά είπα στα παιδιά, αν έχει πουθενά ΑΤΜ eurobank για να βγάλω κάποια χρήματα. Ευτυχώς είχε λίγο πιο πέρα.. Αλλάααααα το μηχάνημα ήταν πολύ αργό στον εγκέφαλο και μας καθυστερούσε τόσο πολύ, που εγώ έφταιγα και από πάνω! snob

Μετά ξαναπήγαμε στο μετρό και περιμέναμε τον Γιάννη. Βέβαια μόλις ήρθε ο Γιάννης, με είδε αλλά δεν με χαιρέτησε. (Ντροπή και αίσχος θα του κάνουμε μπαν! :P) ούτε καν μου μίλησε. snob . Εν τω μεταξύ ήρθε κι ένας άκυρος πολύ γιο μεν τύπος που έλεγε στον Πάνο να πάει στο γκάζι για μια συναυλία; Δεν πρόσεξα και πολύ :P

Εν τέλει μαζευτήκαμε στην αρχή εμείς και πήγαμε και κάτσαμε στην ταράτσα ενός μαγαζιού (που το όνομα, μου διαφεύγει). Καθίσαμε εκεί γύρω γύρω από ένα δέντρο. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ. Μετά από λίγο ήρθε κι η Μαρία (Φλερ) κι η Αθανασία (Ιμορταλιτι). Βέβαια ο καθένας μιλούσε με τον διπλανό του. Αλλά εντάξει ήταν και ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ που μιλάγαμε κι όλοι. Αλλά ήταν κάποιες φορές... Στο τέλος με αναγνώρισε ο Γιάννης, 20 λεπτά πριν φύγει. (Κακός τύπος :P)

Τώρα τι να πω.. Εκεί που μιλάγαμε, έφυγε πρώτα ο Δημήτρης (Στα τσακίδια), μετά έφυγε ο Γιάννης (κρίμαααα) μετά έφυγε ο Πάνος ή χωριστήκαμε; Δεν θυμάμαι. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πήγαμε στα χοντος σεντερ εγώ οι άλλες 3 μαρίες (Ιζαμπελ, Φλερ, Ιμπεριο) κι η Αθανασία. Αφού δροσιστήκαμε όσο μπορέσαμε... πήγαμε στα public αφού καθίσαμε ατελειώτες ώρες ψάχνοντας η μία την άλλη και κοιτάζοντας βιβλία. Μας έφυγε η Αθανασία. (Μας βαρέθηκε η κοπέλα και δεν ήξερε πως να το πει :P)
    Στο τέλος και το πιο επικ της ιστορίας ήταν ότι μείναμε 4 Μαρίες. Οι δυνάμεις μας ενώθηκαν! Είμαστε σε φάση οι power ranger βέβαια εγώ είμαι η μπλε. η Ιμπεριο η πράσινη, και κάποια από τις άλλες 2 μαρίες πρέπει να γίνει η κόκκινη και η κίτρινη. Ήηηη αν θέλετε υπάρχει κι η ροζ :P

Μετά αποχωριστήκαμε στο μετρό του Μοναστηράκι γιατί εγώ θα χανόμουν... Κι Αφού η Μαρία-ιζαμπελ μαζί με την Μαρία-φλερ φύγανεμ μαζί. Εγώ με την Μαρία-Ιμπεριο καταφύγαμε προς Καλλιθέα. Βέβαια Μαρία τράβηξες πολλά στο τέλος. Με είδε σε κατάσταση σοκ να τσακώνομαι κι να εκνευρίζομαι πολύ με την μαδερ μου. Είμαι σίγουρη ότι ανυπομονούσε πως και πως να φύγει από εκεί απλά δεν ήξερε το πως :P

Να μην τα πολυλογώ. Συγκεκριμένα οι εντυπώσεις μου είναι:

Imperio (Μαρία νο1): Καλή κοπέλα και ήσυχη. Αν την πιέσεις με προσεκτικό τρόπο κι βέβαια με τον τρόπο μου (:P). Θα αρχίσει να σου μιλάει πολύ και με γεμάτο πάθος! Χαίρομαι που σε έβγαλα από το καβούκι σου awesome Ελπίζω να ξανασυναντηθούμε red face εκτός κι αν δε θες cry

Immortality Dumbledore (Αθανασία): Πολύ καλή κοπέλα! Είδα να πετάει τις κακίες της και ιν λαιβ και χαίρομαι γι'αυτό :P . Βέβαια κακά τα ψέματα ξέρω ότι σου σημάδεψα την ζωή και σκέφτεσαι αυτήν την αναθεματισμένη μέρα. Είμαι σίγουρη ότι δεν θες να με ξανασυναντήσεις. =/ Αλλά συγνώμη που στο λέω, ήρθα στην ζωή για να σας κάνω δύσκολες τις ζωές σας. Πέρα από όλα αυτά. Την συμπάθησα πολύ. Και δια μαγείας ήξερε για ποιον έλεγα κάθε φορά! Φτού σου! Τα λέμε στο άλλο μυτ.. Cool

Mr. Ollivander (Μητσάρας): Κοίτα να σου πω, καλός είσαι απλά περίμενα να μου μιλήσεις περισσότερο. Αντί αυτού με έγραφες. Απερίγραπτα όλα! Ούτε να σε ξανακοιτάξω δεν θα μπορώ...
    snob Ελπίζω να βρεις τον τρόπο για να επανορθώσεις cry

Half-Blood Prince(Γιάννης): Αφού εξήγησα σε όλη την ιστορία ότι δεν μου μιλούσες στην αρχή αλλά στο τέλος άρχισες να μιλάς. Εντάξει δεν είσαι τόσο αχάριστος όσο ο Δημητράκης... :P . Καλό παιδάκι ήταν. Μιλούσε άνετα λες πως μας ήξερε χρόνια ξέρω γω.. Μπορώ να πω ότι ήσουν πολύ κουλ.. Βέβαια ντροπή σου. Ξέρεις εσύ snob

FLEUR258 (Μαρία νο2 ): Χαίρομαι που ήρθες σε εκείνο το μυτ κι σε γνώρισα καλύτερα. Είσαι χαρούμενος άνθρωπος παρά τις δυσκολίες που έχεις. Ελπίζω να σου πάνε καλά και να περνάς καλά! Βέβαια αφού είχα πει κι στις προηγούμενες εντυπώσεις σε συμπάθησα πολύ. Κι είμαι σίγουρη ότι άνετα θα έκανα παρέα με σένα. :P . Κι σένα σαγαπάμε I love you

John Dawlish (πάνος): Ούδεν σχόλιο. Ανυπόφορος κι όλο γκρίνια. Δεν αντέχετε το παιδί :P
    Σε πολύ εις βάθος άντε να πούμε ότι είναι καλός. Βέβαια του τα ψάλαμε κι από κοντά επειδή βγήκε από συντονιστής. Αλλά έλεγε το ίδιο και το ίδιο "Αφού σου είπα ρεεε". Δον κιχώτη ανεχόσουν. :P

Isabelle Lightwood (Μαρία νο 3 ) : Μαρία μην ανησυχείς το ότι σε έβαλα τελευταία είναι αυτό το ρητό που λένε "Τελευταία και καλύτερη:P". Θα μου λείψεις πολύ. Το ότι συναντιόμασταν για 2 μέρες στις "5" στο μετρό του Κατεχάκη. Ήμουν πολύ συγκινημένη. Βέβαια ξεχωριστά μπορώ να πω ότι είσαι η αδερφή ψυχή μου... Τώρα στο θέμα μας. Καλή κοπέλα. Χαμογελαστή. Αστεία. Και γενικά όλα. Βέβαια τα αστεία μας λίγοι και καλοί τα καταλαβαίνανε :P

Αυτά τα λίγα προς το παρόν! slurp

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Ginw10

μπλομ:
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: I'm the one I should love

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Imperio Κυρ Αυγ 02, 2015 3:13 pm

εγω σας μισω όλους παντα οποτε δεν εχει νόημα να το λέω σε καθε συνάντηση. I love you

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: Fake friends are like shadows: always near you at your brightest moments, but nowhere to be seen at your darkest hour... True friends are like stars, you don't always see them but they are always there...

Δημοσίευση από Luna Scamander Κυρ Αυγ 02, 2015 3:15 pm

Όχιιι Μαρία! Πρέπει να το λες κάθε φορά! Έτσι θα νιώθουμε σίγουροι για τα συναισθήματα σου :P

μπλομ:
    FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Δημοσίευση από FLEUR258 Πεμ Αυγ 06, 2015 4:33 pm

χαχαχ ήταν όντως έπικ που μείναμε στο τέλος 4 Μαρίες. Razz

Μαρία είσαι πολυ τύπος που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του αλλά με την καλή έννοια. Και να μιλήσεις,και να πεις την γνώμη σου,και την πλάκα σου και όλα. Είσαι αντάξια της ομάδας Μαρίες. :P :P Laughing

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Πεμ Αυγ 06, 2015 4:35 pm

Πωπωπω συγκινήθηκα! Μα τι τιμή! oh! oh! oh!

Δεν θα σας απογοητεύσω hero

μπλομ:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.
    AdministratorHead of D.I.M.C.

Αριθμός μηνυμάτων : 10301
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: give more, expect less

Δημοσίευση από Claire Delacour Παρ Αυγ 28, 2015 11:16 pm

δεν μπορω να μην σχολιασω ποσο τελεια περασα σημερα!!! Very Happy φτανοντας με μονο 2.30 ωρες καθυστερηση βρηκα την μαρια (lightwood) την μαρια (imperio) και την βικυ, καναμε βολτα ηπιαμε τσαι, πηγαμε στα public, και αφου διαβασαμε οτι μας εδωσε η ιμπεριο :P φυγαμε :P και μετα πηγα με την ιμπεριο για φαγητο In Love 

βικυ εφυγες νωρις και δεν τα ειπαμε πολυ Sad next time In Love 

μαρια (λαφ) παρομοιο γουστο στα βιβλια, πως να μην σε αγαπαω??? μονο στην austen τα χαλαμε, αλλα τελος παντων, σε αγαπωω In Love

ιμπεριο, για πρωτη φορα σημερα μιλησαμε παραπανω και μπορω να πω οτι σε λατρεψα 100 φορες περισσοτερο!!!!  I love you εισαι υπεροχη!!! και φαγαμε παρεα :P In Love 

σελφι ξεχασαμε να βγαλουμε..... :P

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Stormy10
    my stuff... :
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Σαβ Σεπ 05, 2015 1:33 am

ήρθα να πω για τα τρια μύτ που έγιναν αυτές τις μέρες. Βασικά ήρθα να πω οτι μισω ιδιαιτέρως την Κλερ την Ντελακουρ

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Σαβ Σεπ 05, 2015 1:49 am

ιμπεριοοοοοοοοοοοοο να ξερεις, σε μισω πολυ πολυ πολυ Very Happy In Love καθε φορα και περισσοτερο πρεπει να πω :P 

δημητγααααααααα εισαι μια γλυκα ΚΑΙ απο κοντα, δεν πολυμιλουσες, αλλα εισαι τοσο γλυκουλαα Very Happy In Love φαε τα φασολια να μας πεις καμια αποψη :P 

γιαννη κλασσικος τυπος :P καλη επιτυχια χαζο In Love

my stuff... :
    Alison Sheridan
    Alison Sheridan
    Hogwarts Professor
    Hogwarts Professor

Αριθμός μηνυμάτων : 10933
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/01/2013

Magical Identity
    Today's thought: Je deviens plus difficile, plus insociable, de plus en plus misanthrope.

Δημοσίευση από Alison Sheridan Σαβ Σεπ 05, 2015 7:38 pm

Claire Delacour έγραψε:
    δημητγααααααααα εισαι μια γλυκα ΚΑΙ απο κοντα, δεν πολυμιλουσες, αλλα εισαι τοσο γλυκουλαα Very Happy In Love φαε τα φασολια να μας πεις καμια αποψη :P 

Απο το ενα που εχω φαει μεχρι τωρα (δε μου παει καρδγια να τα εξαφανισω cry ) εχω σχηματισει πληρη αποψη. Μπλιαχ sick Αλλα αυτο το φιλ του να εισαι στο χογκσμιθ και να σαβουρωνεις oh!

Μπακ του τοπικ τωρα

Ήταν μαγικά!!! Γιάννη, Καλλιρρόη και Μαρία είστε και οι τρεις ένας κι ένας!  blowkiss
    Όταν έφτασα έστειλα μήνυμα στη Καλλιρρόη και αυτή κατέβηκε να με βρει, βγήκε μέχρι και έξω, οπότε μου έστειλε μήνυμα, και εγώ που είχα δεμένο ένα γκριφιντορικο κασκόλ στο χέρι μου ( Cool ) άρχισα να της κανω νοημα με αυτο το χερι και παραλιγο να γκρεμισω ολο το μαγαζι αλλα γουατεβερ. Τελικα με ειδε, ηρθε κα ιμε αγκάλιασε τοσο σφιχτα που δεν ήξερα αν θα μπορέσω να αναπνεύσω ξανά κανονικα  :P Δε ξερω πως δε με προσεξε ετσι που ξεχωριζα σαν το χριστουγεννιατικο δεντρο απο την ομορφαδα μου τα τοσα χαριποτερικα μπιχλιμπιδια που φορουσα πατοκορφα Razz Μετα πηγαμε πανω και γνωριστηκα και με τους αλλους δυο oh! Ο Γιαννης ο γιος μου δεν μου εκανε τη θερμη υποδοχη που περίμενα και του το κοπανουσα μεχρι οταν το διαλυσαμε και θα συνεχισω να του το κοπαναω εις τον αιωνα τον απαντα [whip] Σε εμενα που τον προσεχα, που ουτε δευτερο γλυκο δεν τον αφησα να φαει για να μην εχει θεματα με το ζαχαρο στο μελλον και του ελεγα οτι καποτε θα το θυμαται και θα με ευγνωμονεί! ti? Εμενα που πηρα το ιδιο γλυκο με αυτον για να το δοκιμασω πρωτη και να δω αν κανει για το βλασταρι μου και αφοτου το δοκιμασα επεσε αγωνας για να του το πάρω αλλα δεεεν, ακαρπος  giveup  Σε καποια φαση σχολιαζαν μια διπλα που ετρωγε ενα σαντουιτς τι ηταν και ειχαμε κολησει και οι 4 τα ματια μας πανω της και αυτη μας ειδε και επαθε και αντε να δικαιολογιθούμε μετα rofl Και αφοτου φαγαμε και φουσκωσαμε ( #νοτ ), επειδη ο Μερλιν δε μπορεσε να ερθει μας εστειλε την αγαπη το με αυτο:
    Σπόιλερ:
    Που εγω δε μπορεσα να φαω ολο το τεταρτο μου γιατι ειχα σκασει, και το προσφερα στη Ροη για να μου βγαλει ολα τα απλητα του φορουμ στη φορα (she knows \\\\\\\\\\ ) αλλα δεν ενεδωσε :P Τεσπα και οταν το διαλύαμε, ο Γιαννης με ειπε μαμα και ηρθε να με αγκαλιασει επιτελους, και μετα η Ροη ξαναρθε για αγκαλια και με ειπε και αυτη μαμα για λογους που μονο αυτη ξερει (Ροη σαγαπω εε In Love ). Μετα ειχε σειρα και η Μαρια, που ολη αυτη την ωρα καθοταν μακρια μου και δε μπορεσανε να εκφρασουμε την αγαπη μας για τον Εεεντ καλα σκαω oh! Αυτά κυρίως, συν οτι η Καλλιρροη ενας θεος ξερει ποσο εφαγε, φοβηθηκα λιγο Razz
    Ροηηηηη:
    Επρεπε κάποιος να κάνει ένα, έστω και ελλιπές, καταστατικό της ημέρας μωλε oh!

~NEMI4ever♥πολύ με ΛΙ
    .
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Ac_yia11
    Baby let my blood flow:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Δευ Σεπ 07, 2015 4:12 pm

δεν ξερω γιατι το ειδα τωρα αυτο το κατεβατο :P οντως επρεπε να γινει, αλλα βαριομουν να γραψω ολα αυτα που ειχες το κουραγιο να γραψεις εσυ :P 

να πω οτι με εχετε μπερδεψει με φορουμιακα οικογενειακα μας, δεν ξερω τι μου γινεται πια οποτε και γιαγια μου να σε πω μην παραξενευτεις, οτι και να μου εισαι, εισαι οικογενεια και σε αγαπαω In Love 

επισης να τονισω οτι αυτο το σαντουιτς που λες ειχε σνιτσελ μεσα του, και μου ειχαν βγει λιγο τα ματια οσο το κοιταζα, αν καθομουν εγω στη θεση της δημητρας μαλλον η κοπελα θα τρομαζε :P 

τελος δεν σε ειδα, κοιτουσα εξω και εψαχνα για ενα τρελοκομειο με κασκολ στο λαιμο, νομιζα εκει το εχεις οχι στο χερι :P οποτε κοιτουσα τους παντες στο λαιμο :P (πωπω ειμαι κριπι.... :P )

αγαπω σας γλυκουλια In Love In Love

my stuff... :
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 36189
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Σεπ 12, 2015 12:56 am

Ήρθα με το σκεπτικό βασικά να θάψω τον τζάσε γιατί του το χα υποσχεθεί πως θα αναφέρω πως δε ξέρει πού παν τα τέσσερα στην Αθήνα και πως θεωρεί απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια μακρινή το χωριατάκι, επίσης στη πλατεία συντάγματος δε ξέρει πού βρίσκεται το μετρό και ο μόνος τρόπος να τον βρεις είναι να τον βάλεις να κουνάει τα χέρια όσο επιβλέπεις από τα σκαλάκια ΑΛΛΑ επειδή είμαι απίστευτα καλοσυνάτος άνθρωπος δε θα αναφέρω τίποτα από αυτά ούτε και πως μου είπε πως θα δω την μαύρη μπλούζα του με τα τριαντάφυλλα και έτσι εγώ έψαχνα για μαύρο και κόκκινο ενώ τα τριαντάφυλλα ήταν πράσινα και γω δε ξέρω πως έπρεπε να το υποθέσω αυτό αλλά έπρεπε.
    Τέλος πάντως, είναι ένας βλάκας και μισός, ακριβώς όπως τον θυμόμουν αλλά πιο βλάκας, δηλαδή το "μισός" μάλλον το κέρδισε στη πορεία, επειδή θα του έλειψα θα ναι. Τον αγαπώ όμως και ανυπομονώ να έρθει να μας μπαστακωθεί μόνιμα επιτέλους να τον πάμε στα καλύτερα και να τον ξεναγήσουμε στην αθήνα που προφανώς ξέρουμε να τη γυρνάμε σαν το σπίτι μας που λέει ο λόγος. In Love

Σπόιλερ:

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Ypo
    Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Σαβ Σεπ 12, 2015 1:56 am

Ειδικά εσύ ξέρεις να την γυρνάς! :P

μπλομ:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity
    Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Σεπ 12, 2015 2:03 am

Μη με διασύρεις μωρή. jedi

Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Σαβ Σεπ 12, 2015 2:12 am

rofl rofl  Θυμάμαι τότε στο μετρό στο μοναστηράκι δεν ξέραμε πως θα βγούμε. Καλά εγώ.. Αλλά εσύ; :P

μπλομ:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Σεπ 12, 2015 2:31 am

Τι δε ξέραμε μωρή μια χαρά δε σε έβγαλα; Σώα και αβλαβή δε σε κυκλοφορούσα δυο μέρες; yaya

Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Σαβ Σεπ 12, 2015 2:44 am

μετά από πολύ κόπο... :P

μπλομ:
    Isabelle Lightwood
    Isabelle Lightwood
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Isabelle Lightwood Σαβ Σεπ 12, 2015 2:50 am

Luna Scamander έγραψε:μετά από πολύ κόπο... :P
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 34owkrk
    Χωρίς ντροπή στο τσόλι. ti?

Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Σαβ Σεπ 12, 2015 3:10 am

Ήταν απλά για να έχεις το δίκιο σου... :P στο τσατ.. αλλά δεν έχεις.. :P

μπλομ:
    Jace Wayland
    Jace Wayland
    Αστρονόμος
    Αστρονόμος

Αριθμός μηνυμάτων : 11954
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/03/2010

Magical Identity
    Today's thought: Friends share secrets. That's what keeps us close.

Δημοσίευση από Jace Wayland Σαβ Σεπ 12, 2015 3:35 am

Isabelle Lightwood έγραψε:Ήρθα με το σκεπτικό βασικά να θάψω τον τζάσε γιατί του το χα υποσχεθεί πως θα αναφέρω πως δε ξέρει πού παν τα τέσσερα στην Αθήνα και πως θεωρεί απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια μακρινή το χωριατάκι, επίσης στη πλατεία συντάγματος δε ξέρει πού βρίσκεται το μετρό και ο μόνος τρόπος να τον βρεις είναι να τον βάλεις να κουνάει τα χέρια όσο επιβλέπεις από τα σκαλάκια ΑΛΛΑ επειδή είμαι απίστευτα καλοσυνάτος άνθρωπος δε θα αναφέρω τίποτα από αυτά ούτε και πως μου είπε πως θα δω την μαύρη μπλούζα του με τα τριαντάφυλλα και έτσι εγώ έψαχνα για μαύρο και κόκκινο ενώ τα τριαντάφυλλα ήταν πράσινα και γω δε ξέρω πως έπρεπε να το υποθέσω αυτό αλλά έπρεπε.
    Τέλος πάντως, είναι ένας βλάκας και μισός, ακριβώς όπως τον θυμόμουν αλλά πιο βλάκας, δηλαδή το "μισός" μάλλον το κέρδισε στη πορεία, επειδή θα του έλειψα θα ναι. Τον αγαπώ όμως και ανυπομονώ να έρθει να μας μπαστακωθεί μόνιμα επιτέλους να τον πάμε στα καλύτερα και να τον ξεναγήσουμε στην αθήνα που προφανώς ξέρουμε να τη γυρνάμε σαν το σπίτι μας που λέει ο λόγος. In Love

Σπόιλερ:

Πωωω τι βλακεια που δεν μπορουσα να κατσω παραπανω!!Μου εσπασαν τα νευρα αληθεια!!
    Η Ιζαμπελ η αγαπημενη δεν ξερει ουτε στο μοναστηρακι να παει απο το συνταγμα και λεει εμενα χωριατη.Θρασος και θαρρος ταυτοχρονα. Razz Την αγαπωω σταυρωστε μεε :P
    Γνωρισα και την Βικυ και ξαναειδα μετα απο χροοοονια την Ιμπεριο αλλα για πολυ λιγο!!!Η Βικυ στην αρχη ντρεποταν αλλα μετα πηγαινε η γλωσσα ροδανι. Razz Ιμπεριο σε ειδα ενα λεπτο ντροπη τι εντυπωση να πω πια ο χριστιανος. :P
    Να δοκιμασετε ολοι καρπουζαδα στο σιξ ντογκς. oh!
    Αντε και τωρα που θα ξαναερθω ελπιζω μυτινγκ στο καπ καπ. oh!

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Jace-sig

Luna Scamander
    Luna Scamander
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Luna Scamander Σαβ Σεπ 12, 2015 3:42 am

Jace Wayland έγραψε:

Η Ιζαμπελ η αγαπημενη δεν ξερει ουτε στο μοναστηρακι να παει απο το συνταγμα και λεει εμενα χωριατη.

όληηηη η απόδειξη εδώ!  :P

μπλομ:
    Sorazal the Erised
    Sorazal the Erised
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 29991
    Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010

Magical Identity
    Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?

Δημοσίευση από Sorazal the Erised Κυρ Σεπ 20, 2015 1:34 am

Ε νταξ. Βρέθηκα με την @Α9. Καλά ήταν, να το ξανακάνουμε. harryworld
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Κυρ Σεπ 20, 2015 1:35 am

Ένα όμορφο και ξέγνοιαστο βράδυ έλαβε τέλος. Η συνάντηση μου με τον ΣτΕ, τον κληρονόμο του Σλύθεριν, ήταν το κάτι άλλο. Με προσκάλεσε στο Μεγάρο Μαλφόι (με την αντίστοιχη μαύρη κουρτίνα στο μπάνιο βεβαίως βεβαίως), στη νέα του οικία. Το βασιλικό μπαλκόνι έκλεψε τις εντυπώσεις. Το αγιάζι φύσαγε ακατάπαυστα. Ο υπερπρίγκιπας προσπαθούσε μάταια να ανάψει το τσιγάρο του και να πάρει μια τζούρα, για να ξεχαστεί από τον μόχθο άλλης μιας δύσκολης μέρας στο Χόγκουαρτς. Έκανε όμως την υπέρβαση. Έβαλε για λίγο στην άκρη την κρυοκωλίαση του, κλασικό γνώρισμα του κοιτώνα του και χαμογέλασε (δλδ έδειξε λίγο δόντι) στην φιλοξενούμενή του. Αισθάνθηκα την ανάγκη να τον ευχαριστήσω που παραχώρησε αυτές τις λίγες, μα για μένα πολύτιμες, στιγμές δίπλα του, στο καινούργιο του σπιτικό...
    Κάπου εκεί, έπεσε το ίντερνετ, έπεσε το skype, έπεσα από τον καναπέ και ξύπνησα.
    Κουκλί ήτανε πάντως. Κουκλί.
    #narkotika

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    Amycus
    Amycus

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Δευ Σεπ 28, 2015 10:57 am

-Θέλω να τονίσω στα μέλη, ότι στην περίπτωση που χρειαστεί να δώσετε ραντεβού με την Claire την Delacour για να συναντηθείτε, απλά, μην δώσετε. Εγώ το έγραψα και αμαρτία δεν έχω. Εκεί θα σαπίσετε, στον σταθμό Μοναστηράκι, να υποφέρετε απο ορθοστασία και να βλέπετε χαμογελαστές φάτσες να συναντιούνται ενώ εσείς θα καταρρέετε.-

Κατά τα άλλα, είδα και τους δύο Χρήστους για πρώτη φορά. Οι συνθήκες δεν ήταν και απόλυτα ευνοϊκές για να πεις μια κουβέντα σαν άνθρωπος με τα παιδιά αλλά υπάρχουν δύο λέξεις ταμπού. Πανελλήνιες και ρόκα, μην τις αναφερετε. Κατά τα άλλα, μια χαρά και οι δύο, γελαστοί και καλοδιάθετοι, να τους προτιμάτε στα μύτινγκς. :P

Ελπίζω σε συνάντηση που δεν θα έχει τόση βαβούρα ώστε να μπορέσω να γράψω περισσότερα ή τουλάχιστον να ακούω την φωνή μου. :P

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Gg10
    Mr. Ollivander
    Mr. Ollivander

Αριθμός μηνυμάτων : 28841
    Ημερομηνία εγγραφής : 28/07/2013

Magical Identity
    Today's thought: Power is better than money

Δημοσίευση από Mr. Ollivander Δευ Σεπ 28, 2015 11:36 am

Amycus έγραψε:-Θέλω να τονίσω στα μέλη, ότι στην περίπτωση που χρειαστεί να δώσετε ραντεβού με την Claire την Delacour για να συναντηθείτε, απλά, μην δώσετε. Εγώ το έγραψα και αμαρτία δεν έχω. Εκεί θα σαπίσετε, στον σταθμό Μοναστηράκι, να υποφέρετε απο ορθοστασία και να βλέπετε χαμογελαστές φάτσες να συναντιούνται ενώ εσείς θα καταρρέετε.-
    Σε καταλαβαινω =/

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 37 Oie_zz10

I solemnly swear I'm up to no good:
    Claire Delacour
    Claire Delacour
    Administrator
    Head of D.I.M.C.

Magical Identity

Δημοσίευση από Claire Delacour Δευ Σεπ 28, 2015 3:49 pm

Amycus έγραψε:-Θέλω να τονίσω στα μέλη, ότι στην περίπτωση που χρειαστεί να δώσετε ραντεβού με την Claire την Delacour για να συναντηθείτε, απλά, μην δώσετε. Εγώ το έγραψα και αμαρτία δεν έχω. Εκεί θα σαπίσετε, στον σταθμό Μοναστηράκι, να υποφέρετε απο ορθοστασία και να βλέπετε χαμογελαστές φάτσες να συναντιούνται ενώ εσείς θα καταρρέετε.-

χιλια χιλια χιλια συγγνωμη και να ξερεις νιωθω πολυ ασχημα Sad In Love 

Mr. Ollivander έγραψε:Σε καταλαβαινω =/

εσυ γιατι μιλας???? ποτε σε εστησα??? (υπαρχει το ακαδημαικο τεταρτο σε καθε ραντεβου :P ειναι ο χρονος που επιτρεπεται να αργησεις :P )

my stuff... :

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 10:34 am