Mr. Ollivander έγραψε:και εσυ κοροιδευεις. ολοι εναντιον μου τελικα
Κάνε μας τον αθώο τωρα
Mr. Ollivander έγραψε:και εσυ κοροιδευεις. ολοι εναντιον μου τελικα
Aυτό το πόστ μου χει κάνει ζημιά...Lisette de Lapi έγραψε:Το highlight του μίτινγκ:
*ενώ πληρώναμε στα μικελ*
Έλλη:*στο σερβιτόρο*Απο Χάρι Πότερ πως πάμε;
Σερβιτόρος:Ε,έχω δει τις ταινίες,την 4η την 5η..
Έλλη:Α τέλεια!Εγώ και η κοπέλα είμαστε καθηγήτριες,αυτοί οι δύο είναι επιμελητής,το παιδί μπλε και η κοπέλα απο εδώ κόκκινη.
Πάνος:Η πολλή σοκολάτα φταίει.
Σερβιτόρος:Τι να σας πω ρε παιδιά,εγώ τέτοια λέω αμά έχω πιει πολύ αλκόολ.
Mr. Ollivander έγραψε:ο πανος μωρε. σας μπερδευω εσας τους ασβους
Nearly Headless Nick έγραψε:είμαι πάρα πολύ θλιμμένος, καθώς μόλις επέστρεψα από τις πέντε καλύτερες ημέρες που έχω ζήσει στα δεκαεπτά χρόνια και κάτι μήνες της υπάρξεώς μου.
Συνάντησα παιδιά, τα οποία τα λάτρεψα. Αλήθεια, δε θέλω να χάσω επαφή.
Τρίτη βράδυ κατεβαίνω Αριστοτέλους για να συναντήσω τον Τάσο, το Νικόλα και τη Κατερίνα. Πήγαμε στο ArtCore και μπορώ να πω πως η γνώμη μου για τον Τάσο άλλαξε τελείως. Είναι τόσο μη-Φινέας από κοντά. Σε σημείο που τον συμπάθησα.
Ο Νικόλας δε μίλαγε πολύ, ίσως επειδή θαμπώθηκε από την ομορφιά μου, αλλά μου φάνηκε πολύ συμπαθής! Δεν ήξερα ότι είναι κι εκείνος φοιτητής.
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Στο μεταξύ τα τρία τα παιδιά πήραν μπύρα κι εγώ ήθελα να πω κάτι ζεστό, ώσπου έρχεται ο σερβιτόρος και τελικά του είπα: "ένα χυμό μπανάνα".
~
Τη Πέμπτη μας άφησαν πάλι ελεύθερους στην Αριστοτέλους, αλλά ξεχάστηκα τελείως. Πήρα με δύο παιδιά για καφέ μέχρι που με πήρε τηλέφωνο ο Λάζαρος κι έσκασε μύτη με την Ανθή. Δε κάτσαμε πολύ, αλλά χάρηκα υπερβολικά που τους είδα. Η Ανθή μου είχε λείψει κάτι λίγα, αλλά ο Λάζαρος δε παίζεται. Αλλιώς τον περιμένεις, αλλιώς είναι. Τέρμα συμπάθεια. Καθόλου η ξινίλα που βγάζει μέσα στο φόρουμ. Και θέλει να με απολύσει. Δε ξέρω πως, αλλά θα το κάνει.
Πέρασα τόσο καλά, που ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι εκεί μαζί σας.
Nearly Headless Nick έγραψε: χάρηκα υπερβολικά που τους είδα. Η Ανθή μου είχε λείψει κάτι λίγα, αλλά ο Λάζαρος δε παίζεται. Αλλιώς τον περιμένεις, αλλιώς είναι. Τέρμα συμπάθεια. Καθόλου η ξινίλα που βγάζει μέσα στο φόρουμ. Και θέλει να με απολύσει. Δε ξέρω πως, αλλά θα το κάνει.
Πέρασα τόσο καλά, που ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι εκεί μαζί σας.
Cassiopeia Black έγραψε:Άντε καλέ ξινίλα ο Λάζαρος;
Nearly Headless Nick έγραψε:
Λάζαρε, σε παρακαλώ πολύ. Για να διαβάσω ποστ σου πρέπει να έχω δίπλα μου μια κρέπα, μια βάφλα, τρεις σοκολάτες, ένα προφιτερόλ και τον Πάνο.
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να έχω πάντα όλα αυτά τα παραπάνω.
Sorazal the Erised έγραψε:Nearly Headless Nick έγραψε:
Λάζαρε, σε παρακαλώ πολύ. Για να διαβάσω ποστ σου πρέπει να έχω δίπλα μου μια κρέπα, μια βάφλα, τρεις σοκολάτες, ένα προφιτερόλ και τον Πάνο.
Τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να έχω πάντα όλα αυτά τα παραπάνω.
Απαίσιο τέρας του σατανά.
John Dawlish έγραψε:Τον Πανό τον θες για να εχεις και τα υπόλοιπα Τζεο αλλα δεν πειράζει
AaaaawwwwwJohn Dawlish έγραψε:μην του μιλάς έτσι εχει μια "αθώα" ψυχή αυτο το παιδι
Nearly Headless Nick έγραψε:ΕΧΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ; ΕΧΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΩΡΗ ΕΧΩ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ; ΓΙΑ ΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ;