Είχα και σήμερα μίτινγκ μόνος μου αλλά συνέπεσε με το μίτινγκ που είχε μόνη της η Έμη και ο Λάζαρος, οι τελευταίοι έγιναν λίγο γαλοπούλες απ' τα σφηνάκια βεβαίως βεβαίως αλλά πάλι ήταν πολύ αστείοι
+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις
Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°201
Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!
Είχα και σήμερα μίτινγκ μόνος μου αλλά συνέπεσε με το μίτινγκ που είχε μόνη της η Έμη και ο Λάζαρος, οι τελευταίοι έγιναν λίγο γαλοπούλες απ' τα σφηνάκια βεβαίως βεβαίως αλλά πάλι ήταν πολύ αστείοι
Statler
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°202
H Έμυ μένει Αθήνα,και εμάς έχει να μας δει από πέρσι,ενώ στην Θεσσαλονίκη που δεν μένει καν εκεί σας είδε.
Θα της κρατάω μούτρα,αυτό ήτανεεε!!!
Είδα από σύμπτωση τον Nethiel μόνο για 1 λεπτό. (Παρέα με την Ρέα και την Ιμπέριο )
Θα της κρατάω μούτρα,αυτό ήτανεεε!!!
Είδα από σύμπτωση τον Nethiel μόνο για 1 λεπτό. (Παρέα με την Ρέα και την Ιμπέριο )
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°203
Tom Marvolo Riddle έγραψε: οι τελευταίοι έγιναν λίγο γαλοπούλες απ' τα σφηνάκια
Καλά μωρέ, δε ντράπηκες;
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°204
^Άστον Λάζαρε άστον, δε παίζει να μας πείσει ότι ήπιες εσύ αλκοόλ, ο γελοίος
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°205
Όχι δεν πρέπει να σας πείσει για το ότι αυτός έχει περισσότερη αντοχή από εμένα στο αλκοόλ.
ΥΓ. Μαριλένα ζουζουνιάρα μου σε ευχαριστώ που λες την αλήθεια για τις μηδαμινές ποσότητες αλκοόλ που έχω κατανάλωσει ο Έριζεντ.
ΥΓ. Μαριλένα ζουζουνιάρα μου σε ευχαριστώ που λες την αλήθεια για τις μηδαμινές ποσότητες αλκοόλ που έχω κατανάλωσει ο Έριζεντ.
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°206
Θα το διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι όταν ανέβουμε Μάρσι!
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°207
Μόνο σπράιτ γρεναδίνη θα πίνω!
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°208
Ας μην ήμουν εγώ και θα βλεπες πολύ 3 γύρους σφηνάκια κερασμένα σούργελο
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°209
Μας κέρασαν τρεις γύρους σφηνάκια; Εγώ που ήμουν;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°210
Εκάτη λες αυτή η νυφίτσα ο Ριντλ να έχει ρίξει το Λαζαράκο στα μονοπάτια του αλκοολισμού;
Mischief managed.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°211
Όλα να τα περιμένεις, σε λίγο θα τους ρίξει και στα δίχτυα της πορνείας. Τς, τς, τς...
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°212
Sorazal the Erised έγραψε:Μας κέρασαν τρεις γύρους σφηνάκια; Εγώ που ήμουν;
Σκέψου τι ήπιες. Λάθος... σκέψου πόσα ήπιες. Ώωωωραια. Σκέψου τώρα και πόσα πλήρωσες. Το χουμε; Το χουμε! Ε όταν συμβαίνει το να πληρώνεις λιγότερο από όσο έχεις πληρώσει, έχουμε ή την περίπτωση της πιστολιάς ή την περίπτωση του κεράσματος
Κοριτσάρες ο Ρούλής δεν περιμένει εμένα για να μπλεχτεί στα πλοκάμια της πορνείας. Θα τα δείτε και θα κρίνετε μόνες σας. Και παρακαλείσθε να μου φέρετε φωτοστέφανο και να αποφασίσετε μόνες σας σε ποιον αξίζει να περαστεί.
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°213
Hecate έγραψε:Όλα να τα περιμένεις, σε λίγο θα τους ρίξει και στα δίχτυα της πορνείας. Τς, τς, τς...
Επίτελους κάποιος που βλέπει την σχιζοφρένεια μου και την αγκαλιάζει!
Τέρρυ ότι θα μου φερόσουν με τέτοια απρέπεια και συκοφαντία δε το περίμενα! Αίσχος! Μίστερ Φωτοστέφανο2013καιβάλε θα αναδειχθώ εγώ και τέλος.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°214
Sorazal the Erised έγραψε: Μίστερ
Μπαχαχαχα καλή ή προσπάθειά σου χρυσέ μου, επειδή γέλασε λίγο το χειλάκι μου θα σου επιτρέψω αύριο να μου φιλήσεις το χέρι
Statler
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°215
Την αγκαλιάζω αλλά δεν χωράτε όλοι
Κολάρο θα στο φέρω το φωτοστέφανο και θα είσαι σαν απόβρασμα των '90s όταν φοράγαν όλοι κάτι νέον κολιέ και βραχιόλια που φωτίζαν στο σκοτάδι...
Κολάρο θα στο φέρω το φωτοστέφανο και θα είσαι σαν απόβρασμα των '90s όταν φοράγαν όλοι κάτι νέον κολιέ και βραχιόλια που φωτίζαν στο σκοτάδι...
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°216
Α να υποθέσω ότι θα βγούμε δηλάδή; Πες μου γιατί θέλω να κανονίσω! Απαπαπα που ξέρω τι έπιανες πιο πριν;
Άντε σταμάτα τώρα γιατί είσαι σπαμ. ΜΠΑΧ
Άντε σταμάτα τώρα γιατί είσαι σπαμ. ΜΠΑΧ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°217
Ριντλ ότι και να κάνεις φωτοστέφανο δε φοράω σε τύπους με τόσο άθλιες διαδικτυακές εμφανίσεις. Αν η υπογραφή σου ήταν ρούχο, θα την είχες γραπώσει στην τύχη από πανέρι στη λαϊκή
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°218
Θα δείξει γιατί αύριο περιμένω σημαντικές επισκέψεις, αν θέλουν να ρθουν θα σε ενημερώσω
Κέιτ συνέχισε έτσι για θα κοιμηθείς στο χαλάκι του μπάνιου
Μάρσι κούκλα μου θα θελες πολύ να γραπώσεις κάναν τύπο όπως το ρούχο μου απ' τη λαϊκή αλλά δε σε βλέπω :blasé:
Κέιτ συνέχισε έτσι για θα κοιμηθείς στο χαλάκι του μπάνιου
Μάρσι κούκλα μου θα θελες πολύ να γραπώσεις κάναν τύπο όπως το ρούχο μου απ' τη λαϊκή αλλά δε σε βλέπω :blasé:
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°219
Πρέπει να τον έχεις γραπώσει πολύ καλά για να μην έχει φύγει ακόμα τρέχοντας, σαλαμάνδρα Ριντλ :blasé:
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°220
Μεταφέρομαι σε κάνα σπαμοθρεντ γιατί έχω όρεξη να το ξενυχτήσουμε απόψε
Statler
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°221
Λοιπόν λοιπόν, θα κάνω την αρχή εδω.
Χθες που λέτε συναντηθήκαμε με το γνωστό παρεακι του metro mall (βλ. Κατερίνα-Μελινα-Αθανασία-Τζεο-Πάνος-Βασολγα) και πέρασαμε όμορφα.
Πρώτο σχόλιο που θέλω να κάνω ειναι ότι ηταν όλοι τους ΠΟΛΥ συνεπείς με την ωρα. Με τις φίλες μου οταν λέμε τρεις και μισή στο μολλ, εννοούμε κατα τις τρεις και μιση ξεκινάμε απο το σπιτι σιγα σιγα για να είμαστε εκεί κατα τις τέσσερις στη καλύτερη περίπτωση.
Ελάτε, είμαι σίγουρη, δεν πιστεύατε πως θα ερχομουν,έτσι;
Φτάνω λοιπόν στο metro mall, που περιέργως δεν είχα περασει ούτε απο έξω πριν, με μια μικρούλα καθυστέρηση και σταμπαρω αμέσως τα παιδιά. Πηγαινω κοντά,χαμπάρι δεν παιρνουν, οπότε αποφασίζω να πείραξε την Μελινα κλείνοντας της τα ματιά, όμως δεν ήθελα να τρομάξει και της αποκαλυφτηκα αμέσως σχεδόν. με έκανε αμέσως μια μεγάαααλη αγκαλιά η γλυκούλα.
Μετά τις χαιρετουρες etc etc πήγαμε και στρογγυλοκαθισαμε και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Πολυ ζεστό το κλίμα, με γέλια και πειράγματα.
Ισως η πιο ωραία στιγμη όλου του μυτινγκ ηταν η έκπληξη στην Αθανασία που ειχε γενεθλια τη προηγουμενη βδομαδα, Ο Πάνος είχε φέρει προφιτερολ και ο Γιώργος κουταλακια, ενώ η Μελινα είχε ξεχάσει να φέρει κεράκι.( ) Έτσι η σουσου έσβησε αναπτήρες,δυο μάλιστα, και της τραγουδήσαμε και τραγουδάκι μετά απο παρότρυνση του περιγυρου!! συγκινήθηκε κιόλας,και γενικώς η όλη σκέψη ηταν υπεροχή.
Μίλησα και με την Ελ στο τηλ πριν φυγω,που είχε συνεννοηθεί με την Κατερίνα. μουσιτσες. ειχε φασαρία βέβαια και δεν συνεννοουμασταν μα χάρηκα πολυ που την άκουσα<33
Περισσότερα δεν θα πω, όσοι είδατε που γελούσα σα νευροσπαστο καταλάβατε μάλλον πως πέρασα πολυ ωραία, οπότε πάμε στις εντυπώσεις.
Κατερίνα: η ζαχαρενια μουυυ<3 Πόσο γλυκό ατομο,πραγματικά.γελαστη, ακομη και οταν σε πειραζε γελούσε
Μελινα: όσο κι αν εκνευριστει με αυτο το σχολιο μοιάζει πολυ με την αδερφη της. Εξίσου γλυκιά και χαρούμενη, μα και πειραχτηρι. Αυτο ακριβώς που περίμενα<3
Αθανασία: καμένη τέρμα όμως. Μ ατάκες να δίνουν και να παίρνουν, μα συγχρόνως τόσο καλούλαααα<3 οτιδήποτε λιγότερο όμως θα με απογοητευε απο μέρους της.
Τζεο: μωρε τι καλουλης που ηταν,αχου. χιουμορακι, αλλα παντα με καλη πρόθεση. Και κανει και υπέροχες αγκαλιές.-
Πάνος: ο Πάνος μερικές φορές ηταν τόσο ηηηηηησυχο παιδάκι και άλλες πάρτυ ανιμαλ.
Μέσα σε όλα όμως, πολυ τον συμπαθησα.
Βασολγα: δεν μιλούσε πολυ η αλήθεια ειναι. :p όμως χάρηκα που την είδα, ο,τι ηταν να πει το έλεγε,τέλος.
Ραντεβού λοιπόν για την επόμενη φορά. :blasé:
Χθες που λέτε συναντηθήκαμε με το γνωστό παρεακι του metro mall (βλ. Κατερίνα-Μελινα-Αθανασία-Τζεο-Πάνος-Βασολγα) και πέρασαμε όμορφα.
Πρώτο σχόλιο που θέλω να κάνω ειναι ότι ηταν όλοι τους ΠΟΛΥ συνεπείς με την ωρα. Με τις φίλες μου οταν λέμε τρεις και μισή στο μολλ, εννοούμε κατα τις τρεις και μιση ξεκινάμε απο το σπιτι σιγα σιγα για να είμαστε εκεί κατα τις τέσσερις στη καλύτερη περίπτωση.
Ελάτε, είμαι σίγουρη, δεν πιστεύατε πως θα ερχομουν,έτσι;
Φτάνω λοιπόν στο metro mall, που περιέργως δεν είχα περασει ούτε απο έξω πριν, με μια μικρούλα καθυστέρηση και σταμπαρω αμέσως τα παιδιά. Πηγαινω κοντά,χαμπάρι δεν παιρνουν, οπότε αποφασίζω να πείραξε την Μελινα κλείνοντας της τα ματιά, όμως δεν ήθελα να τρομάξει και της αποκαλυφτηκα αμέσως σχεδόν. με έκανε αμέσως μια μεγάαααλη αγκαλιά η γλυκούλα.
Μετά τις χαιρετουρες etc etc πήγαμε και στρογγυλοκαθισαμε και αρχίσαμε να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων. Πολυ ζεστό το κλίμα, με γέλια και πειράγματα.
Ισως η πιο ωραία στιγμη όλου του μυτινγκ ηταν η έκπληξη στην Αθανασία που ειχε γενεθλια τη προηγουμενη βδομαδα, Ο Πάνος είχε φέρει προφιτερολ και ο Γιώργος κουταλακια, ενώ η Μελινα είχε ξεχάσει να φέρει κεράκι.( ) Έτσι η σουσου έσβησε αναπτήρες,δυο μάλιστα, και της τραγουδήσαμε και τραγουδάκι μετά απο παρότρυνση του περιγυρου!! συγκινήθηκε κιόλας,και γενικώς η όλη σκέψη ηταν υπεροχή.
Μίλησα και με την Ελ στο τηλ πριν φυγω,που είχε συνεννοηθεί με την Κατερίνα. μουσιτσες. ειχε φασαρία βέβαια και δεν συνεννοουμασταν μα χάρηκα πολυ που την άκουσα<33
Περισσότερα δεν θα πω, όσοι είδατε που γελούσα σα νευροσπαστο καταλάβατε μάλλον πως πέρασα πολυ ωραία, οπότε πάμε στις εντυπώσεις.
Κατερίνα: η ζαχαρενια μουυυ<3 Πόσο γλυκό ατομο,πραγματικά.γελαστη, ακομη και οταν σε πειραζε γελούσε
Μελινα: όσο κι αν εκνευριστει με αυτο το σχολιο μοιάζει πολυ με την αδερφη της. Εξίσου γλυκιά και χαρούμενη, μα και πειραχτηρι. Αυτο ακριβώς που περίμενα<3
Αθανασία: καμένη τέρμα όμως. Μ ατάκες να δίνουν και να παίρνουν, μα συγχρόνως τόσο καλούλαααα<3 οτιδήποτε λιγότερο όμως θα με απογοητευε απο μέρους της.
Τζεο: μωρε τι καλουλης που ηταν,αχου. χιουμορακι, αλλα παντα με καλη πρόθεση. Και κανει και υπέροχες αγκαλιές.-
Πάνος: ο Πάνος μερικές φορές ηταν τόσο ηηηηηησυχο παιδάκι και άλλες πάρτυ ανιμαλ.
Μέσα σε όλα όμως, πολυ τον συμπαθησα.
Βασολγα: δεν μιλούσε πολυ η αλήθεια ειναι. :p όμως χάρηκα που την είδα, ο,τι ηταν να πει το έλεγε,τέλος.
Ραντεβού λοιπόν για την επόμενη φορά. :blasé:
Rachel Rivera- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 21694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.
- Δημοσίευση Ν°222
Άντε να γράψω και γω επιδή με έπρηξε η Ιζαμπέλ
Λοιπόοον όπως είπε το Χάλι από πάνω χτες κάναμε μυτ Και να προσθέσω στα άτομα και την ξαδέρφη του Τζέο
Επίσης δεν περιμέναμε να έρθει η Ιζαμπέλ Αλλά ήρθε Μου έκλεισε τα μάτια, και πρέπει να έσκυψε κιόλας η καημένη, τέτοιο μπόι που έχει, είμαι που είμαι κοντή από μόνη μου . Μετά μπήκαμε μέσα, και ως συνήθως κάτσαμε στον πάνω όροφογια να γίνουμε πιο πολύ ρεζίλυ μάλλον. Μετά κάποια στιγμή πήγαμε εγώ ο Τζέο και ο Πάνος να πάρουμε το προφιτερόλ που είχε φέρει ο Πάνος για τα γενέθλια της Αθανασώς Και εγώ ΔΕΝ ξέχασα το κεράκι Απλώς μου έλεγε διάφορα η Κατερίνα ότι δεν έχει νόημα να σβήσει και κεράκια επιδή έχει περάσει μια βδομάδα από τα γενέθλιά της, κλπ, κλπ, και εμ, απλώς δεν το ξανασκέφτηκα μετά μόνο αφού φύγαμε απτο σπίτι. Τέλωσπάντων αφού χάρηκε η Αθανασία την τύλιξα με την μπορντό ( ) κορδέλα που είχε το κουτί. Φάγαμε το προφιτερόλ ωραία και καλά και μετά έφυγε η Βασόλγα και ακόμα πιο μετά και η Ιζαμπέλ Ύστερα ο Τζέο και η Αθανασία έριξαν τα χαρτιά ο ένας για τον άλλος και αποκαλύψαμε κουτσομπολιά για την Αθανασία Τελικά λίγο πριν φύγουμε πήγαμε έξω, δεν είχε να κάτσουμε και καθόμασταν όρθιοι. (Ρε δεν καθόμασταν μεστη μέση Πώς το πάθαμε; ) Μετά η Νατάσσα, ο Πάνος και ο Τζέο φύγανε, και εγώ και η Κατερίνα περιμέναμε με την Αθανασία στη στάση για να μην είναι μόνη της
Λοιπόν, βασικά εντυπώσεις θα γράψω μόνο για τη Μαγία και τη Βασόλγα, για τους άλλους έχω ξαναγράψει
Βασόλγα: Ρεεε καμάρι Δε μιλήσαμε και πολυ αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΑ! Και σου πάνε τα γυαλιά, δε δέχομαι αντίρρηση.-
Μαρία: Μαρία. ΜΑΡΙΑ! Καμμένη και θεά, όπως την περίμενα. Αν και κάπως ήσυχη ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ , θα το λέω παντού σε προειδοποίησα Θέλουμε να σε ξαναδούμε τρίλια ΣΥΝΤΟΜΑ!
Ωραία περάσαμε
Λοιπόοον όπως είπε το Χάλι από πάνω χτες κάναμε μυτ Και να προσθέσω στα άτομα και την ξαδέρφη του Τζέο
Επίσης δεν περιμέναμε να έρθει η Ιζαμπέλ Αλλά ήρθε Μου έκλεισε τα μάτια, και πρέπει να έσκυψε κιόλας η καημένη, τέτοιο μπόι που έχει, είμαι που είμαι κοντή από μόνη μου . Μετά μπήκαμε μέσα, και ως συνήθως κάτσαμε στον πάνω όροφο
Λοιπόν, βασικά εντυπώσεις θα γράψω μόνο για τη Μαγία και τη Βασόλγα, για τους άλλους έχω ξαναγράψει
Βασόλγα: Ρεεε καμάρι Δε μιλήσαμε και πολυ αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΕΙΔΑ! Και σου πάνε τα γυαλιά, δε δέχομαι αντίρρηση.-
Μαρία: Μαρία. ΜΑΡΙΑ! Καμμένη και θεά, όπως την περίμενα. Αν και κάπως ήσυχη ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ , θα το λέω παντού σε προειδοποίησα Θέλουμε να σε ξαναδούμε τρίλια ΣΥΝΤΟΜΑ!
Ωραία περάσαμε
_
- Valar Morghulis:
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°223
Καταρχας αυτα περι συγκινησεων ειναι κακοηθεις φημες.
Δε συγκινηθηκα! Ποτε δε συγκινουμαι. I'm a cold-hearted honey.
Μαρια Εισαι πανυψηλη και γκομεναρα, παρακαλω να μην ξαναπατησεις. Η εαν το κανεις εγω δε ξανακαθομαι διπλα σου ορθια.
Παντως περαν απο εμφανιση, εισαι και πολυ συμπαθητικη ρε! Οσο γαματη σε περιμενα. Δε προλαβαμε να πουμε βεβαια και πολλα περαν απο χαζομαρες και τετοια, αλλα ειπαμε next time ;P
Επισης Ρειτσελ τπτ κουτσομπολια δε μαθατε γιατι πολυ απλα ειπα αλλο ονομα απο αυτο που σκεφτομουν.
Δε συγκινηθηκα! Ποτε δε συγκινουμαι. I'm a cold-hearted honey.
Μαρια Εισαι πανυψηλη και γκομεναρα, παρακαλω να μην ξαναπατησεις. Η εαν το κανεις εγω δε ξανακαθομαι διπλα σου ορθια.
Παντως περαν απο εμφανιση, εισαι και πολυ συμπαθητικη ρε! Οσο γαματη σε περιμενα. Δε προλαβαμε να πουμε βεβαια και πολλα περαν απο χαζομαρες και τετοια, αλλα ειπαμε next time ;P
Επισης Ρειτσελ τπτ κουτσομπολια δε μαθατε γιατι πολυ απλα ειπα αλλο ονομα απο αυτο που σκεφτομουν.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Rachel Rivera- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 21694
Ημερομηνία εγγραφής : 06/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Stop insisting clearing your head, clear your fυcking heart instead.
- Δημοσίευση Ν°224
Immortality Dumbledore έγραψε:
Good luck with that
_
- Valar Morghulis:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°225
Ρε θέλω και εγώ Μαρία από κοντά.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...