Την προηγούμενη φορά στην Θεσσαλονίκη δεν είχαμε μιλήσει πολύ.Αυτή την φορά είχα την ευκαιρία να μιλήσω περισσότερο με τον Τασούλη,και τον συμπάθησα ακόμα πιο πολύ.
Πέρασα πολύ ωραία .
ααααααααααα μαράκι <333FLEUR258 έγραψε:Για εμάς τίποτα?
Την προηγούμενη φορά στην Θεσσαλονίκη δεν είχαμε μιλήσει πολύ.Αυτή την φορά είχα την ευκαιρία να μιλήσω περισσότερο με τον Τασούλη,και τον συμπάθησα ακόμα πιο πολύ.
Πέρασα πολύ ωραία .
ΣατανάPhineas Nigellus Black έγραψε:Επίσης συναντηθήκαμε λίαν φορές με την Ρέα που όσο σοκαριστικό και να ακούγεται την συμπάθησα και μάλιστα πολύ!
What kind of sorcery is this?
Αυτά.
Vicky Tonks έγραψε:Σημερα λοιπόν εγώ,η Αθανασία(Immortality Dumbledore) και η Όλγα(Angelika-Lavender Black)πήγαμε στο αλού.Αφού λοιπόν καταφεραμε μετά απο αρκετή ώρα να συναντηθόύμε και οι τρεις(δεν φταιμε εμείς το αλού εχει τουλαχιστον τρεις εισοδους αντε να συννενοηθουμε μετα ) πηγαμε στα περισσότερα παιχνίδα.Μαλιστα πείσαμε και την Ολγα να μπει στο Shock Tower.Μπήκαμε και σε κατι βάρκες και γίναμε μούσκεμα και μετα εγώ επέμενα να παμε στο 4G αλλα οι αλλες δύοσκροφεςπαρα τη δική μου επιμονή δεν ηθελαν και με άφησαν να ανέβω μόνη μου .Α και ξέχασα να αναφέρω πως η Ολγα ούρλιαζε όπου πηγαιναμε.Βγαλαμε και κατι φωτογραφίες που ανέβασε η Αθανασία μαζι με τα γυαλια της Αθανασιας και ενα υπεροχο καπελο που αορασε η Ολγα.Γενικα περάσαμε πολύ ωραια.
Τραυματική, υγρή και κολλώδης εμπειρία, δε θα θελα να το ξαναζήσω.Roxanne Derwent έγραψε:ήταν τέλεια εκεί που έκανα χάλια και το Νικόλα και μια φίλη μου που ήταν μαζί μας όταν προσπαθώντας να ανασύρω τα παγάκια από τον πάτο του χυμού μου με καλαμάκι, τα εκτόξευσα προς το μέρος τους.
Πηδήξτε από 2μισι μέτρα ύψος και θα ανακαλύψτε την ψυχική και σωματική ωδύνη αυτού του επειχηρήματος.Roxanne Derwent έγραψε:Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ενός παλιού μου δημοτικού όπου ένας παππούλης είπε στον Νικόλα ενώ δίσταζε να πηδήξει κάτω : Καλά ισύ είσι άντρας και φουβάσε;
Δεν είχαν ιδέα, αλλά εγώ τα κατάλαβα ΟΛΑ. :blasé:Roxanne Derwent έγραψε:Η φοβερή ξενάγηση γύρω γύρω στην πόλη όπου κι εγώ και η φίλη μου ήμασταν απολύτως ενημερωμένες για την ιστορική αξία των κτιρίων που βλέπαμε.ΟΧΙ.
Το επόμενο καλοκαίρι θα με ξαναυποστείς. Μη σου πω Χριστούγεννα και Πάσχα.Roxanne Derwent έγραψε:Τέλος, Νικόλα ξαναέλα ΤΩΡΑ.-
Mysterious Wizard έγραψε:Τ Πηδήξτε από 2μισι μέτρα ύψος και θα ανακαλύψτε την ψυχική και σωματική ωδύνη αυτού του επειχηρήματος.
Mysterious Wizard έγραψε: Δεν είχαν ιδέα, αλλά εγώ τα κατάλαβα ΟΛΑ. :blasé:
Mysterious Wizard έγραψε:Το επόμενο καλοκαίρι θα με ξαναυποστείς. Μη σου πω Χριστούγεννα και Πάσχα.
\Αstοria Greengrass έγραψε:Ειδα τον σιμο,ειδα τον σιμο :-D :-D
bitches, έγινε ατάκα;Morgan le Fay έγραψε:\Αstοria Greengrass έγραψε:Ειδα τον σιμο,ειδα τον σιμο :-D :-D
Και χάρηκες;
ναι, πολύ άντγας
Μα είναι ατάκα από τις λίγες! Και η Εύη είναι η καλύτερη! Έχασες φάση όταν έφυγες που ψάχναμε μέρος να καθίσουμε στα μάρμαρα του Λευκού Πύργου και φοβόμασταν μη βγει κανένα ποντίκι.Morgan le Fay έγραψε:Να σου πω; Το πίνουμε καπνίζουμε βρίζουμε το κανες κι αυτό ατάκα; Δηλαδή είσαι τόσο χάρντκορ.
Εντυπώσεις: Η Εύη είναι καλή και λιγομίλητη. Πέρασα καλά μαζί της.
Είχε μπατσαρία απέναντι, οπότε ήμασταν οκ.Imperio έγραψε:(Εγώ θα φοβόμουν μην βγει κανένας μεθυσμένος Κρητικός με μαντολίνο και ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι παρέα με έναν σκύλο)
Άντε μωρή βλαχάρα από την Ελασσόνα...Morgan le Fay έγραψε:^Ναι.-
Σίμο πάρε δύο φάσκελα, βλάκα. Στον λευκό πύργο πας, όχι στο χωριό σου.
SiMoS έγραψε: Και η Εύη είναι η καλύτερη!
SiMoS έγραψε:
Πίνουμε, καπνίζουμε, βρίζουμε!