.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+69
Claire Delacour
Magorian Greyback
Louna fw
Emily Lupin
Half Blood Princess
Alison Sheridan
Mr. Ollivander
Milady D' Hiver
LizardGR
@RtVaVa
Mrs. Diggory
geowizard
Ariana Dumbledore
Cassiopeia Black
James The Great
Vagg Gryffindor
Dunadan
Elladora Black
Vesper
Χαριποτεριστής
Q' Anilia
Mirabelle Salvatore
FoNikos21
Ariana Lestrange
Lisette de Lapin
Alviva Black
Roxanne Black
Beatrice Baudelaire
John Dawlish
Isabelle Lightwood
Eleanna Lovegood
Phyllida Spore
Sorazal the Erised
Merlin the Great
Fleur Delacour
Cassandra Black
SiMoS
Αstοria Greengrass
Mysterious Wizard
Angelika-Lavender Black
Leonie Vernier
Roxanne Derwent
FLEUR258
Rachel Rivera
Immortality Dumbledore
Hermione Black
Aurora Sinistra
anthian9
Gellert
elliza
Berenice
Jace Wayland
Leanan Sidhe
Romilda Vane
Minerva McGonagall
Herpo The Foul
Amycus
Imperio
Morgan le Fay
Vindictus Viridian
Tom Marvolo Riddle
Clary Fray
Maria Lovegood
Madame Maxime
Arcturus Regulus Black
Phineas Nigellus Black
Hecate
Lucy Weasley
Nearly Headless Nick
73 απαντήσεις

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

FLEUR258
    FLEUR258
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
    Κατασκευαστής/στρια ραβδιών

Αριθμός μηνυμάτων : 30341
    Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από FLEUR258 Δευ Σεπ 03, 2012 11:49 pm

Για εμάς τίποτα? cry :P
    Την προηγούμενη φορά στην Θεσσαλονίκη δεν είχαμε μιλήσει πολύ.Αυτή την φορά είχα την ευκαιρία να μιλήσω περισσότερο με τον Τασούλη,και τον συμπάθησα ακόμα πιο πολύ. blowkiss
    Πέρασα πολύ ωραία Very Happy .

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_m6tdjvSrz61rzb9bro1_500
    <3:
    Roxanne Derwent
    Roxanne Derwent
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 15667
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought:

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Empty Απ: Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις!

Δημοσίευση από Roxanne Derwent Τρι Σεπ 04, 2012 10:58 am

Εγώ έχω να πω ότι χτες συναντήθηκα με τον Νικόλα. :P

Μπορώ να πω ότι είχε πολύ γέλιο, ειδικά στο σημείο που σκαρφαλώναμε ( δικιά μου ιδέα. hero ) για να μην κάνουμε όλο τον κύκλο περπατώντας. Επίσης, στην καφετέρια όπου μόλις φύγαμε γέμισε, ήταν τέλεια εκεί που έκανα χάλια και το Νικόλα και μια φίλη μου που ήταν μαζί μας όταν προσπαθώντας να ανασύρω τα παγάκια από τον πάτο του χυμού μου με καλαμάκι, τα εκτόξευσα προς το μέρος τους. :P
    Επίσης ο Νικόλας έκανε χάλια την απόδειξη όταν την έριξε μέσα στη σοκολάτα του. :P
    Και μετά μας πήρε η Ελεάννα τηλέφωνο και μιλήσαμε για τα πάντα σχεδόν επί μία ώρα. Η Ελεάννα πέθαινε και πάθαινε νεκρανάσταση κάθε 2 λεπτά πράγμα που μας οδήγησε στο συμπέρασμα πως κάποιος κατέστρεφε τους χιλιάδες και όχι-και-πολύ-καλά κρυμμένους Πεμπτουσιωτές. :P Ε μετά φάγαμε, ήπιαμε γρανίτα μοχίτο, και μετά πήγαμε κάτσαμε σε μια πάρα πολύ ωραία πλατεία και βγάλαμε φωτογραφίες. :P Οι μισές είναι θολές και κουνημένες χάρη στο πηγαίο ταλέντο της φίλης μου να βγάζει φωτογραφίες. :P

Τα highlights της βραδιάς νομίζω ήταν :

• Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ενός παλιού μου δημοτικού όπου ένας παππούλης είπε στον Νικόλα ενώ δίσταζε να πηδήξει κάτω : Καλά ισύ είσι άντρας και φουβάσε; rofl

• Η φοβερή ξενάγηση γύρω γύρω στην πόλη όπου κι εγώ και η φίλη μου ήμασταν απολύτως ενημερωμένες για την ιστορική αξία των κτιρίων που βλέπαμε. ΟΧΙ. :P

• Η συνομιλία με την Ελεάννα. obey

• Η ακοή του Νικόλα όπου το αποκορύφωμα της κουφαμάρας του ήταν όταν η Ελεάννα είπε : Έχετε χαιρετίσματα από τον αδερφό μου κι εκείνος άκουσε Monopoly. rofl

• Η καημένη η απόδειξη όπου έπεσε μέσα στη σοκολάτα 234567890 φορές. :P

Τέλος, Νικόλα ξαναέλα ΤΩΡΑ.- :P

Your turn. Cool

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 847683c79afbfbb99f62ba329a3c8da5a9b9180f
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τρι Σεπ 04, 2012 11:26 am

FLEUR258 έγραψε:Για εμάς τίποτα? cry :P
    Την προηγούμενη φορά στην Θεσσαλονίκη δεν είχαμε μιλήσει πολύ.Αυτή την φορά είχα την ευκαιρία να μιλήσω περισσότερο με τον Τασούλη,και τον συμπάθησα ακόμα πιο πολύ. blowkiss
    Πέρασα πολύ ωραία Very Happy .
    ααααααααααα μαράκι <333

Εγώ να δεις oh! oh!

απλά είπα να μη γράψω τα προφανή Cool

meet me in montauk

Carl
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Τρι Σεπ 04, 2012 1:07 pm

Phineas Nigellus Black έγραψε:Επίσης συναντηθήκαμε λίαν φορές με την Ρέα που όσο σοκαριστικό και να ακούγεται την συμπάθησα και μάλιστα πολύ! ti?
    What kind of sorcery is this?

Αυτά. oh!
    Σατανά Razz

Κι όμως, ο Τάσος όσο αντιπαθούκλα κι αν είναι στο φόρουμ δεν έχει καμία σχέση με τον Τάσο από κοντά. Razz

Χαρακτηριστική συζήτηση :
    -Γμτ, αφού δεν είσαι τόσο ξινός κανονικά γιατί είσαι όπως είσαι στο φόρουμ;
    -Γιατί μωρή εσύ είσαι καλύτερη;
    Laughing

Τη Νικόλ, την Ελλίζα και το Μαράκι τις είχα ξαναδεί, δεν έχω κάτι να γράψω. Razz

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τρι Σεπ 04, 2012 1:09 pm

Θέλω τη φωτό βερνιέρ Cool

meet me in montauk

Carl
    Leonie Vernier
    Leonie Vernier

Αριθμός μηνυμάτων : 70128
    Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: I have to fest it up!

Δημοσίευση από Leonie Vernier Τρι Σεπ 04, 2012 1:11 pm

Βερνιέ ρε! Razz Θα τις ανεβάσω όλες στο φβ σε λίγο. Razz

Σπόιλερ:

A psychopath,

by definition,

is incapable of remorse.
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Τρι Σεπ 04, 2012 1:19 pm

meet me in montauk

Carl
    Angelika-Lavender Black
    Angelika-Lavender Black
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 7303
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: There are three kinds of intelligence: one kind understands things for itself, the other appreciates what others can understand, the third understands neither for itself nor through others. This first kind is excellent, the second good, and the third kind useless.

Δημοσίευση από Angelika-Lavender Black Τρι Σεπ 04, 2012 1:49 pm

Vicky Tonks έγραψε:Σημερα λοιπόν εγώ,η Αθανασία(Immortality Dumbledore) και η Όλγα(Angelika-Lavender Black)πήγαμε στο αλού.Αφού λοιπόν καταφεραμε μετά απο αρκετή ώρα να συναντηθόύμε και οι τρεις(δεν φταιμε εμείς το αλού εχει τουλαχιστον τρεις εισοδους αντε να συννενοηθουμε μετα giveup ) πηγαμε στα περισσότερα παιχνίδα.Μαλιστα πείσαμε και την Ολγα να μπει στο Shock Tower.Μπήκαμε και σε κατι βάρκες και γίναμε μούσκεμα και μετα εγώ επέμενα να παμε στο 4G αλλα οι αλλες δύο σκροφες παρα τη δική μου επιμονή δεν ηθελαν και με άφησαν να ανέβω μόνη μου cry .Α και ξέχασα να αναφέρω πως η Ολγα ούρλιαζε όπου πηγαιναμε.Βγαλαμε και κατι φωτογραφίες που ανέβασε η Αθανασία μαζι με τα γυαλια της Αθανασιας και ενα υπεροχο καπελο που αορασε η Ολγα.Γενικα περάσαμε πολύ ωραια.

Η αφηγηση σου εχει ορισμενα κενα αγαπητη μου,.. giveup Πρωτα πρωτα ξεχασες να αναφερεις οτι ενω μιλαγα με την Αθαν απο το κινητο της αδερφης μου... ξαφνικα γυρναω βλεπω την Αθαν και δεν κλεινω το τηλεφωνο! Laughing Συνεχιζω να μιλαω! Laughing Ξεχασες να αναφερεις και τη ροδα...στη οποια μια φωτογραφια της προκοπης δεν αξιωθηκαμε να βγαλουμεεε vrisimo hehe γιατι κατεβηκαμε σχετικα γρηγορα.. yaya . Στο 4G εγω δεν εμπαινα που να χτυπαγατε τον κ*λο σας κατω...και ευτυχως η Αθαν ζαλιζεται και δεν μπηκα αναγκαστικα! oh! Happy Το οτι ουρλιαζα παντου (εκτος απο τη ροδα που παει σαν κοτα yaya και ειναι ανοητο να ουρλιαξεις εκτος κι αν εχεις υποφοβια. erimi )ισχυει...Α!Και στο Shock Tower δεν ουρλιαζα επειδη δεν προλαβα! Laughing
    Αιορουμουν εκεινη την ωρα! Laughing Δεν ακουμπουσα καν στο καθισμα οταν πεφταμε! Laughing Θα εκανα και δευτερο γυρο αλλα την Αθαν δεν την ειδα και για πολλα πολλα...ηταν που ηταν χαλια μετα το Crazy Mouse... και ηταν και περιορισμενος ο χρονος...
    Οι φωτογραφιες ηταν ολες μαματες...Τη Βικη τη λατρεβει ο φακος...αλλα εβγαζε χαλια ΟΛΕΣ τις φωτογραφιες στις οποιες εμφανιζοταν...για αγνωστους μεχρι τωα λογους.. giveup :P ,η Αθαν σιχτιριζε ολες τις φωτος στις οποιες εμφανιζοταν(αχριστεψε τις περισσοτερες :P ) και το ιδιο κι εγω... Laughing Το καπελο ηταν ολα τα λεφτα... giveup (ιδιοκτησια δικια μου firma το ειδα και μου γυαλισε το καπελακι! Cool )και τα γυαλια /(της Αθαν oh! )επισης...
    Γενικως...περασαμε Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α. awesome

firework firework firework firework

Fairytales are more than truth
    not because they tell us
    that dragons exist...
    but because they tell us
    that dragons can be beaten.

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 24fb8t0
    *οσομ*:
    Mysterious Wizard
    Mysterious Wizard
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8962
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”

Δημοσίευση από Mysterious Wizard Τρι Σεπ 04, 2012 2:26 pm

Το εφταμισάωρο μύτινγκ με την Ασημίνα αποδείχτηκε εξαντλητικό. erimi
    Πήρα τέσσερα διαφορετικά τρένα και δύο ταξί για να πάω και να έρθω, αλλά άξιζε τον κόπο, μόνο και μόνο για εκείνη την θεϊκή γρανίτα μοχίτο. :P

Από που να αρχίσω. Φτάνοντας στο σταθμό της Βέροιας και κατεβαίνοντας από το τρένο, χάνω κάθε επαφή με την Ασημίνα για ένα πεντάλεπτο. erimi Πανικοβάλλομαι. ti? Και ξαφνικά η Ασημίνα θυμάται να μου πει να πάρω ταξί από το σταθμό για τον άγιο Αντώνιο, μεγάλη η χάρη του, αφού περίμενα την Ασημίνα να προσανατολιστεί μέσα στη δική της πόλη και να έρθει επιτέλους να με βρει μπροστά στο άγαλμα μιας κυριούλας με ντεμοντέ χτένισμα. cross

Αφού τελειώσε η αναζήτηση της Ασημίνας για το χαμένο ταξιδιώτη ( :P ), ήρθε επιτέλους και μαζί με τη φίλη της την Ολυμπία (που είναι επίσης μέλος του χγ, αλλά δε θυμάμαι το νικ της τώρα Razz ) με ξενάγησαν σε κάθε κοσμοπολίτικο μέρος της Βέροιας, με κάθε δυνατό τρόπο, συμπεριλαμβανωμένου του σκαρφαλώματος. facepalm

Καθίσαμε σ' ένα καφέ, ήπια μια ΥΠΕΡΟΧΗ σοκολάτα, μας πήρε η Ελεάννα τηλέφωνο, θάψαμε, κατινιάσαμε, λυσσάξαμε (μια ώρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο με το παρτσακλό που πέθαινε και ανασταίνονταν κάθε 7-8 δεύτερα) και κάναμε μπάνιο την απόδειξη στη σοκολάτα, φεύγοντας από την καφετέρια με μια γλυκιά ανάμνηση. :P

Μετά φάγαμε σ' ένα μέρος, όπου έβλεπε στον κεντρικό δρόμο της Βέροιας και η Ασημίνα επιδόθηκε στο να σχολιάζει ντύσιμο και μαλλί κάθε ψυχής που περνούσε από μπροστά μας. giveup Στο φαγάδικο αυτό ανακάλυψα πως η Ασημίνα έχει πει για μένα σε κάθε κάτοικο της πόλης της και υποψιάζομαι πως μου έχει κάνει και γιγαντοαφίσα σε κάποιο δρόμο από τον οποίο σκόπιμα δεν περάσαμε. mouble mouble

Το μύτινγκ τελείωσε με μια καταπληκτική γρανίτα με γεύση μοχίτο (!) και φωτογραφίσματα στην ελιά (που ανακάλυψα πως ήταν πλατεία όχι δέντρο, αφού μου διευκρινίστηκε καμιά εικοσαριά φορές Razz ). Μετά ο κόσμος μας κοίταζε περίεργα και φύγαμε. :P Σόκινγκ φακτ: το τρένο της επιστροφής είχε καθυστέρηση 32 ολόκληρα λεπτά. ti?

Roxanne Derwent έγραψε:ήταν τέλεια εκεί που έκανα χάλια και το Νικόλα και μια φίλη μου που ήταν μαζί μας όταν προσπαθώντας να ανασύρω τα παγάκια από τον πάτο του χυμού μου με καλαμάκι, τα εκτόξευσα προς το μέρος τους. :P
    Τραυματική, υγρή και κολλώδης εμπειρία, δε θα θελα να το ξαναζήσω. erimi

Roxanne Derwent έγραψε:Το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ενός παλιού μου δημοτικού όπου ένας παππούλης είπε στον Νικόλα ενώ δίσταζε να πηδήξει κάτω : Καλά ισύ είσι άντρας και φουβάσε; rofl
    Πηδήξτε από 2μισι μέτρα ύψος και θα ανακαλύψτε την ψυχική και σωματική ωδύνη αυτού του επειχηρήματος. cry

Roxanne Derwent έγραψε:Η φοβερή ξενάγηση γύρω γύρω στην πόλη όπου κι εγώ και η φίλη μου ήμασταν απολύτως ενημερωμένες για την ιστορική αξία των κτιρίων που βλέπαμε. ΟΧΙ. :P
    Δεν είχαν ιδέα, αλλά εγώ τα κατάλαβα ΟΛΑ. :blasé:

Roxanne Derwent έγραψε:Τέλος, Νικόλα ξαναέλα ΤΩΡΑ.- :P
    Το επόμενο καλοκαίρι θα με ξαναυποστείς. evil Μη σου πω Χριστούγεννα και Πάσχα. cookies
    shooting star

.
    .

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o1_250   Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o2_250

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o3_250   Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o4_250

...:
    Roxanne Derwent
    Roxanne Derwent

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Roxanne Derwent Τετ Σεπ 05, 2012 10:27 am

Mysterious Wizard έγραψε:Τ Πηδήξτε από 2μισι μέτρα ύψος και θα ανακαλύψτε την ψυχική και σωματική ωδύνη αυτού του επειχηρήματος. cry

Ούτε μισό μέτρο δεν ήτανε. ti? rofl
    Θα κάνω εμφάνιση με άβαταρ τη φωτογραφία σου με την πόζα x-factor και υπογραφή το κουοτ του παππούλη. rofl

Mysterious Wizard έγραψε: Δεν είχαν ιδέα, αλλά εγώ τα κατάλαβα ΟΛΑ. :blasé:

Ποιές δεν είχαν ιδέα; ti?

Mysterious Wizard έγραψε:Το επόμενο καλοκαίρι θα με ξαναυποστείς. evil Μη σου πω Χριστούγεννα και Πάσχα. cookies
    shooting star

Να ρθεις τα Χριστούγεννα άμα ρίξει πάλι 60-70 εκατοστά χιόνι! joy
    Έχεις να φας χιονόμπαλα. evil

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 847683c79afbfbb99f62ba329a3c8da5a9b9180f
    Mysterious Wizard
    Mysterious Wizard
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8962
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”

Δημοσίευση από Mysterious Wizard Τετ Σεπ 05, 2012 1:02 pm

Σαδίστρια, καταστροφέα της υπόληψής μου. Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 1805953252

Σχήμα λόγου... Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 788982 Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 674418

Ναι, και θα κινούνται τρένα, λεωφορεία και ταξί με 60 εκ. χιόνι. Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 1625187496

.
    .

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o1_250   Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o2_250

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o3_250   Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o4_250

...:
    Roxanne Derwent
    Roxanne Derwent

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Roxanne Derwent Τετ Σεπ 05, 2012 1:21 pm

Είμαι, είμαι. :blasé:

Α. snob

Καλά, κάτι θα κάνουμε και γι'αυτό. whistling

Αstοria Greengrass
    Αstοria Greengrass
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 9367
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you

Δημοσίευση από Αstοria Greengrass Δευ Σεπ 10, 2012 8:53 am

Ειδα τον σιμο,ειδα τον σιμο :-D :-D
    Πρωτα απ'ολα ειναι και πολυ αντγας,ειναι απειρα συμπαθητικος και καλουλης*.* πολυ ντροπαλος ομως:-P παλι καλα που ηταν και η κονι μαζι γιατι αλλιως ουτε γεια δε θα λεγε απο την ντροπη:-P

Η κονι παλι κλασικα εχει μαλωσει με την ντροπη,οποτε ελεγε 2-3 μ**κιουλες και ειχαμε κατι να λεμε:-P

αυτα:-P ειναι και οι 2 λατρειες <3 <3

sh*t happens
    but life goes on!

<3 :

(:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Σεπ 10, 2012 5:24 pm

Αstοria Greengrass έγραψε:Ειδα τον σιμο,ειδα τον σιμο :-D :-D
    \
    Και χάρηκες; :P

ναι, πολύ άντγας :P

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

SiMoS
    SiMoS
    Μάντης
    Μάντης

Αριθμός μηνυμάτων : 18162
    Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...

Δημοσίευση από SiMoS Δευ Σεπ 10, 2012 8:39 pm

Morgan le Fay έγραψε:
    Αstοria Greengrass έγραψε:Ειδα τον σιμο,ειδα τον σιμο :-D :-D
    \
    Και χάρηκες; :P

ναι, πολύ άντγας :P
    bitches, έγινε ατάκα;
    Εγώ φταίω Εύη που δε σε παράτησα να σε βιάσουν. giveup
    Κι εσύ Connie μπορείς να πεθάνεις, απλά κι όμορφα.

Περιγραφή δε κάνω γιατί βαριέμαι... Να γράψετε μόνες σας. :P

Εντυπώσεις; Η Connie είναι και πολύ σιχαμένη και την έχω ξαναδεί ένα εκατομμύριο φορές...
    Η Εύη είναι πολύ ντροπαλή σε σημείο που δε μιλάει καθόλου, έχει πολύ φάση γενικά και είναι πορνοδιαστροφική. Είναι φοβητσιάρα, γαργαλιέται άπειρα, είναι πειραχτήρι, πολύ stealthy (ήρθε από εκεί που δε την περιμέναμε και κόντεψε να μου ξεριζώσει τα μάγουλα) και τέρμα ακομπλεξάριστη. Α,αγκαλιάζει πολύ ωραία και επειδή πρέπει να το πω έχει ΠΟΛΥ ωραίο πισινό :P. Χαίρομαι που θα κάνουμε παρέα στη Βόρεια Ελλάδα!

Πίνουμε, καπνίζουμε, βρίζουμε!

The Composer
    C.Addicts United
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Δευ Σεπ 10, 2012 11:55 pm

Μοιραία κι αναγκαστικά, θα σου διαγράψω 12 ποστ να φας μπαν, απλά κι όμορφα Happy
    Ναι, έγινε ατάκα. Άντγας, άντγας.
    Να σου πω; Το πίνουμε καπνίζουμε βρίζουμε το κανες κι αυτό ατάκα; Δηλαδή είσαι τόσο χάρντκορ.

Εντυπώσεις: Η Εύη είναι καλή και λιγομίλητη. Πέρασα καλά μαζί της.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

SiMoS
    SiMoS
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity
    Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...

Δημοσίευση από SiMoS Τρι Σεπ 11, 2012 12:10 am

Morgan le Fay έγραψε:Να σου πω; Το πίνουμε καπνίζουμε βρίζουμε το κανες κι αυτό ατάκα; Δηλαδή είσαι τόσο χάρντκορ.

Εντυπώσεις: Η Εύη είναι καλή και λιγομίλητη. Πέρασα καλά μαζί της.
    Μα είναι ατάκα από τις λίγες! Και η Εύη είναι η καλύτερη! Έχασες φάση όταν έφυγες που ψάχναμε μέρος να καθίσουμε στα μάρμαρα του Λευκού Πύργου και φοβόμασταν μη βγει κανένα ποντίκι. :P

The Composer
    C.Addicts United
    Imperio
    Imperio
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 33330
    Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010

Magical Identity
    Today's thought: I'm the one I should love

Δημοσίευση από Imperio Τρι Σεπ 11, 2012 12:13 am

(Εγώ θα φοβόμουν μην βγει κανένας μεθυσμένος Κρητικός με μαντολίνο και ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι παρέα με έναν σκύλο)

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 4thvideo5
    _
    _

Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
    And the depression that came to play again
    Min Yoongi is already dead (I killed him)
    It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others

Stuff:
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Σεπ 11, 2012 12:17 am

^Ναι.-

Σίμο πάρε δύο φάσκελα, βλάκα. Στον λευκό πύργο πας, όχι στο χωριό σου.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

SiMoS
    SiMoS
    Μάντης
    Μάντης

Magical Identity

Δημοσίευση από SiMoS Τρι Σεπ 11, 2012 12:18 am

Imperio έγραψε:(Εγώ θα φοβόμουν μην βγει κανένας μεθυσμένος Κρητικός με μαντολίνο και ένα μπουκάλι κρασί στο χέρι παρέα με έναν σκύλο)
    Είχε μπατσαρία απέναντι, οπότε ήμασταν οκ. :P

Morgan le Fay έγραψε:^Ναι.-

Σίμο πάρε δύο φάσκελα, βλάκα. Στον λευκό πύργο πας, όχι στο χωριό σου.
    Άντε μωρή βλαχάρα από την Ελασσόνα...

The Composer
    C.Addicts United
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Τρι Σεπ 11, 2012 12:21 am

Σ Π Α Μ

Πήγαινε στο δωμάτιό σου Razz
    έλα σοβαρά το κόβουμε erimi

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Cassandra Black
    Cassandra Black

Αριθμός μηνυμάτων : 33695
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008

Magical Identity
    Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.

Δημοσίευση από Cassandra Black Τρι Σεπ 11, 2012 12:33 am

Εγώ είδα τη Σοφία τη Φλερ Ντελακούρ σήμερα.
    Δεν έπαθα το σοκ που περίμεναν όλοι ότι θα πάθω, αλλά δεν είναι με τίποτα αυτό που φαντάζεστε Razz
    Α, και έχει ατακάρες. Ρισπέκτ. Razz

Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Y2uq2a4e

We seed the stars:
    Αstοria Greengrass
    Αstοria Greengrass
    Θανατοφάγος
    Θανατοφάγος

Αριθμός μηνυμάτων : 9367
    Ημερομηνία εγγραφής : 09/06/2011

Magical Identity
    Today's thought: Close your eyes I'll stay beside you I'm still here I won't let them find you

Δημοσίευση από Αstοria Greengrass Τρι Σεπ 11, 2012 8:50 am

SiMoS έγραψε: Και η Εύη είναι η καλύτερη!

:e-hug:
    Αξιζει καποιος να δει τον σιμο απο κοντα*-*
    Θα γραψω παραπανω για τον αντγα του σπιτιου μου στο επομενο μυτινγκ:-P

sh*t happens
    but life goes on!

<3 :

(:
    Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Τρι Σεπ 11, 2012 12:45 pm

Που'σαι Φλερ,τσάκω! :P

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    Εντυπώσεις απο τις συναντήσεις! - Σελίδα 5 Gg10
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Τρι Σεπ 11, 2012 1:14 pm

^ Laughing

SiMoS έγραψε:

Πίνουμε, καπνίζουμε, βρίζουμε!

Πωωω είστε τόσο κουλ!

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp: