.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+104
Gellert Crowz
Dragon The Grey
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Magic Is Might
Herpo The Foul
Milady D' Hiver
kentra
geowizard
Violleta Black
Mysterious Wizard
Katherine Black
Roxanne Derwent
Venam Artis
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
abra_cat
Μia Melanie Hawkins
Lena*
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
didaki
lefter4
Harry James Potter
Neville Longbottom
AlbusDumbledore
NifadaDraculeEadred
nymphadora9990
Davidian
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
orestis
Sandra Lightwood
lily_13
Laura Mandley
Hermione Black
Romilda Vane
Amycus
Sev
Safira
Sirius Black
FoNikos21
peppas
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Jimmi Comptonn
Fred Weasley
Imperio
mafiafran
Sylvie Lovegood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
anthian9
Mrs Lovett
Phyllida Spore
Harry Potter
just reaper
Leonie Vernier
Antonin Dolohov
Padma Patil
Hermione Jane Granger
Nymphadora Lupin
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Hermione Granger.
The Grey Lady
Helga Hufflepuff
Bloodystar
Nathaniel
Berenice
elliza
Merlin Longstaff
Cassandra Black
Fleur Delacour
aekaras
Rea
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Hecate
multi
Ginny4ever
RemousLoupin
E-vampire
magica4
Albus_The_Wise
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
`TakeR
Seven
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Hemione94
*Dora*
Wanderer
darkdemon
SiMoS
Ms Skellington
Witch-King
aiswp0s
Rose Black
Darkness
Narcissa
108 απαντήσεις

LGBTQ+

Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Empty Απ: LGBTQ+

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Αυγ 03, 2013 8:02 pm

Εννοώ πως κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει στον άλλον για την σεξουαλικότητα ταυτότητα ...
    & π.χ. εσύ όταν ερωτεύεσαι εκφράζεις με διαφορετικό τρόπο,σωστά? unsure 
    anthian9
    anthian9
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Τρι Αυγ 06, 2013 3:18 pm

Dragon The Grey έγραψε:
    Σ'αυτό τώρα στην τελευταία παράγραφο όντως δεν μπορώ να πω κάτι, έχεις απόλυτο δίκιο, δεν αμφιλέγω,(1)χρησιμοποιώ ωστόσο έννοιες γνωστές και πιστευτές σε μένα, γιατί με αυτή τη λογική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα στον λόγο μου αν υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει απολύτως σε τίποτα! ( νταξ  το ξέρω υπερβολικό, ελπίζω όμως να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!!!)  (2)Το περιεχόμενο της  πικ το έχω δει σε κόμικ του αρκά!Laughing  Σπαμάρουμε λίγο όμως η αλήθεια είναι εε;;Laughing Laughing 

(1)->Δεν χρησιμοποιείς έννοιες. Χρησιμοποιείς μια έννοια. Αυτή του Θεού. Και στο συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα μιας και η συντριπτική πλειοψηφία δεν θεωρεί την ομοφυλοφιλία άμεσα σχετιζόμενη με την θρησκεία. Όσοι την θεωρούν, όπως και εσύ, ας την χρησιμοποιούν ως άποψη και όχι ως επιχείρημα, γιατί δεν πιστεύουν όλοι στον Θεό. Εσύ μάλιστα την καταστρατηγείς, γιατί επικαλείσαι το θρησκευτικό αίσθημα μέσω της φράσης "δεν είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού";
    Η επίκληση του συναισθήματος, για να πείσεις για την ορθότητα του επιχειρήματός σου, το ακυρώνει αυτόματα μιας και δεν στηρίζεται σε κάτι επιστημονικά τεκμηριωμένο, αλλά αυθαίρετο και εντελώς υποκειμενικό.
    (2)->Η προσπάθεια για χιούμορ σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, είναι το λιγότερο άστοχη.

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Σαβ Οκτ 19, 2013 4:28 pm

http://left.gr/news/omofylofilia-alitheies-kai-psemata-gia-diaforetiko-sexoyaliko-prosanatolismo-kai-dyo-logia-gia

διαφωτιστικό hippie 

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Σαβ Οκτ 19, 2013 8:04 pm

Πολύ πολύ καλά τα λέει αν και είχα στην αρχή μία ένσταση στην αναφορά της κλιμακας Kinsey. Η κλίμακα αυτή εδώ και 10-15 χρόνια έχει ξεπεραστεί καθώς η εκτενέστερη μελέτη της σεξουαλικής συμπεριφοράς σε συνάρτηση με την ταυτότητα κοινωνικού και βιολογικού φύλου) οδήγησαν στην ανακάλυψη περιπτώσεων που δεν μπορούν να ενταχθούν στα στενά όρια της κλίμακας:
    bigender, trigender, polygender, polyamorous, nongender, genderqueer, pangender κλπ κλπ. Ζωντανές αποδείξεις για την ορθοτητα των όσων υποστήριζε το τρίτο κύμα φεμινισμού όταν αναφερόταν στη σεξουαλικότητα ως έννοια μη δυνατό να περιγραφεί με στατικούς όρους και μεγέθη.
    Η ένστασή μου ίσως αίρεται με την ανάλυση παρακάτω ορισμένων μη συμβατικών συμπεριφορών (ιδιαίτερα με χαροποίησε η αναφορά σε τρανς-γυναίκα λεσβία, και μάλιστα στην ελληνική lgbt σκηνή έχουμε τη Χριστίνα που ασχολείται πολύ θερμά με τον ακτιβισμό: http://www.10percent.gr/old/issues/200706/02.html

Επίσης πολύ σωστή η σύνδεση του θέματος με τον καπιταλισμό και την πατριαρχία που όχι μόνο γεννάνε και συντηρούν, αλλά επιβάλλουν και ως μόνες αποδεκτές τις binary συμπεριφορές, άντρας γυναίκα, στρέιτ και γκέι (είναι αλήθεια ότι ο γκέι έχει αρχίσει να γίνεται αποδεκτός από τις δυτικές κοινωνίες αλλά αυτό δεν είναι νίκη καθώς συνοδεύεται απο επιβολή ενός πολύ συγκεκριμένου modus vivendi προκειμένου να μπορέσει να ενταχθεί). Σε απάντηση προς όλους αυτούς τα gender κινήματα φωνάζουν ΟΧΙ και αρνούνται να χρησιμοποιούν όρους όπως "φυσιολογικός" για άτομα που δεν είναι τρανς, πχ. Υπάρχει όρος, ονομάζεται cisgender ή cis για να περιγράψει τα άτομα που το κοινωνικό και βιολογικό τους φύλο ταυτίζονται, και είναι προτιμότερος στη χρήση καθώς δεν εμφανίζει τα διαφυλικά άτομα ως κάτι αφύσικο.

Πολύ καλό το άρθρο γενικά, και είναι επίσης καλό το ότι κομμάτι της αριστεράς αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι ο συντηρητισμός απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα που χαρακτηρίζει το ΚΚΕ ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Στον 21ο αιώνα η σεξουαλικότητα είναι κάτι ελεύθερο και κάτι που κανένας δεν επιτρέπεται να περιορίσει.

Statler
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Οκτ 20, 2013 1:32 am

anthian9 έγραψε:
    Dragon The Grey έγραψε:
    Σ'αυτό τώρα στην τελευταία παράγραφο όντως δεν μπορώ να πω κάτι, έχεις απόλυτο δίκιο, δεν αμφιλέγω,(1)χρησιμοποιώ ωστόσο έννοιες γνωστές και πιστευτές σε μένα, γιατί με αυτή τη λογική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα στον λόγο μου αν υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει απολύτως σε τίποτα! ( νταξ  το ξέρω υπερβολικό, ελπίζω όμως να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!!!)  (2)Το περιεχόμενο της  πικ το έχω δει σε κόμικ του αρκά!Laughing  Σπαμάρουμε λίγο όμως η αλήθεια είναι εε;;Laughing Laughing 
     (1)->Δεν χρησιμοποιείς έννοιες. Χρησιμοποιείς μια έννοια. Αυτή του Θεού. Και στο συγκεκριμένο θέμα, δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα μιας και η συντριπτική πλειοψηφία δεν θεωρεί την ομοφυλοφιλία άμεσα σχετιζόμενη με την θρησκεία. Όσοι την θεωρούν, όπως και εσύ, ας την χρησιμοποιούν ως άποψη και όχι ως επιχείρημα, γιατί δεν πιστεύουν όλοι στον Θεό. Εσύ μάλιστα την καταστρατηγείς, γιατί επικαλείσαι το θρησκευτικό αίσθημα μέσω της φράσης "δεν είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού";
    Η επίκληση του συναισθήματος, για να πείσεις για την ορθότητα του επιχειρήματός σου, το ακυρώνει αυτόματα μιας και δεν στηρίζεται σε κάτι επιστημονικά τεκμηριωμένο, αλλά αυθαίρετο και εντελώς υποκειμενικό.
    (2)->Η προσπάθεια για χιούμορ σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, είναι το λιγότερο άστοχη.
    Το παιδί απλά ανέφερε μια συνέντευξη του πάπα.
    Αλήθεια τώρα τι διαβάζουν τα μάτια μου; (Εσύ μάλιστα την καταστρατηγείς, γιατί επικαλείσαι το θρησκευτικό αίσθημα μέσω της φράσης "δεν είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου Θεού";)
    Ποιο χιούμορ τι λέτε; είπε ότι το έχει ξαναδεί εκεί πέρα.
    Πραγματικά χάνω πάσα ιδέα λολ.
    Δικαίωμα σου να είσαι άθεος η να πιστεύεις όπου θες, και δικαίωμα του να επικαλείται ότι θέλει.
    τι διαβάζω..
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Κυρ Οκτ 20, 2013 6:26 pm

elliza έγραψε:http://left.gr/news/omofylofilia-alitheies-kai-psemata-gia-diaforetiko-sexoyaliko-prosanatolismo-kai-dyo-logia-gia

διαφωτιστικό hippie 
    Όντως πολύ χρήσιμο το κειμενάκι!Wink  Συμφωνώ με όσα λέει, βέβαια εγώ θα απαντήσω με τον τίτλο και το περιεχόμενο του παρακάτω βίντεο:

Πραγματικά δεν γίνεται αυτό που υπάρχει στην Ελλάδα, και θα εξηγήσω τι εννοώ. Προχθές κάναμε στην λογοτεχνία ένα μαμάτο ποιηματάκι του Καβάφη. Είναι λοιπόν μία στην τάξη που είναι αντίθετη ριζοσπαστικά σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού και προκατάληψης, παρόλο που αυτή δεν ανήκει σε καμία ομάδα γι' αυτές που υποστηρίζει(κι έτσι πρέπει, μπράβο της!). Το κορίτσι λοιπόν αυτό, μόλις ακούει τον καθηγητή να λέει πως ο Καβάφης κατακρίθηκε για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις λέει: Τιιιιιιιι, ήταν γκέεεεειιιιι;;;; λες και την βιάσαμε ομαδικώς που λέει ο λόγος και ειλικρινά συγνώμη για την φράση αυτή! Άντε γιατί το πράγμα έχει παραγίνει, πραγματικά!erimi =/ 
    elliza
    elliza
    Λύτης Κατάρων
    Λύτης Κατάρων

Αριθμός μηνυμάτων : 13381
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2009

Magical Identity
    Today's thought: Α beautiful, healthy baby!

Δημοσίευση από elliza Δευ Οκτ 21, 2013 6:05 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:
    Η ένστασή μου ίσως αίρεται με την ανάλυση παρακάτω ορισμένων μη συμβατικών συμπεριφορών (ιδιαίτερα με χαροποίησε η αναφορά σε τρανς-γυναίκα λεσβία, και μάλιστα στην ελληνική lgbt σκηνή έχουμε τη Χριστίνα που ασχολείται πολύ θερμά με τον ακτιβισμό: http://www.10percent.gr/old/issues/200706/02.html

Πόσο γαμάτη τύπισσα; ti? 

Dragon The Grey έγραψε:
    elliza έγραψε:http://left.gr/news/omofylofilia-alitheies-kai-psemata-gia-diaforetiko-sexoyaliko-prosanatolismo-kai-dyo-logia-gia

διαφωτιστικό hippie 
    Όντως πολύ χρήσιμο το κειμενάκι!Wink  Συμφωνώ με όσα λέει, βέβαια εγώ θα απαντήσω με τον τίτλο και το περιεχόμενο του παρακάτω βίντεο:

Για μένα ο γάμος δεν είναι πολύ σημαντική διεκδίκηση οπότε για να σταματήσουν οι διακρίσεις θα πρότεινα να τον απαγορεύσουν σε όλους!! :P 

AΡΝΟΥΜΑΙ
    ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ
    ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ
    ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ
    head of derp:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τρι Οκτ 22, 2013 7:43 pm

elliza έγραψε:
    Tom Marvolo Riddle έγραψε:

Πόσο γαμάτη τύπισσα; ti? 

Dragon The Grey έγραψε:

διαφωτιστικό hippie 

Για μένα ο γάμος δεν είναι πολύ σημαντική διεκδίκηση οπότε για να σταματήσουν οι διακρίσεις θα πρότεινα να τον απαγορεύσουν σε όλους!! :P 
    Εντάξει μωρέ, δεν εννοεί αποκλειστικά τον γάμο, εννοεί γενικά τις σχέσεις ομοφυλόφιλων, αλλά και πάλι, ας παντρευτώ πρώτα εγώ και μετά τον απαγορεύουν σε όλους red face , απορώ μετά με τι θα ασχολείται η Ελληνίδα μάνα!hehe 
    Katherine Black
    Katherine Black
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 5614
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...

Δημοσίευση από Katherine Black Παρ Οκτ 25, 2013 1:42 pm

εγω παιδια δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν θεμα!!!αυτο ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Demi%20k%20kitty%20disney%20upo2_zpsfuiueaue
    LGBTQ+ - Σελίδα 23 Photo

LGBTQ+ - Σελίδα 23 2vjof7q
    Beauxbatons:

It's Hufflepuff time :
    Mysterious Wizard
    Mysterious Wizard
    Αλχημιστής
    Αλχημιστής

Αριθμός μηνυμάτων : 8962
    Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011

Magical Identity
    Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”

Δημοσίευση από Mysterious Wizard Κυρ Νοε 10, 2013 9:08 pm

That is cute! oh! 

.
    .

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o1_250   LGBTQ+ - Σελίδα 23 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o2_250

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o3_250   LGBTQ+ - Σελίδα 23 Tumblr_nqa3x5MUWZ1r0ppt5o4_250

...:
    Violleta Black
    Violleta Black
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 2572
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2013

Magical Identity
    Today's thought: I am nothing special, of this I am sure. I am a common woman with common thoughts and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten, but I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough..

Δημοσίευση από Violleta Black Σαβ Δεκ 21, 2013 11:22 pm

Katherine Black έγραψε:εγω παιδια δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν θεμα!!!αυτο ειναι προσωπικη υποθεση του καθενος

Ακριβώς! Εγω προσωπικά δεν είμαι υπέρ, αλλά εάν μερικους ανθρώπους τους ευχαριστεί, τότε γιατί όχι;

LGBTQ+ - Σελίδα 23 24wr2it
    Mon cote artistique♥ :

LGBTQ+ - Σελίδα 23 24fb8t0
    LGBTQ+ - Σελίδα 23 Ravenclaw_scarf_by_tamystock
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black
    Member of Order Of Merlin 2nd
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Σαβ Δεκ 21, 2013 11:47 pm

τι διαβάζω θεε μου.  facepalm 

meet me in montauk

Carl
    geowizard
    geowizard
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 3125
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από geowizard Παρ Ιουλ 11, 2014 4:13 pm

Αναβιώνω το τόπικ μιας και το είδα τώρα. :P Λοιπόν, η άποψή μου:

Δεν γνωρίζω, δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να μάθω τις σεξουαλικές προτιμήσεις του άλλου. Θέλω όλα να είναι όπως στο μετρό, μπαίνεις μέσα και βλέπεις άγνωστα πρόσωπα δίχως να γνωρίζεις το παραμικρό για αυτούς. (Οι Θεσσαλονικείς ας μπουν στο μετρό τους να μας πουν εάν συμφωνούν. :P )

Συνεπώς, έτσι όπως δεν θέλω να βλέπω ετερόφυλο ζευγάρι να χαμουρεύεται στο κέντρο του δρόμου (το θεωρώ άκρως επιδεικτικό, και γενικά δεν είμαι υπέρ του να δημοσιοποιείς τα συναισθήματά σου προς ένα άτομο), έτσι δεν θέλω να βλέπω ούτε ομοφυλόφιλο ζευγάρι να χαμουρεύεται. Θέλω απλά να βλέπω άτομα, δίχως να επιδεικνύουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, και πάνω απ' όλα, να μην ενοχλούν εμένα (Μύκονος π.χ. όπου αναγκαζόμουν το καλοκαίρι να πηγαίνω τοίχο-τοίχο).

Ό,τι ισχύει για τους μεν, ισχύει και για τους δε. Δεν με νοιάζει το τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του, αρκεί να το κρατήσει εκεί και να μην το βγάλει παραέξω.

Geowizard
    anthian9
    anthian9

Αριθμός μηνυμάτων : 20262
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από anthian9 Παρ Ιουλ 11, 2014 10:16 pm

geowizard έγραψε:

Συνεπώς, έτσι όπως δεν θέλω να βλέπω ετερόφυλο ζευγάρι να χαμουρεύεται στο κέντρο του δρόμου (το θεωρώ άκρως επιδεικτικό, και γενικά δεν είμαι υπέρ του να δημοσιοποιείς τα συναισθήματά σου προς ένα άτομο), έτσι δεν θέλω να βλέπω ούτε ομοφυλόφιλο ζευγάρι να χαμουρεύεται.

LGBTQ+ - Σελίδα 23 When-i-heard-that-amazon-are-working-on-flying-robot-delivery-and-someone-bought-an-electric-c-money-69869

♩ - ♫

Warriors don't show their heart
    until the axe reveals it.
    geowizard
    geowizard
    Χρυσούχος
    Χρυσούχος

Αριθμός μηνυμάτων : 3125
    Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2014

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από geowizard Παρ Ιουλ 11, 2014 10:36 pm

anthian9 έγραψε:LGBTQ+ - Σελίδα 23 When-i-heard-that-amazon-are-working-on-flying-robot-delivery-and-someone-bought-an-electric-c-money-69869

Ό,τι έτος και να έχουμε, δεν το θεωρώ ωραίο. Δεν λέω, προφανώς και δεν έχω κανένα θέμα όταν βρίσκονται μόνοι τους σε μια άδεια παραλία το βράδυ, ή σε κανένα λοφάκι κτλ, αλλά το να περνάω έξω από μια παιδική χαρά και αντί να βλέπω παιδιά να παίζουν, να βλέπω διάφορα ζευγαράκια να χαμουρεύονται, δεν το θεωρώ σωστό.

Geowizard
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Σαβ Ιουλ 12, 2014 12:09 am

^Βασικά δεν πολυδιαφωνώ. Δεν μιλάω για φιλί, αγκαλιά κτλ αλλά από εκεί και πέρα ξεφεύγει. Ας μην μπερδεύουμε την απελευθέρωση με τη χυδαιότητα και την ελευθερία με την ασυδοσία. Απότομη "πρόοδος" από το 1970 στο 2010  :P 

Αν και αυτό δεν έχει και πολύ σχέση με το τόπικ  mouble mouble

*
    *
    *
    *
    *
    *

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Image
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Πεμ Σεπ 25, 2014 6:40 pm

Ειναι ενδιαφέρον αλλά όχι. Γιατί όταν ο δημόσιος χώρος ανήκει στον ετερό με τρόπο τόσο απόλυτο που μπορεί και να μην το σκεφτεί καν αν θα πιάσει το χέρι της κοπέλας του ή μία κοπέλα θα μπορέσει να φιλήσει τον γκόμενό της όποτε θέλει, αλλά ένα ζευγάρι που ξεφεύγει από τα όρια της ετεροκανονικότητας με τον οποιονδήποτε τρόπο δεν μπορεί να το κάνει χωρίς να αποσπάσει τουλάχιστον ένα εχθρικό βλέμμα, τότε όχι δεν μπορούμε να αναλύουμε τόσο απλά την κατάσταση. Ούτε να λέμε "δεν μου αρέσει ούτε σε στρέιτ". Δεν σου αρέσει αλλά συμβαίνει. Τι να κάνουμε ευτυχώς το πως θα λειτουργεί ο κόσμος δεν καθορίζεται από το τι αρέσει στον καθένα μας ξεχωριστά.

Statler
    kentra
    kentra
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 171
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2014

Magical Identity
    Today's thought: there's no goodbye,only love!

Δημοσίευση από kentra Παρ Σεπ 26, 2014 12:13 am

νομιζω το καλυτερο ειναι οτι σε κανει ευτυχισμενο!!!

LGBTQ+ - Σελίδα 23 American-horror-story-ahs-evan-peters-QlqQchOwD5gac

Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Σεπ 26, 2014 2:46 am

Arcturus Regulus Black έγραψε:^Βασικά δεν πολυδιαφωνώ. Δεν μιλάω για φιλί, αγκαλιά κτλ αλλά από εκεί και πέρα ξεφεύγει. Ας μην μπερδεύουμε την απελευθέρωση με τη χυδαιότητα και την ελευθερία με την ασυδοσία. Απότομη "πρόοδος" από το 1970 στο 2010  :P 

Αν και αυτό δεν έχει και πολύ σχέση με το τόπικ  mouble mouble

Καλά, εδώ εσύ θεωρείς ανήθικο το σεξ χωρίς έρωτα.

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Παρ Σεπ 26, 2014 3:28 am

^Α λες για την άποψη που πρεσβεύει 9 στις 10 γυναίκες; Ευτυχώς υπάρχεις εσύ και μου δείχνεις το δρόμο της απελευθέρωσης. :P

Tom Marvolo Riddle έγραψε:Τι να κάνουμε ευτυχώς το πως θα λειτουργεί ο κόσμος δεν καθορίζεται από το τι αρέσει στον καθένα μας ξεχωριστά.

Ευτυχώς όχι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε το πως λειτουργεί ο κόσμος (σε όλες τις πτυχές: κοινωνική , πολιτική ,οικονομική κτλ) , αλλιώς θα ήμασταν ακόμα homo habilis. :P

*
    *
    *
    *
    *
    *

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Image
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Σεπ 26, 2014 3:53 am

Arcturus Regulus Black έγραψε:^Α λες για την άποψη που πρεσβεύει 9 στις 10 γυναίκες; Ευτυχώς υπάρχεις εσύ και μου δείχνεις το δρόμο της απελευθέρωσης. :P

Και την άποψη που παράλληλα πρεσβεύει 1 στους 10 άνδρες; Πιο ενοχικός πεθαίνεις.
    Σόρι που δεν σου κάνω τη χάρη να συμβαδίσω με τα μεσαιωνικά σου ιδανικά.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Παρ Σεπ 26, 2014 3:57 am

Δεν θέλω να συμβαδίσεις με τις απόψεις μου αν το κατάλαβες. Εσύ φέρνεις στην επιφάνεια κάτι για το οποίο παρέθεσα ήδη άποψη αλλού , όχι εγώ. =/

Σπόιλερ:

*
    *
    *
    *
    *
    *

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Image
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Magical Identity

Δημοσίευση από Morgan le Fay Παρ Σεπ 26, 2014 1:02 pm

Συγχώρεσέ με, υποθέτω το βρήκα σοκαριστικό.
    Αλλά έστω, εδώ δεν είναι το θέμα να το συζητήσουμε.

Anatomical, metaphysical

Win this deadly game

Love crime
    I will survive
    I will...

Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τρι Σεπ 30, 2014 5:41 pm

Δεν θεωρώ ότι με οποιονδήποτε τρόπο είμαστε σε θέση να μιλάμε για μεσαιωνικές αντιλήψεις. Δεν θα μιλούσε μαζί σου αν είχε μεσαιωνικές αντιλήψεις.
    Ούτε και το πως αντιμετωπίζει το σεξ ο καθενας τον κατατάσσει σε ένα δίπολο "συντηρητικός-προοδευτικός", κυρίως επειδή δεν υπάρχει ένα τέτοιο απόλυτο δίπολο. Άλλος άνθρωπος μπορεί να φτιάχνεται με την ιδέα πως κάθε μέρα ξυπνάει με άλλον δίπλα του και μπορεί να μην θέλει να μάθει ούτε το όνομά του, ενώ άλλος να μην μπορεί καν να φανταστεί να κάνει σεξ με κάποιον που δεν γνωρίζει. Το ζήτημα είναι να έχεις την ελευθερία να επιλέξεις τι από το ευρύ αυτό φάσμα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα. Επίσης υπάρχουν και φάσεις που αλλάζει ο άνθρωπος, περίοδοι που αυτό που συνηθως προτιμάει δεν τον καλύπτουν. Όλα αυτά συνθέτουν σε κάθε άνθρωπο ένα περίπλοκο μωσαϊκό που ευτυχώς είναι υπεράνω εξωτερικών χαρακτηρισμών.
    Γιατι στην τελική η ίδια λογική είναι που θα μπορούσε να βγάλει μια κοπέλα πουτ@ν@ (επειδή έτσι συμβαίνει συνήθως) επειδή γουστάρει να κάνει σεξ. Και για να είμαι ειλικρινής με τα ασταθή στατιστικά που παρατίθενται στα τελευταία ποστς αυτή νοοτροπία βλέπω να αναπαράγεται.

Για το άλλο ζήτημα, για να το συνδέσω και κάπως με αυτό: Ένα από τα οφέλη του να μην είμαστε χόμο χάμπιλις είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κριτική για διάφορους λόγους. Το να κριτικάρουμε ας πούμε μία πολιτική θεωρία μπορεί να γεννήσει από νέες ιδέες μέχρι και επαναστάσεις. Το να κριτικάρεις πράγματα που βλέπεις στον δρόμο επίσης πλαισιώνεται από ένα ευρύ σύνολο παραγόντων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, του "τι βλέπουμε στο δρόμο" πχ, πρέπει να αναρωτηθούμε τι ειναι αυτό που μας ενοχλεί όταν βλέπουμε δύο (τρία, τέσσερα κτλ) άτομα να φιλιούνται ή να φασώνονται στον δρόμο. Μήπως έχουμε όλοι μας διατηρήσει κατάλοιπα της χριστιανικής ηθικής που τα προβάλλουμε σε άλλους; Και αν τελικά δεν μας απασχολεί η ρίζα της θεώρησής μας αλλά το αποτέλεσμα, δεν πρέπει να ενδιαφερθούμε για το αν τον άλλον τον καταπιέζει να μην του ανήκει ο δημόσιος χώρος απλώς και μόνο επειδή ενοχλεί εμάς;

Statler
    Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Magical Identity

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Τρι Σεπ 30, 2014 6:20 pm

Δεν διαφωνούμε πουθενά.
    Απλά να προσθέσω κάτι για την 2η παράγραφο του όλου κειμένου και κυρίως την τελευταία πρόταση.  Razz
    Το πως και από ποια στοιχεία σχηματίζεται η ευρύτερη ηθική εγκυκλοπαίδεια (αν θέλεις) του καθενός είναι δικαίωμά του τη στιγμή που δεν επηρεάζει τον άλλο. Τι σημασία έχει αν έχει χριστιανικά ηθικά κατάλοιπα (για κάποιο θρησκευόμενο άτομο η φράση "χριστιανικά κατάλοιπα" ίσως είναι και προσβλητική μάλιστα αφού αποδέχεται το "όλον" του χριστιανισμού και όχι τμήμα του), αν έχει μουσουλμανικά ηθικά κατάλοιπα ή αν αποδέχεται τα κοινωνικά πρότυπα της φυλής Χούτου; Από τη στιγμή που δεν επιβάλλει τη φιλοσοφία του σε αυτό "που βλέπει στο δρόμο" τότε όσο καταπιεστικό είναι για τον άλλο να μη του ανήκει ο δημόσιος χώρος, τόσο καταπιεστικό είναι και για αυτόν να του επιβάλλουμε έτερα κοινωνικά πρότυπα. Το να κρίνει ο ένας τον άλλο λόγω διαφορετικών αντιλήψεων είναι μάλλον αναπόφευκτο στις συναναστροφές. Το να επιβάλλει όμως ο ένας στον άλλο πρακτικές που συνάδουν με την αρεταϊκή ηθική που έχει σχηματίσει από το περιβάλλον του (ασχέτως ποιο είναι αυτό), είναι σχεδόν φασιστική πρακτική. Και αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνει το να επιβάλλεις εσύ τι θα κάνει κάποιος άλλος σε δημόσιο χώρο. Άλλο το να σε ενοχλεί κάτι και άλλο το να προσπαθήσεις να διώξεις την πηγή της ενόχλησης επειδή απλά σε ενοχλεί. Εξ ου και το "μπορούμε να κρίνουμε το πως λειτουργεί ο κόσμος". Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιβάλλουμε σε αυτόν την κρίση μας.

*
    *
    *
    *
    *
    *

LGBTQ+ - Σελίδα 23 Image

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 5:43 am