1ον να μην βρίσετε
2ον να μην εξελιχθεί η συζήτηση αυτη σε προσωπική αντιπαράθεση.Αν δώ κάτι τέτοιο τα post θα διαγραφούν.
ευχαριστώ πολύ.
aiswp0s έγραψε:Υπαρχουν μερικοι αρρωστοι ανθρρωποι, που ειναι περα απο τη φυση τους κατι τετοιο... λιγοι βεβαια... Θεωρω καθε περιπτωση ομοφυλοφιλου ανθρωπου που ειναι καλα στην υγεια του, abnormal. Βεβαια, αν δεις τον ανθρωπο της ζωης σου μεσα σε καποιον του ιδιου φυλου... περιπλεκονται τα πραγματα. Το σιγουρο ειναι οτι μισω τη συμπεριφορα τυπου "αντε καλε κοπελια" απο αντρες και "τι θες ρε μη σε πλακωσω στο ξυλο, το παιζεις και νταης" απο γυναικες. Απλα αντιαισθητικο... παντα προσωπικη μου αποψη...
Witch-King έγραψε:ερευνες εχουν οτι οι ανδρες γουσταρουν τις λεσβιες παντως.
darkdemon έγραψε:παιδια ας μιλισουμε ξεκαθαρα ..δεν μπορω το στυλ εν με πειραζει και ετσι......ρε φιλε πες την αληθεια.....θα ηθελες το παιδι σου αυριο πχ το αγορι σου αυριο μεθαυριο να σου ερθει στο σπιτι πχ με ενα αφρικανο και να σου πει μπαμπα η μαμα θελω να πανττευτω αυτο το ατομο.....να εινιαι κιολασ και σεξουαλικα ενεργα.......να δουμε ποσο θα σας αρεσε...........ολοι ημαστε καλοι οι γκει ας κανουν οτι θελουν αλλα μακρια απο μενα.......οκ να κνω παρεα αλλα.....οχι και να το γυρισουμε.......εγω προσωπικα πιστευω...........αμα εισαι αντρας εισια αντρας αμμα εισια γυναικα εισια γυναικα.......γτ να το αλζεις αυτο...........μια ζωη θα ζησεις.......ζηστην οπως ολοι
Εσενα δεν σε ερεθιζουν??Εγω πιστευω πως ολους τους ερεθιζουνrockfreak έγραψε:Witch-King έγραψε:ερευνες εχουν οτι οι ανδρες γουσταρουν τις λεσβιες παντως.
αυτο με καλυψε απολυτα.
δεν εχω προβλημα με ομοφυλοφιλους αλλα ξερω πολλους που εχουν.(μονο με τους αντρες,οι λεσβιες τους ερεθιζουν!)πφφφφφφφφφφ
rockfreak έγραψε:οχι ολους ρε συ νταξει...τους περισσοτερους.
οσο για μενα...