abra_cat έγραψε: Δηλαδή ο σοβαρότερος κίνδυνος είμαι εγώ που δεν απορρίπτω κανέναν αλλά επιλέγω μεριά;
Όχι βέβαια δεν είπαμε ότι είσαι κίνδυνος προς Θεού, συζήτηση κάνουμε ,απλά λέμε ότι κάνεις αυτό που λες: "επιλέγεις μεριά". Εμείς δεν επιλέγουμε μεριά ,είμαστε ουδέτεροι. Λέμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αποδεκτή και πιστεύουμε(ή μάλλον πιστεύω για να μην εκπροσωπώ και τους άλλους) ότι πολλοί ομόφυλοι είναι σπάνιου χαρακτήρα άνθρωποι. Αλλά μη πάμε στο άλλο άκρο και λέμε ότι όλοι είναι έτσι κατηγορώντας παράλληλα ετερόφυλους. Γενικά το να επιλέγεις κάπου μεριά είναι σαν να τάσσεσαι κατά της άλλης έστω και μερικώς.
abra_cat έγραψε:Όταν μιλάω για καταστροφή του κόσμου εννοώ πως η καταστροφή του κόσμου μόνο από κάτι τέτοιο δε θα έρθει. Έχετε δει ή ακούσει ποτέ να προκαλούνται προβλήματα από ομοφυλόφιλα ζευγάρια; Έχετε ακούσει ποτέ να μεγαλώνουν παιδιά σε άρρωστα περιβάλλοντα ομόφυλων ζευγαριών; Εγώ προσωπικά ποτέ.
Προσωπικά δεν έχω ακούσει τέτοιο περιστατικό αλλά αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα δεν υπάρχει αλλά αντίθετα είναι λογικό να υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις. Απλά το γεγονός ότι είναι μειονότητα αυτά τα ζευγάρια κάνει παρόμοια φαινόμενα να είναι προφανώς πολύ λιγότερα,όχι αναλογικά αλλά ποσοτικά. Επίσης σε πολλές χώρες δεν επιτρέπεται καν η υιοθεσία οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γινόταν και τι θα προβαλλόταν αν...
Τέλος πάντων με το παραπάνω ξέφυγα και εγώ.Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να υπερασπίζομαι όσους έχουν επιλέξει να είναι (ή είναι βιολογικά) ομόφυλοι χωρίς όμως να τους εξειδανικεύω.