.::HarryWorld::.

Εδώ ο Ήλιος της Φαντασίας δεν δύει ποτέ...

Μην το μετακινείτε γιατί δεν φαίνεται η πρώτη είδηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενδιαφέρεστε να γίνετε δημοσιογράφοι?
Αν υπάρχουν θέματα και απουσιάζουμε, στείλτε μήνυμα στο Φατσοβιβλίο

+104
Gellert Crowz
Dragon The Grey
Romelza Snicket
The Sorting Hat
Magic Is Might
Herpo The Foul
Milady D' Hiver
kentra
geowizard
Violleta Black
Mysterious Wizard
Katherine Black
Roxanne Derwent
Venam Artis
GinnyHermione
Nearly Headless Nick
Phineas Nigellus Black
abra_cat
Μia Melanie Hawkins
Lena*
Arcturus Regulus Black
FLEUR258
didaki
lefter4
Harry James Potter
Neville Longbottom
AlbusDumbledore
NifadaDraculeEadred
nymphadora9990
Davidian
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
orestis
Sandra Lightwood
lily_13
Laura Mandley
Hermione Black
Romilda Vane
Amycus
Sev
Safira
Sirius Black
FoNikos21
peppas
Tania_Re
Amelia Blackfoot
Jimmi Comptonn
Fred Weasley
Imperio
mafiafran
Sylvie Lovegood
Sorazal the Erised
Jace Wayland
Isabelle Lightwood
anthian9
Mrs Lovett
Phyllida Spore
Harry Potter
just reaper
Leonie Vernier
Antonin Dolohov
Padma Patil
Hermione Jane Granger
Nymphadora Lupin
Morgan le Fay
Minerva McGonagall
Hermione Granger.
The Grey Lady
Helga Hufflepuff
Bloodystar
Nathaniel
Berenice
elliza
Merlin Longstaff
Cassandra Black
Fleur Delacour
aekaras
Rea
Tom Marvolo Riddle
Merlin the Great
Hecate
multi
Ginny4ever
RemousLoupin
E-vampire
magica4
Albus_The_Wise
Oceanborn
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
`TakeR
Seven
Anjelina Johnson!
Madame Maxime
Hemione94
*Dora*
Wanderer
darkdemon
SiMoS
Ms Skellington
Witch-King
aiswp0s
Rose Black
Darkness
Narcissa
108 απαντήσεις

LGBTQ+

Arcturus Regulus Black
    Arcturus Regulus Black
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς
    Απόφοιτος Χόγκουαρτς

Αριθμός μηνυμάτων : 24400
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Ραβενκλόου
    Blood Status: Pureblood
    Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...

LGBTQ+ - Σελίδα 22 Empty Απ: LGBTQ+

Δημοσίευση από Arcturus Regulus Black Πεμ Αυγ 02, 2012 7:38 pm

Αυτά τα 2 να σχολιάσω μόνο!

abra_cat έγραψε: Δηλαδή ο σοβαρότερος κίνδυνος είμαι εγώ που δεν απορρίπτω κανέναν αλλά επιλέγω μεριά;

Όχι βέβαια δεν είπαμε ότι είσαι κίνδυνος προς Θεού, συζήτηση κάνουμε ,απλά λέμε ότι κάνεις αυτό που λες: "επιλέγεις μεριά". Εμείς δεν επιλέγουμε μεριά ,είμαστε ουδέτεροι. Λέμε ότι η ομοφυλοφιλία είναι αποδεκτή και πιστεύουμε(ή μάλλον πιστεύω για να μην εκπροσωπώ και τους άλλους) ότι πολλοί ομόφυλοι είναι σπάνιου χαρακτήρα άνθρωποι. Αλλά μη πάμε στο άλλο άκρο και λέμε ότι όλοι είναι έτσι κατηγορώντας παράλληλα ετερόφυλους. Γενικά το να επιλέγεις κάπου μεριά είναι σαν να τάσσεσαι κατά της άλλης έστω και μερικώς.

abra_cat έγραψε:Όταν μιλάω για καταστροφή του κόσμου εννοώ πως η καταστροφή του κόσμου μόνο από κάτι τέτοιο δε θα έρθει. Έχετε δει ή ακούσει ποτέ να προκαλούνται προβλήματα από ομοφυλόφιλα ζευγάρια; Έχετε ακούσει ποτέ να μεγαλώνουν παιδιά σε άρρωστα περιβάλλοντα ομόφυλων ζευγαριών; Εγώ προσωπικά ποτέ.

Προσωπικά δεν έχω ακούσει τέτοιο περιστατικό αλλά αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα δεν υπάρχει αλλά αντίθετα είναι λογικό να υπάρχει σε κάποιες περιπτώσεις. Απλά το γεγονός ότι είναι μειονότητα αυτά τα ζευγάρια κάνει παρόμοια φαινόμενα να είναι προφανώς πολύ λιγότερα,όχι αναλογικά αλλά ποσοτικά. Επίσης σε πολλές χώρες δεν επιτρέπεται καν η υιοθεσία οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γινόταν και τι θα προβαλλόταν αν...

Τέλος πάντων με το παραπάνω ξέφυγα και εγώ.Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να υπερασπίζομαι όσους έχουν επιλέξει να είναι (ή είναι βιολογικά) ομόφυλοι χωρίς όμως να τους εξειδανικεύω.

*
    *
    *
    *
    *
    *

LGBTQ+ - Σελίδα 22 Image
    abra_cat
    abra_cat
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 112
    Ημερομηνία εγγραφής : 31/07/2012

Magical Identity
    Today's thought: I can't find it in no bedroom, or wherever it is I run and hide, and I never did find it, by anyone's side.

Δημοσίευση από abra_cat Παρ Αυγ 03, 2012 12:50 am

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πιο ορθό το να ζυγίζεις μια κατάσταση και να επιλέγεις μεριά, γιατί σημαίνει ότι έχεις άποψη. Το να είσαι ουδέτερος δεν είναι απαραίτητα και καλό, γιατί περισσότερο βολικό και άχρωμο το βρίσκω. Αλλά είναι πολύ υποκειμενικό αυτό και έτσι δεν το συνεχίζω.

Κάτι πιο συγκεκριμένο: πως θα αντιδρούσατε, αν ο/η κολλητός/ή σας (ιδίου φύλου με εσάς) σάς ανακοίνωνε πως σας βλέπει ερωτικά; Πως θα αντιδρούσατε; Τι θα σκεφτόσασταν; Θα το επεξεργαζόσασταν ή θα το απορρίπτατε και για ποιους λόγους; Τι θα του/της λέγατε;
    Amycus
    Amycus
    Member of Order Of Merlin 1st

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Σλίθεριν
    Blood Status: Muggle born
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Παρ Αυγ 03, 2012 11:58 am

abra_cat έγραψε:
    Σπόιλερ:
    Μα αυτό είναι το πρόβλημα για εμένα τουλάχιστον.Ότι θα πρέπει να επιλέξω και μάλιστα με κριτήριο κάτι καθαρά προσωπικό και αμελητέο για εμένα.Τον σεξουαλικό προσανατολισμό.Το ότι επιλέγω να μην πάρω το μέρος κανενός δεν σημαίνει ότι απορρίπτω κανέναν,μην τα μπερδεύεις.Κοιτάω τον άνθρωπο,δεν κοιτάω το κρεββάτι του.Αν κοιτάξω μόνο αριστερά,χάνω αυτό που είναι δεξιά,αν κοιτάζω πίσω,χάνω αυτό που είναι μπροστά.Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε για μη διαφορετικότητα από την στιγμή που ορίζεις ως κατάτι ανώτερους τους ομοφυλόφιλους.Εκείνη την στιγμή κάνεις διακρίσεις και διαφοροποιείς.Χωρίζεις ως κάτι άλλο και διαφορετικό την ομοφυλοφιλία.Δεν είναι θέμα από ποια μεριά του τοίχου θα ρίξεις το τούβλο,το θέμα είναι ότι το έβγαλες από την θέση του και αυτό για εμένα δημιουργεί προβλήματα.

Το ότι δεν γνωρίζεις ομόφυλα "άρρωστα" ζευγάρια,δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκτός και αν υποστηρίζεις ότι γνωρίζεις όλα τα ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια αυτού του πλανήτη.Αλλά και ένα ετερόφυλο "άρρωστο" ζευγάρι να γνωρίζεις,δεν σημαίνει ότι όλα είναι σε αυτήν την κατηγορία.Αυτού του είδους οι ομογενοποιήσεις είναι αρχή διακρίσεων που αιώνες τώρα συγκλονίζουν τις κοινωνίες.Ο τσιγγούνης Εβραίος,ο μαφιόζος Ιταλός,ο τεμπέλης Έλληνας,ο ανθρωποφάγος Αφρικανός και η λίστα συνεχίζεται.Καταλαβαίνεις το πνεύμα μου ελπίζω.Δεν γίνεται να τάσσομαι υπέρ της ανεκτικότητας αλλά παράλληλα να καταδικάζω δεξιά και αριστερά.

Τελοσπάντων,το υπεραναλύσαμε νομίζω.

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    LGBTQ+ - Σελίδα 22 Gg10
    abra_cat
    abra_cat
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Magical Identity
    Today's thought: I can't find it in no bedroom, or wherever it is I run and hide, and I never did find it, by anyone's side.

Δημοσίευση από abra_cat Παρ Αυγ 03, 2012 2:29 pm

Και οι δύο πιστεύω πως έχουμε δίκιο, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Επιλέγεις να μην παίρνεις θέση και είναι σωστό. Επιλέγω να διαλέξω και να υποστηρίξω και είναι πάλι σωστό. Έχεις δίκιο όταν υποστηρίζεις και τις δύο πλευρές ισάξια, αλλά επίτρεψέ μου να έχω και εγώ δίκιο όταν λέω πως δεν καταδικάζω την άλλη πλευρά, αλλά ο τρόπος της να υποστηρίζει τον εαυτό της κάποιες φορές με εξοργίζει. Γιατί είμαι ανεκτική απέναντι σε όλους, άσχετα με το τι έχεις καταλάβει εσύ εν τέλει και τι όχι, αλλά θα υπερασπιστώ αμέσως όταν χρειαστεί αυτό που υποστηρίζω όταν βλέπω ότι βάλλεται με λόγια αναξιοπρεπή και πράξεις ρατσιστικές. Κατά τα άλλα, εύχομαι μια μέρα να θεωρούμαστε όλοι ισάξιοι, ετεροφυλόφιλοι και ομοφυλόφιλοι και να να συμβιώνουμε αρμονικά.
    hippie
    Hecate
    Hecate
    Member of Order of Merlin 3rd

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Παρ Αυγ 03, 2012 3:01 pm

Δεν μπορείς να συμβιώνεις αρμονικά και να θεωρείσαι ισάξιος με τους άλλους αν τάσσεσαι υπέρ της μίας πλευράς και της προσδίδεις χαρακτηριστικά που δεν έχει. Αυτό είναι αντίθετος ρατσισμός. Δεν υπάρχει καν "μια πλευρά" και "αντίθετη πλευρά", υπάρχουν απλώς 2+ σεξουαλικοί προσανατολισμοί και κάποιοι άνθρωποι που οι συμπεριφορά τους στους διαφορετικούς απ' αυτούς είναι άσχημη και προσβλητική. Η συμπεριφορά αυτή δεν χαρακτηρίζει όλους τους ανθρώπους που έχουν τον συγκεκριμένο προσανατολισμό. Εσύ όμως έχεις πάρει αυτή την συμπεριφορά της μειοψηφίας και την έχεις ανάγει σε πόλεμο μεταξύ δύο πλευρών και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθείς να αποδείξεις...

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    LGBTQ+ - Σελίδα 22 Ws1999D
    abra_cat
    abra_cat
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Magical Identity

Δημοσίευση από abra_cat Παρ Αυγ 03, 2012 3:55 pm

Με συγχωρείς αλλά τι ακριβώς προσπαθείς να μου πεις; Ότι κατηγορώ και επιτίθεμαι εναντίον σοβαρής άποψης; Είδες να εχθρεύομαι απόψεις ειρηνικά διατυπωμένες και τεκμηριωμένες; Δείξε μου ακριβώς που κάνω το λάθος για να καταλάβω τι εννοείς.

Hecate έγραψε:Δεν μπορείς να συμβιώνεις αρμονικά και να θεωρείσαι ισάξιος με τους άλλους αν τάσσεσαι υπέρ της μίας πλευράς και της προσδίδεις χαρακτηριστικά που δεν έχει.

Ποια ανύπαρκτα χαρακτηριστικά έχω αποδώσει; Και πως μπορείς να λες με τέτοια ευκολία ότι δε μπορώ να συνυπάρχω με άλλους ανθρώπους λόγω των απόψεών μου, τις οποίες δεν προσπάθησα να επιβάλλω σε κανέναν αλλά απλά τις εξέφρασα; Για να συνυπάρχω δηλαδή με ανθρώπους πρέπει να έχω τις ίδιες απόψεις μαζί τους; Εξήγησε μου το σκεπτικό σου.
    Διάβασες κάπου να λέω πως εχθρεύομαι όλη την ετερόφυλη κοινότητα; Αν προσπαθήσεις να καταλάβεις καλύτερα τα λεγόμενά μου θα δεις πως κατηγορώ μόνο όσους εκφράζονται με άσχημο τρόπο. Και τυχαίνει να είναι συνεχώς (μπροστά μου) ετεροφυλόφιλοι. Σου υπογράφω πως την ίδια συμπεριφορά θα είχα αν στην ίδια θέση ήταν ομοφυλόφιλος. Τώρα για το αν είναι μειοψηφία στις συγκεκριμένες μέρες που διάγουμε, δεν είμαι σίγουρη, με το σκοταδισμό που κυριαρχεί σε πολλούς τομείς. Αλλά σίγουρα δεν είναι το σύνολο του πληθυσμού.
    Και ναι, εγώ πιστεύω πως ο σεξουαλικός προσανατολισμός χωρίζεται σε κατηγορίες. Μπορείς να πεις ότι το ετερόφυλο και το ομόφυλο ζευγάρι είναι ίδια; Μη μπερδεύεις σε παρακαλώ πολύ το ίδιο με το ίσο. Γιατί ίσα είναι όλα τα ζευγάρια, όχι όμως και ίδια. Με αυτό το σκεπτικό υπάρχουν για μένα διαφορετικές μεν, ίσες δε κατηγορίες. Και δεν υπάρχει κανένας πόλεμος πλευρών στο κεφάλι μου, μόνο διαφοροποιήσεις.
    Το μόνο που προσπαθώ να αποδείξω είναι ότι όλοι οι ώριμοι άνθρωποι είναι ίσοι και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Εσύ τι ίσως κακό προσπαθείς να αποδείξεις στα λόγια μου δεν καταλαβαίνω.
    hippie
    Hecate
    Hecate

Αριθμός μηνυμάτων : 11334
    Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Hecate Παρ Αυγ 03, 2012 4:52 pm

SMH...

Ανύπαρκτα χαρακτηριστικά που έχεις αποδώσει:
    • Επιλέγουν να μην επιβαρύνουν τον πλανήτη με επιπλέον στόματα
    • Ήταν, είναι και θα είναι οι πιο θερμοί υποστηρικτές της προστασίας του περιβάλλοντος και του πλανήτη
    • Έχουν ένα τόνο πιο ξεμπλοκαρισμένο μυαλό από τα στερεότυπα-σκουπίδια της κοινωνίας και ανοίγονται στο παραπέρα

Όσο για την δεύτερη ερώτηση συγνώμη αλλά τι λες; confused Παίρνεις τα λόγια μου, τα μετατρέπεις σε επίθεση εναντίον σου και στη συνέχεια αμύνεσαι με πάθος και προσπαθείς να με τραβήξεις και εμένα σε αυτό. Για ποιο λόγο; Κανείς δεν είπε ότι δεν μπορείς να συμβιώσεις με τους ανθρώπους γύρω σου ή ότι πρέπει να έχεις την ίδια άποψη με όλους. Έκανα την διαπίστωση ότι "εσύ", ο όποιος δηλαδή διαβάζει το ποστ, δεν μπορείς να συμβιώνεις αρμονικά και θεωρείσαι ισάξιος με κάποιους αν τάσσεσαι με φανατισμό υπέρ της μίας πλευράς και της προσδίδεις χαρακτηριστικά που δεν έχει. Αυτό. Τίποτα άλλο. Κανένα σκεπτικό που χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.

Όσο για το αν τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ίδια με τα ετερόφυλα και το μάθημα για την διαφορά του ίδιου και του ίσου, εγώ στη θέση σου θα έγραφα με λιγότερο πατρονιστικό ύφος.

Αν όντως διάβασες όλο το τόπικ θα είδες πως τα άτομα με τα οποία συζητάς τώρα είναι τα ίδια άτομα που υποστήριζαν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και κατέκριναν τη συμπεριφορά όσων εκφράζονταν άσχημα ή χυδαία.

.
    Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
    LGBTQ+ - Σελίδα 22 Ws1999D
    abra_cat
    abra_cat
    Τεταρτοετής στην Σχολή
    Τεταρτοετής στην Σχολή

Magical Identity

Δημοσίευση από abra_cat Παρ Αυγ 03, 2012 9:37 pm

Hecate έγραψε:
    Αν όντως διάβασες όλο το τόπικ θα είδες πως τα άτομα με τα οποία συζητάς τώρα είναι τα ίδια άτομα που υποστήριζαν τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και κατέκριναν τη συμπεριφορά όσων εκφράζονταν άσχημα ή χυδαία.

Υποστήριξα το αντίθετο για σένα; Πιστεύεις ότι σε κατηγόρησα για ομοφοβία εσένα ή οποιονδήποτε άλλο που έχει δηλώσει υπέρ της ομοφυλοφιλίας εδώ μέσα και γενικά; Διάβασες κάτι που σε έκανε να το πιστεύεις;

Όσο για τα "ανύπαρκτα χαρακτηριστικά" θα μπορούσες και να μην τα ερμηνεύσεις κατ' αποκλειστικότητα, αλλά στο πλαίσιο μιας γενικής συζήτησης. Γενικά μιλώντας, εγώ ναι, θεωρώ ότι υιοθετούν παιδιά, ότι είναι από τους πιο θερμούς υποστηρικτές (αν δε σου αρέσει το πιο θερμοί) της οικολογίας και και γενικώς, ναι, για μένα η πλειοψηφία τους διαφέρει από το μέσο τηλεορασάκια. Μπορεί να μην είναι ζήτημα επιλογής η ομοφυλοφιλία, αλλά το ότι ο ομοφυλόφιλος δεν κρύβεται και κάνει ετερόφυλο γάμο για να καλυφθεί παρά το επεξεργάζεται και καταλήγει στο ότι είναι φυσιολογικό να το νιώθει και να το εξωτερικεύει, μου δείχνει ότι το μυαλό του ξεπερνά τα απαίσια στερεότυπα της κοινωνίας. Γι' αυτό θεωρώ του μυαλό τους ξεμπλοκαρισμένο. Αν όμως έχεις καταλάβει δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, αλλά να σου δικαιολογήσω γιατί έχεις παρεξηγήσει τα λόγια μου. Θέλω να σου πω ότι πάνω κάτω τα ίδια πράγματα υποστηρίζουμε, αλλά με διαφορετικό τρόπο.

Και όσον αφορά το "εσύ" σου, αυτό σημαίνει ότι μπερδεύτηκα με τα λόγια σου και κατάλαβα ότι απευθυνόσουν προσωπικά σε μένα με αυτό. Απλά πιο κάτω στην ίδια παράγραφο απευθυνόσουν συγκεκριμένα στα λόγια μου και τα θεώρησα ενιαία. Να με συμπαθάς τότε.. [shug]
    hippie
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Αριθμός μηνυμάτων : 30733
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Τετ Σεπ 26, 2012 2:30 am

Θα ήθελα πάρα πολύ να συμφωνήσω απόλυτα με το παραπάνω ποστ αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Ούτε ο κάθε ομοφυλόφιλος ούτε η πλειοψηφία είναι αυτό που περιγράφεις, βέβαια δεν έχω γνωρίσει όλους ή την πλειοψηφία αλλά δυστυχώς ακούμε συχνά για οικογενειάρχες, παντρεμένους που μπορεί ένα βράδυ της βδομάδας τους να το περνάνε στα γκέι μπαρ ή στα πάρκα ψάχνοντας εύκολο και βρώμικο σεξ. Αυτοί που δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με αυτό που είναι και ζουν μια ζωή κρυμμένοι είναι πιστεύω σε χειρότερη κατάσταση και από τους στρέιτ που θεωρούν τους γκέι καρκίνωμα της κοινωνίας.
    Υπάρχουν νέα παιδιά με απόψεις που ξεπερνάνε γενικά αυτές της εποχής τους. Ναι τους παραδέχομαι. Υπάρχουν όμως και άλλα παιδιά νέα στην ηλικία, έχω έναν γνωστό στο μυαλό μου, που το χριστιανικό περιβάλλον που μεγάλωσαν δεν τους επιτρέπει να αποδεχτούν την φύση τους. Γενικότερα είναι ευαίσθητο θέμα και δεν νομίζω πως μπορούμε να εφαρμόσουμε κάποια στερεότυπα που κυκλοφορούν.

Statler
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black
    Member of Order Of Merlin 2nd

Αριθμός μηνυμάτων : 63952
    Ημερομηνία εγγραφής : 14/07/2011

Magical Identity
    Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
    Today's thought: I am not good, I am not nice, I am just right.

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Πεμ Μάης 23, 2013 2:45 am

https://mobile.twitter.com/search?q=%23GodH8sFags&src=hash

http://luben.tv/abaluben/18261/

τι άλλο θα ακούσουμε...

meet me in montauk

Carl
    Morgan le Fay
    Morgan le Fay
    Βάρδος
    Βάρδος

Αριθμός μηνυμάτων : 33267
    Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009

Magical Identity
    Blood Status: Half-Blood
    Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.

Δημοσίευση από Morgan le Fay Πεμ Μάης 23, 2013 3:54 am

ώχου ούτε θέλω να το διαβάσω. δεν το βουλώνουν επιτέλους; ο κάθε μ@λάκας της μην πω το χαβά. i'm fed up, δηλαδή, φτάνει, μου χεις πρήξει τα @@!

Oh, the skies, tumbling from your eyes
    So sublime, a chase to end all time
    Seasons call and fall, from grace and uniform
    Anatomical, metaphysical

Oh, the dye, a blood red setting sun
    Rushing through my veins, burning up my skin
    I will survive, live and thrive
    Win this deadly game

Love crime
    I will survive, live and thrive
    I will survive
    I will...

Nearly Headless Nick
    Nearly Headless Nick
    Ministry's Ambassador
    Ministry's Ambassador

Αριθμός μηνυμάτων : 39590
    Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009

Magical Identity
    Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice

Δημοσίευση από Nearly Headless Nick Πεμ Μάης 23, 2013 5:25 am

Δε καταλαβαίνω ποιο είναι το θέμα ορισμένων.
    Είτε είναι επιλογή, είτε δεν είναι, ο ομοφυλόφυλος είναι ομοφυλόφιλος και τέρμα. Αν τον άλλο δε τον πειράζει η σεξουαλικότητα του, ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημά του; Razz

LGBTQ+ - Σελίδα 22 Receiv13

Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
    Amycus
    Amycus

Αριθμός μηνυμάτων : 29797
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010

Magical Identity
    Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!

Δημοσίευση από Amycus Πεμ Μάης 23, 2013 2:26 pm

Nearly Headless Nick έγραψε: Αν τον άλλο δε τον πειράζει η σεξουαλικότητα του, ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημά του; Razz
    Οτι δεν του έκατσε ποτέ ο γκόμενος που γούσταρε,αυτό είναι το πρόβλημά του.Συμπλεγματικά ανθρωπάκια που μετέφεραν την προβληματική ηθική τους στο κρεββάτι τους. =/

_
    __
    ____
    ___
    ___
    -----
    -----
    ---------------------------------------
    LGBTQ+ - Σελίδα 22 Gg10
    GinnyHermione
    GinnyHermione
    Πεμπτοετής στην Σχολή
    Πεμπτοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 211
    Ημερομηνία εγγραφής : 24/05/2013

Magical Identity
    Today's thought: Άλλωστε, το αύριο είναι μια άλλη μέρα...

Δημοσίευση από GinnyHermione Κυρ Μάης 26, 2013 3:10 am

Δεν έχω πρόβλημα, σημασία έχει η ψυχή του ανθρώπου και όχι οι σεξουαλικές προτιμήσεις του. Το ότι κάποιες φορές μπορεί οι ίδιοι να νιώθουν άσχημα είναι αδικαιολόγητο, δεν το επέλεξαν αυτοί, και στην τελική δεν είναι κανένα έγκλημα. Εντάξει, τώρα σε κάποιες χώρες έχει νομιμοποιηθεί ο γάμος μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου... ναι μεν αισθανόμαστε λίγο περίεργα όταν το ακούμε αλλά στην τελική είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να δέσει τη ζωή του με όποιον θέλει.
    Venam Artis
    Venam Artis
    Εβδομοετής στην Σχολή
    Εβδομοετής στην Σχολή

Αριθμός μηνυμάτων : 443
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/05/2013

Magical Identity
    Today's thought: In the end, who's gonna tell your story?

Δημοσίευση από Venam Artis Κυρ Μάης 26, 2013 3:02 pm

Αυτό το θέμα δεν θα έπρεπε καν να συζητιέται. Έτσι πιστεύω εγώ. Ζούμε σε μια χώρα που η Ομοφυλοφιλία είναι ελάττωμα και άσχημο. Εγώ πιστεύω πως το άσχημο είναι να κρίνεται ο κάθε άνθρωπος από το τι κάνει στο κρεβάτι του. Δεν είναι δίκαιο, όχι μόνο άσχημο. Εγώ τα υποστηρίζω αυτά τα άτομα. Επίσης, εγώ επιλέγω ποιον θα βάλω στην ζωή μου. Τον βλέπω τον άλλον. Δεν χρειάζεται να τον κρίνω απλά για να δείξω πως δεν τον "πάω". Δεν λέω, υπάρχουν άτομα τα οποία όχι μόνο είναι, αλλά φροντίζουν και να το κάνουν διακριτό για όποιον λόγο νομίζουν. Δεν το θεωρώ σωστό. Μερικοί όμως δεν μπορούν να το κρύψουν. Σ' αυτό δεν μπορώ να απαντήσω.

Όπως και να το κάνουμε, ζούμε σε έναν κόσμο που υπάρχουν ΚΑΙ αυτά τα άτομα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό και πάνω απ' όλα δεν χρειάζεται. Είναι έτσι όπως είναι. Γιατί να προσπαθούμε να τους αλλάξουμε; Να τους εξαφανίσουμε;

The best things in life, come with a price..
    The star that burnt so bright, faded the fastest..

LGBTQ+ - Σελίδα 22 10msp6w
    We're bored to death in heaven
    And all alone in hell
    We only want to be ourselves
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ Αυγ 02, 2013 10:03 am

Λοιπόν, αν παρακολουθήσατε μια συνέντευξη του πάπα προ ολίγων ημερών σχετικά με τους ομοφυλόφιλους δήλωσε: Αν πιστεύουν στον Θεό κ.λ.π., ποιος είμαι εγώ για να τους κρίνω;; Και λέω τώρα εγώ: Δεν σας αρέσει ο ρατσισμός, αλλά το να χλευάζετε τον άλλο πως και με ποιους θέλει να περνάει τις προσωπικές του στιγμές δεν είναι ρατσισμός;;; Αν θέλετε την γνώμη μου αυτό το τόπικ δεν θα έπρεπε καν να υπάρχει!! Γιατί να κρίνετε τον άλλον από τις επιθυμίες του στο κρεβάτι του;; Ο καθένας είναι ελεύθερος να γουστάρει ό,τι του κάνει κέφι, και δεν μπορούμε να τον κρίνουμε γι' αυτό. Τι δηλαδή, εμείς π.χ. ελκόμαστε από γυναίκες, αυτοί από άντρες, Ε ΚΑΙ;;;  Δεν θυμάμαι αυτοί να μας έχουν ενοχλήσει ποτέ τους, απλώς τους αρέσει αυτό που τους αρέσει, γιατί λοιπόν να υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση ρε παιδιά;; Παιδιά του ίδιου Θεού δεν είμαστε όλοι;;;=/ =/
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity
    Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Παρ Αυγ 02, 2013 8:33 pm

Dragon The Grey έγραψε: Παιδιά του ίδιου Θεού δεν είμαστε όλοι;;;=/ =/

Όχι...mouble mouble 

Statler
    Romilda Vane
    Romilda Vane
    Δασοφύλακας
    Δασοφύλακας

Αριθμός μηνυμάτων : 12879
    Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010

Magical Identity
    Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;

Δημοσίευση από Romilda Vane Παρ Αυγ 02, 2013 11:57 pm

Με λιγα λογια...

Ξερετε τι θαυμαζω; Οσους εχουν την αξιοπρέπεια να υποστηρίξουν τις επιλογές τους ή να τις κρατησουν για τον εαυτό τους, δικαιωμα τους ειναι. Αλλά να είναι σοβαροι με τον εαυτό τους... Αυτη η εικονα της "τελειωμενης" -συγχωρίστε με για την εκφραση- που προβαλεται λανθασμενα για τους ομοφυλοφυλους -γιατι οι περισσοτεροι ακουνε γκέι και σκεφτονται καποιον να σπαει τον καρπο και γοβα ψηλοτακουνο- ειναι που δε μου αρεσει. 

Πραγματικά δεν κρινω καποιον απο το αν ειναι γκέι ή οχι. Θα τον κρινω απο το χαρακτηρα του, απο τη συμπεριφορά  του και θα με επηρεασει θετικα ή αρνητικά ο τρόπος που αντιμετωπιζει/υποστηριζει/επιδυκνυει αυτη του την επιλογη, αλλά δεν θα καταδικάσω κάποιον επειδη ειναι γκέι.

ghgh
    hhg
    hy
    LGBTQ+ - Σελίδα 22 2yv6ngk
    Reveal your secrets:
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ Αυγ 02, 2013 11:57 pm

Tom Marvolo Riddle έγραψε:

Όχι...mouble mouble 

Γιατί το λες αυτό;;confused confused mouble mouble 
    Tom Marvolo Riddle
    Tom Marvolo Riddle

Magical Identity

Δημοσίευση από Tom Marvolo Riddle Σαβ Αυγ 03, 2013 6:16 pm

Dragon The Grey έγραψε:

Όχι...mouble mouble 

LGBTQ+ - Σελίδα 22 1013243_516988281705977_2106929103_n

Ας μην μπλέκουμε κανέναν Θεό σε θέματα τα οποία, η επιχείρησή Του έχει φροντίσει να κάνει πολύ κόσμο να υποφέρει. Επίσης όταν πας να κάνεις σοβαρή συζήτηση χρησιμοποιείς κοινώς αποδεκτές αλήθειες. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις αν οι συνομιλητές σου δέχονται την ύπαρξη του Θεού αλλά και την ανθρώπινη φύση ως κομμάτι της Δημιουργίας του, καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς.

Statler
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Αυγ 03, 2013 7:03 pm

Dragon The Grey έγραψε:

Όχι...mouble mouble 

LGBTQ+ - Σελίδα 22 1013243_516988281705977_2106929103_n

Ας μην μπλέκουμε κανέναν Θεό σε θέματα τα οποία, η επιχείρησή Του έχει φροντίσει να κάνει πολύ κόσμο να υποφέρει. Επίσης όταν πας να κάνεις σοβαρή συζήτηση χρησιμοποιείς κοινώς αποδεκτές αλήθειες. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις αν οι συνομιλητές σου δέχονται την ύπαρξη του Θεού αλλά και την ανθρώπινη φύση ως κομμάτι της Δημιουργίας του, καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς.

Σ'αυτό τώρα στην τελευταία παράγραφο όντως δεν μπορώ να πω κάτι, έχεις απόλυτο δίκιο, δεν αμφιλέγω,χρησιμοποιώ ωστόσο έννοιες γνωστές και πιστευτές σε μένα, γιατί με αυτή τη λογική δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τίποτα στον λόγο μου αν υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει απολύτως σε τίποτα! ( νταξ το ξέρω υπερβολικό, ελπίζω όμως να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!!!) Το περιεχόμενο της πικ το έχω δει σε κόμικ του αρκά!Laughing  Σπαμάρουμε λίγο όμως η αλήθεια είναι εε;;Laughing Laughing 
    Anonymous
    Επισκέπτης
    Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης Σαβ Αυγ 03, 2013 7:19 pm

Λοιπόν,πιστεύω πως ο καθένας το κάνει για τον εαυτό του...
    Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό να είσαι ομοφυλόφιλος...
    Βασικά πολλοί εκφράζονται με αυτό τον τρόπο mouble mouble 
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Σαβ Αυγ 03, 2013 7:27 pm

Όταν λες οτι ο καθένας το κάνει για τον εαυτό του τι εννοείς; pensive 

meet me in montauk

Carl
    Roxanne Derwent
    Roxanne Derwent
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
    Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων

Αριθμός μηνυμάτων : 15667
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/12/2010

Magical Identity
    Today's thought:

Δημοσίευση από Roxanne Derwent Σαβ Αυγ 03, 2013 7:39 pm

Βασικά τι εννοείς με το "Πολλοί εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο." mouble mouble 

LGBTQ+ - Σελίδα 22 847683c79afbfbb99f62ba329a3c8da5a9b9180f
    Phineas Nigellus Black
    Phineas Nigellus Black

Magical Identity

Δημοσίευση από Phineas Nigellus Black Σαβ Αυγ 03, 2013 7:42 pm

Ένα ποστ γεμάτο μυστήρια. mouble mouble ti? 

meet me in montauk

Carl

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 15, 2024 8:03 am